FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Trebaju nam brosurice,tezge sa medom,ajvarom i raznim vocni napitcima..kupujmo domace!!!! 

**** majku nesto kontam nikad me to ne bi rastuzilo i obradovalo kao Zeljo. Gledao sam ja tih evropskih ekipa koje su mi simpaticne recimo schalke 04 sam gledao uzivo bezbroj puta i na starom i na novom stadionu i stvarno ih gotivim ali to se ne moze ni porediti sa Zeljom.bagrcavi je napisao/la:
ne mogu da vjerujem da si ti napisao post a da nije pun pesimizmada neće opet snijeg ?
@Radmilo paša moj eno imaš eno imaš Wigan - Norwich kartu, cijena prava sitnica samo 200 maraka, šta je to a valjda ima i brošura.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sta ti hoces uopce??? Ko igra ko je sudija itd.. javi ti spiker prije tekme ali kontam sta hoces da kazes. Nismo u stanju da dajemo pare na sve zivo jer plate igraca su prioritet. Ako ides na tekmu samo zbog dobrog fudbala i finih poteza pa ti eto izaberi bolji tim i idi na njihove tekme ako ga uopce u BIH?? Jarane moj prvo pogledaj oko sebe i reci mi sta vidis? Ja jarane moj vidim jednu od najmizernijih drzava na svijetu i propast drustva. Pa juce gledam vijesti na fejsu pa nekih 90% vremena se pricalo o mjestima koja trebaju pripast xxx strankama???????? Pa gdje je prica o otvaranju novih fabrika, bolnica, skola, stadiona??? Nema. Kad budemo u vijestima 90% vremena pricali o ekonomiji a ne kojoj stranci ce pripasti koje mjesto tek onda mozes ocekivati bolji fudbal i bolje drustvo. Svi trebamo shvatit jednu stvar a to je bez jakog i zdravog drustva nema jakog i zdravog fudbala. Dovoljno je pogledat repku najbolji igraci svi su prosli nase terene??????? Pozz druze i opusti se bit ce bolje ako Bog da.Radmilo je napisao/la:Šta meni ta ekipa za 8 maraka ponudi na jednoj utakmici, dođem moram donijet karton ili novine pod guzicu da se ne uprljam, nemam nikakvu uputu ko igra na meču sa spiskom igrača neke detalje neku brošuricu, ko je sudija neku statistiku ma ništa, da je karta 2 marke to bi bilo ok s obzirom na kvalitet fudbala koji mi pruža moja ekipa, i ostale ekipe.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Haj ba ne peglajte, Svraka opet pogodio za reprezentaciju

Zolotić i Svraka u reprezentativnim dresovima
http://fkzeljeznicar.ba/zolotic-i-svrak ... vima/4811/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/zolotic-i-svrak ... vima/4811/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Finansijsku krizu kluba nece navijaci rjesavati, tu su ljudi koji o tome trebaju brinuti. Necu ja pored godisnje kupovat jos ulaznice, zasto sam je onda koji k kupio ?aleksandar_veliki je napisao/la:Radmilo je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:I kao nesto novo, e sad posto svi znaju nakon ove izjave, bio bi red da navijaci narednu tekmu napune Grbavicu i da dokazu da su navijaci, a ne nesto drugo. Zar ne?
Ja ću doći i uplatiti im 10 maraka samo da ih ne gledam, jer će me srčka strefit od njihove ne igre ne gledljivosti itd. Neka tako uvedu ja im uplatim na račun ili na dan prije samo da ih ne gledam-.
Ti si pravi navijac, imas Arenu, Eurosport, Sportklub, pa uzivaj. Jao sto ne mogu suplje. Dodji ti plati kartu i ti i jos 8.000 ljudi pa ces mozda dogodine gledati i kojeg boljeg igraca. Samo mozda bez ovog na klupi sto vam mali milion titula donese, odnosno sto vas tako lijepo razmazi.
Sigurno da jesam, ali nema vajde ja sam išao pješke bez auta u Visoko da gledat prijateljske i ostalo svuda, ali više neću bolan ovo ti igra ovo je patnja i bruka, pa ono kao da su ograjisali svi odreda s loptom se niko sastavit ne zna jedino da nisam čorav, kaže mi prvo stari šta ćeš gledati ovo je sramotno.
E pa onda druze u narednu subotu na Grbavicu, ako imas godinju nemoj je koristiti, nego kupi kartu za zapad, nagovori jos raje jer klub vam je u finansijskim problemima. Treba vasu pomoc, a i igraci trebaju vasu podrsku, a koliko vole klub i koliko im je stalo do istog govori i to da igraju i prvi su na tabeli iako imaju finansijskih problema.
Igraci i klub imaju podrsku, kome inace pjevamo 90 minuta ? Zbog koga se mrznemo 105 min ?
I na kraju ako su u problemima zasto ne otvore neki racun, donirat cu 10-20 KM. I sigurno jos njih 1000-2000.
NO PYRO NO PARTY
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma zejebite tu pricu o donacijama. Eto pitaru su otvarali racune pa vidjetli ste kako su prosli. Mi siguno ne bi prosli bolje, ako cak ne bi isto i zavrsili.
Sumljao sam da se ovako nesto dogada. Pa tako pustanje Zebe i Beslije su samo bili kao spas od dubljeg kriznog perioda. Treba zaista podrska navijaca, ali je i cinjenica da ne mozemo privuci vise od 5.000 u vh glave na stadion, iako smo prvi. Ne znam vise sta uciniti, ali to je jednostavno tako.
Upravu je aco sve sto kaze, ne treba traziti dlaku u jajetu, ali izgleda smo mi takav narod.
Sumljao sam da se ovako nesto dogada. Pa tako pustanje Zebe i Beslije su samo bili kao spas od dubljeg kriznog perioda. Treba zaista podrska navijaca, ali je i cinjenica da ne mozemo privuci vise od 5.000 u vh glave na stadion, iako smo prvi. Ne znam vise sta uciniti, ali to je jednostavno tako.
Upravu je aco sve sto kaze, ne treba traziti dlaku u jajetu, ali izgleda smo mi takav narod.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 18 mar 2013, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
kone bi guzice dale samo da budu na nasem mjestu,da se hvale titulama i peharima.A mi nezadovoljni,trazimo dlaku u jajetu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
E da sam juce umro ne bih znao kakve gluposti mogu izaci iz ljudskih usta...
Nek sam cuo i ovo za brosuru. Aferim Radmilo,KRALJU!!!

Nek sam cuo i ovo za brosuru. Aferim Radmilo,KRALJU!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
U subotu prijateljski susret Travnika i Željezničara
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Istina je da igra moze i mora biti bolja - nadam se i da ce nakon pauze biti tako - ali mislim da kritikujemo na visokom nivou.
Da bi neki znali cijeniti sta trenutno imamo preporucio bih im da na ovoj temi procitaju od 230 do 245 stranice...
Moramo biti svjesni da bez velikih ulaganja mi u Evropi nemamo sta traziti - a mi jos nemamo mogucnost da ulazemo 10 miliona € - i da je trenutno najvaznije da ostvarimo dominaciju u domacem prvenstvu i da se zna ko je gazda.
Da bi neki znali cijeniti sta trenutno imamo preporucio bih im da na ovoj temi procitaju od 230 do 245 stranice...
Moramo biti svjesni da bez velikih ulaganja mi u Evropi nemamo sta traziti - a mi jos nemamo mogucnost da ulazemo 10 miliona € - i da je trenutno najvaznije da ostvarimo dominaciju u domacem prvenstvu i da se zna ko je gazda.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Molim ko bude znao lokaciju odigravanja neka mi javiBLU SKY je napisao/la:U subotu prijateljski susret Travnika i Željezničara

Željeznicar za život cijeli !
Pare nisu problem-Para nema,**** tuzno ali istinito.Nece niko da dodze da igra dzaba,a i mi sami navijaci smo napravili takvu atmosferu,bolje receno pokupili od zuje, neke famozne cifre,o nekim virtuelnim parama-koje je samo on vidio.Greska je bila to je cinjenica sto smo se olako odrekli nekih igraca i sada placamo taj ceh,doduse rezultati idu pa je dobro ali nema se para i to je najveci problem.Mene licno najvise nerviraju price o nekakvoj dominaciji a budzeti vecine klubova bare-bare sa nasim,i tu nema dominacije.Jedina dominacija su trofeji,zahvaljujuci ponajprije Brki pa tek onda ostalim,a za dominaciju treba puno,puno vise.
Muharemovicu odlazi iz Zelje
Mislim da je odradioadilbeg je napisao/la:jel bekric odradio kaznu il se to morat u kupu???

Ma nisu budžeti tu negdje sa našim, samo što je problem način na koji mi određujemo budžet.Tako ja nekad kad odigram listić kladionice kontam da bih mogo sutra imati 300 maraka ako prođemmija je napisao/la:Pare nisu problem-Para nema,**** tuzno ali istinito.Nece niko da dodze da igra dzaba,a i mi sami navijaci smo napravili takvu atmosferu,bolje receno pokupili od zuje, neke famozne cifre,o nekim virtuelnim parama-koje je samo on vidio.Greska je bila to je cinjenica sto smo se olako odrekli nekih igraca i sada placamo taj ceh,doduse rezultati idu pa je dobro ali nema se para i to je najveci problem.Mene licno najvise nerviraju price o nekakvoj dominaciji a budzeti vecine klubova bare-bare sa nasim,i tu nema dominacije.Jedina dominacija su trofeji,zahvaljujuci ponajprije Brki pa tek onda ostalim,a za dominaciju treba puno,puno vise.

DRUG NEBI TI PUNCA
kazu 3 tekme da ce dobitialeksandar_veliki je napisao/la:Hm, tesko, odnosno gotovo nemoguce. Za crveni direktan se dobija više od jedne tekme. Mislim da komisija jos nije zasjedala i da bi moglo biti oko tri, cetiri tekme.KrajPrice je napisao/la:Mislim da je odradioadilbeg je napisao/la:jel bekric odradio kaznu il se to morat u kupu???

Znam ja da nisu u visini sa nasim,veci klub veci troskovi,manji klub manji troskovi i opet je to tu negdje.Generalno najveci problem je posjecenost i prihodi od ulaznica te generalni sponzor.Sto se tice ulaznica svidzalo se to kome ili ne,mnogi nece da dodzu jer zaista se osim patnje nema sta vidjeti,a sponzora ali bas pravog sponzora nemamo jos od bosnalijeka iz prvog Amarovog mandata-ovo sada je sica.bagrcavi je napisao/la:Ma nisu budžeti tu negdje sa našim, samo što je problem način na koji mi određujemo budžet.Tako ja nekad kad odigram listić kladionice kontam da bih mogo sutra imati 300 maraka ako prođemmija je napisao/la:Pare nisu problem-Para nema,**** tuzno ali istinito.Nece niko da dodze da igra dzaba,a i mi sami navijaci smo napravili takvu atmosferu,bolje receno pokupili od zuje, neke famozne cifre,o nekim virtuelnim parama-koje je samo on vidio.Greska je bila to je cinjenica sto smo se olako odrekli nekih igraca i sada placamo taj ceh,doduse rezultati idu pa je dobro ali nema se para i to je najveci problem.Mene licno najvise nerviraju price o nekakvoj dominaciji a budzeti vecine klubova bare-bare sa nasim,i tu nema dominacije.Jedina dominacija su trofeji,zahvaljujuci ponajprije Brki pa tek onda ostalim,a za dominaciju treba puno,puno vise.Tako i oni kontaju budžet, onako ofrlje kontaju karte, marketing, ako se ko proda, i imaćemo toliki budžet.Ako se niko ne proda je.bi ga pola miliona maraka manji budžet i eto.To je problem.
Muharemovicu odlazi iz Zelje
ma nek bude i 3 samo da bude tu za kupaleksandar_veliki je napisao/la:Hm, tesko, odnosno gotovo nemoguce. Za crveni direktan se dobija više od jedne tekme. Mislim da komisija jos nije zasjedala i da bi moglo biti oko tri, cetiri tekme.KrajPrice je napisao/la:Mislim da je odradioadilbeg je napisao/la:jel bekric odradio kaznu il se to morat u kupu???
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Bekric ce dobiti 2 utakmice kazne nema sanse da dobije 3 ili 4 utakmice pa nije ubio covjeka vidjelo se da je bilo nenamjerno.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Orvel, Strumfinho i 33 gosta.