Ako ovo nije za bana, nzm sta je

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako ovo nije za bana, nzm sta je
Vinko i Krste su klanjali dzenazu onomad za titulu pa vi kako hoceteskoroalen je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:30ajdohordas je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:26Ma ja sad niko nije pljuvao i yebavao sve od do prva 2-3 kola i prvo pretkolo u LP.
Bilo nam je sve med i mlijeko, tad su se baš konstruktivni postovi mogli čitati...![]()
![]()
![]()
Mi se syebali da objasnimo tad da se treneru sudi u decembru a ne u augustu, al jok. Hajd ti nekom objasni šta je tempiranje forme i igranje skraćenih priprema radi virusa. Bolje da smo se onda gov.ana najeli nego što smo išta pisali.![]()
Nije jos gotov prijelazni rok, ima jos jedna nedelja
Poslat im qrac da oči izbiju, dat im pet milja i jednog Seata Osimu. A njemu pokazat sliku Vječne vatre i eto njega.feniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2020, 20:16Poslat ponudi od 50 hiljada marki za Lendrica moze bit dobar bek ap. Bez zajebancije. Sad smo vec pred kraj prelaznog treba ganjat po nasoj ligi ako nista vani nismo mogli dovest
Jbt od thumbnaila sam mislio da si pustio Lilly Marlen. Kontam, ne dolaze nam neki Izraelci pa da ih čekamo nacističkim pjesmama.
Jedino ako cest ti dat svoju Atecu. U Ibize on ne staje.skoroalen je napisao/la: ↑22 sep 2020, 20:18Poslat im qrac da oči izbiju, dat im pet milja i jednog Seata Osimu. A njemu pokazat sliku Vječne vatre i eto njega.feniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2020, 20:16Poslat ponudi od 50 hiljada marki za Lendrica moze bit dobar bek ap. Bez zajebancije. Sad smo vec pred kraj prelaznog treba ganjat po nasoj ligi ako nista vani nismo mogli dovest
Kako je Vuk govorio? Ale ale ale ooo naprijed naprijed Saraj'vo
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, DzemoSmjecanin, MaroonBjelave, Mourinhokilledbarca, Vrhbosnian i 36 gostiju.