Ovo je cisto biznis.PusaFkr.87 je napisao/la:Morecambe je napisao/la:.![]()
![]()
cuj ovog indijanca
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Morecambe
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
Sta hocete trans od leseva?Morecambe je napisao/la:Ovo je cisto biznis.PusaFkr.87 je napisao/la:Morecambe je napisao/la:.![]()
![]()
cuj ovog indijanca

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
boli me iskreno racku sto ti ne dolazis na tekme zbog lopova i klosara, ja uopste ne gledam tako, ja volim Fk Slobodu i svaku utakmicu cu otic i platit ulaz a ne uci djabe na tekmu. Ufati se buraz tog foruma i boli te briga , isto tako i za sve ostale koji pljuju po Fk Slobodi ovdje . Jedini Salt City Attack je ovdje realan i to je to. Da se ja pitam ukinuo bi ovu temu Fk Slobodescudetto je napisao/la:Naporan si vise sa tim kupi ulaznicu pa kupi ulaznicu. Kupuj brate dragi i 1000 za jednu utakmicu ako volis dati pare lopovima i klosarima onda bujrum jer od tih para sto zarade na ulaznicama pa makar to bilo i 100 km shvati vec jednom da Sloboda ne dobija nista, taman da svaku utakmicu dodje 5 000 ljudi svaki sa kupljenom ulaznicom sta mislis da bi se sta promijenilo, zivis u zabludi momak i hajde bogati ne smaraj vise sa tim ulaznicama, j.ebem ja ovaj klub sa ovim ljudima i ako ce nam ovako biti i u narednim godinama bolje ga i ugasiti nego se blamirati dzaba.fukara87 je napisao/la:Koji ste vi selja-ci u pm, pa jeb-o vam muzika oci eto, umjesto da odete na utakmicu i kupite ulaznicu 5 KM pomognes klubu da se izvuce iz teske situacije , mozda i najgore do sad, pa veci ste vi selja-ci koji pljujete po Fk Slobodi a i kladim se da ni jedan od vas sto pisete ovdje po forumu nije vidilo domace utakmice kako treba a da ne govorim gostovanja.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nekima jednostavno se ne moze objasniti ali hajde samo ti nastavi i dalje, cuj da se ti pitas ukinuo bi temu, niko te ne tjera da budes na ovoj temi i citas istu ako ti se ne svidja razguli, ti neces da prihvatis stvari onakve kakve jesu FK Sloboda je trenutno dno dna a tu su je doveli seljaci i sandzaklije koji su i dan danas na celu kluba i zato dokle god je tako meni a i svim pravim navijacima FK Slobode ne pada na pamet doci na utakmicu (najbolji primjer je ova sezona) i uz to jos finansirati bagru pu, pu i pu.fukara87 je napisao/la:boli me iskreno racku sto ti ne dolazis na tekme zbog lopova i klosara, ja uopste ne gledam tako, ja volim Fk Slobodu i svaku utakmicu cu otic i platit ulaz a ne uci djabe na tekmu. Ufati se buraz tog foruma i boli te briga , isto tako i za sve ostale koji pljuju po Fk Slobodi ovdje . Jedini Salt City Attack je ovdje realan i to je to. Da se ja pitam ukinuo bi ovu temu Fk Slobodescudetto je napisao/la:Naporan si vise sa tim kupi ulaznicu pa kupi ulaznicu. Kupuj brate dragi i 1000 za jednu utakmicu ako volis dati pare lopovima i klosarima onda bujrum jer od tih para sto zarade na ulaznicama pa makar to bilo i 100 km shvati vec jednom da Sloboda ne dobija nista, taman da svaku utakmicu dodje 5 000 ljudi svaki sa kupljenom ulaznicom sta mislis da bi se sta promijenilo, zivis u zabludi momak i hajde bogati ne smaraj vise sa tim ulaznicama, j.ebem ja ovaj klub sa ovim ljudima i ako ce nam ovako biti i u narednim godinama bolje ga i ugasiti nego se blamirati dzaba.fukara87 je napisao/la:Koji ste vi selja-ci u pm, pa jeb-o vam muzika oci eto, umjesto da odete na utakmicu i kupite ulaznicu 5 KM pomognes klubu da se izvuce iz teske situacije , mozda i najgore do sad, pa veci ste vi selja-ci koji pljujete po Fk Slobodi a i kladim se da ni jedan od vas sto pisete ovdje po forumu nije vidilo domace utakmice kako treba a da ne govorim gostovanja.
Garant treba dostavit malo Dandare Utd. nekom u Tz.Fkr.87 je napisao/la:Morecambe je napisao/la:Ima li ko iz Tuzle da bi iso na tekmu Zvijezda-Borac u Gradačac sutra ? nek mi se hitno javi privatnom porukom.
Platiti cu mu 100 KM za jedan lagani posao.![]()
![]()
cuj ovog indijanca

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Danas je mjesec dana od kako nas je napustio Sale Vilenjak
18.09.2011 - 18.10.2011

[youtube][/youtube]
18.09.2011 - 18.10.2011

[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I na forumu trazi pomocVolimTz je napisao/la:Garant treba dostavit malo Dandare Utd. nekom u Tz.Fkr.87 je napisao/la:Morecambe je napisao/la:Ima li ko iz Tuzle da bi iso na tekmu Zvijezda-Borac u Gradačac sutra ? nek mi se hitno javi privatnom porukom.
Platiti cu mu 100 KM za jedan lagani posao.![]()
![]()
cuj ovog indijanca

Ja mislim da on radi za neku kladionicu koliko sam mogao razumjeti,posto sam ga prije redovno vidjao na temi kladionica,pa vjerovatno zeli da mu neko dostavi rezultat meca,valjda je na to mislio ?
cuj uniteda da dostavi iz gradačca 

- Probisvjet
- Kontakt:
Sad se sjetih nekada se ovo culo na poluvremenu na Tusnju
[youtube][/youtube]
Koja je sada degensko seljacka postava u Slobodi! I nikoga da se zastidi!!!!
[youtube][/youtube]
Koja je sada degensko seljacka postava u Slobodi! I nikoga da se zastidi!!!!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ja mislim da smo prešli granicu,i da je vrijeme da se okrenemo klubu ako ga zaista volimo,i pišemo o igračima ,predlažemo i nudimo ako ništa neke igrače za koje znamo da bi nam dobro došli.Svi ovi veći klubovi to svakodnevno čine,a vjerujte više puta im to i upali.
Evo jedna informacija za malog Borogovca četiri asistencije na prošlonedeljnoj utakmici imao,a naši sa ga se kad se sjetim kod Glavaša tako lako odrekli,a sad nekog Filipovića, koji ne može ni pola sata igrati plaćaju samo oni znaju koliko.
Evo jedna informacija za malog Borogovca četiri asistencije na prošlonedeljnoj utakmici imao,a naši sa ga se kad se sjetim kod Glavaša tako lako odrekli,a sad nekog Filipovića, koji ne može ni pola sata igrati plaćaju samo oni znaju koliko.
Po meni Crnka je lose selektirao igrace,odreci se Gavarica,Okanovica,Bosnjaka,Zrnanovica, oba Bekica itd. nas je dovelo do ovoga,imamo jednog stopera i to Joguncica,a njemu sad u stoperskom paru drustvo pravi defanzivni vezni Zoletic,zar se nije moglo sta odradit sa Zrnanovicem,a ne lako ga se odreci da ode u sarajevo ? Igrac tipa Gavarica bi nam dosta valjao na sredini,i on je sam izjavio da bi volio ostati u Tuzli,al eto Crnkic ga se lako odrekao,jer navodno imali su nekih nesuglasica iz prosle sezone.Za Bekic Almira nista se ne radi,a znamo koliko bi nam valjao po lijevoj strani,momak ja mislim sjedim kuci,Okanovica non stop vidjam po carsiji u kacketu,mladog Amera Bekica se pustilo da ode u zrinjski tako lako..kako bi mi imali dobru ekipu da su ostali ovi igraci,al eto nije nam se dalo,razumijem kriza nema se para,al brate nista nije bilo bolje prosle sezone,kada smo gotov citavo prvenstvo igrali bez uprave pa su se pare nalazile.
Subota 15h Borac - Sloboda pred praznim tribinama,moguc debi Kasapovica,u Banja Luku idemo u najjacem sastavu .
Subota 15h Borac - Sloboda pred praznim tribinama,moguc debi Kasapovica,u Banja Luku idemo u najjacem sastavu .
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i vi vjerujete vidiportalu da se Braco odrekao Bosnjaka, Gavare, Zrnanovica, Tareta,Amera Bekica da im je on rekao da ne racuna na njih...to on ne bi volio imati takve igrace u timu ,jer inace on je imao strasnog uticaja na Bekicev odlazak u Zrinjski. Nekad me naivnost vasa iznenadi bgm.
iskljucivi razlog sto tih igraca nema u Slobodi su PARE, a Braco se za pare nista nije pitao. Napraviste od covjeka idiota, da se u ime kadeta i juniora odrekao ovakvih igraca.
Ovaj clanak mi je bio toliko smijesan kad sam ga procitao da nisam mogao vjerovati da je neko napisao to, a sad jos vise ne mogu da vjerujem da je neko ozbiljno shvatio da se Braco tu nesto pitao i imao nekog uticaja
taj isti portal kad je Braco podnio ostavku je napisao KONACNO, kao da je Braco uzrok svih problema u Slobodi. Istina, na nekog se mora svaliti, na upravu nece i ne smije, moze samo na Bracu koji je bio budala pa i prihvatio mjesto trenera. Sta se to sad promijenilo od kako je on otisao osim sto smo predzadnji na tabeli,a imamo i spremniji i uigraniji i jaci tim nego kad je on bio.
ps na polusezoni kad budemo prikovani na dno, glavni krivac kao sto je sad Braco ce biti Vojvoda, jer je selektirao poluamatere i neaktivne igrace( Alena, Kasapa itd), a NIKAD krivac nece biti uprava ili opstina koji su zajedno doveli da klub "funkcionise" na sramotan nacin, funkcionise pod navodnike jer ovo je daleko od bilo kakvog funkcionisanja, ovo je ponizavanja i grada i kluba i svih nas
iskljucivi razlog sto tih igraca nema u Slobodi su PARE, a Braco se za pare nista nije pitao. Napraviste od covjeka idiota, da se u ime kadeta i juniora odrekao ovakvih igraca.
Ovaj clanak mi je bio toliko smijesan kad sam ga procitao da nisam mogao vjerovati da je neko napisao to, a sad jos vise ne mogu da vjerujem da je neko ozbiljno shvatio da se Braco tu nesto pitao i imao nekog uticaja

taj isti portal kad je Braco podnio ostavku je napisao KONACNO, kao da je Braco uzrok svih problema u Slobodi. Istina, na nekog se mora svaliti, na upravu nece i ne smije, moze samo na Bracu koji je bio budala pa i prihvatio mjesto trenera. Sta se to sad promijenilo od kako je on otisao osim sto smo predzadnji na tabeli,a imamo i spremniji i uigraniji i jaci tim nego kad je on bio.
ps na polusezoni kad budemo prikovani na dno, glavni krivac kao sto je sad Braco ce biti Vojvoda, jer je selektirao poluamatere i neaktivne igrace( Alena, Kasapa itd), a NIKAD krivac nece biti uprava ili opstina koji su zajedno doveli da klub "funkcionise" na sramotan nacin, funkcionise pod navodnike jer ovo je daleko od bilo kakvog funkcionisanja, ovo je ponizavanja i grada i kluba i svih nas
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne bi mu ja diro one paketiće nema para, Bog te pito ko je to sve po pakasu svercovo.ahmad_tz je napisao/la:cuj uniteda da dostavi iz gradačca

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ti si jedini na ovoj temi koji zna napisati realan post.Pratio sam tvoje komentare kada su u pitanju bili propali protesti ispred opčine.Jedini si iznio kritički stav prema fukarama koje su na jedan sramotan način uništile trud ljudi koji su željeli boljitak Tuzlanskom sportu.Naravno te iste fukare nisu ništa same poduzele da bi pomogle slobodi.Za to vrijeme oko kluba se motaju godinama jedni te isti ljudi gurajuči ga u sve veči ambis.Da ne spominjem lokalne vlasti kojima je sport zadnja rupa na svirali.I onda ti isti ljudi preko svojih medija sve svale na čovjeka (Crnkiča) koji je svakom iole pametnom ljudskom biču je to jasno uradio dobar posao za svog mandata.Izvukao je maksimum iz limitirane , gladne ,demoralisane ekipe.Pa kad sam nedavno vidio u čemu ste stigli na Grbavicu na meč protiv Želje sve mi je bilo jasno.A tu su i brojni drugi skandali poput nestašice goriva ili neodlaska na pripreme.I onda se nađe neko ko zaista popije priču vidi portala.I taj neko ni manje ni više ima 9000 postova.Mogu zamisliti koliko nebuloza je stalo u tih 9000 postova Harry Šaboviću ili Harry Imamoviću.ultrasstyle_tz je napisao/la:i vi vjerujete vidiportalu da se Braco odrekao Bosnjaka, Gavare, Zrnanovica, Tareta,Amera Bekica da im je on rekao da ne racuna na njih...to on ne bi volio imati takve igrace u timu ,jer inace on je imao strasnog uticaja na Bekicev odlazak u Zrinjski. Nekad me naivnost vasa iznenadi bgm.
Ovaj clanak mi je bio toliko smijesan kad sam ga procitao da nisam mogao vjerovati da je neko napisao to, a sad jos vise ne mogu da vjerujem da je neko ozbiljno shvatio da se Braco tu nesto pitao i imao nekog uticaja![]()

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Gledaj svoja posla,ja sam iznio svoje misljenje tako daDRHAUSE je napisao/la:Ti si jedini na ovoj temi koji zna napisati realan post.Pratio sam tvoje komentare kada su u pitanju bili propali protesti ispred opčine.Jedini si iznio kritički stav prema fukarama koje su na jedan sramotan način uništile trud ljudi koji su željeli boljitak Tuzlanskom sportu.Naravno te iste fukare nisu ništa same poduzele da bi pomogle slobodi.Za to vrijeme oko kluba se motaju godinama jedni te isti ljudi gurajuči ga u sve veči ambis.Da ne spominjem lokalne vlasti kojima je sport zadnja rupa na svirali.I onda ti isti ljudi preko svojih medija sve svale na čovjeka (Crnkiča) koji je svakom iole pametnom ljudskom biču je to jasno uradio dobar posao za svog mandata.Izvukao je maksimum iz limitirane , gladne ,demoralisane ekipe.Pa kad sam nedavno vidio u čemu ste stigli na Grbavicu na meč protiv Želje sve mi je bilo jasno.A tu su i brojni drugi skandali poput nestašice goriva ili neodlaska na pripreme.I onda se nađe neko ko zaista popije priču vidi portala.I taj neko ni manje ni više ima 9000 postova.Mogu zamisliti koliko nebuloza je stalo u tih 9000 postova Harry Šaboviću ili Harry Imamoviću.ultrasstyle_tz je napisao/la:i vi vjerujete vidiportalu da se Braco odrekao Bosnjaka, Gavare, Zrnanovica, Tareta,Amera Bekica da im je on rekao da ne racuna na njih...to on ne bi volio imati takve igrace u timu ,jer inace on je imao strasnog uticaja na Bekicev odlazak u Zrinjski. Nekad me naivnost vasa iznenadi bgm.
Ovaj clanak mi je bio toliko smijesan kad sam ga procitao da nisam mogao vjerovati da je neko napisao to, a sad jos vise ne mogu da vjerujem da je neko ozbiljno shvatio da se Braco tu nesto pitao i imao nekog uticaja![]()

Pratim ja tebe dovoljno dugo da vidim kako samo praznu slamu mlatiš. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Znaci pratis me,drago mi je zbog togaDRHAUSE je napisao/la:Pratim ja tebe dovoljno dugo da vidim kako samo praznu slamu mlatiš.

De sad svadjajte se medjusobno... eto zasto nama nista ne uspije.harry_90 je napisao/la:Znaci pratis me,drago mi je zbog togaDRHAUSE je napisao/la:Pratim ja tebe dovoljno dugo da vidim kako samo praznu slamu mlatiš.prati me i dalje to me jos vise dize kad vidim da me takve pametnice prate ..
- Probisvjet
- Kontakt:
Bas tako! Sramoti nigdje kraja. Dok ne budemo imali samokriticnu svijest nikada necemo biti bolji!DRHAUSE je napisao/la:Ti si jedini na ovoj temi koji zna napisati realan post.Pratio sam tvoje komentare kada su u pitanju bili propali protesti ispred opčine.Jedini si iznio kritički stav prema fukarama koje su na jedan sramotan način uništile trud ljudi koji su željeli boljitak Tuzlanskom sportu.Naravno te iste fukare nisu ništa same poduzele da bi pomogle slobodi.Za to vrijeme oko kluba se motaju godinama jedni te isti ljudi gurajuči ga u sve veči ambis.Da ne spominjem lokalne vlasti kojima je sport zadnja rupa na svirali.I onda ti isti ljudi preko svojih medija sve svale na čovjeka (Crnkiča) koji je svakom iole pametnom ljudskom biču je to jasno uradio dobar posao za svog mandata.Izvukao je maksimum iz limitirane , gladne ,demoralisane ekipe.Pa kad sam nedavno vidio u čemu ste stigli na Grbavicu na meč protiv Želje sve mi je bilo jasno.A tu su i brojni drugi skandali poput nestašice goriva ili neodlaska na pripreme.I onda se nađe neko ko zaista popije priču vidi portala.I taj neko ni manje ni više ima 9000 postova.Mogu zamisliti koliko nebuloza je stalo u tih 9000 postova Harry Šaboviću ili Harry Imamoviću.ultrasstyle_tz je napisao/la:i vi vjerujete vidiportalu da se Braco odrekao Bosnjaka, Gavare, Zrnanovica, Tareta,Amera Bekica da im je on rekao da ne racuna na njih...to on ne bi volio imati takve igrace u timu ,jer inace on je imao strasnog uticaja na Bekicev odlazak u Zrinjski. Nekad me naivnost vasa iznenadi bgm.
Horde Zla su pokazale kako se rjesava bar donekle lopovluka i jada u klubu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.