Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Hosaf
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Hosaf » 21 dec 2010, 11:50

Toxicity je napisao/la:Šta je Brnjoo jesi to ban fasovo pa ideš preko "Hosafa" ?
Sta je tebe briga.

Evo Mourinho sve sredio sa Pepeom, Realom i Mendesom. Cini se da je igrac spustio zahtjeve na prevelika 4 miliona. Zasluzuje 500.000 godisnje i to da mu se odbije porez.

Sve vise sumnjam u Mourinhove sposobnosti. Ili je ovo mozda taktika da sad produze i da ga prodaju na ljeto za vise. Ma to je sigurno!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 dec 2010, 11:54

Evo nam Ibisevica :mrgreen: nmg da vjerujem...

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 21 dec 2010, 13:55

Ma pusti to,Dzeko sad Ibisevic...ne znaju nasi sta da pisu,pa moraju malo da bacaju suplje da bi se sto vise citali ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 dec 2010, 14:03

Messi je bolji igrač od Ronalda,ali je CR kao što neko reče kompletniji možete ih volit ja nijednog ne volim jednostavno je tako.CR7 mi je draži jer igra za Real
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 21 dec 2010, 14:09

LBJ MVP je napisao/la:Messi je bolji igrač od Ronalda,ali je CR kao što neko reče kompletniji možete ih volit ja nijednog ne volim jednostavno je tako.CR7 mi je draži jer igra za Real
Možeš li pojasniti malo ovaj post...kažeš da je Messi nekompletniji igrac od CR7 ,ali ipak nekako bolji :shock: pa kako to :?: tu nema nikako osnovne logike... kako je to moguce da nekompletniji igrac bude bolji od kompletnijeg :?: govorim opcenito sad (nebitno više o kome se radi)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 21 dec 2010, 14:16

Po tvojoj logici Mandrak Ibrahimovic je nabolji igrac ikaada. Nemoras biti najbolji ako si najkompletniji. Ima tu i neki "faktor x" koji igraca cini boljim.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 dec 2010, 14:16

Hosaf je napisao/la:Jednu glupu raspravu vec imamo a to je ona Lige Petice.

Messi je bolji igrac od Ronalda u svakom pogledu, nema samo bolji sut van 16 i nije bolji u skoku, ostalo sve iznad Ronalda.

Te pasove Messijeve ostavite kod kuce nemojte ih ovdje nikako postavljati, ebes tim koji nogomet igrao kao futsal. Samo dodavanja i dodavanja. Oni su mozda najbolja momcad svijeta, ali igraju najdosadniji nogomet na svijetu.

Kad im ne upali to sto ubijaju svoje protivnike u pojam, onda pali Ovrebo.

Barcelona je samo jedna jadna momcad naspram Reala i nikad nece biti veliki kao Real. Steta samo sto mi nemamo tog Messija, to je jedino sto im valja u ekipi. Taj bi nam dobro dosao da trci lijevo desno umjesto placljivka kojeg sad mozemo prodati za jednih slatkih 100 miliona eura.

Lako je dodavati budalama u vezi po pola sata i trpati 5 komada mizernim odbranama poput Realove, a znamo naravno zbog koga trpate toliko, zbog Ramosa i Pepea. Treba pet utrpati Chelseaju ili Interu. To ne ide naravno.

Citam danas Puyol prema Castrolu najbolji stoper u Evropi. Isti taj Castrol je Ramosa dva prvenstva zaredom stavljao na sami vrh, sad su potvrdili svoj jad.

Zato vi navijaci dicite se pobjedicama nad Realom jer je ocito da tu peticu spominjete iz razloga sto smo najbolji ikad. 3 gola u prosloj utakmici su bila neregularna!

Voli vas Brnjo
.....tvrdis da jedino messi valja u barci,pa covjece glup si ko ku**c(mozda dobijem ban ali moram ti ovo reci jer si jadan)...gledas li ti kad barcu...pa i najveca budala primjeti da barca igra najljepsi nogomet na svijetu,a ne najdosadniji...ali ljubomora cini svoje...tvoj real moze samo posmatrati kako barca osvaja primeru...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 dec 2010, 14:18

Mandrak je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Messi je bolji igrač od Ronalda,ali je CR kao što neko reče kompletniji možete ih volit ja nijednog ne volim jednostavno je tako.CR7 mi je draži jer igra za Real
Možeš li pojasniti malo ovaj post...kažeš da je Messi nekompletniji igrac od CR7 ,ali ipak nekako bolji :shock: pa kako to :?: tu nema nikako osnovne logike... kako je to moguce da nekompletniji igrac bude bolji od kompletnijeg :?: govorim opcenito sad (nebitno više o kome se radi)
Pa općenito može Roanldo je ljeni na terenu to nije fudbalska karakteristika to je stvar psihe stvar i masa stvari koje nisu fudbalsko znanje jednostavno psiha.LBJ je naprimjer mnogo kompletniji košarkaš od bilo koga no Kobe će uvijek zbog svoje psihe biti no 1.Imaš mnogo kompletnjjih igrača od Messija,ali on je najbolji 8-)
Ibra je najkompletniji igrač ikada,ali nikada neće biti najbolji :|
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 dec 2010, 14:43

T-MAC je napisao/la: nemoj samo reci da ovu milanovu trenutno odbranu smatras ozbiljnom...ono je odron od odbrane...
dalje..lyon...pa gdje je bio prosle godine..pa ljudi vas izbacili...
sevilju i valenciju cemo preskocit..
onda,zasto marseja i ajaxa sad stvrstavas u velike ekipe..pusti se proslosti..sta su ti uradili posljednih godina u evropi...jenda velika nula...samim tim to nisu velike ekipe,gledajuci trenutacno stanje..
sta govoris za prvenstvo...to kao ronaldo bio bolji...dal gol bratskoj super jakoj sjevernoj koreji..kad su ih ovi vec nabusili...
a messi iskljucivio nema uspjeha do sada u repki jer je imao idiota od trenera...ono nije trener...maradona se ne moze ubrajat u trenere..
ronaldo ako ima precizniji sut ja sam antonio banderas...i ja bi bio precizan da opalim po lopti 20 puta po utakmici..mora uci jedna... :roll:
onda ja vecu glupost u zivotu nisam procitao,...messi pogodi na odbijanac sa 16 metara :lol: ...vidis li ti sta pises covjece.. :roll:
hahahaha, onda on uopce nije imao jakih utakmica, eto izdvojio sam te koje bi kao trebale biti "najjace", samo Barci nije zabio od tih velikih timova s kojima se susretao. Najbolje da ti u te velike timove ubrojis Racing ili Mallorcu.

Sut? Pa eto, neka Messi pogodi gol sa 38 metara, znaci nek samo pogodi gol ne mora zabiti, ili samo neka dobaci :lol:

Repke? E kada bi tu gledali Ronaldo je bolji od Messija, tu dileme nema, nije rijec samo o ovom SP-u (iako je Messi odigrao vise utakmica i nije zabio gola). 2006, 2004, a ovaj nema - nista. Svejedno, CR7 es el mejor! 8-)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 21 dec 2010, 14:51

A_d_0 je napisao/la:Po tvojoj logici Mandrak Ibrahimovic je nabolji igrac ikaada. Nemoras biti najbolji ako si najkompletniji. Ima tu i neki "faktor x" koji igraca cini boljim.
Po kojoj to mojoj logici?? ja nisam nikad ni tvrdio da je Ibrahimovic najbolji igrac ikad - ne trebaš mi stavljati u usta nešto što nisam ni pomislio...ja ne znam koje vi parametre koristite da bi došli do saznanja da je taj i taj kompletniji igrac od nekog drugog :?: , na osnovu cega se pravi ta komparacija između dva igraca :?:
Ako je Ronaldo (kao što vecina navijaca Reala ovdje tvrdi, a sa cim se ja ne slažem apsolutno,naravno): brži, jaci, kreativniji (sa boljim potezima), bolji u duel igri (dakle jaci na nogama), bolji šuter, bolji u skok igri, bolji u prekidima (slobodni udarci), precizniji u pas igri,igrac sa boljim pregledom igre itd itd...dakle ako je individualno daleko bolji igrac od Messija...onda ovaj drugi ne može nikako biti bolji igrac od njega jer to logika sama ne dopušta.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 dec 2010, 14:55

Pa Mandrak - kompletnost ne znači da je bolji.. Kako je Messi kompletniji ako nema brzinu ko Ronaldo, šut glavom, igru sa obje noge, bolji slobodni udarac, al zato te stvari u kojima je Messi bolji dovoljne su da je najbolji igrač današnjice ;)
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 21 dec 2010, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 21 dec 2010, 14:56

Toxicity je napisao/la:Pa Mandrak - kompletnost ne znači da je bolji.. Kako je Messi kompletniji ako nema brzinu ko Ronaldo, šut glavom, igru sa obje noge, bolji slobodni udarac, al zato te stvari u kojima je Messi bolji dovoljne su da je najbolji igrač današnjice ;)
A koje su to stvari koje Messi ima ,a ovaj drugi nema ?? nabroj ih ako možeš.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 dec 2010, 14:59

Bolju tehniku (a pod njom je dribling, kontrola lopte, pas..), bolji pregled igre.. Nemoj me pogrešno shvatit, jesam Realovac al mali je za njega babo fudbala..
Mislim da je se to dokazalo, ne znam zašto se upuštam u nepotrebne diskusije koji je bolji :?

Real Madrid

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 21 dec 2010, 15:07

Toxicity je napisao/la:Bolju tehniku (a pod njom je dribling, kontrola lopte, pas..), bolji pregled igre.. Nemoj me pogrešno shvatit, jesam Realovac al mali je za njega babo fudbala..
Mislim da je se to dokazalo, ne znam zašto se upuštam u nepotrebne diskusije koji je bolji :?
Ma OK, ovdje se vec nekoliko puta potencira prica koja je nelogicna tipa Ronaldo je kompletniji igrac ali je lošiji ipak od Messia...pa kako to? ne može nikako jer nema logike...kontradikcija klasicna.
Ja bi sad mogao navesti nekoliko igraca koji su i bolji i kompletniji i kako vec ko naziva od Ronalda, ali onda bi to otišlo u dalje rasrave i spam...nebitno više.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 21 dec 2010, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 dec 2010, 15:08

Ma nebitne rasprave, vi imate svog maestra mi svog.. Vaš je malo bolji i eto 8-)

Real Madrid

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 21 dec 2010, 15:42

Navijaci poluklubova vode uvjek smjesne rasprave :lol:
Big club, great history, Nottm Forest.

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 21 dec 2010, 16:35

Ne, pun pogodak ;)
Big club, great history, Nottm Forest.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 dec 2010, 16:52

Sta je ovo Rona poceo sa kaznama? :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 dec 2010, 17:23

Omerbavarac je napisao/la:Sta je ovo Rona poceo sa kaznama? :roll:
Sta su to Svapski mediji poceli da pricaju na racun najboljeg igraca na svijetu?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Hosaf
Kontakt:

Post Postao/la Hosaf » 21 dec 2010, 17:31

O kakvim se sad kaznama prica. Vi ljudi niste normalni, kakva je to prepirka. Ako se treba govoriti o tome ko je najbolji igrac svijeta onda se trebaju spominjati Xabi, Carvalho, Busquets, Essien i ostale radilice.

Ti jadnici poput Messija i Ronalda koji su se popularizirali na osnovu kradje tudjih zasluga su samo bezvezni igraci i junaci u ocima idiota. Messi samo iskoristava ono sto nudi Barcelona, iskoristava plod rada Sergia Busquetsa i Xavija Hernandeza, on je samo jedan obicni dribler i igrac koji bi u ddrugim ekipama bio kao riba na suhom, to pokazuje i u Argentini, kao i Ronaldo u Portugalu.

"Xabi Alonso is a key player for Madrid and the national team. He is a great player and person." - Karanka

Nije da bih se slozio sa Karankom sto je to rekao, samo iz razloga jer tu nema imena Ricardo ili prezimena Carvalho, ali 50% je u pravu.

Kakav Messi, kakav Ronaldo, dva poluproizvoda koji na terenu iskoristavaju svoje suigrace. Smjestite ih u u Italiju pa da vidimo kako ce se snaci, da im tata Alex Del Piero pokaze kako se igra nogomet

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.