FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne ide ovo nikako. 

ma sivran protiv Zvijezde njihov igrac stoji sigurno jedno 3 m iza zeljine odbrane on svira ofsajd nevjerovatnoBeSha1992 je napisao/la:za koga ili protiv koga je offside sviran ??? ako gledas uputi nas u stanje na utakmici...Alfa_Muzijak je napisao/la:joj ofsajdaja zalosne lige, zalosnih sudija i zalosnih klubova
- diplomatija
- Kontakt:
pa gleda li neko utakmicu, dajte Allaha Vam da i ja gledam
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
ofsajd sviran Diatti, znaci nemoguce da je ono svirao, sramota, pa nije bio ne pretjerujem jedno metar dva, a sto je jos gore odbrambeni tu pored njegaBeSha1992 je napisao/la:za koga ili protiv koga je offside sviran ??? ako gledas uputi nas u stanje na utakmici...Alfa_Muzijak je napisao/la:joj ofsajdaja zalosne lige, zalosnih sudija i zalosnih klubova

ko god izadje u evropu ove godine ocekuje ga historijsko sramocenje, liga nikad zalosnija nije bila
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Dobri smo iz prekida
, boze sacuvaj i zakloni bolje smo igrali kad nas je Demir Hotic treniro.

vecina ih gleda al to je sve skrto u pmdiplomatija je napisao/la:pa gleda li neko utakmicu, dajte Allaha Vam da i ja gledam
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Stream je crko , 

Ja gledam, ali na televiziji. ..
Ko malo smo se trgnuli, ali opet nije to to...

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- 7aprildomemoj
Gledam ja al na MojaTV
Dižete se polahko

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Kontakt:
pa de napravi neki stream nesto ..Vedad87 je napisao/la:Ja gledam, ali na televiziji. ..Ko malo smo se trgnuli, ali opet nije to to...
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
-
- Kontakt:
"Loša igra Plavih, daleko ispod očekivanja." Svako to vidi osim samih navijaca treba biti realan bar jedanput i reci da nestima mnoogo sta 

- diplomatija
- Kontakt:
eto gledajte, uzivajte
- savatihotece
- Kontakt:
Ja ne gledam, al po komentarima vidim da je loše. Jel moguće da ćemo prosut bodove.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Jos kad bi imali stream hehe. U svakom slucaju hvaladiplomatija je napisao/la:eto gledajte, uzivajte

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- HannahMontana
- Kontakt:
http://www.serbiaplus.com/category/sport/" onclick="window.open(this.href);return false; evo vam probajte ovdje arenu naci, imate sve kanale!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
- diplomatija
- Kontakt:
mislio sam na ove sto nece da postave, ljut samsajo10 je napisao/la:Jos kad bi imali stream hehe. U svakom slucaju hvaladiplomatija je napisao/la:eto gledajte, uzivajte
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, Lekqqq1921, N3R3D, zeljooo13, zeljovolimte i 50 gostiju.