FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije tačno bagrcavi loša je igra od Travnika otjerala onu prvu masu koja je bila na utakmici svi ste to vidjeli, kad neće da igraju ne trude se sve im smeta tereni **** materne drugi isto igraju na istim i gorim terenima, eno onaj radnik pa nabi Širokog 4-0 Zrinjski ekipa izgubi od Travnika, a mi patnja igrače zabole tiku za klub i ostalo to se ne zna sastavit s loptom, i da idem se mrznut strahovat nervirat se radi kretena. ???
Zadnja izmjena: Radmilo, dana/u 18 mar 2013, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sigurno da jesam, ali nema vajde ja sam išao pješke bez auta u Visoko da gledat prijateljske i ostalo svuda, ali više neću bolan ovo ti igra ovo je patnja i bruka, pa ono kao da su ograjisali svi odreda s loptom se niko sastavit ne zna jedino da nisam čorav, kaže mi prvo stari šta ćeš gledati ovo je sramotno.-aleksandar_veliki je napisao/la:I kao nesto novo, e sad posto svi znaju nakon ove izjave, bio bi red da navijaci narednu tekmu napune Grbavicu i da dokazu da su navijaci, a ne nesto drugo. Zar ne?
Ja ću doći i uplatiti im 10 maraka samo da ih ne gledam, jer će me srčka strefit od njihove ne igre ne gledljivosti itd. Neka tako uvedu ja im uplatim na račun ili na dan prije samo da ih ne gledam-.
Ti si pravi navijac, imas Arenu, Eurosport, Sportklub, pa uzivaj. Jao sto ne mogu suplje. Dodji ti plati kartu i ti i jos 8.000 ljudi pa ces mozda dogodine gledati i kojeg boljeg igraca. Samo mozda bez ovog na klupi sto vam mali milion titula donese, odnosno sto vas tako lijepo razmazi.
- storm_raider
- Kontakt:
Covjek nekad pozeli, Boze mi oprosti, one lose rezultate, pa da procita 5 normalnih komentara na ovom forumu. Prvi na tabeli i ne valja. Kada budemo igru imali, nece stadion valjati, pa nece prostorije valjati, pa nece oni djecaci na vrijeme dobacivati loptu igracima kada izadje u aut. E svasta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
dobro buraz, tvoj izbor samo što tom pričom ideš u kontru sam sebi.Kažeš igrače zaboli kita za klub a kako se ti ponašaš ? Nećeš da ideš na utakmice.Radmilo je napisao/la:Nije tačno bagrcavi loša je igra od Travnika otjerala onu prvu masu koja je bila na utakmici svi ste to vidjeli, kad neće da igraju ne trude se sve im smeta tereni **** materne drugi isto igraju na istim i gorim terenima, eno onaj radnik pa nabi Širokog 4-0 Zrinjski ekipa izgubi od Travnika, a mi patnja igrače zabole tiku za klub i ostalo to se ne zna sastavit s loptom, i da idem se mrznut strahovat nervirat se radi kretena. ???
Ja samo molim Boga da se ne desi ovo što Aco spominje, a ne spominje bez veze, a to je da bi i šefu mogo puknut film pa da sve ovo napusti.
DRUG NEBI TI PUNCA
Šta meni ta ekipa za 8 maraka ponudi na jednoj utakmici, dođem moram donijet karton ili novine pod guzicu da se ne uprljam, nemam nikakvu uputu ko igra na meču sa spiskom igrača neke detalje neku brošuricu, ko je sudija neku statistiku ma ništa, da je karta 2 marke to bi bilo ok s obzirom na kvalitet fudbala koji mi pruža moja ekipa, i ostale ekipe.
Daj mi reci molim te koliko igrač Travnika ima platu, kakve ima pripreme, jesu u štrajku bili ? Nisu prošli pripreme kako bog zapovjeda, odu usred Mostara i nabiju Zrinjski na njihovom terenu i to 0-2 ej jesam aj lud ili ne kontam. Mi kako igramo na svom terenu sa Zrinjskim bruka i sramota i još onaj dobija crveni karton ko da je tek počeo igrati?
Zadnja izmjena: Radmilo, dana/u 18 mar 2013, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću doći i uplatiti im 10 maraka samo da ih ne gledam, jer će me srčka strefit od njihove ne igre ne gledljivosti itd. Neka tako uvedu ja im uplatim na račun ili na dan prije samo da ih ne gledam-.[/quote]aleksandar_veliki je napisao/la:I kao nesto novo, e sad posto svi znaju nakon ove izjave, bio bi red da navijaci narednu tekmu napune Grbavicu i da dokazu da su navijaci, a ne nesto drugo. Zar ne?
Ti si pravi navijac, imas Arenu, Eurosport, Sportklub, pa uzivaj. Jao sto ne mogu suplje. Dodji ti plati kartu i ti i jos 8.000 ljudi pa ces mozda dogodine gledati i kojeg boljeg igraca. Samo mozda bez ovog na klupi sto vam mali milion titula donese, odnosno sto vas tako lijepo razmazi.[/quote]
Logičan slijed zbivanja bi bio da Amar ode dalje, napreduje. Od sentimenta se ne živi. Ova ekipa sada bi bila borba za opstanak i u ovoj ligi da nema Amara, radi čudo. Stoperi vode igru, a klub prvi, to nema nigdje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
pa nemojte ići, ko vas tjera i ko vas ****. sve je na dobrovoljnoj bazi, ukinut je obavezni vojni rok.
Ko hoce nek dodje ko nece ne mora. Al oni koji nece zamolio bi ih da ne pisu o tome na forumu i da ne blate ovo sto se postiglo .A to je puno ,samo sto to oni ne vide.
Ti očekuješ neke engleske standarde a karta 5-8 km.Čuj brošure, statistike aaaaaaaaaaaaaaa.Svašta majko mila.Svi bi neke evropske standarde a karta da ostane bosanska.Buraz ti prati 60 maraka za jednu tekmu pa ćeš dobiti i mezu a ne brošuru.Za petaka možeš dobiti košpice, domaće iz Goražda.Radmilo je napisao/la:Šta meni ta ekipa za 8 maraka ponudi na jednoj utakmici, dođem moram donijet karton ili novine pod guzicu da se ne uprljam, nemam nikakvu uputu ko igra na meču sa spiskom igrača neke detalje neku brošuricu, ko je sudija neku statistiku ma ništa, da je karta 2 marke to bi bilo ok s obzirom na kvalitet fudbala koji mi pruža moja ekipa, i ostale ekipe.
DRUG NEBI TI PUNCA
- KosevskoHill
- Kontakt:
hahahahahahaha...e uputili te daBogda, čuj brošuricu, pa nije sajam pehlivanu jedanRadmilo je napisao/la:Šta meni ta ekipa za 8 maraka ponudi na jednoj utakmici, dođem moram donijet karton ili novine pod guzicu da se ne uprljam, nemam nikakvu uputu ko igra na meču sa spiskom igrača neke detalje neku brošuricu, ko je sudija neku statistiku ma ništa, da je karta 2 marke to bi bilo ok s obzirom na kvalitet fudbala koji mi pruža moja ekipa, i ostale ekipe.

Ovo postaje stvarno sr..nje teško, 1001 neki problem tj. šta vam smeta...isto k'o da ste onaj momak iz filma "bubble boy" što je živio u balonu 15 godina.. Ako vam se ne ide na utakmice radi bilo čega, zadržite za sebe, ne budite pakaši pa koš ovdje prosipati depresiju i nezadovoljstvo..
Željezničar za život cijeli !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Problem nisu forumasi, a Aco lati se posla pa brisi gluposti ove o Amaru... Ko je navikao ici na tekme, on je ovdje i na forumu jer ga zanimaju stvari oko kluba, ali to je 500 ljudi sa foruma, od kojih 90% ide na tekme, dakle treba privuci ljude iz stanova, mimo interneta, nesto slicno kao i akcija za protiv Travnika... Kod nas raja se zasiti svega, isto ovce smo, ko da osvajamo titule svake godine po 2 od rata, pa hajd i reko bi covjek... Ovako samo smo mi tu vjernih 3000 budala, koji vole bas Zelju, a ostali vise vole izaci, kuci lezati, biti na netu, gledati druge like, derbije, piti kafe, itd. i koji simpatiziraju Zelju, ono odu 'nass na derbi, proslavu titule i Evropu... Te 3 tekme u sezoni su njihove, kako natjerati njih da dodju ? Dovedi Muslimovica i umjesto 3, doci ce 5 u sezoni, i onda se ovce opet zasite... Tako je to... Po meni jedini spas je "natjerati" malo stariju publiku da dolazi, a to je sigurnost, kvalitet tribina i terena i dobri igraci, koji dolaze sa skracenom ligom, a do tad je ovo nasa realnost... Samo nek' nam je tu AMAR OSIM !
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Engleske, pa toga nema u Engleskoj. Kad su Englezi proigrali, nikada.A i tebi padne napamet uspoređivati se sa Engleskom. Englezi smrde.očekuješ neke engleske standarde
Navijac svakog kluba u BiH bi dao guzice da ima ovo sto mi imamo sada i zadnjih godina a mi glupa pa glupi. Tacno ne mogu da vjerujem da neke postove pisu navijaci zeljeznicara ako su uopste i navijaci zelje.
- storm_raider
- Kontakt:
Koliko nas je Amar razmazio sve... Mene je samo strah da ne osvane jednom naslov da je podnio ostavku. Boze me oprosti, pozelim onu sezonu iz prije 6 godina cisto da se malo pojedini osvjeste. Brisi aco ove gluposti, mi Amara ni ne zasluzujemo kada procitam ovo.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- champions1921
Vrijedi poslusati jos jednom Bukijevu pricu.. Koliko nas gaji slicne emocije prema nasem klubu??
Ne mogu da vjerujem da neki od nas ne znaju sta je Zeljo..
[youtube][/youtube]
(od cetvrte minute sve receno)
Budimo dio Zelje i te lijepe price !
Ne mogu da vjerujem da neki od nas ne znaju sta je Zeljo..
[youtube][/youtube]
(od cetvrte minute sve receno)
Budimo dio Zelje i te lijepe price !
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 18 mar 2013, 19:29, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!
ja imam osjecaj da sam promasio temu,udjem ovako ponekad i vidim ovo i ibretim se,sta sve ljudima smeta i sta im fali pa to je cudo jedno,ja razumijem da mi smetaju stvari kod mog kluba koji od 12 sezona 8 zavrsio(u kojem se ne zna ko kosi ko vodu nosi) ispod 10tog mjesta, a ne klubu koji ce najvjerovatnije odbranit titulu,mogu donekle svatiti razocarenje za evrpu ali i za to treba puno vise ulaganja rada i kvaltieta nego sto imate trenutno
ali ne tjerajte ovo sto imate,je*** je kuburit godinama a svjetlo ne vidis

Ja ne znam zasto se doticni gospodin Radmilo zamara i na forumu zbog ovako loseg kluba?bagrcavi je napisao/la:Ti očekuješ neke engleske standarde a karta 5-8 km.Čuj brošure, statistike aaaaaaaaaaaaaaa.Svašta majko mila.Svi bi neke evropske standarde a karta da ostane bosanska.Buraz ti prati 60 maraka za jednu tekmu pa ćeš dobiti i mezu a ne brošuru.Za petaka možeš dobiti košpice, domaće iz Goražda.Radmilo je napisao/la:Šta meni ta ekipa za 8 maraka ponudi na jednoj utakmici, dođem moram donijet karton ili novine pod guzicu da se ne uprljam, nemam nikakvu uputu ko igra na meču sa spiskom igrača neke detalje neku brošuricu, ko je sudija neku statistiku ma ništa, da je karta 2 marke to bi bilo ok s obzirom na kvalitet fudbala koji mi pruža moja ekipa, i ostale ekipe.
Treba ga ignorisati a ne citirati.
@Radmilo, ako hoces veci i bolji kvalitet, idi u Englesku. Ima dobrih ponuda, za 500-600 maraka imas i put i ulaznicu za tekmu. Ja ti garantujem da ces gledati kvalitet. Sta je 500-600 km za tebe tako prohtjevnog? Nista.
Djeci treba zabraniti da citaju komentare ovog lika i komentare njemu slicnih likova.
ne mogu da vjerujem da si ti napisao post a da nije pun pesimizmaciza je napisao/la:ja imam osjecaj da sam promasio temu,udjem ovako ponekad i vidim ovo i ibretim se,sta sve ljudima smeta i sta im fali pa to je cudo jedno,ja razumijem da mi smetaju stvari kod mog kluba koji od 12 sezona 8 zavrsio(u kojem se ne zna ko kosi ko vodu nosi) ispod 10tog mjesta, a ne klubu koji ce najvjerovatnije odbranit titulu,mogu donekle svatiti razocarenje za evrpu ali i za to treba puno vise ulaganja rada i kvaltieta nego sto imate trenutno

@Radmilo paša moj eno imaš eno imaš Wigan - Norwich kartu, cijena prava sitnica samo 200 maraka, šta je to a valjda ima i brošura.
DRUG NEBI TI PUNCA
Imaš Radmilo i Crystal -Palace..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.