FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sto je cojek zažaga jbte...
HAHAAHAH
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 17 mar 2013, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- EmirSioux89
- Kontakt:
- vendeta1921
- Kontakt:
ADILOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
izvinite ali ozbiljnost zelje vise izvikana nego sto je stvarna,a to dokazuje i ovo zatvaranje tribine zbog snijega kojeg ili ima ili nema,ali se da ocistitiRikardo je napisao/la:Nije on informisan pa lupeta, jug je zatvoren zbog snijega.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta ovaj komentator prica za jug, da nam murija ne da zbog zbivanja ? Kakvih crnih zbivanja? Izvinjavam se na ovoj temi, ali me zanima...
zeljo ima kakv takav kvalitet za ove lige dovoljan, al ovi purgeri sa sjevera su simpaticni
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 17 mar 2013, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
poslje autogola travnika jos i ovaj poklon kad ste nemocni bili
nafaka ste nema sta
nafaka ste nema sta
Hvala qrcu. Vec sam se bio unervozio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Hvala ti Boze,
vec sam bio poludio...
Zadnja izmjena: samozeljo1987, dana/u 17 mar 2013, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Raja neznam sa vama ali Hasanovic kad igra radi bas dobar poso, trci, bori se. Zasluzijo je vise minuta. Cak mozda da i pocne neku tekmu. Bravo Adile za gol!
NAPRIJED LJOZE!!
NAPRIJED LJOZE!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hasanovic odlican stvarno...

Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 17 mar 2013, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- vendeta1921
- Kontakt:
- Blek_Stena
- Kontakt:
Sta je sa Svrakom, igral?
ili je vec krenuo u Zenicu? 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Dva slona na korner zastavici nijedan ne zna korner da iznudi 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Vahidin Alihodzic Vaha PITAR!vendeta1921 je napisao/la:samo se pojede ovaj komentator![]()
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
hajd uzesmo ovo nekako.. stanic, hasanovic,elvir colic dobro pravo odigrali 
IZVJEŠTAJ
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... r-zvijezda" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... r-zvijezda" onclick="window.open(this.href);return false;
- 7aprildomemoj
Al se provalio na početku 2 poluvremena. Prikazuju Moranjkića a on kaže:"Ovo je Moranjikć kapiten Travnika"SamoZeljo je napisao/la:Vahidin Alihodzic Vaha PITAR!vendeta1921 je napisao/la:samo se pojede ovaj komentator![]()
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Ja sam gledo drugo poluvrijeme i imo je jedno 10-20 gresaka. Al haj sto to promasuje (tobe jarabi) vec kad pocnu davat svoje neke komentare... oj boze. Pa i oni pitari sa BHT1 sto komentarisu haha. Koji jad..7aprildomemoj je napisao/la:Al se provalio na početku 2 poluvremena. Prikazuju Moranjkića a on kaže:"Ovo je Moranjikć kapiten Travnika"SamoZeljo je napisao/la:Vahidin Alihodzic Vaha PITAR!vendeta1921 je napisao/la:samo se pojede ovaj komentator![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!