PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Krleza u kojoj si ti vukoyebini niko da pricas o tome kako se prvi trening jesenjeg prvaka ne treba navijacki ispratit. Evo brato da vidis kako to treba da izgleda podrska na treningu. Procitaj i naslov koji je postavila nogolopta Strah me pomislit sta bi bilo da smo jesenji prvaci. Ali vi to ne mozete skontat. Prijatno tesaru

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Dobri su treninzi

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 17 jan 2016, 15:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hoces jos koji put postaviti ovu sliku?Cocaine je napisao/la:Gledaj reorganizacije
![]()
![]()
Ujedinio se staracki dom gornja tuzla i lipnica

Pa onda kaze, ne provociram ja

-
- Interni moderator
- Kontakt:
1.bilo je oko 300 ljudi na prozivci...ne mogu da vjerujem da si toliko tup da na osnovu jedne slike sudiš i to gdje je uhvaćen samo DIO tribine koja je inače dugačka preko 70 metara... Znači, skobalj...,iglu i konac u ruke pljunut i nastavi nizat duhanCocaine je napisao/la:Gledaj reorganizacije
![]()
![]()
2.vi bi se kolektivno poubijali kad bi ovoliko ljudi na utakmici imali....
3.mrzi me vise metat ti ga u stanu pa odo za poslom a ti gledaj da safatas djeda za tu penziju pa pravac RUJISTE...kreću pripreme za koji dan..HAHAHAHAHAHA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
MortemHz je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Dobri su treninzi

[youtube][/youtube]
nisu losi

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Bola nije provokacija ali onaj bradonja je iz Chicaga najavljivao neke reorganizacije. Nemoj da trazim postove sada. A i sramota je da ste jesenji prvaci a niste igracima pruzili podrskuNYKnicks Fan je napisao/la:Hoces jos koji put postaviti ovu sliku?Cocaine je napisao/la:Gledaj reorganizacije
![]()
![]()
Mortem to je to brato.
Vidi onog cuj metat u stanu

Ja bravo ubleho.za svaku pohvalu.Cocaine je napisao/la:Krleza u kojoj si ti vukoyebini niko da pricas o tome kako se prvi trening jesenjeg prvaka ne treba navijacki ispratit. Evo brato da vidis kako to treba da izgleda podrska na treningu. Procitaj i naslov koji je postavila nogolopta Strah me pomislit sta bi bilo da smo jesenji prvaci. Ali vi to ne mozete skontat. Prijatno tesaru
Koji ste brojem,i kako ste bitni,ispred svih vas izlazi djed pred smrt i nudi penziju Velezu.
Nisam vidio nikakvu ribetinu aka pastrmku da ustaje i pruza barem marku.
Ili svoj lokal patriotizam ostavljas za foruma.
Neka bolan,ti momci,koje konstantno pljujes,kao i grad u kojem zive,uradili su za svoj klub sigurno vise dobroga,neko ti postova sto si napisao sa svih nikova zajedno.naporan si bolan covjece,i nisi ni smijesan vise.
Koga boli **** sta mislis da li je trebalo ili nije ispratiti prozivku,ili koliko navijaca treba biti na utakmicama tima koji se bori za titulu.
Slobodin stadion je medju najposjecenijima u ovoj kvazi ligi,svidjalo se to tebi ili ne,kada smo godinama borili se za opstanak punili smo Tusanj dupke.to su cinjenice.
Tebi ostavljam tvoje uspomene i fenjerasku poziciju pa vidimo se nekada ako i tada.25 godina najveci uspjeh Veleza polufinale kupa.
Neko zivi u proslom stoljecu a neko krupnim koracima ide naprijed.sta ces,

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Rekao ti je vec iznad, uhvacen dio tribine, a tribina duga preko 70 metaraCocaine je napisao/la:Bola nije provokacija ali onaj bradonja je iz Chicaga najavljivao neke reorganizacije. Nemoj da trazim postove sada. A i sramota je da ste jesenji prvaci a niste igracima pruzili podrskuNYKnicks Fan je napisao/la:Hoces jos koji put postaviti ovu sliku?Cocaine je napisao/la:Gledaj reorganizacije
![]()
![]()
Mortem to je to brato.
Vidi onog cuj metat u stanu![]()
haj ti brato u kukuruze nemoj ti satrom pisat. Cuj 300 ljudi. 20 deda i osam momaka
![]()

Bilo je preko 300 ljudi, licno sam bio ,tako da

PS 90% ljudi na slici tvojih godina, tako da... skontaj malo...

Krleza dao sam ja za Velez sto ti i taj smecar taksista necete za slobodu da zivite jos 16000 godina. Guram i dan danas u skladu s mogucnostima ali sam se svaku akciju odazvao. Cak sam i na onaj vas humanitarni broj zovnuo sigurno vise puta nego svi vi(sto olako zaboravljate pa se sada kacite nekog dede koji je samo iskazao ljubav) . Sto puta sam ti rekao da mi fudbal ne igramo 25 godina nego 94 i imamo 2 kupa 1/4 i 1/8 finala kupa UEFA . Brato vjeruj da mi vas je zao gledat sa tih 20-30 ljudi na prvom treningu. Jadno do bola. Pa vise se kod nas skupi u mahali da gleda kad se baca na male
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Treba mu crtati koliko je ljudi doslo na trening. Nevjerovatno. 

Ma sta se objasnjavati sa njim.Klub mu pred gasenje a njemu zao Slobode...
Djaba objasnjavat da je bilo par stotina ljudi.
I to je vise nego sto njih dodje na utakmicu.
Vrti covjek svoje ko pokvarena ploca.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
RVI ohani malo, nego digni invalidninu i u klupsku kasu 

-
- Kontakt:
Mali Šaban je iz Tuzle
Šaban navija za Slobodu
U Tuzli žive i navijači drugih klubova,Zvezde, Partizana, Sarajeva, Želje, Veleža, Modriče...
Svi Šabanovi drugovi koji navijaju za ove klubove su se često radovali trofejima
Samo se Šaban nikad nije radovao
Nemoj biti kao Šaban

Šaban navija za Slobodu
U Tuzli žive i navijači drugih klubova,Zvezde, Partizana, Sarajeva, Želje, Veleža, Modriče...
Svi Šabanovi drugovi koji navijaju za ove klubove su se često radovali trofejima
Samo se Šaban nikad nije radovao
Nemoj biti kao Šaban

Jel ti tata pomogao da ovo sročiš? 

Agamemnon je napisao/la:Ma sta se objasnjavati sa njim.Klub mu pred gasenje a njemu zao Slobode...![]()

Cocaine je napisao/la:Krleza dao sam ja za Velez sto ti i taj smecar taksista necete za slobodu da zivite jos 16000 godina. Guram i dan danas u skladu s mogucnostima ali sam se svaku akciju odazvao. Cak sam i na onaj vas humanitarni broj zovnuo sigurno vise puta nego svi vi(sto olako zaboravljate pa se sada kacite nekog dede koji je samo iskazao ljubav) . Sto puta sam ti rekao da mi fudbal ne igramo 25 godina nego 94 i imamo 2 kupa 1/4 i 1/8 finala kupa UEFA . Brato vjeruj da mi vas je zao gledat sa tih 20-30 ljudi na prvom treningu. Jadno do bola. Pa vise se kod nas skupi u mahali da gleda kad se baca na male
Al ozbiljno, što vas sad nema na utakmicama, kamo li na treninzima, kad je najteže?
P.S. Federalna liga, protiv Igmana:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Opet ti kao pokvarena ploca.Cocaine je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Ma sta se objasnjavati sa njim.Klub mu pred gasenje a njemu zao Slobode...![]()
Vrti covjek svoje ko pokvarena ploca.kakvi bola par stotina 25 ljudi bilo jesam ti sliku postavio
i Krleza jesam ti objasnio kako to izgleda kod nas na treningu. Treba li opet. Evo
Djaba budali trubiti da je lud,kada on toga nije svjestan.
Tako i tebi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Krleza nemoj stat cuj par stotina
Wobly nas je u 2 ligi islo pu 2500 na gostovanje. Pusti mi te kucne slike. Ne budi levat

Wobly nas je u 2 ligi islo pu 2500 na gostovanje. Pusti mi te kucne slike. Ne budi levat
Brato jeli ovo vaših tih 2,500 hiljade na utakmicama, i to još domaća svaka cast

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.