Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Meni ovo izgleda kao da igra rukom, kao da ga udara u biceps.
Sad malo mi je smijesno da mi samo par minuta nakon situacije na internetu imamo bolji kadar nego oni u var sobi, a jos mi je smijesnije da sudac nije uopce isao pogledati ovu situaciju na var monitor.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
jbg, tesko je procijeniti situaciju, mozda ga je lopta pogodila u podlatkicu, ako jeste, trebalo je ponistiti gol, obzirom da je tako ustopao loptu, ali, opet kazem, jedno je kad nesto djeluje, a drugo kad je jasno vidljivo, shodno tome, ne treba praviti famu od ovoga
- Beduin
- Kontakt:
Ma navlace sudije Milanu, mrze Inter i Napoli izgleda. Nisu htjeli u inat zvati sudiju da ne bi ponistio gol.Tritolone je napisao/la: ↑08 okt 2023, 13:03
Meni ovo izgleda kao da igra rukom, kao da ga udara u biceps.
Sad malo mi je smijesno da mi samo par minuta nakon situacije na internetu imamo bolji kadar nego oni u var sobi, a jos mi je smijesnije da sudac nije uopce isao pogledati ovu situaciju na var monitor.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tačno ga udara ispod „miške“ stoga opravdano priznat gol .
zabi gol de ketelaere
Zabi ga Kolašinac 

Odbrana Napolija šuplja ko sir nakon što su prodali onog Kima. Šta uradi Garcia od onakve mašinerije jbt!
- Beduin
- Kontakt:
Neprepoznatljiv Napoli. Kao i Milan prosle sezone nakon osvojene lige.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Od aprila prosle godine to nije nikakva masinerija, vec realnost poslije pozitivnog soka na pocetku sezone. Realno, prije bih rekao da su Milan, Inter i Juventus izgubili titulu, nego sto su je ovi osvojili.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Slažem se! Štekali su oni već od aprila-maja, čim su se odlijepili na +15, prvenstveno zahvaljujući onom katastrofalnom nizu Milana u januaru. Onda kad ih je Milan uzeo triput u 20 dana, tada su se mogle vidjeti njihove slabosti. Ipak, većinu sezone su odigrali zaista nadmoćno. Ovo na početku nove sezone nije ni sjena Spallettijevog Napolija koji je osvojio scudetto.
Hajde da su im bjezali 5-6 poena ali brate u jednom trenutku je bilo 20+. Najbolja odbrana i najbolji napad lige. U aprilu je vec bilo sve gotovo. U LP izdominirali grupu i sve je bilo odlicno do tog aprila kad su malo zastekali, sigurno i umor i opustanje.
A ovo sto im se sad desava je vise proizvod De Laurentisove tastine. Giuntolia je pustio olako , a Spalletija otjerao. Kim im je otisao i nisu ga zamijenili s priblizno kvalitetnim igracem vec im sad igraju Ostrigard , Juan Jesus i Rahmani kao stoperi. Da ne pricamo o onom malcu kojeg su izgubili zbog par miliona eura. Garcia nije covjek koji ce ih unaprijedit jer je losiji trener od Spalletija.
Ma naravno, ali mislim ovo sto galia kaze, jasno da su bili jaci i uigraniji, ali kada to uporedis sa ovom sezonom to su stvarno dva svijeta, s tim sto efekti tog pada nisu poceli ljetos i dolaskom Garcie (+ odlazak navedenih) vec je pocelo puno ranije.meepo je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:21Hajde da su im bjezali 5-6 poena ali brate u jednom trenutku je bilo 20+. Najbolja odbrana i najbolji napad lige. U aprilu je vec bilo sve gotovo. U LP izdominirali grupu i sve je bilo odlicno do tog aprila kad su malo zastekali, sigurno i umor i opustanje.
A ovo sto im se sad desava je vise proizvod De Laurentisove tastine. Giuntolia je pustio olako , a Spalletija otjerao. Kim im je otisao i nisu ga zamijenili s priblizno kvalitetnim igracem vec im sad igraju Ostrigard , Juan Jesus i Rahmani kao stoperi. Da ne pricamo o onom malcu kojeg su izgubili zbog par miliona eura. Garcia nije covjek koji ce ih unaprijedit jer je losiji trener od Spalletija.
Nista protiv Napolija ili sta slicno tome, vec jednostavno ne mislim da su bas bili "masinerija" kakvom se predstavljaju. Jesu bili jedan dio sezone, ali ipak je potrebna citava sezona i sva takmicenja da bi se dala presuda o kvaliteti. Realno ljudi su bjezali Milanu i Interu 20 bodova, a u ligi prvaka ih Milan ne samo da je pobjedio, vec otresao kao slinu. To se masinerijama ne desava

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Iskreno, ne žalim se previše, kao navijač Milana volio bih da Garcia što duže ostane na klupi Napolija. 

Ovdje niko ozbiljno ne shvata da će mister alegri uzeti scideto
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
I da im je ostao malinar Spalletti ne bi bili puno bolji ove sezone
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Eno sad se i klade