Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko ce tim Wolfima dati dva gola!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Zanimljivo Dzeko debituje protiv Vukova
a dosao iz njemacki Vukova 

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Dobro jutroLos_Blanos2 je napisao/la:Zanimljivo Dzeko debituje protiv Vukovaa dosao iz njemacki Vukova

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
jako duhovito nema staElddar je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk-Edin-Dzeko-signs-for-the-blues-
MUŠTULUK!
samo se šalim![]()

Na sportsport.ba stoji upitnik da je dzeko sletio i dobio vizu. jel ima igdje ikakva potvrda ili demant ovoga ja ne mogu naci ni na jednom engleskom sajtu???
Ne mogu vjerovati koliko Vas je požurilo da se rega na njihov forum , po cijeli dan šupljirate i spamate a koliko sam mogao primjetiti svi Vas lagano na ignor ... Stoga nemojte se vise blamirati , ev imate forum pa raspalite ..._dreamer_ je napisao/la:Inace, Englezi su za citava 3 dana uspjeli da napisu skoro 80 stranica o nasem "Klocu"...Malo li je...
dobrodosao na forum, prije svega! Ne znam da li referises na moje postove cijenjeni forumasu, no od skoro 80 stranica koje su do sada tamo napisane je minimalno 80% od engleza, a ne od nas... To se da lako zakljuciti ako malo bolje poznajs jezik. Kladim se da ni 5% forumasa sa sportsport.ba ne izvaljuje engleske kratice i kolokvijalne fraze, cisto iz razloga sto nas engleski nije na tom nivou... Eh, posto tamo preovladavaju takvi postovi, onda je jasno kao dan da su tamo uglavnom englezi, i da oni u nestrpljenju "spamaju". Ima i nasih, ali ne u broju i intenzitetu koji ti spominjes... Zapravo, koji si ti ku*ac da se tebi ovdje bilo ko pravda, i ne vidim zbog cega je to blamiranje, ako neki bosnjo uzme da diskutuje s englezom o dzeki? okani se kompleksa "malog naroda", kruha ti.sastrane je napisao/la:Ne mogu vjerovati koliko Vas je požurilo da se rega na njihov forum , po cijeli dan šupljirate i spamate a koliko sam mogao primjetiti svi Vas lagano na ignor ... Stoga nemojte se vise blamirati , ev imate forum pa raspalite ..._dreamer_ je napisao/la:Inace, Englezi su za citava 3 dana uspjeli da napisu skoro 80 stranica o nasem "Klocu"...Malo li je...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Zadnja izmjena: mirza_9, dana/u 07 jan 2011, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
- samovasposmatram
- Kontakt:
MashAllah!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
_dreamer_ je napisao/la:dobrodosao na forum, prije svega! Ne znam da li referises na moje postove cijenjeni forumasu, no od skoro 80 stranica koje su do sada tamo napisane je minimalno 80% od engleza, a ne od nas... To se da lako zakljuciti ako malo bolje poznajs jezik. Kladim se da ni 5% forumasa sa sportsport.ba ne izvaljuje engleske kratice i kolokvijalne fraze, cisto iz razloga sto nas engleski nije na tom nivou... Eh, posto tamo preovladavaju takvi postovi, onda je jasno kao dan da su tamo uglavnom englezi, i da oni u nestrpljenju "spamaju". Ima i nasih, ali ne u broju i intenzitetu koji ti spominjes... Zapravo, koji si ti ku*ac da se tebi ovdje bilo ko pravda, i ne vidim zbog cega je to blamiranje, ako neki bosnjo uzme da diskutuje s englezom o dzeki? okani se kompleksa "malog naroda", kruha ti.sastrane je napisao/la:Ne mogu vjerovati koliko Vas je požurilo da se rega na njihov forum , po cijeli dan šupljirate i spamate a koliko sam mogao primjetiti svi Vas lagano na ignor ... Stoga nemojte se vise blamirati , ev imate forum pa raspalite ..._dreamer_ je napisao/la:Inace, Englezi su za citava 3 dana uspjeli da napisu skoro 80 stranica o nasem "Klocu"...Malo li je...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cityeva stranica najposecenija ovih dana,samo se refreshuje.
Hajde konacno nek' je i to gotovo,i nek se Dzeko nadava golova.

Hajde konacno nek' je i to gotovo,i nek se Dzeko nadava golova.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Cincinnatus
- Kontakt:
MCFC! Tooo Dzeko, cestitam!
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Joj ljudi pa vi neznate kolko ovaj transfer Dzeke u City za 27 000 000 funti ZNACI!!! Ne samo za njega i za Repku nego za cjelu drzavu. SRETNO DIJAMANTU!!!!!!!!!!!!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
rece cojk koji je upravo napiso svoj prvi postsastrane je napisao/la:Ne mogu vjerovati koliko Vas je požurilo da se rega na njihov forum , po cijeli dan šupljirate i spamate a koliko sam mogao primjetiti svi Vas lagano na ignor ... Stoga nemojte se vise blamirati , ev imate forum pa raspalite ..._dreamer_ je napisao/la:Inace, Englezi su za citava 3 dana uspjeli da napisu skoro 80 stranica o nasem "Klocu"...Malo li je...
Thomas Müller - Fußballgott
Pola Bosne preko noci navija za Manchester City
Neprocjenjivo !
Neprocjenjivo !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Donnie Darko
- Kontakt:
boatengu izgleda laknulo. nemora vise srat u gace kad se sretne sa dzekom
dijamantu sretno, shag their bloody pussies

dijamantu sretno, shag their bloody pussies

- Megamon
- Kontakt:
"Sjaji,saji Bosanski Dijamantu !"
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Wolfsburg ? sta bi ?Bosnier je napisao/la:Pola Bosne preko noci navija za Manchester City
Neprocjenjivo !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 29 gostiju.