Ostalo i viška poena

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mene Durantula sjeb'o za skoro pet stoja.bvb je napisao/la:
Dobar.
Dobri rezultati veceras pravo, ko nije 'proklet' pa da ganja kvotu 10+ i/ili ko je pametno odigrao dobio je
Isti smo. S tim da sam ovo baš išao na osjećaj, mada je u prijašnjim utakmicama Arsenal 'ladno dobivao više žutih od Hulla. Nisam pratio utakmicu, tako da ne znam ni zbog čega su Walcott i Sanchez dobili kartone, al' ne mogu da vjerujem da Arsenal protiv ovakvog protivnika ima više žutih kartona. Strašno.arelinho je napisao/la:Jbg padoh Hull više žutih. Šteta
Imaju samo zbog toga jer su retardirana ekipa. Nema nijedno drugo logično objašnjenje.Monolog je napisao/la:Isti smo. S tim da sam ovo baš išao na osjećaj, mada je u prijašnjim utakmicama Arsenal 'ladno dobivao više žutih od Hulla. Nisam pratio utakmicu, tako da ne znam ni zbog čega su Walcott i Sanchez dobili kartone, al' ne mogu da vjerujem da Arsenal protiv ovakvog protivnika ima više žutih kartona. Strašno.arelinho je napisao/la:Jbg padoh Hull više žutih. Šteta
Walcott zbog guranja sa protivnickim igracem, a Sanchez zbog simuliranja..Gibbs opravdan zuti cak sta vise da je pokazao crveni ne bi pogrijesio..ali ova dvoica su bzvz dobiliMonolog je napisao/la:Isti smo. S tim da sam ovo baš išao na osjećaj, mada je u prijašnjim utakmicama Arsenal 'ladno dobivao više žutih od Hulla. Nisam pratio utakmicu, tako da ne znam ni zbog čega su Walcott i Sanchez dobili kartone, al' ne mogu da vjerujem da Arsenal protiv ovakvog protivnika ima više žutih kartona. Strašno.arelinho je napisao/la:Jbg padoh Hull više žutih. Šteta
Ništa zlonamjerno druže ali kad već pišeš taj omjer, malo vodi računa.kakanj84 je napisao/la:omjer : neka napiše Stone jer on prati moj rad
p s. NISTA ZLONAMJERNO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.