Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

alan_kardec
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la alan_kardec » 02 jun 2010, 00:11

Otkud Harry zna?

Valjo bi nam Cole!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 02 jun 2010, 00:12

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kaže Heri da je Joe Cole već dogovorio sa nekim klubom i da će iz Chelsea, možda Liverpool. Potajno se nadam :mrgreen:
On bi vam valjao.Mada,da je Roman imalo pametan ne bi ga pustio nigdje.Strasno zahvalan igrac,borben i uvijek se zrtvuje za tim.Na 7:0 protiv Wigana klize i uzima loptu dvojici igraca,te asistira Ashleyu.Nevjerovatno! 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jun 2010, 00:14

I ja se pitam. Moguće da je bio zainteresovan za njega, pa mu ovaj rekao da je već u planu drugi klub. Jedino logično objašnjenje, osim ako ne gleda u kašike :mrgreen:

@Slažem se da je odličan igrač i zaslužuje da više igra, što se u Chelseau nije bio slučaj ;)

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 02 jun 2010, 00:43

vala nek oce Chelsea nama ucinit uslugu i uzet Benayouna a da mi imamo prednost za Colea to bi bio fantastican posao....a i treba nam Engleza za iducu sezonu on bi se uklopio bas ono :D
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jun 2010, 00:46

@mighty na to sam i ja pomislio, tj: Da je Anchelotti toliko pametan da nam da Joe-a, a da za uzvrat dobije fantastičnog Benayouna po povoljnoj cijeni :mrgreen:

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 02 jun 2010, 02:19

red bi bio da nam daju cola jer nismo bas najbolje igrali ono tekmu na anfildu protiv njih kada im je trebalo za titulu :lol:
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 02 jun 2010, 09:26

@fanatic

Hoces mi objasniti ovaj dio oko Keana , neces mi valjda reci da je Keane vracen u Tottenham za istu svotu za koliko je doveden u LFC , jer svi znamo da se na tom transferu izgubilo par miliona ... ;)

I takodjer te molim da mi pojasni sto smo mi bili prosjecan klub prije Rafe kada sam ti 100 puta naveo primjer da je prije Rafe od 2000 do 2004 klub osvojio vise trofeja nego sa ovim debilom u narednih 5 -6 godina ... Sto smo sada bolji , i tada smo jednom bili drugi , ugurivali se medju 4 jednom nismo uspjeli i sta je bolje sada ja stvarno ne znam !

Jedina iskrena razlika je ta sto tada za LFC nisu igrali idioti , vec borci koji su ginuli na terenu i covjeku poslije borbe nije krivo kada izgubi a danas se sve svodi na glupu formaciju i sablonsku igru gdje su igraci ograniceni u svojim kretanjima i moraju pokrivati odredjen dio terena i to u vecini odbrambenim zadatcima ;)

Nasao si ispriku za Croucha i ja vjerujem da nije tacno da je Pompey nudio vecu platu , to je Rafina izvlakusa nikada necu zaboraviti kada ga je kreten forsirao 18 utakmica bez gola a kad je procepio vise je bio na klupi !

Usput u to vrijeme su nas smatrali velikim klubom , dok je dolaskom Rafa u zadnje dvije tri godine LFC izgubio i svoj rejting sada nam se smiju i prosjecni klubovi tipa City , Tottenham i Villa i pricate mi o nekakvim uspjesima i rezultatima :roll:

Posteno svaki napadac koji je otisao iz LFC je otisao iz razloga sto je dosao Torres koji zasluzuje da igra , ali je fazon sto idiot ne zna igrati sa dva spica a niko nece da sjedi na klupi ! Ali sta ja znam Rafa je taj koji ima REZULTATE , kao sto on kaze !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jun 2010, 10:54

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ne zelim da blatim Gerrarda jer je dio Liverpoola isto kao sto je Lucas dio Liverpoola i kako stvari stoje jos dugo ce biti dio liveproola.. To sto se neki navijaci livepoola podsmjehuju nasim igracima i vrjedjaju ih samo pokazuje njihovu ocajnost.. Mi dobijamo max 15 miliona zadnjih godina za prelazne rokove i dobro je sto smo doveli i ovo sto imamo, trebamo biti prezadovoljni kad pogledamo kako neki klubovi trguju.. Cuj ako benayonu nevalja frizura neko ga gleda drugacije.. Kao da Benitez nebi doveo Slvu, Matu, Ardu, Villu da ima sredstva.. vec 3 sezone covjek gana sredstva za silvu ali nedaju ameri.. Smo sto su neki ljudi coravi i nezadovoljni misle da su njihovi ocajni stavovi pravi..

Ako zelimo vrh moramo imati vrhunska pojacanja koja ce finansirat vlasnici kluba.. Umjesto da nam daju pare za transfere oni otplacuju svoje dugove i u tom grmu lezi zec! ev jedan link da vam otvori oci:

http://www.empireofthekop.com/anfield/?p=15807
ako ti stavljas kapitena i legendu liverpoola u isti koš onda ja tebe ne mogu nikako shvatiti kao ozbiljnog covjeka...
sto se Cole-a tice bilo bi extra da dođe ali ja se ne nadam jer jednostavno to je predobro da bi se Rafa sjetio to uraditi. al zato ako neki Josemi ili Nunez budu slobodni eto ih kod nas. Vece su sanse 3 puta da dođe Silvinho il neki slican igrac nego neka zvijer poput Colea jer sta ako dovede Joe-a onda bi imao sjajnu sredinu terena i koji bi mu onda izgovor za neuspijeh bio ? ne ne ne moze to tako rafa pred svaku sezonu sebi mora osigurati izgovore u slucaju neuspijeha tako da se ne treba nadati nicemu pozitivnom...
You are someone else I am still right here

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 02 jun 2010, 11:51

Prodaju li Ameri Gerrarda neka se spreme da budu silovani...licno cu platiti kartu do Liverpoola da ih posaljem na "buji paji" :mrgreen:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 02 jun 2010, 12:20

Upravu si Fera da su Voronin , Josemi , Nunez i slicni slobodni Rafa bi ih doveo ali Cole ne spada u tu kategoriju igraca , jer Rafu samo polovnjaci zanimaju da na njima gradi alibi kako nije dobio novac za pojacanja !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 02 jun 2010, 12:26

Je li i Wright-Phillips slobodan igrac?
Ako jeste on ili Cole bi bili odlicna BESPLALTNA pojacanja.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 02 jun 2010, 12:38

the scouser je napisao/la:Je li i Wright-Phillips slobodan igrac?
Ako jeste on ili Cole bi bili odlicna BESPLALTNA pojacanja.
i Jos 100 miliona :D :D ma nista od toga vjeruje mi. Klub trenutno ne vodi takvu politiku dovodjenja igraca. Igraci se nude kao na tacni, al' nesposobni debeli celo nije u stanju da ih dovede :twisted:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 jun 2010, 13:08

Valjao bi na Cole itekako!
FK Pjetlovi

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 jun 2010, 23:34

Jel ovo padobranac dobio otkaz?

http://www.goal.com/en/news/article?contentId=1955795

Samo da bude istina, molim te Boze!!!!!!!!!!!!!!!
nema potpisa

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 02 jun 2010, 23:35

Admir_Sa je napisao/la:Jel ovo padobranac dobio otkaz?

Odma bi otisao da se napijem :lol: :lol:
sta nam covjek uradi :twisted:
TM '87

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 02 jun 2010, 23:36

Goal.com=The Sun
Ne budi naivan
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 jun 2010, 23:43

LFC_LAVOV je napisao/la:

Odma bi otisao da se napijem :lol: :lol:
sta nam covjek uradi :twisted:
I ja bi ociju mi!
nema potpisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jun 2010, 23:45

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... th-england

Evo malo Carre, kako ga je neobično vidjeti u repki :mrgreen:

..

To za Beniteza ne vjerujem, dok ne pročitam iz nekih ozbiljnijih medija ili na of.stranici ;)

EDIT

The Liverpool board have already drawn up a list of potential replacements, with Fulham’s Roy Hodgson, Aston Villa’s Martin O’Neill and Bayern Munich’s Louis Van Gaal their top targets.

E ovo već ne bi bilo loše :mrgreen:

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 02 jun 2010, 23:50

:lol: :lol: :lol:
dobro je da se suska nesta oko toga, gdje ima vatre ima i dima :P :mrgreen: ili kako se vec kaze
TM '87

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jun 2010, 23:55

Upravo tako se kaže LAVOVE :mrgreen:

Ako ode Benitez pravo riješenje može biti samo jedan od ove trojice ;)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.