Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Anex
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Anex » 11 nov 2020, 17:01

Gurbeti,nemate vi ništa sve prelazi u amawovo vlasništvo i par tajkuna,dao je žvaljo platu pred derbi iz svoga dzepa bice tužbi i kamata abd

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 11 nov 2020, 17:02

Dakle anamo onaj klub osim imovine, nema nista rijeseno na long term bazi. Plan za siguran i zagarantovan prihod osim prodaje imovine, plan za sportski segment u kojem se zasad dobro drze ali na igracima koji su na zalasku karijere, plan za razvoj i prodaju svojih mladih igraca, ne nazire se neka pljacka tu a pogotovo neka garancija, kadrovska rjesenja unutar kluba jer su opet u lobijima, pritisak navijaca koji zele instant uspjeh ali i podjela medju njima...Ako ne izbore evropu, sve ce im raspast. Nece im ni Hasan Tanovic moci pomoci ako dodje do fotelje, jer bi mu pomoc Zelji a na ustrb osnovnih stvari bilo samoubistvo politicko.

A Borac sa uticajem u savezu i dobrom ekipom, te Zrinjski stabilan, politicki projekt sa jos boljom ekipom kucaju na vrata evrope, i libo ih racku za Zelju.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 11 nov 2020, 17:05

UBIPITAR je napisao/la:
11 nov 2020, 16:51
SarajevoJeBordo je napisao/la:
11 nov 2020, 16:45
feniksptica je napisao/la:
11 nov 2020, 16:42
Frustracija je ne imati titulu. Koliko znam to je bit fudbala. Zar niste prije 2 godine pisali da treba bit fotbal klab a ne gradjevinska firma
Prije 2 godine su imali stabilan klub, koji je rastao organizacijski i infrastrukturno i bili su doprvaci. Sad nemaju klub, nemaju ništa u klubu, prose od SDA da opstanu i opet su doprvaci. Al to je filozofija ne kontamo mi to. Amaw zna...
Hahahahahahahaha nema ništa a prekidaju prvenstvo,lijepi strah.
Strah je neizlječiva bolest
:urnebes: :urnebes:

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 11 nov 2020, 17:07

UBIPITAR je napisao/la:
11 nov 2020, 16:58
Steven11 je napisao/la:
11 nov 2020, 16:44
UBIPITAR je napisao/la:
11 nov 2020, 16:39

Frustracija je biti podstanar,moj paša
Reci mi jesam li i sta pogrijesio? Ja cu tebi odmah reci da si u pravu za ovo podstanar, jest nam to boljka, i jasno da bi voljeli da to rijesimo... ali mi smo svoju srecu docekali, docekali da imamo klub koji nas ne sekira oko osnovnih stvari. I tu imamo balans srece, za ovu boljku. A vidis zakotrljalo se, mozda i tu boljku rijesimo.

Ovo sto sam opisao kod vas, reci mi da nije tacno? Ne pravim se pametan, bilo je i obratno znamo kada... al sad je druga prica.
Sve si fulo,od nervoze,fukareštine, a dobro znaš kako smo vas iskarali,šta ste dočekali,da imate klub?
Nemate vi ništa kralju moj,par kvadratića.
Procitaj svoj post opet. Necu ti nista vise reci. Ako zivis u ovom gradu, onda znas sve kao i ja. Nisam ni trebao pisati, uopste.

Samo je tesko priznati, jebg.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 11 nov 2020, 17:10

Znaci Borac ispred nas na kraju sezone ako iz nekih razloga ne prekinu kad budu 4 na tabeli
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

E kakve budale pisu na ovom forumu
Pa ne mogu da vjerujem
:facepalm:

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 11 nov 2020, 17:11

Anex je napisao/la:
11 nov 2020, 17:01
Gurbeti,nemate vi ništa sve prelazi u amawovo vlasništvo i par tajkuna,dao je žvaljo platu pred derbi iz svoga dzepa bice tužbi i kamata abd
A jest vam komplexe nabio,braćo mila.
Više se za nas sekirate!
Nije vam jasno kako kokuzaneri ginu na terenu,dok Tinky hoda oko centra?
Karaj Brko karaj
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 nov 2020, 17:14

UBIPITAR de i meni kad odgovori cc..nek znas da nisi u pravu. Nemoj birat tamo da pises samo gdje mozes vrijedjat i pravit se budala
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 nov 2020, 17:16

UBIPITAR je napisao/la:
11 nov 2020, 16:51
11 nov 2020, 16:45
feniksptica je napisao/la:
11 nov 2020, 16:42
Frustracija je ne imati titulu. Koliko znam to je bit fudbala. Zar niste prije 2 godine pisali da treba bit fotbal klab a ne gradjevinska firma
Prije 2 godine su imali stabilan klub, koji je rastao organizacijski i infrastrukturno i bili su doprvaci. Sad nemaju klub, nemaju ništa u klubu, prose od SDA da opstanu i opet su doprvaci. Al to je filozofija ne kontamo mi to. Amaw zna...
Hahahahahahahaha nema ništa a prekidaju prvenstvo,lijepi strah.
Strah je neizlječiva bolest
Naravno, sve strah. To smo znalački odradili sa Šeranićem, Vicom, Pilavom. Mi smo sa njima za sto sjeli u augustu 2019 i napravili plan kako da željkan u 10 utakmica od 22 izgubi bodove i kako da imaju manje bodova od nas nakon 22 kola. Nakon toga su prijatelji iz azije pojeli slabo skuhanog šišmiša kojeg smo im mi poslali. Sve smo okrenuli protiv vas da bi imali više bodova u 22 utakmice.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 11 nov 2020, 17:22

Steven11 je napisao/la:
11 nov 2020, 17:02
Dakle anamo onaj klub osim imovine, nema nista rijeseno na long term bazi. Plan za siguran i zagarantovan prihod osim prodaje imovine, plan za sportski segment u kojem se zasad dobro drze ali na igracima koji su na zalasku karijere, plan za razvoj i prodaju svojih mladih igraca, ne nazire se neka pljacka tu a pogotovo neka garancija, kadrovska rjesenja unutar kluba jer su opet u lobijima, pritisak navijaca koji zele instant uspjeh ali i podjela medju njima...Ako ne izbore evropu, sve ce im raspast. Nece im ni Hasan Tanovic moci pomoci ako dodje do fotelje, jer bi mu pomoc Zelji a na ustrb osnovnih stvari bilo samoubistvo politicko.

A Borac sa uticajem u savezu i dobrom ekipom, te Zrinjski stabilan, politicki projekt sa jos boljom ekipom kucaju na vrata evrope, i libo ih racku za Zelju.
Više se vi brinite kad Vico dođe,pomešće sve vaše kriminalce,ako smo sad ispred nabrojanih klubova,kakvi ćemo tek biti kad se u decembru poslože neke stvari,jadna vam majka
MIGRANTI iz METROPOLE!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 nov 2020, 17:26

UBIPITAR je napisao/la:
11 nov 2020, 17:11
Anex je napisao/la:
Više se za nas sekirate!
Karaj Brko karaj
On trenutno samo kara željine navijače i to svako vidi osim njih samih,kad vam je dobro dabogda ovako bilo narednih 100 godina

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 11 nov 2020, 17:27

Anex je napisao/la:
11 nov 2020, 17:26
UBIPITAR je napisao/la:
Anex je napisao/la:
Više se za nas sekirate!
Karaj Brko karaj
On trenutno samo kara željine navijače i to svako vidi osim njih samih,kad vam je dobro dabogda ovako bilo narednih 100 godina
Dobro je i sad,a biće bajno,ubrzo....
MIGRANTI iz METROPOLE!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 nov 2020, 17:30

UBIPITAR je napisao/la:
11 nov 2020, 17:27
Anex je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:

Više se za nas sekirate!
Karaj Brko karaj
Biće bajno kad igrači potpišu reprogram :rol:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 nov 2020, 17:42

11 nov 2020, 17:30
UBIPITAR je napisao/la:
Anex je napisao/la:

Bice teže dobiti licencu nego titulu osvojiti ali eto kažu da im je dobro

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 nov 2020, 17:58

Anex je napisao/la:
11 nov 2020, 17:42
11 nov 2020, 17:30
UBIPITAR je napisao/la:

Bice teže dobiti licencu nego titulu osvojiti ali eto kažu da im je dobro
To su ti pitari sa svojim lobijem u savezu opljačkali našeg ucvijeljenog željkana pa im igrači nemaju plate.

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 11 nov 2020, 18:08

UBIPITAR je napisao/la:
11 nov 2020, 17:22
Steven11 je napisao/la:
11 nov 2020, 17:02

Više se vi brinite kad Vico dođe,pomešće sve vaše kriminalce,ako smo sad ispred nabrojanih klubova,kakvi ćemo tek biti kad se u decembru poslože neke stvari,jadna vam majka
Sta bi bilo kad bi bilo... Eto vidjet cemo onda na kraju.

Nisam nikad prije al evo danas cu, i to po drugi put poslat upit za opkladu, smijes li?

Prethodnik ti se nije javio, da vidim tebe... Detalji u pp. Samo se javi.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 nov 2020, 18:18

Održana video konferencija sa klubovima m:tel Premijer lige BiH

Video konferencija predstavnika Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i klubova m:tel Premijer lige BiH održana je danas.

Tom prilikom analizirana je organizacija dosadašnjih utakmica sezone 2020/21. u specifičnim uslovima uslijed pandemije virusa COVID-19.

Zaključak je da su klubovi na veoma zadovoljavajući način pristupili organizaciji utakmica u skladu sa Protokolom COVID-19 i da nije bilo značajnijih propusta, te da će se na isti način pristupiti i u narednom periodu.

NS/FS BiH su na sastanku predstavljali izvršni direktor Sektora za sport Elmir Pilav, predsjednici Komiteta za takmičenje i Komiteta za sportsku medicinu Milorad O. Lale i dr. Ognjen Desančić, te povjerenik m:tel Premijer lige Željko Radonja.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 11 nov 2020, 18:20

Zukanovic je napisao/la:
11 nov 2020, 18:18
Održana video konferencija sa klubovima m:tel Premijer lige BiH

Video konferencija predstavnika Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i klubova m:tel Premijer lige BiH održana je danas.

Tom prilikom analizirana je organizacija dosadašnjih utakmica sezone 2020/21. u specifičnim uslovima uslijed pandemije virusa COVID-19.

Zaključak je da su klubovi na veoma zadovoljavajući način pristupili organizaciji utakmica u skladu sa Protokolom COVID-19 i da nije bilo značajnijih propusta, te da će se na isti način pristupiti i u narednom periodu.

NS/FS BiH su na sastanku predstavljali izvršni direktor Sektora za sport Elmir Pilav, predsjednici Komiteta za takmičenje i Komiteta za sportsku medicinu Milorad O. Lale i dr. Ognjen Desančić, te povjerenik m:tel Premijer lige Željko Radonja.
Čuj na zadovoljavajućem nivou, a preko 150 ljudi pušteno neki dan na stadion u Banjaluci. Zadovoljavajuće, a pogančeri igraju zaraženi. Allah selamet.
Željezničar za život cijeli!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 nov 2020, 18:28

E čuj oni pričaju o zarazi a korona im prisutna od početka i još uvijek je,šta je sa Dzuburom,Vrhovcem i Fejzicem ili treba pričati o drugima da se skrene pažnja

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 nov 2020, 18:36

Anex je napisao/la:
11 nov 2020, 18:28
E čuj oni pričaju o zarazi a korona im prisutna od početka i još uvijek je,šta je sa Dzuburom,Vrhovcem i Fejzicem ili treba pričati o drugima da se skrene pažnja
Jamak, Hajric, ja mislim cak i Kosoric da je bio zarazen

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 nov 2020, 18:42

Igrači Sarajeva se redovno testiraju, prvo zbog sebe pa onda i zbog drugih. Igrači željesčara se testiraju samo kada imaju simptome. Da nisu išli u Izrael, niko nebi ni znao da su zaraženi. Igrači Sarajeva koji su bili pozitivni na posljednjem testiranju, nisu konkurisali za utakmicu sa Tuzlom i odmah su poslati u izolaciju.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.