FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

old school
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la old school » 18 mar 2013, 23:59

pa ako je tako onda ga je trebao i ubiti laktom,cuj 3-4 utakmice kazne :shock:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

straus
Kontakt:

Post Postao/la straus » 19 mar 2013, 01:22

aleksandar_veliki je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
adilbeg je napisao/la:jel bekric odradio kaznu il se to morat u kupu???
Mislim da je odradio ;)
Hm, tesko, odnosno gotovo nemoguce. Za crveni direktan se dobija više od jedne tekme. Mislim da komisija jos nije zasjedala i da bi moglo biti oko tri, cetiri tekme.

Mozda da neko plati i bude 3-4 utakmice suspenzije, bas kao i tebi sto platise za onaj clanak...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 mar 2013, 07:44

Mislim da će i Vučina Šćepanović biti kažnjen, na osnovu snimka, zbog namjernog udaranja Smajića. Situacija je skoro pa identična.

Mirsad Bešlija je na osnovu snimka dobio 5 utakmica kazne, zbog gaženja igrača Borca. Disciplinska komisija će pogriješiti ukoliko ne izrekne kaznu i Šćepanoviću.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 19 mar 2013, 08:49, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 19 mar 2013, 07:46

old school je napisao/la:pa ako je tako onda ga je trebao i ubiti laktom,cuj 3-4 utakmice kazne :shock:
član saveza iz Zrinjskog (ne mogu se sad sjetiti imena) traži 4, naravno zbog kupa, Ljubojević traži 3, a ostali 2, pa vidjećemo, a ukoliko bude trend kao do sad onda će dobiti 4, jer nas je.be kako ko stigne, a Borac ni marke kazne za ono skandalozno navijanje itd...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 19 mar 2013, 07:51

I s Koševa se vrši pritisak....
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 19 mar 2013, 08:02

ipetm je napisao/la:I s Koševa se vrši pritisak....
ma njih ne računam, oni su najgora bagra...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 mar 2013, 09:37

Hm, tesko, odnosno gotovo nemoguce. Za crveni direktan se dobija više od jedne tekme. Mislim da komisija jos nije zasjedala i da bi moglo biti oko tri, cetiri tekme.
Po kojim to pravilima, nemam pojma, to je onda samo u BiH.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 mar 2013, 09:46

avlami97 je napisao/la:Mislim da će i Vučina Šćepanović biti kažnjen, na osnovu snimka, zbog namjernog udaranja Smajića. Situacija je skoro pa identična.

Mirsad Bešlija je na osnovu snimka dobio 5 utakmica kazne, zbog gaženja igrača Borca. Disciplinska komisija će pogriješiti ukoliko ne izrekne kaznu i Šćepanoviću.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidite nesto, na ovoj snimci se fino moze vidjeti da se Bekric samo gradio, dok je ovaj pao kao pokosen.
Druga slucaj; Scepanovic namjerno postavlja lakat Smajicu koji ga je stigao u namjeri da mu oduzme loptu.

Razlika ova dva slucaja je nebo i zemlja. Bekric se gradi, protivnicki igraca simulira udarac, dok Scenaponovic namjenski postavlja lakat. Treba uloziti zalbu za ovo, podhitno...

EDIT: Pa iskreno kakva je to smijurija od te komisije? Kako moze clan iz Zrinjskog uopste imati kredibilitet u ovom slucaju? Valjda na njegovom mjestu treba neko drugi sjesti ko je neutralan (bar dok je ovaj slucaj atraktivan). Sta sada, jedna strana ima predstavnika koji gura na svoju stranu svim mogucim sredstvima (u pomoc tuge pregoleme sa Koseva), a druga nema. Ko koga **** u zdrav mozak ovdje....Ovo je zaista smijesno...
@ipetm: s Koševa se vrši pritisak....
Prijatelju, pitarska je tuga pregolema :!:
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 19 mar 2013, 09:55, ukupno mijenjano 3 puta.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 19 mar 2013, 09:51

I ja mislim da je ovo jedna smijurija i da je scenapanovic namjesni udario ovog nasega igraca, tako da mi budemo zayebati

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 mar 2013, 10:10

ipetm je napisao/la:I s Koševa se vrši pritisak....
Blago njima kad smo im mi najveci problem :lol: (sve im se ovo aBd vratilo s kamatama ;) )
Željeznicar za život cijeli !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 19 mar 2013, 10:27

Kakva je situacija po pitanju dobijanja licence? Rokovi su blizu. Niko nista ne spominje.Volio bih da oko ovih stvari nisam zabrinut.Ali zabrinut sam. Ima li neko informaciju dokle se doslo sa ovim,po meni trenutno najvaznijim pitanjem za klub ?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 19 mar 2013, 11:24

Sve je to ok ali reci da je igrac Zrinjskog simulirao nakon lakta je u najmanju ruku smjesno.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 19 mar 2013, 11:32

boccaccio je napisao/la:Kakva je situacija po pitanju dobijanja licence? Rokovi su blizu. Niko nista ne spominje.Volio bih da oko ovih stvari nisam zabrinut.Ali zabrinut sam. Ima li neko informaciju dokle se doslo sa ovim,po meni trenutno najvaznijim pitanjem za klub ?
Nema majstore puno price jos ove godine cemo je igrati po ovim sadasnjim uslovima, vec sljedece se nece gledati kroz prste.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 mar 2013, 11:57

boccaccio je napisao/la:Kakva je situacija po pitanju dobijanja licence? Rokovi su blizu. Niko nista ne spominje.Volio bih da oko ovih stvari nisam zabrinut.Ali zabrinut sam. Ima li neko informaciju dokle se doslo sa ovim,po meni trenutno najvaznijim pitanjem za klub ?
Ma za licencu nema problema. Bitno je da osvojimo duplu. Trofeji se pikaju. Reprogramiraćemo dugove, kao i do sada. U narednom periodu će doći lova od Šehe, a uskoro ćemo tušnuti i jednog igrača za pristojnu lovu (za naše uslove). Bez brige samo opušteno. ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 mar 2013, 12:49

sve preko tri utakmice ma i dvije cak bice prestrogo...mislim da nije igrac zrinjskog simulirao ali isto tako iz ovog snimka se vidi da nije bilo ama bas nikakve namjere...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 mar 2013, 12:50

Nije moguce da borac nije dobio kazne za velicanje zlocinaca :O:O:O:O:O. A mi dobili ogromnu kaznu za to...... pa gdje su nasi ljudi u savezu ako ih ikako ima.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 mar 2013, 13:02

Da li mi iko moze ovdje ukratko objasniti u cemu je fol sa novim pravilima oko izdavanja licenci??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 mar 2013, 13:13

zeljocity je napisao/la:Da li mi iko moze ovdje ukratko objasniti u cemu je fol sa novim pravilima oko izdavanja licenci??
Ma nema nikakvih novih folova. Igraćemo naHadisonu i to je jedino što me brine. Moraćemo stadion dijeliti sa Olimpicom i oni će vjerovatno uzeti Koševo, a možda i Zenicu. Ko zna.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 19 mar 2013, 13:15

avlami97 je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Da li mi iko moze ovdje ukratko objasniti u cemu je fol sa novim pravilima oko izdavanja licenci??
Ma nema nikakvih novih folova. Igraćemo naHadisonu i to je jedino što me brine. Moraćemo stadion dijeliti sa Olimpicom i oni će vjerovatno uzeti Koševo, a možda i Zenicu. Ko zna.
Zenica brate prijavljena.

P.S. Postoji novi fol oko licenci, ali sada u ovoj fazi nije bitan. Od sada se moraju slati finansije u junu i septembru UEFA. To znači da će teže biti do para ako se ne poštuju reprogrami.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 mar 2013, 13:21

open je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
Zenica brate prijavljena.

P.S. Postoji novi fol oko licenci, ali sada u ovoj fazi nije bitan. Od sada se moraju slati finansije u junu i septembru UEFA. To znači da će teže biti do para ako se ne poštuju reprogrami.
I juni i sptembar su daleko, a licence za tekuću sezonu se moraju obezbjediti mnogo ranije od pomenutog.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: EmirTM87, Hamagara, Stanceski i 31 gost.