Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pauleta
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Pauleta » 20 nov 2013, 22:08

calcio je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
calcio je napisao/la:Salatic i Jakupovic bi nasoj reprezentaciji donijeli takav dobitak kao sto je Sammir donio Hrvatskoj. Raspad atmosfere. Begicu ne zayebavaj se sad kad si dosad sve odlicno uradio. ;)
Zašto bi se narušila atmosfera? Kakva je razlika između Salatića i Hrgote recimo?

Jakupovića ne treba ni komentarisati, čovjek zavaren an klupi godinama, golmana imamo sasvim dovoljno. On nema šta danas da pridonese reprezentaciji.
Zato jer momak ima samo jednu zelju, a to je da, citiram, igra za Srbiju, kada vec ne moze za RS. Kraj citata.
Sigurno je prijateljska protiv Madagaskara propala. :D
Vjerujem da mu je Svicarska treci izbor, a sad kad ne moze ni za njih, tu smo mi. Super dobitak za nas, presretni smo sto ce ovaj prosjecni igrac nositi nas sveti dres i pjevati iskreno zajedno sa ostalima: Ko ne skace mrzi Bosnu.
A ti si pričao sa njima pa ga možeš citirati? :? Dva puta ih je odbio i mislim da to sve demantira. Nadalje, zar nije baš Hajrović rekao da bira Švicarsku umjesto nas, izvrjeđao Džeku, pa kada su Švicarci odj dotrčao nama? I na kraju zabio golčinu u Žilini i odveo nas na SP. Toliko o tome.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 nov 2013, 22:08

@AlenHalilovic

zbog tog intervjua sam i napisao četnik nam treba, a ovo da je odbio Srbiju sam pročitao na Klixu, samo prenosim ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 nov 2013, 22:10

VanBasten je napisao/la:Lik je za sve ove defanzivne veze koje paradirate mjesecima **** Gatusso. Ima kvalitet, i dovoljno iskustva, odmah da upadne u mašinu. Igrač baš kakvog trenutno trebamo
Ma da Avdija igra zadnjeg veznog u paru sa Rivaldom Vranješom ja ovog žvalju ne bih zvao.Ako nam je ovaj prosjek igrač koji će odmah uletjeti u prvih 11, onda se svi kolektivno trebamo zapitati...
DRUG NEBI TI PUNCA

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 20 nov 2013, 22:10

Ostavite se molim vas djece.Nama ,ako smo imalo ozbiljni trebaju iskusniji igrači.Vi kako čitam samo gurate neku djecu koja trebaju da igraju prvo za u-21,pa onda da se tu pokažu brate.Pogledajte samo druge reprezentacije,pa ćete me razumjeti.Ja znam da vi ovdje pokušavate gurnuti svoje igrače,ali što je rano rano je brate.Ne može ništa preko noći.Ta djeca moooraju i mentalno da sazriju.

Kad dođe do toga ,onda morate biti dobri sa Jusufom :lol: :lol: :oops:

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 20 nov 2013, 22:11

Salatic nikad nije odbio Srbiju to su vam nebuloze

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 nov 2013, 22:11

calcio je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
calcio je napisao/la:Salatic i Jakupovic bi nasoj reprezentaciji donijeli takav dobitak kao sto je Sammir donio Hrvatskoj. Raspad atmosfere. Begicu ne zayebavaj se sad kad si dosad sve odlicno uradio. ;)
Zašto bi se narušila atmosfera? Kakva je razlika između Salatića i Hrgote recimo?

Jakupovića ne treba ni komentarisati, čovjek zavaren an klupi godinama, golmana imamo sasvim dovoljno. On nema šta danas da pridonese reprezentaciji.
Zato jer momak ima samo jednu zelju, a to je da, citiram, igra za Srbiju, kada vec ne moze za RS. Kraj citata.
Vjerujem da mu je Svicarska treci izbor, a sad kad ne moze ni za njih, tu smo mi. Super dobitak za nas, presretni smo sto ce ovaj prosjecni igrac nositi nas sveti dres i pjevati iskreno zajedno sa ostalima: Ko ne skace mrzi Bosnu.
Mislim da će naći razumjevanje u ekipi sa Medunjaninom, Begovićem, Mujdžom, Hajrovićem :mrgreen:

Ne mora on meni pjevati ništa, nek obavi svoj posao kako ga obavlja u klubu ja zadovoljan. Ne samo on, svaki. Ni manje, ni više. Iskreno pun mi je k.urac tih sentimantalnih cirkusijada, prošlo ih je bruko kroz repku koji su pjevali himne, bosnom behar i sl., a repka im bila prilika za odmor, da se malo zalije u kafani, i naravno slučajno da se ne povrijedi.

Također, ako prihvati i obuče naš dres, ove sve njegove priča padaju u vodu. Da je tako nacionalistički nastrojen isl, ne bi pristao da igra (ako se desi).
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 20 nov 2013, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 nov 2013, 22:11

JTS je napisao/la:@AlenHalilovic

zbog tog intervjua sam i napisao četnik nam treba, a ovo da je odbio Srbiju sam pročitao na Klixu, samo prenosim ..
Gdje su izvori za te tvoje tvrdnje da je on cetnik i da bi igrao za RS? Nije ti ovo kafic u tvom selu, daj neke dokaze za te izjave.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 nov 2013, 22:13

Pauleta je napisao/la: A ti si pričao sa njima pa ga možeš citirati? :? Dva puta ih je odbio i mislim da to sve demantira. Nadalje, zar nije baš Hajrović rekao da bira Švicarsku umjesto nas, izvrjeđao Džeku, pa kada su Švicarci odj dotrčao nama? I na kraju zabio golčinu u Žilini i odveo nas na SP. Toliko o tome.
Zasto pises takve gluposti? To je kao da ja napisem: a ti bio na terenu pa znas da je Hajrovic zabio golcinu?
Postoje mediji pa se ljudi mogu informisati putem njih.
Hajrovic je dolazio na okupljanje nase U-19 rezrezentacije pa su mu rekli da im nije potreban i zbog toga je kasnije bio oprezan. Moram reci da ga pomalo shvatam.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 20 nov 2013, 22:15

VanBasten je napisao/la:
calcio je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Salatic i Jakupovic bi nasoj reprezentaciji donijeli takav dobitak kao sto je Sammir donio Hrvatskoj. Raspad atmosfere. Begicu ne zayebavaj se sad kad si dosad sve odlicno uradio. ;)

Mislim da će naći razumjevanje u ekipi sa Medunjaninom, Begovićem, Mujdžom, Hajrovićem :mrgreen:

Ne mora on meni pjevati ništa, nek obavi svoj posao kako ga obavlja u klubu ja zadovoljan. Ne samo on, svaki. Ni manje, ni više. Iskreno pun mi je k.urac tih sentimantalnih cirkusijada, prošlo ih je bruko kroz repku koji su pjevali himne, bosnom behar i sl., a repka im bila prilika za odmor, da se malo zalije u kafani, i naravno slučajno da se ne povrijedi.[/quote]

Svaka ti čast. Upravo tako. Nekada smo imali ekipu punu zvijezda : Konjić, Hibić, Varešanović, Salihamidžić, Kodro, Baljić, Bolić i nismo mogli nikoga pobjediti upravo zbogg tih razloga, a puna im usta bila domoljublja. Bitno je da oni 90 minuta izgaraju na terenu i da se i imamo čemu veseliti.
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 20 nov 2013, 22:17

calcio je napisao/la:
Pauleta je napisao/la: A ti si pričao sa njima pa ga možeš citirati? :? Dva puta ih je odbio i mislim da to sve demantira. Nadalje, zar nije baš Hajrović rekao da bira Švicarsku umjesto nas, izvrjeđao Džeku, pa kada su Švicarci odj dotrčao nama? I na kraju zabio golčinu u Žilini i odveo nas na SP. Toliko o tome.
Zasto pises takve gluposti? To je kao da ja napisem: a ti bio na terenu pa znas da je Hajrovic zabio golcinu?
Postoje mediji pa se ljudi mogu informisati putem njih.
Hajrovic je dolazio na okupljanje nase U-19 rezrezentacije pa su mu rekli da im nije potreban i zbog toga je kasnije bio oprezan. Moram reci da ga pomalo shvatam.
Mediji pišu svašta. Danas je jako lako biti novinar i registrirati portal, pa onda plasirati gluposti svaki dan.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 nov 2013, 22:20

VanBasten je napisao/la:

Ne mora on meni pjevati ništa, nek obavi svoj posao kako ga obavlja u klubu ja zadovoljan. Ne samo on, svaki. Ni manje, ni više. Iskreno pun mi je k.urac tih sentimantalnih cirkusijada, prošlo ih je bruko kroz repku koji su pjevali himne, bosnom behar i sl., a repka im bila prilika za odmor, da se malo zalije u kafani, i naravno slučajno da se ne povrijedi.

Također, ako prihvati i obuče naš dres, ove sve njegove priča padaju u vodu. Da je tako nacionalistički nastrojen isl, ne bi pristao da igra (ako se desi).
Negdje se mora povuci granica, kada smo nekome cetvrti izbor onda je to malo previse za moj ukus. Ne zaboravi da nas na ljeto cekaju duge pripreme i (nadam se) dugo prvenstvo. Mjesec dana ce igraci morati ziviti zajedno, atmosfera mora biti sto bolja ako zelimo nesto da napravimo. Jeli ovaj lik takva igracina da zasluzuje da rizikujemo narusavanje atmosfere zbog njega? Daleko od toga...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 nov 2013, 22:21

A ko je inace taj Salatic ili kako vec ? Sad su svi preko noci postali vrsni poznavaci lika i djela pomenutog,.Naravno,Svicarska liga se prati redovno,Grashopers je uvjek plijenio paznju gledaoca iz BiH a bas nam je nekako bio interesantan taj njihov kapten,cuponja Bosanskih korijena,.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 nov 2013, 22:23

chily-rz je napisao/la:A ko je inace taj Salatic ili kako vec ? Sad su svi preko noci postali vrsni poznavaci lika i djela pomenutog,.Naravno,Svicarska liga se prati redovno,Grashopers je uvjek plijenio paznju gledaoca iz BiH a bas nam je nekako bio interesantan taj njihov kapten,cuponja Bosanskih korijena,.
Pa normalno da jesu, kad se čovjek godinama dovodi u kontekst s našom reprezentacijom, do tebe je što nisi čuo za njega ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 20 nov 2013, 22:24

Veroljub Salatic jeste deklarisani...

i sami znate sta!

Licno mislim da niko novi nebi trebao dobiti poziv za Brazil..nego samo igraci koji su vec nastupali za reprezentaciju ili bili dio reprezentacije
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 20 nov 2013, 22:26

chily-rz je napisao/la:A ko je inace taj Salatic ili kako vec ? Sad su svi preko noci postali vrsni poznavaci lika i djela pomenutog,.Naravno,Svicarska liga se prati redovno,Grashopers je uvjek plijenio paznju gledaoca iz BiH a bas nam je nekako bio interesantan taj njihov kapten,cuponja Bosanskih korijena,.
Pasa nekad cekas Grashopers za pare,pa pogledas tekmu,znam da je uvijek jedan od najboljih,tj najbolji igrac,al daleko mu kuca

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 nov 2013, 22:26

calcio je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Negdje se mora povuci granica, kada smo nekome cetvrti izbor onda je to malo previse za moj ukus. Ne zaboravi da nas na ljeto cekaju duge pripreme i (nadam se) dugo prvenstvo. Mjesec dana ce igraci morati ziviti zajedno, atmosfera mora biti sto bolja ako zelimo nesto da napravimo. Jeli ovaj lik takva igracina da zasluzuje da rizikujemo narusavanje atmosfere zbog njega? Daleko od toga...
Pa hajde, da se djelomično složim. Bilo bi poželjno da se obrati pozornost i na ovu mogućnost, te da se unaprijed konsultuje i kapiten ekipe. Svakako da nam takvo što ne bi sjelo pred SP. I treba to unaprijed razriješiti.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 20 nov 2013, 22:29

Saletic bi nas odma pojacao. i u paru sa Medom bi cinio cuda. igrac kakav nam treba, mrcina na sredini. gledao ga par puta i odlicno mi je djelovao. samo sto sumnjam da ce ga nasi nagovoriti da igra za nas.
pi.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 nov 2013, 22:31

@Cartman i ostali .. evo vam ga Veroljub 'ČETNIK' Salatić ;)
- Moja želja je da obučem dres nacionalnog tima Srbije, kad ne mogu da nastupam za Republiku Srpsku iz koje potičem. Radi bolje cijene na tržištu razmišljam da se odazovem selektoru Hicfeldu. Međutim, još uvijek se nadam da šansa da zaigram za "orlove" nije izgubljena
- Iskren da budem, očekujem razgovor i poziv od selektora Srbije Radomira Antića. Ponosan sam što sam Srbin i to iz Republike Srpske i moja velika želja je da igram za moju otadžbinu, srpsku reprezentaciju. Gdje god bio, dostojno ću reprezentovati Republiku Srpsku i Srbiju. Moja želja je da bar jednom obučem dres Srpske - rekao je Salatić.
http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 18158.html
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 nov 2013, 22:34

pa ovo sam ja postavio prije par stranica, ima jos 1 link. Ne mogu da nadjem vise clanaka, ali znam da sam se svega nacitao ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2013, 22:35

JTS je napisao/la:@Cartman i ostali .. evo vam ga Veroljub 'ČETNIK' Salatić ;)
- Moja želja je da obučem dres nacionalnog tima Srbije, kad ne mogu da nastupam za Republiku Srpsku iz koje potičem. Radi bolje cijene na tržištu razmišljam da se odazovem selektoru Hicfeldu. Međutim, još uvijek se nadam da šansa da zaigram za "orlove" nije izgubljena
- Iskren da budem, očekujem razgovor i poziv od selektora Srbije Radomira Antića. Ponosan sam što sam Srbin i to iz Republike Srpske i moja velika želja je da igram za moju otadžbinu, srpsku reprezentaciju. Gdje god bio, dostojno ću reprezentovati Republiku Srpsku i Srbiju. Moja želja je da bar jednom obučem dres Srpske - rekao je Salatić.
http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 18158.html
Gledajuci na to imamo zamalo internacionalnu reprezentaciju.
Pun ih je klinac u repci sto su prodavali muda za bubrege,a sad su nedodirivi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Micron i 16 gostiju.