FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 18 mar 2013, 16:05

.
Zadnja izmjena: ZZtop10, dana/u 18 mar 2013, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2013, 16:08

voltron30 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Smajic izgleda izgubeljen do kraja sezone...sad stvarno ne mogu da vjerujem :o
Jbg, ako je istina, mislim da definitivno treba raskinuti ugovor s njim.
Na kraju sezone mu ističe ugovor, tako da ako je ozbiljna povreda mislim da je to njegov kraj u Želji...
DRUG NEBI TI PUNCA

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 mar 2013, 16:11

bagrcavi je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Smajic izgleda izgubeljen do kraja sezone...sad stvarno ne mogu da vjerujem :o
Jbg, ako je istina, mislim da definitivno treba raskinuti ugovor s njim.
Na kraju sezone mu ističe ugovor, tako da ako je ozbiljna povreda mislim da je to njegov kraj u Želji...
Iskreno žao mi je, al' šta se može. Nisu se neke stvari poklopile i nikada nije uspio dokazati da je pojačanje.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 mar 2013, 17:01

likusa je napisao/la:Meni se svidja novi dizajn karata :D Mi smo Željini ,Željo je nas !
još da su tamnija slova :mrgreen: extra izgledaju, samo mi žao što mi je grb Želje s lijeve strane poderan :lol: :lol:

i meni je žao Smajića, al' jbg, čovjek je peh i nema... svaka njemu čast na tom što nije htio da prima platu dok je bio povrijeđen, al' je problem što je to dugo trajalo :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 mar 2013, 17:15

I ja kazem, Smajke je ekstra igrac, ali kad ne ide ne ide... Sretno mu

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 mar 2013, 17:18

Raja nesto kontam,mozda ce bit smjesno al et ;)

sta mislite odvojit dio tribine za one ljude sto dolaze sa djecom ,a ima ih dosta
Željeznicar za život cijeli !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 mar 2013, 17:19

Pusti to covjece kakvo odvajanje crno uglavnom bezveze ovdje palamudimo...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 mar 2013, 17:20

nime_tm87 je napisao/la:Pusti to covjece kakvo odvajanje crno uglavnom bezveze ovdje palamudimo...
ne bukvalno odvajanje vec ih sa strane gdje bude praznog mjesta nego da bjeze kod svakog gurkanja al ok
Željeznicar za život cijeli !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 mar 2013, 17:40

tekma protiv pofalickog zavrsena 1-0 za njih, strijelac berisa...

Hvale Urdinova pravo... za nas igrali drugi tim plus juniori plus urdinov

Jest mi drago sto hvale Janija :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 mar 2013, 17:47

Kad ce makedonac moci igrati, da i onaj Yoshida zaigra. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 mar 2013, 18:10

boccaccio je napisao/la:Cestitam igracima i strucnom stabu na pobjedi,koja je za nas u ovom trenutku bila vrlo vazna,krucijalno vazna.Zvijezda kao tim nam nije nimalo olaksala posao,a vidi se da imaju finu ekipu sa tacnom notom koju je Odovic uvijek forsirao gdje god je bio trener.Oni kao ekipa sigurno zasluzuju mnogo bolje mjesto na tabeli,a siguran sam da ce tako i biti kada im se ekipa jos bolje upozna,jer imaju mnogo novih igraca.

O igri necu pretjerano puno da pisem,osim da smo odigrali najgorih 30 minuta do sada i najbolji ostatak utakmice u ovoj polusezoni.To je u jednoj utakmici velika promjena,a pritisak koji je bio na igracima u pocetku je bio i vise nego evidentan.Ispade na kraju i dobro sto smo primili gol,jer nas je to i podiglo u igri,odnosno u pristupu.Igraci su u tom trenutku shvatili da im izmice sve i morali su trenutno promijeniti sve ono sto im se u tom trenutku desavalo u glavama.Da nismo primili gol,ja kontam da bi to bila totalna muka do samog kraja.

Pohvalio bih igre Elvira Colica,koji me je osvjezio svojim pristupom i bez obzira na njegovo elementarno znanje ili ne znanje,dao je veliki doprinos svojom zeljom,motivacijom.Ne bih imao nista protiv da on i sljedece utakmice pocinje u sastavu sa ovakvim pristupom i time malo nametne strucnom stabu pozitivnije razmisljanje o njemu samom.Volio bih da on konacno shvati da je dosao u Zelju,da je tu pritisak stalan i da se ne boji toga,vec da na terenu pokaze ono sto je radio juce.Neka mu ova partija bude zvijezda vodilja za ubuduce.Pohvale na njegov racun svakako,a nije to samo zbog toga sto mi se ovde zamjera da ga ja licno ne volim,jer sam ga zaista stalno i kritikovao.Neka igra ovako i dizacu ga u zvijezde,kao i svakog drugog igraca.

Dopala mi se igra Adilovica,koji je iskoristio dva dobra momenta i poentirao.To mu je posao i on je to ovoga puta uradio dobro.

Antolovic dobar,rekao bih standardno,s tim sto komunikacija sa stoperima nije bas na nivou.On i Vasilic su na rubu greske kada se dogovaraju.Moraju to popraviti.Zacas stigne kazna zbog toga od neke dobre ekipe.

Bokovi agilni,trude se,no kvalitet je upitan.Sta da se radi.
Vezni red me jako brine i dalje.Nista ni sa cim.A onda pogledam na zapadnu tribinu i vidim Bekrica,Zebu i Besliju.Pomislim onda na Nijemu...pa mi onda postane sve jasno.Vratim pogled na teren i vidim zamisljenog Svraku,lijenog Jamaka i Zolu koji gine ali koji ma rekord u pogresnoj predaji lopte,krila odsjecena jer nisu neki znalci generalno,a Colicu nije na nogu svakako,pa je centarsut inace svakom nasem lijevom krilu ravan nuli iz trka.Razummljivo ne igraju svoje mjesto,pa se ne moze ni ocekivati.Pogledam i vidim jednog eventualnog kreativca u Jamaku.Premalo,kad uzmes u obzir cijelu ekipu,i kad uzmes u obzir jako malu metrazu koju je Jamak imao.Ono je bilo bezobrazno malo trke od njega.Mozda osjeti povredu jos uvijek pa je malo kocio,eto pokusacu da ga razumijem.Svraka je malo podigao nivo u drugom poluvremenu i to se odmah i osjetilo,ali da sam se ja pitao izasao bi iz igre u 25. minuti.Kad moze Zeba vani u tim minutama,moze vala i Svraka.Ali u drugom poluvremenu je malo poceo liciti na sebe.Zola ga pokriva nesebicno i onda je i logicno da je taj mladi lik najvise i pogodjen eventualnim greskama.Vezni red nema ono sto je potrebno da ima u ovom trenutku.Malo me je strah svega toga u jacim utakmicama.I ove nazovi lakse protivnike jako tesko ispariramo u ovom dijelu terena.Zato i nemamo neku igru,kada bi vezni red vladao terenom,onda bi i odbrana bila puno sigurnija i napad bi imao vise mogucnosti.Valjda ce Amar nesto smisliti jer ovo je dibidus lose.

Podigli smo se malo snagom i to nas je osokolilo kao ekipu.Pobijedili smo i uzeli vazne bodove.Ostaje ova pauza da se to malo sve smiri,slegne,a valjda se i Svraka vrati i dodje sebi poslije ove repke,jer tu nesto oko njega ne stima.Ne lici na sebe.Kritikovao sam ga i kada je bio najbolji u svojoj formi,ali ovo sada je pitanje odnosa njega i dresa u kojem igra.Neoprostivo.Kada zavrsi repka,nadam se da ce vratiti onaj svoj pristup.A onda se nadam da cemo ga konacno i prodati nekome.Ne zato sto ga ne volim,nego zato sto ja u njemu vidim neku vrstu zasicenja i mislim da je vrijeme da se rastanemo sa njim poslije kraja prvenstva.
Vazni bodovi.Idemo dalje.Da bar uzimamo bodove,kada igru vec nemamo.I to je neka odlika jake ekipe.A doci ce i igra nekada,sa boljim igracima naravno.Siguran sam da Amar to vec uveliko vidi i prepoznaje.
Volim tvoje detaljne analize i nacin na koji i negativne stvari predstavis,bio bi dobar pedagog.Ja nisam takav,ja cim vidim da mi nesto ne valja ja to odmah u kost i direktno kazem.Uglavnom se slazem sa svim,pogotovo sa ovim sto si rekao o veznom redu,ja bi samo dodao,najnemastovitiji vezni red u historiji Zelje,a jedina stvar o kojoj se ne slazem sa tobom,je u vezi Adilovica.Covjek koji odluci tekmu,i postigne 2 gola,tesko je govoriti kako je bio los,ali generalno taj momak igra jako lose.Uredu dao je 2 gola,ali nemojmo se zavaravati,jer lik je totalno bezopasan.Bice utakmica,kad ce nam trebati njegov ucinak a nece ga biti,jer ne moze ga ni biti,kad on nije kvalitet.Gledajmo malo kompletnu njegovu igru,i shvaticete o cemu se radi.Sve dobro sto radi su prekidi,ostalo svaku 5 loptu uspije primiti i odigrati kvalitetnu povratnu loptu,1 na 1 ne zelim ni da komentarisem,i kad se sve to poveze sa onim veznim redom,kakav nam je,onda zaista nije ni cudo sto igrmo kilavo kako igramo.
Volim ja Zelju jako puno,i pobjede su mi bitne,ali ovo je dobro dfok prolazi,a stace jednom,pa kad bude trebalo i malo kvaliteta pokazati,e onda ce nastati belaj,kuku majko.
Sad i ovo sranje sa Smajicem,ne mogu da vjerujem,ja sam se jos jedino u njega uzdao,da moze malo mastovitijom nasu igru uciniti.Sto je najveca tuga,nadam se najboljem od covjeka koji godinama nije u formi,da nas pokrene,e pa onda mozete da shvatite kako smo kreativni.
**** te Zeba i kad mu je mrsko bilo igrat opet nam je igru cinio 50 % opasnijom nego sto je sada.
Hajde valjda ce biti bolje,mozda je ovo samo mala kriza.Lagacu se jos malo.
Pozz
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 18 mar 2013, 18:18

nime_tm87 je napisao/la:tekma protiv pofalickog zavrsena 1-0 za njih, strijelac berisa...

jesu li to oni sto su hvalili obucinu? ne moze pofalicki biti mjerilo.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 mar 2013, 18:22

Svi gradovi u BiH su gradići, samo je Saraj'vo Gradina....
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 mar 2013, 18:48

aleksandar_veliki je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Šta mu je sad koji moj ?
Informacija nije tacna. Opet neko dobro bombe baca. Smajic ce u srijedu normalno trenirati, da li ce igrati protiv GOŠK-a to samo trener zna. Dan pred jucerasnju utakmicu je osjetio da ga malo zateze loza, pa je zbog toga propustio tekmu. Dakle, igraci su slobodni do srijede i svi su u srijedu na treningu.
Mogu ti reci da mi je drago da je tako ! Ako bi volio da neko proigra onda je to on.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 mar 2013, 18:50

SB90 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:tekma protiv pofalickog zavrsena 1-0 za njih, strijelac berisa...

jesu li to oni sto su hvalili obucinu? ne moze pofalicki biti mjerilo.
Gledao prvo poluvrijeme protiv pofalickog.. Urdinov ubjedljivo najbolji na terenu.. U defanzivi ga ne mogu ocijeniti jer ovi nisu par puta presli centar.. Djeluje poprilicno opasno u ofanzivi.. Ako je fizicki dobro spreman bice veliko pojacanje pogotovo u situaciji kada nemamo nijednog ljevaka u ekipi.. Od ostalih bih izdvojio Tomica koji ima poprilicno dobru tehniku za nase uslove.. Ostali hadalji teski..

edit: Ako je Obucina onaj plavi frajer koji je nosio br.7 i igrao lijevo krilo onda se radi o solidnom igracu ali za juniorski nivo..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 18 mar 2013, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 18 mar 2013, 18:51

Finansijska situacija u našem klubu u posljednje vrijeme nije sjajna, pa onda propuštena prilika za transferom na igrača može još više negativno uticati. Iskreno, nije mi lako prolaziti kroz svu neizvjesnost tokom prelaznih rokova. Danas idem, sutra ostajem prekosutra se ne zna. Sve to se odražava na igre, ali hvala Bogu, psihički sam jak i dobro to podnosim", govori Adilović.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 18 mar 2013, 18:54

Radmilo je napisao/la:
Finansijska situacija u našem klubu u posljednje vrijeme nije sjajna, pa onda propuštena prilika za transferom na igrača može još više negativno uticati. Iskreno, nije mi lako prolaziti kroz svu neizvjesnost tokom prelaznih rokova. Danas idem, sutra ostajem prekosutra se ne zna. Sve to se odražava na igre, ali hvala Bogu, psihički sam jak i dobro to podnosim", govori Adilović.
Javna tajna. :D
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 18 mar 2013, 18:57

Radmilo je napisao/la:
I kao nesto novo, e sad posto svi znaju nakon ove izjave, bio bi red da navijaci narednu tekmu napune Grbavicu i da dokazu da su navijaci, a ne nesto drugo. Zar ne?
Ja ću doći i uplatiti im 10 maraka samo da ih ne gledam, jer će me srčka strefit od njihove ne igre ne gledljivosti itd. Neka tako uvedu ja im uplatim na račun ili na dan prije samo da ih ne gledam-.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2013, 18:59

bagrcavi je napisao/la:
Šta mu je sad koji moj ?
Informacija nije tacna. Opet neko dobro bombe baca. Smajic ce u srijedu normalno trenirati, da li ce igrati protiv GOŠK-a to samo trener zna. Dan pred jucerasnju utakmicu je osjetio da ga malo zateze loza, pa je zbog toga propustio tekmu. Dakle, igraci su slobodni do srijede i svi su u srijedu na treningu.
Drago mi je da Smajić nije povrijeđen.Valjda će uskoro pokazati zašto je doveden sa epitetom pojačanja, vakat je.

A gdje će navijači puniti stadion pa nije to njihov poso smetaju im prljave stolice, gužva na ulazima, zima, položaj Venere u odnosu na Neptun, njihov poso je da palamude po forumima, to je puno lakše.
DRUG NEBI TI PUNCA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 mar 2013, 19:00

Radmilo je napisao/la:
I kao nesto novo, e sad posto svi znaju nakon ove izjave, bio bi red da navijaci narednu tekmu napune Grbavicu i da dokazu da su navijaci, a ne nesto drugo. Zar ne?
Svi su to vec i znali i ovaj sto je ovdje citirao Adilovica je prvi pozivao na neke bojkote utakmica.. Nazalost vecina smo samo navijaci na baterije i nije za ocekivati nista dobro sto se posjete tice..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Redfire16 i 7 gostiju.