Cernica22 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 13:08
Deco je napisao/la: ↑17 okt 2023, 12:46
Je li jos neko ima dobar osjecaj u vezi sutra?
Ja sam ubijedjen da uzimamo.
@aimar moze li neka analiza i ocekivanje da nas ohrabri dodatno.
Ja sam uvijek pozitivan, uvjeren sam da možemo!
Nekako kada razmišljam o pobjedi u važnim utakmicama i onim sa naizgled kvalitetnijim i protivnikom koji je favorit, prva asocijacija mi je naša utakmica protiv AEK-a na Grbavici. Ona utakmica je pokazatelj da je recept za uspjeh u takvim utakmicama voljni momenat praćen fizičkom spremom.
Za fizičku pripremu i oporavak su imali desetak dana, a obzirom da ide gradski derbi, voljni momenat ne bi smio biti upitan. Znači imamo dva osnovna preduslova za uspjeh.
Problem je što će se i međugorci nešto pitati. Njima je ova utakmica veća i od Borca, Villa Parka, a i od AZ-a. Važno im je nas dobiti. Osim onog prekida u Kupu, mislim da nemamo pobjedu tamo i vrijeme je da se i ta tradicija sruši. Bez obzira na sve, moramo igrati slobodno i bez grča...
Što se tiče sastava, očekujem:
________Hadžikić
Oreč - Hrkać - Mahmić - Šturm
____E.Halilović - Pršeš
_________Mlinarić
Giuliashvili - Haskić - Džafić
Zadnjih pola sata bi mijenjao Dino umjesto Emira, Suljić - Giuli, Vehabović - Mlinarić.
O sudiji neću, nema potrebe. Ako nas bude htio klati, bez problema će to uraditi. Isto tako može uraditi njima, jer zna se ko se gura ove sezone na prvo mjesto. Iskreno se nadam pobjedi sutra, pa da pozitivno krenemo u ovu seriju gostujućih utakmica.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya