Rajaz je napisao/la:Od veznjaka koji dominira protiv Madrida i Juventusa do veznjaka koji ne može meda protiv Osasune.
Do Busquetsa je
Btw, jel ko vidio Griezmanna

Cenim tvoju istrajnost. Mislim da ste ti i stric još jedini koji verujete u njega

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Rajaz je napisao/la:Od veznjaka koji dominira protiv Madrida i Juventusa do veznjaka koji ne može meda protiv Osasune.
Do Busquetsa je
Smješnije od Griezmanna i De Jonga ?leorey je napisao/la:Stvarno ti je los Busquets. Ne trolam ni malo, ozbiljan sam. Izgleda smijesno na terenu. Kao da nije onaj igrac od prije. Rijesit ga se sto prije.Rajaz je napisao/la:Od veznjaka koji dominira protiv Madrida i Juventusa do veznjaka koji ne može meda protiv Osasune.
Do Busquetsa je
Ma bio je los cak zadnju sezonu pod Enriqueom. Evidentno je da je covjek u padu forme kao i Rakitic. Smijesno je danas bilo vidjeti kako ga Arthur i De Jong preskakaju loptama, nije znao covjek gdje stoji hahahaRajaz je napisao/la:Smješnije od Griezmanna i De Jonga ?leorey je napisao/la:Stvarno ti je los Busquets. Ne trolam ni malo, ozbiljan sam. Izgleda smijesno na terenu. Kao da nije onaj igrac od prije. Rijesit ga se sto prije.Rajaz je napisao/la:Od veznjaka koji dominira protiv Madrida i Juventusa do veznjaka koji ne može meda protiv Osasune.
Do Busquetsa je
Da se i njih riješimo poput Coutinha ?
Ajde Juve baremJon Aspiazu (assistant coach before today's game) "Rakitic being a substitute is due to a sporting decision. Ivan's going to play a lot of games this season." #fcblive [movistar+]
Pa igrat ce Ivan, ali ne u Barceloni hahahamessilla je napisao/la:Ajde Juve baremJon Aspiazu (assistant coach before today's game) "Rakitic being a substitute is due to a sporting decision. Ivan's going to play a lot of games this season." #fcblive [movistar+]![]()
![]()
Samo budala moze vadit statistiku napadacu ako je gledao danasnju tekmu. Covjek nije lopte primio, nije bilo udarca 50 minuta niti jednog.Tesnjak1991 je napisao/la:Griezmann protiv Osasune:
• 90 minuta
• 0 udaraca
• 21 dodavanje
• 0 osvojenih duela (od 2)
• 5 izgubljenih lopti
Auu
Ne želim se baviti nečim što se ne može desiti najmanje do Januara a najverovatnije i do kraja sezone...Valverdeu treba samo malo muda (ne previše)....da se odupre pritiscima i posloži tim koji se nazire onako kako treba i kako Bog zapoveda. Ako mu to neko ne dozvoli ne treba čekati kraj sezone nego se treba sam časno i momentalno povući sa klupe. Dokazao sam da mi nije bio simpatičan ni pre dolaska u Barsu ali Velverde nije glup ni čovek ni trener....ali je kukavica. Ako ovih dana kod svoje kuće pronadje svoja izgubljena muda osvojiće tripletu ove sezone....Zapamti ili zapiši to negdemessilla je napisao/la:Nema smisla pricati o igracima, dok se trener ne otjera. Ali frajer ima i podrsku medija. Valjda bude bolje nakon trece sramote u LP.
leorey je napisao/la:Samo budala moze vadit statistiku napadacu ako je gledao danasnju tekmu. Covjek nije lopte primio, nije bilo udarca 50 minuta niti jednog.Tesnjak1991 je napisao/la:Griezmann protiv Osasune:
• 90 minuta
• 0 udaraca
• 21 dodavanje
• 5 izgubljenih lopti
Auu
Treba neko poslat i loptu ybg
messilla je napisao/la:Ajde Juve baremJon Aspiazu (assistant coach before today's game) "Rakitic being a substitute is due to a sporting decision. Ivan's going to play a lot of games this season." #fcblive [movistar+]![]()
![]()
Bacio sam kost.leorey je napisao/la:Samo budala moze vadit statistiku napadacu ako je gledao danasnju tekmu. Covjek nije lopte primio, nije bilo udarca 50 minuta niti jednog.Tesnjak1991 je napisao/la:Griezmann protiv Osasune:
• 90 minuta
• 0 udaraca
• 21 dodavanje
• 5 izgubljenih lopti
Auu
Treba neko poslat i loptu ybg
Pa jest, ocigledno da je ekipa narusena oko toliko tih spekulacija. Pa nema jaceg igraca na trzistu da se nije povezao s nama ovo ljeto, zamisli kakvo ludilo vlada u Barcelonibranimir85 je napisao/la:ovdje je vec Liga bila upisana cini mi se,dok su sve oci uprte u sapunici oko brazilske manekenke lagano ce Cholo i AM da si
stvore finu prednost.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 3 gosta.