FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da slažem se, zato i kažem da ova dva roka za sada nisu bitni. Bitan je rok prema kojem svi klubovi naše lige moraju na adresu UEFA poslati finansijske izvještaje, dugovanja, potraživanja, reprograme i slično, bez obzira hoće li igrati Evropu. To je novina za ovu godinu. A onda u junu i septembru šalju samo ovi koji igraju Evropu.
Šta ćemo u septembru slati bilo šta kada BiH u tom mjesecu neće imati svojih predstavnika u Evropi. Svi će ranije ispasti, kao i do sada.open je napisao/la:Da slažem se, zato i kažem da ova dva roka za sada nisu bitni. Bitan je rok prema kojem svi klubovi naše lige moraju na adresu UEFA poslati finansijske izvještaje, dugovanja, potraživanja, reprograme i slično, bez obzira hoće li igrati Evropu. To je novina za ovu godinu. A onda u junu i septembru šalju samo ovi koji igraju Evropu.
Ovo može al' tek od naredne sezone.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Šalješ majstore i onda oni odlučuju hoćeš li dobiti pare. Ove godine je bila testna faza, sjećaš se da su prijetili našim klubovima. Nekako je prošlo. Sada je to obavezujuće.
Ipak Smajicu nije nista.... 

Diatta: Željo će kiksati sa ovakvom igrom, Sarajevo će biti šampion!
Zvijezda je u subotu imala prednost protiv Željezničara na Grbavici, ali ipak se u Gradačac vratila poražena. Secouba Diatta, jedan od najboljih igrača gradačačkog tima protiv Plavih, istakao je da Zvijezda nije zaslužila poraz u subotnjoj utakmici.
Mladi senegalski krilni igrač vjeruje da će Željezničar sa ovakvom igrom kiksati i smatra da će Sarajevo na kraju podići pehat. U proteklih godinu Diatta je nosio dres tima sa Koševa, a na kraju prošle polusezone prekinuo je saradnju sa bordo klubom i karijeru nastavio u Zvijezi, a to se pokazalo kao pravi potez.
"Igrali smo dobro, borili smo se. Smatram da nismo zaslužili poraz. Najrealnije bi bilo da je ostalo 1:1. Sada smo u teškoj situaciji i ne smijemo se opuštati. Što se tiče Željezničara sa ovakvom igrom i ekipom mislim da neće daleko. Mislim da će kiksati i da će Sarajevo biti šampion"
Ja što se ismijah
Zvijezda je u subotu imala prednost protiv Željezničara na Grbavici, ali ipak se u Gradačac vratila poražena. Secouba Diatta, jedan od najboljih igrača gradačačkog tima protiv Plavih, istakao je da Zvijezda nije zaslužila poraz u subotnjoj utakmici.
Mladi senegalski krilni igrač vjeruje da će Željezničar sa ovakvom igrom kiksati i smatra da će Sarajevo na kraju podići pehat. U proteklih godinu Diatta je nosio dres tima sa Koševa, a na kraju prošle polusezone prekinuo je saradnju sa bordo klubom i karijeru nastavio u Zvijezi, a to se pokazalo kao pravi potez.
"Igrali smo dobro, borili smo se. Smatram da nismo zaslužili poraz. Najrealnije bi bilo da je ostalo 1:1. Sada smo u teškoj situaciji i ne smijemo se opuštati. Što se tiče Željezničara sa ovakvom igrom i ekipom mislim da neće daleko. Mislim da će kiksati i da će Sarajevo biti šampion"
Ja što se ismijah

Svraka: Igra će se popraviti
http://fkzeljeznicar.ba/svraka-igra-ce- ... viti/4819/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/svraka-igra-ce- ... viti/4819/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Crni humorpinki je napisao/la:Diatta: Željo će kiksati sa ovakvom igrom, Sarajevo će biti šampion!
Ja što se ismijah

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bekric 3 utakmica suspendovan. Evo prilike za Hasana i Elvira Colica da pokazu sta znaju... 

Nabijem na neku stvar ovu komisiju!!!
Da li moze zalba da urodi plodom, zna li neko?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Mogla bi obicno je palilo...tm8782 je napisao/la:Da li moze zalba da urodi plodom, zna li neko?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nadam se, jer da je postupio ko Beslije protiv Borca ok, ali ovako...pile87 je napisao/la:Mogla bi obicno je palilo...tm8782 je napisao/la:Da li moze zalba da urodi plodom, zna li neko?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
evo prilike da se zalimo!nime_tm87 je napisao/la:Bekric 3 utakmica suspendovan. Evo prilike za Hasana i Elvira Colica da pokazu sta znaju...
[youtube][/youtube]
jos jedan dokaz kako nas savez pazi. SAMIR BEKRIC!
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Bekrić jeste bio nesmotren, ali da je imao namjeru da udari čovjeka, nema govora. Za ovaj prekršaj trebao je maskimalno dobiti dvije utakmice, sve preko toga ispada da je namjerno išao da nokautira čovjeka, što nema veze sa zdravom logikom, a i nismo ćoravi.DANDY je napisao/la:ma nabijem ja Bekrića na onu stvar.Glupan glupi...Komisija samo radila svoj posao.voltron30 je napisao/la:Nabijem na neku stvar ovu komisiju!!!
Ma zalba i dvije utakmice ce biti...
- storm_raider
- Kontakt:
Upravo tako ,ova kazna i jeste da bi bila zalba i na kraju spustena na 2 utakmice. Procedura samo.
Sport je lijek za tijelo i duh.
ovo samo kod nas ima svugdje u svijetu direktan crveni 2 utakmice suspenzije i samo mi nije jasno da ovi nasi ne znaju progovorit o nekim stvarima skandiranje u banjaluci,kaznjavanje nasih igraca svako moze blatit klub kako hoce oni nista 

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Ma vjerujem da ce i oni dobit kaznu ne sekiraj se.adilbeg je napisao/la:ovo samo kod nas ima svugdje u svijetu direktan crveni 2 utakmice suspenzije i samo mi nije jasno da ovi nasi ne znaju progovorit o nekim stvarima skandiranje u banjaluci,kaznjavanje nasih igraca svako moze blatit klub kako hoce oni nista
Nego ova pravila u vezi licence i ekonomije jel to vazi i za domace prvenstvo??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.