U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Njih dvojica se slazu jedan sa drugim, stalno potenciraju da imaju dobru saradnju.
Dva idiota se nasla.
Dva idiota se nasla.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/srbija- ... era/140171
i mi bi ga trebali pokusati
igrao je za zetu za 16 godina izbacio sarajevo , mozda ima kakva rupa u pravilniku

i mi bi ga trebali pokusati

Ovaj intevju sa Vladom bi trajao 6 puta duze vremenski a isto toliko puta manje sadrzajno, da je Pape pricao umjesto njega
Vidjet cemo sta ce biti sa tim Simicem
Vasilj
Omerbasic-Simic-Metalsi-???
Radovac-Modic
Lazic-Gojak-Milosevic
Hodzic
Za jedno pet klasa bolja generacija od ove sto je prosla
Vidjet cemo sta ce biti sa tim Simicem
Vasilj
Radovac-Modic
Lazic-Gojak-Milosevic
Hodzic
Za jedno pet klasa bolja generacija od ove sto je prosla
- hogarstrasni
Vasilj
Radovac-Modic
Lazic-Gojak-Milosevic
Hodzic
Ima li iko , osim ovih iz BHPL , da ima vise od 100 minuta seniorskog fudbala? Ne bi reko !
Ovo su decki od 19-20 godina , trebali bi vec da igraju na seniorskom nivou, ako su talenti !
Radovac-Modic
Lazic-Gojak-Milosevic
Hodzic
Ima li iko , osim ovih iz BHPL , da ima vise od 100 minuta seniorskog fudbala? Ne bi reko !
Ovo su decki od 19-20 godina , trebali bi vec da igraju na seniorskom nivou, ako su talenti !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Simic igra za prvi tim Varese u Seriji B.hogarstrasni je napisao/la:Vasilj
Radovac-Modic
Lazic-Gojak-Milosevic
Hodzic
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pa i ne mozes naci 94/95 godista da igraju na zadovoljavajucem nivou seniorski fudbal.
Imas Spikica i Gojkovica jos od stopera sto igraju, a od tih je i Milosevic vec drugu godinu u timu Standarda, a ove godine je skupio 50 minuta
Radovac, Gojak, Hodzic, Simic su dakle u seniorskim ekipama a od ostalih ocekuje se i iskorak Omerbasica, Lazica i Metalsija (ako ne napravi iskorak uvijek ima zamjena)
Meni je licno Lazic misterija, tu sam ga stavio jer ga Vlado punih usta hvali a ja ga licno nisam nikad gledao nit mogu naci kakve podatke o njemu. Prema TM, on je jos uvijek u Olymiakosu iako Vlado govori da se vratio u Holandiju.
Imas Spikica i Gojkovica jos od stopera sto igraju, a od tih je i Milosevic vec drugu godinu u timu Standarda, a ove godine je skupio 50 minuta
Radovac, Gojak, Hodzic, Simic su dakle u seniorskim ekipama a od ostalih ocekuje se i iskorak Omerbasica, Lazica i Metalsija (ako ne napravi iskorak uvijek ima zamjena)
Meni je licno Lazic misterija, tu sam ga stavio jer ga Vlado punih usta hvali a ja ga licno nisam nikad gledao nit mogu naci kakve podatke o njemu. Prema TM, on je jos uvijek u Olymiakosu iako Vlado govori da se vratio u Holandiju.
Imaš u Želji trojicu U20 standardnih igrača Bajić, Sadiković, Memija, sve više minuta će dobijati i Hadžiahmetović koji je mlađi od Gojaka i koji polahko skuplja minute u ovoj sezoni.
DRUG NEBI TI PUNCA
Od zime u prvom timu Zelje bice I Mujagic Ajdin... 98. godiste... iako igra sa 2 god starijim od sebe dominira za ne povjerovati... prosle god bio mladji kadet po uzrastu pa prekomandovan u starije kadete na zimu, ove god trebao biti stariji kadet a igra za starije juniore, od zime ide u prvi tim... vjerujem da ce postati jedan od najmladjih debitanata u historiji Zelje...
Dominantniji I od Armina Hodzica koji je zabijao I po 40-50 golova u ovim oml ligama Al u svom uzrastu.....sa 15 god bio visok 185cm, sad je oko 190cm...
Dominantniji I od Armina Hodzica koji je zabijao I po 40-50 golova u ovim oml ligama Al u svom uzrastu.....sa 15 god bio visok 185cm, sad je oko 190cm...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Kako ljudi od struke kažu on je novi Edin Džeko.. Željo super radi sa mladim igračima, najtalentovaniji mladi igrači su pod ugovorima..MrMuscle je napisao/la:Od zime u prvom timu Zelje bice I Mujagic Ajdin... 98. godiste... iako igra sa 2 god starijim od sebe dominira za ne povjerovati... prosle god bio mladji kadet po uzrastu pa prekomandovan u starije kadete na zimu, ove god trebao biti stariji kadet a igra za starije juniore, od zime ide u prvi tim... vjerujem da ce postati jedan od najmladjih debitanata u historiji Zelje...
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Kad bi Amar došao na neku funkciju za rad sa mladima, vidjeli bi šta je napredak 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisu 2 najbolja kadeta sto igraju za kadeteŽeljooooo je napisao/la:Kako ljudi od struke kažu on je novi Edin Džeko.. Željo super radi sa mladim igračima, najtalentovaniji mladi igrači su pod ugovorima..MrMuscle je napisao/la:Od zime u prvom timu Zelje bice I Mujagic Ajdin... 98. godiste... iako igra sa 2 god starijim od sebe dominira za ne povjerovati... prosle god bio mladji kadet po uzrastu pa prekomandovan u starije kadete na zimu, ove god trebao biti stariji kadet a igra za starije juniore, od zime ide u prvi tim... vjerujem da ce postati jedan od najmladjih debitanata u historiji Zelje...

Ako se pokaje I potpise ugovor I on ce ici u prvi tim...
Ovi momci nisu pravi izdanci Zeljine skole, Mujagic je doveden iz Borca Jelah, a Behram iz Veleza I to dok su imali po 14-15 god.. tako I treba da se radi... najbolju djecu dovoditi iz cijele BiH I pridruzivati ih ovoj nasoj sarajevskoj djeci...
Ne znam za tebe al meni je Behram previše arogantan i ufuran, gledao sam ga na jednoj tekmi i ti pri prijemu lopte vidiš da ima talenat veliki ali nema snage, mislim da neće uspjeti u fudbalu ako nastavi sa svojim ponašanjem. A što se tice Žerića ako nastavi da sluša one koji ga savjetuju upropastit ce svoju karijeru.. Svake godine talentovana djeca iz svih krajeva naše države dođu u Želju, i to je put za uspjeh..MrMuscle je napisao/la:Nisu 2 najbolja kadeta sto igraju za kadeteŽeljooooo je napisao/la:Kako ljudi od struke kažu on je novi Edin Džeko.. Željo super radi sa mladim igračima, najtalentovaniji mladi igrači su pod ugovorima..MrMuscle je napisao/la:Od zime u prvom timu Zelje bice I Mujagic Ajdin... 98. godiste... iako igra sa 2 god starijim od sebe dominira za ne povjerovati... prosle god bio mladji kadet po uzrastu pa prekomandovan u starije kadete na zimu, ove god trebao biti stariji kadet a igra za starije juniore, od zime ide u prvi tim... vjerujem da ce postati jedan od najmladjih debitanata u historiji Zelje...
Dominantniji I od Armina Hodzica koji je zabijao I po 40-50 golova u ovim oml ligama Al u svom uzrastu.....sa 15 god bio visok 185cm, sad je oko 190cm...... umislili se momci da su zvijezde I zvijezdice pa hoce odmah vani... said behram I mali zeric... al kad vide njihovog vrsnjaka mujagu u prvom timu I oni ce to uraditi vjerujem... behram je vec ovog ljeta trebao igrati za starije juniore I biti nekad sa prvim timom, mozda I debitovati al guji.ca poletila za parama, I eto na kraju expresno se vratio...pognute njuske...
Ako se pokaje I potpise ugovor I on ce ici u prvi tim...
Ovi momci nisu pravi izdanci Zeljine skole, Mujagic je doveden iz Borca Jelah, a Behram iz Veleza I to dok su imali po 14-15 god.. tako I treba da se radi... najbolju djecu dovoditi iz cijele BiH I pridruzivati ih ovoj nasoj sarajevskoj djeci...
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Kad vec ne moze biti selektor pored uhljupa Sulija to bi bila najbolja opcija... da preuzme posao jahe I pirketa... al ove ne moze covjek otjerati ni puskom bez obzira sto su najnesposobniji dvojac u citavoj drzavi, a moram priznati to je nevjerovatno tezak zadatak s obzirom u kakvoj cirkusani od drzave zivimo gdje se ne zna ko je gori I nesposobniji....Virtu4l je napisao/la:Kad bi Amar došao na neku funkciju za rad sa mladima, vidjeli bi šta je napredak
I tada bi procvjetale I nase oml selekcije jer on ne bi dopustao javasluke oml selektora I pozivanje tatinih sinova onakvih poput semira musica....
Al to bi automatski znacilo da bi morao napustiti Zelju I funk svoju... tim menadzera-predsjednika-cistacice-domara Iitd I Zeljo bi krahirao sigurno bez njega... a ne vjerujem da bi se dusmani slozili da istovremeno obavlja dvije funkcije poput Romea Jozaka koji je glavni I u Dinamu I u repci Hrvatske za oml kategorije...
Ja mislim da kad bi se to desilo da bi Vandeloitu I ostalim "ljubiteljima" lika I djela Amara stalo srce...
1:1 opet zavrsilo sa Hrvatskom u19...
kakvo neno kaze nece nikad svih od ovih biti seniorski reprezetativci samo ce jednu par od ovi biti igraci za reprezentaciju naprimer besic i prcic....bosnacazin je napisao/la:Sastavi sa jucerasnje tekme:
Strijelci: 1:0 Maloku (38), 1:1 Burović (82)
Hrvatska: Marić (od 88. Miškić), Vincazović (od 46. Stolnik), Prce, Bašić (od 71. Klarić), Šimić, Benković, Roglić (od 46. Špoljarić), Balić (od 46. Mudražija), Brašnić (od 71. Jukić), Ćorić (od 88. Mikulić), Maloku (od 88. Vlak). Izbornik: Zoran Vulić
Bosna i Hercegovina: Karačić, Memija, Čivić (od 86. Mihojević), Suljić (od 64. Hadžiahmetović), Oršolić, Ćorović, Hiroš (od 46. Burović), Jurilj (od 64. Juričić), Hajrić (od 46. Gojak), Hairlahović (od 71. Lončar), Bašić (od 43. Kuzmanović). Izbornik: Toni Karačić
edit: znaci fale jos Radovac i Modić, po meni jedna vrlo lijepa generacija, al koliko sam pratio još nijednu tekmu nisu odigrali u punom sastavu tj. uvijek je falio neko od glavnih igrača
- hogarstrasni
@TMovac,@L_blancos
Imamo to sto imamo i ne treba pljuvati ali, realno, za reprezentaciju sa nasim ambicijama, to je vise nego tanko !
Jedini igraci koji su standardni na seniorskom nivou, su nekolicina iz PL, a PL se nije bas pokazala kao temelj za A selekciju.
Ipak se radi o U21 i igraci bi trebali biti , vise -manje, standardni na seniorskom nivou, a vecina nasih je jos na amaterskom nivou. Ja ne vidim niti jednog igraca u mladjim kategorijama, koji pokazuje potencijal da bude A reprezentativac.
Modic,Omerbasic, Metalsi se nisu jos ni oprobali na seniorskom nivo, taj Simic je ceski reprezentativac i rezerva u Serie B,Milosevic je rijetko i u rosteru, Hadzic tek treba da debituje za Dinamo, Lazic, nazalost, ne obecava...
Mislim realno, volio bi da svi odu u Real ili barselonu ali ne vidim ja tu potencijalne A reprezentativce.
Opet kazem, imamo sta imamo i to treba gurati ali smo i dalje ovisni o dijaspori i na tom polju se mora raditi, a ne radi se dovoljno.
Imamo to sto imamo i ne treba pljuvati ali, realno, za reprezentaciju sa nasim ambicijama, to je vise nego tanko !
Jedini igraci koji su standardni na seniorskom nivou, su nekolicina iz PL, a PL se nije bas pokazala kao temelj za A selekciju.
Ipak se radi o U21 i igraci bi trebali biti , vise -manje, standardni na seniorskom nivou, a vecina nasih je jos na amaterskom nivou. Ja ne vidim niti jednog igraca u mladjim kategorijama, koji pokazuje potencijal da bude A reprezentativac.
Modic,Omerbasic, Metalsi se nisu jos ni oprobali na seniorskom nivo, taj Simic je ceski reprezentativac i rezerva u Serie B,Milosevic je rijetko i u rosteru, Hadzic tek treba da debituje za Dinamo, Lazic, nazalost, ne obecava...
Mislim realno, volio bi da svi odu u Real ili barselonu ali ne vidim ja tu potencijalne A reprezentativce.
Opet kazem, imamo sta imamo i to treba gurati ali smo i dalje ovisni o dijaspori i na tom polju se mora raditi, a ne radi se dovoljno.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Sve je to tacno sto si napisao, ali i to je trenutno iznad prosjeka za nase mladje uzraste.
To je nasa realnost i ja sam vec i pisao da ce tako biti dok nam liga ne predje na veci level
To je nasa realnost i ja sam vec i pisao da ce tako biti dok nam liga ne predje na veci level
Nije ni Prcić do prošle godine igrao u Sošou nikako, Bešić igrao (ako je uopšte igrao) za amatere Hamburga pa napraviše karijere. Brzo se to okrene kod mladih igrača, evo primjer Munir El Haddadi za mjesec dana od igrača iz druge lige dođe do prvog tima Barcelone, i A reprezentativca Španije. Ili primjer Kolašinca, šta se izdešavalo za jednu sezonu, kad mu je cijena porasla 50 puta i koliko je igrački napredovao i postao standardni prvotimac Šalkea. Ima još takvih primjera koliko hoćeš, tako da ja vjerujem u ove momke, potencijal imaju, samo nek nastave jako raditi i biće nešto od njih.
DRUG NEBI TI PUNCA
Bas to, a inace mislim da ne bi bilo lose prebaciti prioritet na juniorsku reprezentaciju, koja je mozda i najbolja od osnivanja reprezentacije.
Za juniore mogu igrati i Gojak, Radovac, Modic, Memija, Hairlahovic, Kuzmanovic a uz navedene jos pokusati privoliti Bektica i sa ovom ekipom, uz ozbiljnog selektora, bi mogli i napraviti sta na EP pored samog plasmana koji ne bi trebao biti upitan.
Za juniore mogu igrati i Gojak, Radovac, Modic, Memija, Hairlahovic, Kuzmanovic a uz navedene jos pokusati privoliti Bektica i sa ovom ekipom, uz ozbiljnog selektora, bi mogli i napraviti sta na EP pored samog plasmana koji ne bi trebao biti upitan.
Sacekajte, prije nekoliko dana mescini sve medije iznesese podatke da su omladinske selekcije ostale bez selektora? Kako to da je Karacic danas vodio momcad? Za manje od mjesec dana se igraju U19-kvalifikacije.
Ko je sad ovdje lud a ko pametan?
Ko je sad ovdje lud a ko pametan?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: 231983, Mostarska, Proximic, SHZ82, zastitaIdentiteta i 31 gost.