RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 28 sep 2011, 18:33

Na igrace se zaletili cccc ! Bola vas treba ubit sve redom !!!

High

Post Postao/la High » 28 sep 2011, 18:35

Svaka čast na pobjedi !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 sep 2011, 18:36

vm22 je napisao/la:Na igrace se zaletili cccc ! Bola vas treba ubit sve redom !!!
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.. ;) ;) ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 sep 2011, 18:37

AlemC85 je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Na igrace se zaletili cccc ! Bola vas treba ubit sve redom !!!
pa cuj na igrace se zaletit omg pa to samo kod nas ima

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 sep 2011, 18:38

:D :D

[youtube][/youtube]
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 sep 2011, 18:38

vm22 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
pa cuj na igrace se zaletit omg pa to samo kod nas ima
nažalost...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 28 sep 2011, 18:39

AlemC85 je napisao/la:
znas sta trebate uraditi u uzvratnoj utakmici (ako je bude):

skupite 50-100 navijaca sa bejzboj palicama i okruzite isto toliko navijaca zrinjskog i uplasite ih da ce te ih prebiti... ali ne pod kojim uslovima to ne radite... malo ih psihicki ubijete u glavu da dodju sebi... :lol:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

zare
Kontakt:

Post Postao/la zare » 28 sep 2011, 18:39

zare je napisao/la:dobijamo obe u kupu, gubimo u ligi
prije 10ak strana :))

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 sep 2011, 18:40

Ma nemoze se samo po klubovima lupati. Jeli vi mislite da je Zrinjskom drago sto su igraci uletili u teren?? Pa svak zna da je 0-1 rezultat nadoknadiv. Tesko, ali nadoknadiv. 0-3 je nenadoknadiv. Pioniri Veleza bi mogli 0-3 sacuvat sa Zrinjskim. Znaci Zrinjskom sigurno nije drago da se ovo desilo. I zar samo njih treba krivit za ovo???

Evo, ja sam otvoren da je Zrinjski seljacki, skutorski klub za fasistoidnom politikom i da ga ne priznam uopste kao rivala Veleza - nit priznam utakmice sa njima kao Derbi... Meni je Derbi kad Velez igra sa Zeljom, Sarajevom, Borcem, Celikom, Slobodom - to su derbiji - ovo sa Zrinjskim je meni nista. Ali treba biti realan i reci - nije samo Zrinjski ovde kriv.

Sto je fer, fer je. Nemoze se samo Zrinjskog okrivljavat za ovo. Ja stojim da rezultat treba biti 0-3 za Velez - ali sta sad uraditi sa kaznama? Nije ni jednom klubu, ni Zrinjskom ni Borcu drago sta se desilo - nego ove hajvane sto ulijecu u terene i fizicki se obracunavaju treba potrpat u zatvore na 2-4 godine - i tu ce biti kraj price. Kad hajvani odleze u zatvoru i kad ih bude neki pajdo guzio u supak 2-3 godine, sve radi njihovog divljanja, bice im jasno da se to ne smije radit. I tada ce bit mir na tekmama. A Borca po djepu udarat, Zrinjskog po djepu udarat, svatam, ali se ne slazem.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 sep 2011, 18:41

tm84 je napisao/la: skupite 50-100 navijaca sa bejzboj palicama i okruzite isto toliko navijaca zrinjskog i uplasite ih da ce te ih prebiti... ali ne pod kojim uslovima to ne radite... malo ih psihicki ubijete u glavu da dodju sebi... :lol:
Misliš da će smjeti doći nakon ovoga? Pa oni smiju samo u fajt ako je omjer 10:1, tako ih je vjerovatno 100 krenulo na 10 igrača Veleža danas...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 sep 2011, 18:43

MostaracVelezovac je napisao/la:Ma nemoze se samo po klubovima lupati. Jeli vi mislite da je Zrinjskom drago sto su igraci uletili u teren?? Pa svak zna da je 0-1 rezultat nadoknadiv. Tesko, ali nadoknadiv. 0-3 je nenadoknadiv. Pioniri Veleza bi mogli 0-3 sacuvat sa Zrinjskim. Znaci Zrinjskom sigurno nije drago da se ovo desilo. I zar samo njih treba krivit za ovo???

Evo, ja sam otvoren da je Zrinjski seljacki, skutorski klub za fasistoidnom politikom i da ga ne priznam uopste kao rivala Veleza - nit priznam utakmice sa njima kao Derbi... Meni je Derbi kad Velez igra sa Zeljom, Sarajevom, Borcem, Celikom, Slobodom - to su derbiji - ovo sa Zrinjskim je meni nista. Ali treba biti realan i reci - nije samo Zrinjski ovde kriv.

Sto je fer, fer je. Nemoze se samo Zrinjskog okrivljavat za ovo. Ja stojim da rezultat treba biti 0-3 za Velez - ali sta sad uraditi sa kaznama? Nije ni jednom klubu, ni Zrinjskom ni Borcu drago sta se desilo - nego ove hajvane sto ulijecu u terene i fizicki se obracunavaju treba potrpat u zatvore na 2-4 godine - i tu ce biti kraj price. Kad hajvani odleze u zatvoru i kad ih bude neki pajdo guzio u supak 2-3 godine, sve radi njihovog divljanja, bice im jasno da se to ne smije radit. I tada ce bit mir na tekmama. A Borca po djepu udarat, Zrinjskog po djepu udarat, svatam, ali se ne slazem.
Jesil ti čit'o saopštenje Borca nakon utakmice. Klubovi kao Borac i Zrinjski svojim ponašanjem samo ohrabruju svoje navijače da rade ovakve stvari. A sad im kao žao. Trebalo je na vrijeme razmišljat, posle njanjanja nema kajanja...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 sep 2011, 18:45

Direktor Veleža Sedin Tanović za SportSport.ba

Piše: M. Dautbegović
Srijeda, 28.09.11. 18:40.
Nakon što su navijači Zrinjskog pred kraj susreta Kupa BiH sa Veležom utrčali u teren i prekinuli susret, postalo je (valjda) jasno da ovako više ne ide.

S ovom se konstatacijom slaže i direktor Veleža Sedin Tanović, koji je izbjegao utrčavanje Ultrasa jer je zajedno sa navijačima Veleža deset minuta prije kraja napustio Bijeli brijeg.

"U stalnom sam kontaktu sa stručnim štabom i Mirzom Varešanovićem. Svi igrači su dobro. Navijači Zrinjskog su došli u kontakt sa Rakičevićem, Velagićem i Spahićem i došlo je do nagurivanja, ali nije bilo težih posljedica. Ponovo je podbacila organizacija utakmice i definitivno je da ovako više ne može", rekao je Tanović za SportSport.ba.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 sep 2011, 18:45

Jos jednom cestitke momcima na pobjedi i nadam se da ce im ovo biti motiv vise u narednim mecevima protiv istog protivnika. Ovu sto su Ultrasi uradili je iritirajuce za sve nas, ali sada treba pokazati kako se navija za svoj klub. Treba pokazati kako se svoj klub voli i kako ga podrzati. Samo bez incidenata odraditi sljedece dvije tekme i pokazati velicinu u odnosu na Ultrase. Ev citam da su oni nase igrace napali, hocemo li i mi napasti njihove? Mislim da je to ispod naseg nivoa i da treba da njihove igrace ispratimo kako to dolikuje kulturnim navijacima.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 28 sep 2011, 18:46

jad čemer i sramota ...

To je kad seljacima dadneš tribinu a neznaju ništa oko toga.. Dokazali ste ovim ko ste i šta ste i ako se javite na ovom forumu šta mislite da ćemo vam reci.. Udruzili se fašisti i misle srušiti Bosanskohercegovačke klubove.

Ali dobro, opet i pored vjerovatnih 0:3 smo imali rezultat koji se mogao strašno sacuvati. Hvala guzni prijatelji Marina Bogdana

Vaud
Kontakt:

Post Postao/la Vaud » 28 sep 2011, 18:46

Dirnuli su u Bajru Haubicu! Ocekujte osvetu Manijaka!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 28 sep 2011, 18:49

Vaud je napisao/la:Dirnuli su u Bajru Haubicu! Ocekujte osvetu Manijaka!
gomez(haubica) je dirnut, dirnut je i bergkamp(mrkva).. ne moze ovo vako

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 sep 2011, 18:51

slika
A SAD ADIO

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 28 sep 2011, 18:54

Čestitke na pobjedi.
Eto nas u revanšu po pobjedu i prolaz.
Momče Hercegovče

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 sep 2011, 18:56

Josip321 je napisao/la:Čestitke na pobjedi.
Eto nas u revanšu po pobjedu i prolaz.
jos ako bude 0-3 REGISTROVANO....pihh proci cete ko iz sale 8-)

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 28 sep 2011, 18:57

cestitke na pobjedi i moze li neko napisat sta je bio povod utrcavnja na teren,kakvo je bilo navijanje tokom utakmice,jel bilo nacionalistickog vrijedanja i sl.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 2 gosta.