FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
pa ako je tako onda ga je trebao i ubiti laktom,cuj 3-4 utakmice kazne 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
aleksandar_veliki je napisao/la:Hm, tesko, odnosno gotovo nemoguce. Za crveni direktan se dobija više od jedne tekme. Mislim da komisija jos nije zasjedala i da bi moglo biti oko tri, cetiri tekme.KrajPrice je napisao/la:Mislim da je odradioadilbeg je napisao/la:jel bekric odradio kaznu il se to morat u kupu???
Mozda da neko plati i bude 3-4 utakmice suspenzije, bas kao i tebi sto platise za onaj clanak...
Mislim da će i Vučina Šćepanović biti kažnjen, na osnovu snimka, zbog namjernog udaranja Smajića. Situacija je skoro pa identična.
Mirsad Bešlija je na osnovu snimka dobio 5 utakmica kazne, zbog gaženja igrača Borca. Disciplinska komisija će pogriješiti ukoliko ne izrekne kaznu i Šćepanoviću.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirsad Bešlija je na osnovu snimka dobio 5 utakmica kazne, zbog gaženja igrača Borca. Disciplinska komisija će pogriješiti ukoliko ne izrekne kaznu i Šćepanoviću.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 19 mar 2013, 08:49, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
član saveza iz Zrinjskog (ne mogu se sad sjetiti imena) traži 4, naravno zbog kupa, Ljubojević traži 3, a ostali 2, pa vidjećemo, a ukoliko bude trend kao do sad onda će dobiti 4, jer nas je.be kako ko stigne, a Borac ni marke kazne za ono skandalozno navijanje itd...old school je napisao/la:pa ako je tako onda ga je trebao i ubiti laktom,cuj 3-4 utakmice kazne
I s Koševa se vrši pritisak....
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ma njih ne računam, oni su najgora bagra...ipetm je napisao/la:I s Koševa se vrši pritisak....
Po kojim to pravilima, nemam pojma, to je onda samo u BiH.?Hm, tesko, odnosno gotovo nemoguce. Za crveni direktan se dobija više od jedne tekme. Mislim da komisija jos nije zasjedala i da bi moglo biti oko tri, cetiri tekme.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vidite nesto, na ovoj snimci se fino moze vidjeti da se Bekric samo gradio, dok je ovaj pao kao pokosen.avlami97 je napisao/la:Mislim da će i Vučina Šćepanović biti kažnjen, na osnovu snimka, zbog namjernog udaranja Smajića. Situacija je skoro pa identična.
Druga slucaj; Scepanovic namjerno postavlja lakat Smajicu koji ga je stigao u namjeri da mu oduzme loptu.
Razlika ova dva slucaja je nebo i zemlja. Bekric se gradi, protivnicki igraca simulira udarac, dok Scenaponovic namjenski postavlja lakat. Treba uloziti zalbu za ovo, podhitno...
EDIT: Pa iskreno kakva je to smijurija od te komisije? Kako moze clan iz Zrinjskog uopste imati kredibilitet u ovom slucaju? Valjda na njegovom mjestu treba neko drugi sjesti ko je neutralan (bar dok je ovaj slucaj atraktivan). Sta sada, jedna strana ima predstavnika koji gura na svoju stranu svim mogucim sredstvima (u pomoc tuge pregoleme sa Koseva), a druga nema. Ko koga **** u zdrav mozak ovdje....Ovo je zaista smijesno...
Prijatelju, pitarska je tuga pregolema@ipetm: s Koševa se vrši pritisak....

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 19 mar 2013, 09:55, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
I ja mislim da je ovo jedna smijurija i da je scenapanovic namjesni udario ovog nasega igraca, tako da mi budemo zayebati
Blago njima kad smo im mi najveci problemipetm je napisao/la:I s Koševa se vrši pritisak....

Željeznicar za život cijeli !
Kakva je situacija po pitanju dobijanja licence? Rokovi su blizu. Niko nista ne spominje.Volio bih da oko ovih stvari nisam zabrinut.Ali zabrinut sam. Ima li neko informaciju dokle se doslo sa ovim,po meni trenutno najvaznijim pitanjem za klub ?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Sve je to ok ali reci da je igrac Zrinjskog simulirao nakon lakta je u najmanju ruku smjesno.
Nema majstore puno price jos ove godine cemo je igrati po ovim sadasnjim uslovima, vec sljedece se nece gledati kroz prste.boccaccio je napisao/la:Kakva je situacija po pitanju dobijanja licence? Rokovi su blizu. Niko nista ne spominje.Volio bih da oko ovih stvari nisam zabrinut.Ali zabrinut sam. Ima li neko informaciju dokle se doslo sa ovim,po meni trenutno najvaznijim pitanjem za klub ?
Ma za licencu nema problema. Bitno je da osvojimo duplu. Trofeji se pikaju. Reprogramiraćemo dugove, kao i do sada. U narednom periodu će doći lova od Šehe, a uskoro ćemo tušnuti i jednog igrača za pristojnu lovu (za naše uslove). Bez brige samo opušteno.boccaccio je napisao/la:Kakva je situacija po pitanju dobijanja licence? Rokovi su blizu. Niko nista ne spominje.Volio bih da oko ovih stvari nisam zabrinut.Ali zabrinut sam. Ima li neko informaciju dokle se doslo sa ovim,po meni trenutno najvaznijim pitanjem za klub ?

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
sve preko tri utakmice ma i dvije cak bice prestrogo...mislim da nije igrac zrinjskog simulirao ali isto tako iz ovog snimka se vidi da nije bilo ama bas nikakve namjere...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nije moguce da borac nije dobio kazne za velicanje zlocinaca :O:O:O:O:O. A mi dobili ogromnu kaznu za to...... pa gdje su nasi ljudi u savezu ako ih ikako ima.
Da li mi iko moze ovdje ukratko objasniti u cemu je fol sa novim pravilima oko izdavanja licenci??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ma nema nikakvih novih folova. Igraćemo naHadisonu i to je jedino što me brine. Moraćemo stadion dijeliti sa Olimpicom i oni će vjerovatno uzeti Koševo, a možda i Zenicu. Ko zna.zeljocity je napisao/la:Da li mi iko moze ovdje ukratko objasniti u cemu je fol sa novim pravilima oko izdavanja licenci??
Zenica brate prijavljena.avlami97 je napisao/la:Ma nema nikakvih novih folova. Igraćemo naHadisonu i to je jedino što me brine. Moraćemo stadion dijeliti sa Olimpicom i oni će vjerovatno uzeti Koševo, a možda i Zenicu. Ko zna.zeljocity je napisao/la:Da li mi iko moze ovdje ukratko objasniti u cemu je fol sa novim pravilima oko izdavanja licenci??
P.S. Postoji novi fol oko licenci, ali sada u ovoj fazi nije bitan. Od sada se moraju slati finansije u junu i septembru UEFA. To znači da će teže biti do para ako se ne poštuju reprogrami.
I juni i sptembar su daleko, a licence za tekuću sezonu se moraju obezbjediti mnogo ranije od pomenutog.open je napisao/la:Zenica brate prijavljena.avlami97 je napisao/la:Ma nema nikakvih novih folova. Igraćemo naHadisonu i to je jedino što me brine. Moraćemo stadion dijeliti sa Olimpicom i oni će vjerovatno uzeti Koševo, a možda i Zenicu. Ko zna.zeljocity je napisao/la:Da li mi iko moze ovdje ukratko objasniti u cemu je fol sa novim pravilima oko izdavanja licenci??
P.S. Postoji novi fol oko licenci, ali sada u ovoj fazi nije bitan. Od sada se moraju slati finansije u junu i septembru UEFA. To znači da će teže biti do para ako se ne poštuju reprogrami.