Serie A

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Ko će biti prvak Italije za sezonu 2023/2024?

Anketa je završila: 23 dec 2023, 07:43.

1. Napoli
7
9%
2. Inter
21
26%
3. Milan
26
32%
4. Juventus
17
21%
5. Roma
8
10%
6. Lazio
2
2%
7. neko drugi
1
1%

Ukupno glasova: 82

Biscione
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Biscione » 11 okt 2023, 10:47

A svašta
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 okt 2023, 13:09

juventus gonna juventus :mrgreen:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 okt 2023, 18:56

Pa naravno da se klade kad im je droga isprala mozak :)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 okt 2023, 22:33

Fagioli was in trouble because he had been betting for a long time and had debts with heavy Serbian people, you can find everything on my Telegram page: he was benched for reasons other than the reality of the facts. Juventus knew this and did not report it knowing that the player was a gambling addict and had been betting for a whole year. So there is also legal responsibility on the part of the company. That said, Fagioli is not the only one doing this in the Italian league, among active players. Over the next few weeks, starting from tomorrow, I will announce the second player involved, much more famous than Fagioli, who currently plays abroad and who not only bet but did so on his own team while he was on the bench and while playing
Ko li je sljedece ime :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 11 okt 2023, 23:45

milanist je napisao/la:
11 okt 2023, 22:33
Fagioli was in trouble because he had been betting for a long time and had debts with heavy Serbian people, you can find everything on my Telegram page: he was benched for reasons other than the reality of the facts. Juventus knew this and did not report it knowing that the player was a gambling addict and had been betting for a whole year. So there is also legal responsibility on the part of the company. That said, Fagioli is not the only one doing this in the Italian league, among active players. Over the next few weeks, starting from tomorrow, I will announce the second player involved, much more famous than Fagioli, who currently plays abroad and who not only bet but did so on his own team while he was on the bench and while playing

Tonali :mrgreen:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 11 okt 2023, 23:48

milanist je napisao/la:
Insigne mi ima taj vajb
Don't believe the hype.

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 12 okt 2023, 08:00

meepo je napisao/la:
07 okt 2023, 14:09
Sam si sebi kontradiktoran.
:rol: :rol:
Niti sekunde.
Ali ti očito u aspektu napadača ne znaš vidjeti nikakvu kvalitetu osim zabio/nije zabio. Ne znaš ni čitati s razumjevanjem.
Ali da ti opet ponovim, iako mislim da sam bio više nego dovoljno jasan i prvi put da bi i dijete od 7 godinama moglo shvatiti što sam rekao, i mislim da su svi na forumu shvatili, osim tebe.

Dakle IMAO je problem s realizacijom. I zato ga nisam smatrao WC napadačem kao Lewandoski. Znači nikad nije bio clinical kao što je to Lewa zadnjih 10 godina, ili kao što je to bio Icardi dok je bio u Interu. On vjerojatno nikad ni neće biti tako učinkovit napadač. Kao što nije bio ni Firmino, ali je ipak u vremenu najjačeg Liverpoola odigrao 36 odnosno 38 utakmica u Premu kao najistureniji napadač, odnosno špica, a u te obadvije sezone zabio po 9 golova, koji meeeh učinak. Ali je bio itekako bitan i koristan napadač jer je svojim presingom omogućio Klopu da igra svoj famozni gegenpress, a svojim kretnjama i korištenjem prostora i igrom bez lopte svojim krilnim suigračima koji su igrali inside forward što bi rekli englezi, trpaju ko na traci. Mada znam da ti misliš da je Salah trpao samo zato jer je svijetska klasa, i da u tome Firmino nije imao nikakvih zasluga, osim ako je bio asistent. Jer **** ga, to je tvoj kapacitet shvatanja fudbala.

Znam da sad ne kužiš qrca šta sam napisao gore, al **** ga.

Kasnije sam ubacio statistike, i napisao da Lautaro ipak nije toliki čoker kako ga ti pretstavljaš, i da su Osimhen i Vlahović bolji napadači od njega, a gle čuda, zadnje 3 godine svi u bocu što se tiče realizacije. S tim da je Lautaro korisniji igrač od Dušana.

Evo izašao neki članak kako je Lautaro dao otkaz bolesnoj babysiterici. (Tako sam se i sjetio ove rasprave). Pa sad prebaci temu na to kako je 0 od čovjeka, što izgleda da i je ako je članak istinit. Tu ćeš imati bar neke argumente.

:wave:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 okt 2023, 08:51

nextterrain je napisao/la:
11 okt 2023, 23:45
milanist je napisao/la:

Odmah sam pomislio na Zaniola, pa da vidimo :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 12 okt 2023, 16:38

milanist je napisao/la:
12 okt 2023, 08:51
milanist je napisao/la:

Upravo sam procitao da su i Tonali i Zaniolo u pitanju :urnebes:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 okt 2023, 16:51

zato Tonali ima uvijek onako smorenu facu, muče ga kockarski problemi, treba zaspat' nakon što sprči pare na razne oklade
Don't believe the hype.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 okt 2023, 18:03

Ako sam skuzio ovo onaj tudum Fabio Corona izbacuje bombe, smrdi mi kao da nije istina.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 12 okt 2023, 18:10

@Tritolone
Milionsku tuzbu bi mu igraci slozili u slucaju da je izmislio i tako brutalno ih lazno optuzio.
Me vjerujem sa bi se neko igrao sa tim u danasnje vrijeme, gdje ljudi tuze lanac restorana sto im konobar nije donio jelo kako treba.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 12 okt 2023, 18:17

Očekivao bih Zaniola u ovakvom nekom slučaju, lik nema mozak, ali Tonali pff
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 okt 2023, 18:26

dinoo je napisao/la:
12 okt 2023, 18:10
@Tritolone
Milionsku tuzbu bi mu igraci slozili u slucaju da je izmislio i tako brutalno ih lazno optuzio.
Me vjerujem sa bi se neko igrao sa tim u danasnje vrijeme, gdje ljudi tuze lanac restorana sto im konobar nije donio jelo kako treba.
Mozda i nije on vidio sam da se pise na twitteru jutros ali znam da se upravo on bavi ovakvim pizdarijama, prije koju sezonu je pisao da je Wanda prevarila Icardia sa Brozovicem pa su ga tuzili svi skupa, znam da je izgubio ali ovo je ipak level vise.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 12 okt 2023, 18:40

Tritolone je napisao/la:
12 okt 2023, 18:26
dinoo je napisao/la:
12 okt 2023, 18:10
@Tritolone
Mozda i nije on vidio sam da se pise na twitteru jutros ali znam da se upravo on bavi ovakvim pizdarijama, prije koju sezonu je pisao da je Wanda prevarila Icardia sa Brozovicem pa su ga tuzili svi skupa, znam da je izgubio ali ovo je ipak level vise.
Mislim da je on prvi i objavio vijest za Fagiolija i to prije par mjeseci, tako da je sasvim moguce da je ovo istina.

Ako se ispostavi da je istina, to bi bio odlican posao za Milan. Skoro pa 80M i ako dobije zabranu, ispostavit ce se kao odlicna odluka

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 12 okt 2023, 20:02

Surreal je napisao/la:
12 okt 2023, 18:17
Očekivao bih Zaniola u ovakvom nekom slučaju, lik nema mozak, ali Tonali pff
e kako se brzo neke stvaru zaborave.
zaniolo je posten momak, otiso u vilu pa ga sad ne volite

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 okt 2023, 20:08

12 okt 2023, 16:38
milanist je napisao/la:
12 okt 2023, 08:51

Upravo sam procitao da su i Tonali i Zaniolo u pitanju :urnebes:
A de zezas :rol:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 okt 2023, 20:29

:urnebes: :urnebes:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 okt 2023, 10:37

Pise se da je jos najmanje 10 igraca ukljuceno u ove radnje 🤣 izgleda da ce kaznit pola serie A

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 13 okt 2023, 11:00

Pravi se Prison FC
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.