Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Otkud Harry zna?
Valjo bi nam Cole!
Valjo bi nam Cole!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
On bi vam valjao.Mada,da je Roman imalo pametan ne bi ga pustio nigdje.Strasno zahvalan igrac,borben i uvijek se zrtvuje za tim.Na 7:0 protiv Wigana klize i uzima loptu dvojici igraca,te asistira Ashleyu.Nevjerovatno!OTNYS_YNWA je napisao/la:Kaže Heri da je Joe Cole već dogovorio sa nekim klubom i da će iz Chelsea, možda Liverpool. Potajno se nadam

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I ja se pitam. Moguće da je bio zainteresovan za njega, pa mu ovaj rekao da je već u planu drugi klub. Jedino logično objašnjenje, osim ako ne gleda u kašike 
@Slažem se da je odličan igrač i zaslužuje da više igra, što se u Chelseau nije bio slučaj

@Slažem se da je odličan igrač i zaslužuje da više igra, što se u Chelseau nije bio slučaj

- mighty_reds
- Kontakt:
vala nek oce Chelsea nama ucinit uslugu i uzet Benayouna a da mi imamo prednost za Colea to bi bio fantastican posao....a i treba nam Engleza za iducu sezonu on bi se uklopio bas ono 

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@mighty na to sam i ja pomislio, tj: Da je Anchelotti toliko pametan da nam da Joe-a, a da za uzvrat dobije fantastičnog Benayouna po povoljnoj cijeni 

- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
red bi bio da nam daju cola jer nismo bas najbolje igrali ono tekmu na anfildu protiv njih kada im je trebalo za titulu 

Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
@fanatic
Hoces mi objasniti ovaj dio oko Keana , neces mi valjda reci da je Keane vracen u Tottenham za istu svotu za koliko je doveden u LFC , jer svi znamo da se na tom transferu izgubilo par miliona ...
I takodjer te molim da mi pojasni sto smo mi bili prosjecan klub prije Rafe kada sam ti 100 puta naveo primjer da je prije Rafe od 2000 do 2004 klub osvojio vise trofeja nego sa ovim debilom u narednih 5 -6 godina ... Sto smo sada bolji , i tada smo jednom bili drugi , ugurivali se medju 4 jednom nismo uspjeli i sta je bolje sada ja stvarno ne znam !
Jedina iskrena razlika je ta sto tada za LFC nisu igrali idioti , vec borci koji su ginuli na terenu i covjeku poslije borbe nije krivo kada izgubi a danas se sve svodi na glupu formaciju i sablonsku igru gdje su igraci ograniceni u svojim kretanjima i moraju pokrivati odredjen dio terena i to u vecini odbrambenim zadatcima
Nasao si ispriku za Croucha i ja vjerujem da nije tacno da je Pompey nudio vecu platu , to je Rafina izvlakusa nikada necu zaboraviti kada ga je kreten forsirao 18 utakmica bez gola a kad je procepio vise je bio na klupi !
Usput u to vrijeme su nas smatrali velikim klubom , dok je dolaskom Rafa u zadnje dvije tri godine LFC izgubio i svoj rejting sada nam se smiju i prosjecni klubovi tipa City , Tottenham i Villa i pricate mi o nekakvim uspjesima i rezultatima
Posteno svaki napadac koji je otisao iz LFC je otisao iz razloga sto je dosao Torres koji zasluzuje da igra , ali je fazon sto idiot ne zna igrati sa dva spica a niko nece da sjedi na klupi ! Ali sta ja znam Rafa je taj koji ima REZULTATE , kao sto on kaze !
Hoces mi objasniti ovaj dio oko Keana , neces mi valjda reci da je Keane vracen u Tottenham za istu svotu za koliko je doveden u LFC , jer svi znamo da se na tom transferu izgubilo par miliona ...

I takodjer te molim da mi pojasni sto smo mi bili prosjecan klub prije Rafe kada sam ti 100 puta naveo primjer da je prije Rafe od 2000 do 2004 klub osvojio vise trofeja nego sa ovim debilom u narednih 5 -6 godina ... Sto smo sada bolji , i tada smo jednom bili drugi , ugurivali se medju 4 jednom nismo uspjeli i sta je bolje sada ja stvarno ne znam !
Jedina iskrena razlika je ta sto tada za LFC nisu igrali idioti , vec borci koji su ginuli na terenu i covjeku poslije borbe nije krivo kada izgubi a danas se sve svodi na glupu formaciju i sablonsku igru gdje su igraci ograniceni u svojim kretanjima i moraju pokrivati odredjen dio terena i to u vecini odbrambenim zadatcima

Nasao si ispriku za Croucha i ja vjerujem da nije tacno da je Pompey nudio vecu platu , to je Rafina izvlakusa nikada necu zaboraviti kada ga je kreten forsirao 18 utakmica bez gola a kad je procepio vise je bio na klupi !
Usput u to vrijeme su nas smatrali velikim klubom , dok je dolaskom Rafa u zadnje dvije tri godine LFC izgubio i svoj rejting sada nam se smiju i prosjecni klubovi tipa City , Tottenham i Villa i pricate mi o nekakvim uspjesima i rezultatima

Posteno svaki napadac koji je otisao iz LFC je otisao iz razloga sto je dosao Torres koji zasluzuje da igra , ali je fazon sto idiot ne zna igrati sa dva spica a niko nece da sjedi na klupi ! Ali sta ja znam Rafa je taj koji ima REZULTATE , kao sto on kaze !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
ako ti stavljas kapitena i legendu liverpoola u isti koš onda ja tebe ne mogu nikako shvatiti kao ozbiljnog covjeka...Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ne zelim da blatim Gerrarda jer je dio Liverpoola isto kao sto je Lucas dio Liverpoola i kako stvari stoje jos dugo ce biti dio liveproola.. To sto se neki navijaci livepoola podsmjehuju nasim igracima i vrjedjaju ih samo pokazuje njihovu ocajnost.. Mi dobijamo max 15 miliona zadnjih godina za prelazne rokove i dobro je sto smo doveli i ovo sto imamo, trebamo biti prezadovoljni kad pogledamo kako neki klubovi trguju.. Cuj ako benayonu nevalja frizura neko ga gleda drugacije.. Kao da Benitez nebi doveo Slvu, Matu, Ardu, Villu da ima sredstva.. vec 3 sezone covjek gana sredstva za silvu ali nedaju ameri.. Smo sto su neki ljudi coravi i nezadovoljni misle da su njihovi ocajni stavovi pravi..
Ako zelimo vrh moramo imati vrhunska pojacanja koja ce finansirat vlasnici kluba.. Umjesto da nam daju pare za transfere oni otplacuju svoje dugove i u tom grmu lezi zec! ev jedan link da vam otvori oci:
http://www.empireofthekop.com/anfield/?p=15807
sto se Cole-a tice bilo bi extra da dođe ali ja se ne nadam jer jednostavno to je predobro da bi se Rafa sjetio to uraditi. al zato ako neki Josemi ili Nunez budu slobodni eto ih kod nas. Vece su sanse 3 puta da dođe Silvinho il neki slican igrac nego neka zvijer poput Colea jer sta ako dovede Joe-a onda bi imao sjajnu sredinu terena i koji bi mu onda izgovor za neuspijeh bio ? ne ne ne moze to tako rafa pred svaku sezonu sebi mora osigurati izgovore u slucaju neuspijeha tako da se ne treba nadati nicemu pozitivnom...
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Prodaju li Ameri Gerrarda neka se spreme da budu silovani...licno cu platiti kartu do Liverpoola da ih posaljem na "buji paji" 

Upravu si Fera da su Voronin , Josemi , Nunez i slicni slobodni Rafa bi ih doveo ali Cole ne spada u tu kategoriju igraca , jer Rafu samo polovnjaci zanimaju da na njima gradi alibi kako nije dobio novac za pojacanja !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- the scouser
- Kontakt:
Je li i Wright-Phillips slobodan igrac?
Ako jeste on ili Cole bi bili odlicna BESPLALTNA pojacanja.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
i Jos 100 milionathe scouser je napisao/la:Je li i Wright-Phillips slobodan igrac?

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Jel ovo padobranac dobio otkaz?
http://www.goal.com/en/news/article?contentId=1955795
Samo da bude istina, molim te Boze!!!!!!!!!!!!!!!
nema potpisa
Odma bi otisao da se napijemAdmir_Sa je napisao/la:Jel ovo padobranac dobio otkaz?

sta nam covjek uradi

TM '87
Goal.com=The SunAdmir_Sa je napisao/la:Jel ovo padobranac dobio otkaz?
Ne budi naivan
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
I ja bi ociju mi!LFC_LAVOV je napisao/la:Odma bi otisao da se napijemAdmir_Sa je napisao/la:Jel ovo padobranac dobio otkaz?
Samo da bude istina, molim te Boze!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
sta nam covjek uradi
nema potpisa
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... th-england
Evo malo Carre, kako ga je neobično vidjeti u repki
..
To za Beniteza ne vjerujem, dok ne pročitam iz nekih ozbiljnijih medija ili na of.stranici
EDIT
The Liverpool board have already drawn up a list of potential replacements, with Fulham’s Roy Hodgson, Aston Villa’s Martin O’Neill and Bayern Munich’s Louis Van Gaal their top targets.
E ovo već ne bi bilo loše
Evo malo Carre, kako ga je neobično vidjeti u repki

..
To za Beniteza ne vjerujem, dok ne pročitam iz nekih ozbiljnijih medija ili na of.stranici

EDIT
The Liverpool board have already drawn up a list of potential replacements, with Fulham’s Roy Hodgson, Aston Villa’s Martin O’Neill and Bayern Munich’s Louis Van Gaal their top targets.
E ovo već ne bi bilo loše

dobro je da se suska nesta oko toga, gdje ima vatre ima i dima

TM '87
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Upravo tako se kaže LAVOVE
Ako ode Benitez pravo riješenje može biti samo jedan od ove trojice

Ako ode Benitez pravo riješenje može biti samo jedan od ove trojice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.