HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinjke
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinjke » 19 jun 2013, 13:34

Bliss je napisao/la:
zrinjke je napisao/la:
Nadam se da nije on jedno od mogucih pojcanja, daj brate, nisam nacionalist ni sekunde, ali je ovo pretjerivanje, Dujakovic, Kantar, Scepanovic, Djuric, Muminovic, Graovac, ako se Anicic vrati, Basaru hoce, ne znam sta je ovaj Brkovic, onda Srđan Savic, Lazar Marjanovic, pa daj malo brate ima i drugih nacija, ovo je previse, evo Zurzinov otiso, jedan manje, mada je on domaci tu odavno.
Ma jok nisi ti nacionalista :lol: :lol:
Ma jok nisi ti pokuso ispast smijesan, ali nisi ni uspio!
Necu se ja tebi pravdat, imam milijun prijatelja Srba i Muslimana, kojima sam valjao u zivotu, niti imam ista protiv ovih momaka, ali pogledaj malo u klubove iz RS-a, ima li Hrvata, nece ga oni dovesti ne boj se, mogu se na prste jedne ruke izbrojati. Glupo mi je da je više neke druge nacije od tvoje nacije u klubu, tako bi i vi isto sto osudjujete moj komentar mislili da je u vasem klubu vise Hrvata nego "vas", sto u Zelji nema vise nekih od Bosnjaka, i u svim ostalim klubovima poredu. Taman ko da nema igraca osim ovih iz RS-a. Daj malo poviri u Zagreb, ispali su iz lige, pokupi nesto ako valja, poviri u Cibaliju, Inter Zapresic...
Evo primjer, nevezano za ovo, na temi repke U19, cim je prvi poraz dosao, odma Karacic smecar, nema pojma, igraju mu 4 igraca Sirokog, hoce da ih prodaju preko reprezentacije bla bla, a ne spominju se ostali klubovi, niko ne vidi da Zeljo ima 3, Sarajevo 3 igraca u repki, a da Zrinjski NEMA nijednog i to je sramota, jer su juniori u vrhu, ispod Sarajeva, Sirokog i Zelje, ali ima tu bar 1-2 igraca da mogu biti u kadru (Odak, Vlaho, Vasilj, Bandic, Klaric).

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 19 jun 2013, 17:40

zrinjke je napisao/la: Glupo mi je da je više neke druge nacije od tvoje nacije u klubu, tako bi i vi isto sto osudjujete moj komentar mislili da je u vasem klubu vise Hrvata nego "vas", sto u Zelji nema vise nekih od Bosnjaka, i u svim ostalim klubovima poredu.
Jedna od najdebilnijih recenica koje sam procitao na ovom forumu.. Ne pise se dobro ni nama kao ljudima a ni nasem sportu sve dok ima likova koji na ovaj nacin rezonuju.. A sto se tice "nebosnjaka" u Zelji i Sarajevu mogao bi malo pregledati proslogodisnje sastave tih ekipa.. Mozda ti se bar malo oci otvore.. Ja bih licno volio da Zelju pojaca po deset Hrvata i Srba ali da oni dodju iz Dinama i Partizana :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 jun 2013, 20:52

http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/ ... vic-458361" onclick="window.open(this.href);return false;

:?:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 jun 2013, 21:07

http://herceg.ovina.info/vijesti/sport/ ... #news_view" onclick="window.open(this.href);return false;

Prva pripremna ;)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 jun 2013, 22:49

Nebojša Popović: Napokon mi se ostvarila želja da obučem dres Zrinjskog

Kažu da je treća i sreća, i evo tek nakon trećeg pokušaja dres Zrinjskog je obukao Nebojša Popović.

U Zrinjski je dolazio na probu, zadovoljio struku, ali na kraju se tom transferu isprječila administracija i ne dogovor njegovog bivšeg kluba Travnika sa Plemićima. Popović je konačno stavio potpis na ugovor, a na njemu se dalo primjetiti sjajno traspoloženje nakon toga. Evo što je nakon toga izjavio za naš portal:

Evo konačno nakon nekoliko pokušaja došao si u Zrinjski?

Napokon se i to desilo. Prve godine sam bio na probi i prošao sam tu probu, ali se klubovi nisu mogli dogovoriti. Drugu godinu Travnik me nije htio pustiti, ali evo ovaj treći put je sretan i konačno sam potpisao za Zrinjski.

Na koliko si potpisao ugovor?

Potpisao sam na dvije godine?

Tvoja želja je već odavno bila da dođeš u Zrinjski?

Jeste, evo već nekoliko godina želim u Zrinjski i zaista sam presretan što se to i ostvarilo.

Evo u Mostaru si već nekoliko dana, pa kako ti se čini grad?

Grad je super, momci su me u svlačionici super prihvatili i mislim da je sve sjajno.

Kako ti se čini ova poprilično nova momčad Zrinjskog?

Mislim da su ovi novi igrači odlični, a i ovi koji su ostali su dobri tako mislim da smo sada jedna super ekipa koja će se boriti za sami vrh.

Zrinjski je prošlu sezonu bio prilično tanak u napadu, sada je tvojim dolaskom konačno došao pravi napadač. Što ti možeš poručiti navijačima?

Ja poručujem navijačima da ću se potruditi da opravdam očekivanja, da dam sve od sebe i da budem što bolji, a ako uz to budem imao i malo sreće da će biti i puno golova, a samim time i slavlja sa Ultrasima koje izuzetno cijenim kao najbolje navijače na ovim prostorima.

Momak zna 8-)

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 20 jun 2013, 14:28

HŠK Zrinjski: Vasilj, Odak ,Graovac ,Aničić,Stojkić- Muminović,Rozić ,Đurić, , Marijanović, Crnov- Bekić
prvi Zrinjski protiv splita

Drugi dio: Dujković, Brković, Radeljić, Barišić, Čilić, Popović, Kantar, Savić, Šćepanović, Arežina, Pehar, Vranjić, Bandić.

drugi Zrinja :D

šta igraju rozić i vranjić ? previše imamo srednjih veznih i odlično bi bilo utopiti miličevića i arežinu koji u Zrinjskom nedaju maksimum i samo nas guše . ako su tu savić , đurić . i sad kad su već ostavili šćepanovića i barišića :S a valjalo bi prodati i bekića i aničića .
nek su ubacili ove nove mlade , mogu se kladit da će bolje igrat nego arežina i miličević koji igraju za neke mlade reprezentacije i puca im **** za zrinjski al vidi se da mogu . neznam gdje je sesar ali i ovaj čilić nije za nogometa kao ni on .

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 20 jun 2013, 16:38

Može vaše mišljenje o golamnu Adnanu Hadžiću ?
Hvala.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 20 jun 2013, 16:40

ceze je napisao/la:Može vaše mišljenje o golamnu Adnanu Hadžiću ?
Hvala.
Solida..nista posebno.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 20 jun 2013, 17:30

Čak ovako što sam čuo od raje koja zna... Verona i Parma će ga popola kupiti, samo Zrinjski čeka da nabije cijenu, jer nedavno je bio intervju u sportskim novostima sa trenerom hrvatske U20 repke, koji je rekao da je Miličević glavni vezni igrač ove reprezentacije, uz nadam se dobre nastupe kako Bajze tako i reprezentacije, može mu se povećati cijena, pa da ga utopimo za fine novce 8-)... Tako isto vjerujem za Arežinu, ipak preko mlade reprezentacije i seniorske naravno se prodaju igrači...
ceze je napisao/la:Može vaše mišljenje o golamnu Adnanu Hadžiću ?
Hvala.
Po mom mišljenju vrlo dobar golman, strašan refleks, parader i extra je 1 na 1... jedina zamjerka koju imam na njegove golmanske vještine su duge lopte... kad su u pitanju centaršutevi i korneri, tu je popriličnu nesigurnost pokazivao u nekim utakmicama... ali ništa što trening i kontinuitet u branjenju neće popraviti ;)

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 22 jun 2013, 14:24

treba nama još pojačanja jer smo u 2. dijelu sezone **** bili . i trenutno smo preoptimistični ovim novim igračima , a treba se pojačati i sa par odlazaka .

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 23 jun 2013, 19:19

Hoce li se sutra znati s kim igramo 2. pretkolo ili ce to poslije izvlaciti ?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 23 jun 2013, 19:22

starmo94 je napisao/la:Hoce li se sutra znati s kim igramo 2. pretkolo ili ce to poslije izvlaciti ?
Znat ce se sutra ;)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 jun 2013, 19:45

Milicevic u prvih 11 protiv Urugvaja na u-20 prvenstvu ;)

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 24 jun 2013, 11:24

Moje zelje su :

F91 Dudelange (Luskemburg)
CS Grevenmacher (Luskemburg)
UE Santa Coloma (Andora)
FC Lusitanos (Andora)
Sliema Wanderers FC (Malta)
SC Faetano (San Marino)

Iako ima jos ekipa koje mislim da bi sigurno prosli, ali ove su nekako najlakse..

U 2. pretkolu Rijeka ili Hajduk.. :D

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 24 jun 2013, 12:30

Mogući protivnici Zrinje:
FC Mika (ARM)
Hibernians FC (MLT)
FC Astana (KAZ)
UE Santa Coloma (AND)
NK Domžale (SVN)

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 24 jun 2013, 12:36

Santa Coloma najpoželjniji,a onda Domžale iz više razloga

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 24 jun 2013, 13:11

brzi je napisao/la:Santa Coloma najpoželjniji,a onda Domžale iz više razloga
Santa Coloma zapade... odlično :D
#SuningOUT

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 24 jun 2013, 13:11

brzi je napisao/la:Santa Coloma najpoželjniji,a onda Domžale iz više razloga
Eto želje postale stvarnost Santa Coloma
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 24 jun 2013, 13:12

Ko prstom u **** -mislio sam reci u med :D

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 24 jun 2013, 13:13

Ma tooooo

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.