Odovića dočekati aplauzom obavezno...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve miriše na pobjedu... 
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Oda je Željina legenda i jedan od najvećih tehničara koje je Željo imao. Podrška Odoviću se nameće kao obaveza.ipetm je napisao/la:Sve miriše na pobjedu...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- SarajlijaTM
[youtube][/youtube]
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Stream za večerašnju utakmicu
http://www.fbih" onclick="window.open(this.href);return false; - sport .com
Kanal 7
http://www.fbih" onclick="window.open(this.href);return false; - sport .com
Kanal 7
Izvučeni dobitnici ulaznica
http://fkzeljeznicar.ba/izvuceni-dobitn ... ca-2/4792/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/izvuceni-dobitn ... ca-2/4792/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ipetm je napisao/la:Kako bi drugačije na ovoj temparatri...avlami97 je napisao/la:U utakmicu treba ući hladne glave i sa činjenicom da je Zvijezda dobra ekipa. Ne smije se nipošto potcijeniti i sa maksimalnim angažmanom, vjerujem u kantanje.
DRUG NEBI TI PUNCA
daj boze bit ce tesko u slucaju pobjede titula je jako blizubagrcavi je napisao/la:ipetm je napisao/la:Kako bi drugačije na ovoj temparatri...avlami97 je napisao/la:U utakmicu treba ući hladne glave i sa činjenicom da je Zvijezda dobra ekipa. Ne smije se nipošto potcijeniti i sa maksimalnim angažmanom, vjerujem u kantanje.hladno uzeti Zvijezdu danas
-
plavetniloo
- Kontakt:
Sačekaj 12 kola, gdje si požurioCARSON je napisao/la:daj boze bit ce tesko u slucaju pobjede titula je jako blizubagrcavi je napisao/la:ipetm je napisao/la:
Kako bi drugačije na ovoj temparatri...hladno uzeti Zvijezdu danas
vjeruj mi da nisam pozurio evo usporedi gostovanja pa ces vidjeti kako smo blizu
KITARI
GOSK
VELEZ
SIROKI
BOJAC
SVINJSKI
I VELIKOM ZELJEZNICARU
nasa gostovanja su dosta laksa
slavija
radnik
rudar
velez
olimpic
siroki
jos ako danas dobijemo 4 boda razlike
KITARI
GOSK
VELEZ
SIROKI
BOJAC
SVINJSKI
I VELIKOM ZELJEZNICARU
nasa gostovanja su dosta laksa
slavija
radnik
rudar
velez
olimpic
siroki
jos ako danas dobijemo 4 boda razlike
Prilicno dobar treba u prvih pola sata dati gol dok se moze igrati...nekako najveca prednost Zelje nad konkurentima je to sto nam ulica ne vodi klub...hamzaTM87 je napisao/la:U kakvom je stanju teren ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Upravo tako.pile87 je napisao/la:Prilicno dobar treba u prvih pola sata dati gol dok se moze igrati...nekako najveca prednost Zelje nad konkurentima je to sto nam ulica ne vodi klub...hamzaTM87 je napisao/la:U kakvom je stanju teren ?
Ipak ništa od prijenosa na Arenasport?
Moja greška ja gledap pregled programa na srpskoj Areni.Cautinho je napisao/la:Taman reklamiraju,nezna zasto ne bi prenosili.
nezz jel bilo al i ako jeste, nije na odmet ponovo postaviti!
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Vozdra mladze i starije,plava nacijo.Po prvi put nakon dugo vremena optimista,neznam sto ali mi nesto govori da nakon ovog kola ide nabolje.Dakle pobjeda 2-0 pauza a onda forma se penje i zegamo ostale.
- Cautinho
- Kontakt:
To i ja mislim,ovo je kolo idealno za ulazak u dobru formu koja ce zabrinuti protivnike koji ce u sljedecim susretima samo moci skinuti gaće.
Samo odigrati pametno i nonsalantno na +4.
Samo odigrati pametno i nonsalantno na +4.
Keep walking.
- storm_raider
- Kontakt:
Pozdrav, lijepo vrijeme utice na covjeka.Alipasino je napisao/la:Vozdra mladze i starije,plava nacijo.Po prvi put nakon dugo vremena optimista,neznam sto ali mi nesto govori da nakon ovog kola ide nabolje.Dakle pobjeda 2-0 pauza a onda forma se penje i zegamo ostale.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kralju šahuAlipasino je napisao/la:Vozdra mladze i starije,plava nacijo.Po prvi put nakon dugo vremena optimista,neznam sto ali mi nesto govori da nakon ovog kola ide nabolje.Dakle pobjeda 2-0 pauza a onda forma se penje i zegamo ostale.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.