Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pogledajte šta sam postavio jutros i prodje za četvrtinujopaa7 je napisao/la:Ne vrijedi s njim.Stone Island je napisao/la: 'de mi reci, jesam li slagao išta ? Je li do tebe ili do mene ? Ako je nebitno, nemoj ga ni pisati samo prti.
Ubi ih Liverpool, teško da će ovdi doć dvica, Mane se vratio, sad znaju i dobit96BadBoy je napisao/la:Moglo bi to arelinho,nek si igrao protiv loserpoola
Ide tu gol ako ne i dva Bilbaa..imam dobar feelingKingJamesMVP je napisao/la:Ajde Bilbao preokret u nastavku, samo od Barce uzgubili doma a ovi bez pobjede u gostima i sad su našli vodit
nadam se da te feeling ne vara, odigrao sam na liveu sljedeći gol BilbaoPrinceofVeresija je napisao/la:Ide tu gol ako ne i dva Bilbaa..imam dobar feelingKingJamesMVP je napisao/la:Ajde Bilbao preokret u nastavku, samo od Barce uzgubili doma a ovi bez pobjede u gostima i sad su našli vodit
zato često keš uzimam a vi kukajte da neko da dva gola UMJESTO ODIGRAS REYNOLDSA i u prvoj cetvrtini prebaciarelinho je napisao/la:Ipak su za njega "najsigurniji" parovi kada odigraš over nekog igrača.jopaa7 je napisao/la:Ne vrijedi s njim.Stone Island je napisao/la: 'de mi reci, jesam li slagao išta ? Je li do tebe ili do mene ? Ako je nebitno, nemoj ga ni pisati samo prti.![]()
ma nema potrebe se zivciratgambler1899 je napisao/la:Sto ste ko djeca nek postavlja ko sta hoce, samo moj stav je takav da cu kad je dobra ponuda u fudbalu uvijek prije postaviti neku utakmicu nego kosarkasa ili hokej ili tenis...neko drugi ce nesto drugo prije postaviti tako da nemojte dzaba raspravljati o tome... steta opet ne prodje zajednicki.
bvb je napisao/la:Kakanjac:![]()
Sta ti rekoh ja bruda...znao sam da treba samo na osjecaj...KingJamesMVP je napisao/la:nadam se da te feeling ne vara, odigrao sam na liveu sljedeći gol BilbaoPrinceofVeresija je napisao/la:Ide tu gol ako ne i dva Bilbaa..imam dobar feelingKingJamesMVP je napisao/la:Ajde Bilbao preokret u nastavku, samo od Barce uzgubili doma a ovi bez pobjede u gostima i sad su našli vodit
Što su ti svi parovi oboreni na kvotu 1? Za tenise ne znam, ali košarku si pogodio.Sarajevo29 je napisao/la:
bravo ja
Willy je napisao/la:Što su ti svi parovi oboreni na kvotu 1? Za tenise ne znam, ali košarku si pogodio.Sarajevo29 je napisao/la:
bravo ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.