Ma jok nisi ti pokuso ispast smijesan, ali nisi ni uspio!Bliss je napisao/la:Ma jok nisi ti nacionalistazrinjke je napisao/la:Nadam se da nije on jedno od mogucih pojcanja, daj brate, nisam nacionalist ni sekunde, ali je ovo pretjerivanje, Dujakovic, Kantar, Scepanovic, Djuric, Muminovic, Graovac, ako se Anicic vrati, Basaru hoce, ne znam sta je ovaj Brkovic, onda Srđan Savic, Lazar Marjanovic, pa daj malo brate ima i drugih nacija, ovo je previse, evo Zurzinov otiso, jedan manje, mada je on domaci tu odavno.ZrinjskiMostar je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/en/ljubisa ... 28706.html![]()
Necu se ja tebi pravdat, imam milijun prijatelja Srba i Muslimana, kojima sam valjao u zivotu, niti imam ista protiv ovih momaka, ali pogledaj malo u klubove iz RS-a, ima li Hrvata, nece ga oni dovesti ne boj se, mogu se na prste jedne ruke izbrojati. Glupo mi je da je više neke druge nacije od tvoje nacije u klubu, tako bi i vi isto sto osudjujete moj komentar mislili da je u vasem klubu vise Hrvata nego "vas", sto u Zelji nema vise nekih od Bosnjaka, i u svim ostalim klubovima poredu. Taman ko da nema igraca osim ovih iz RS-a. Daj malo poviri u Zagreb, ispali su iz lige, pokupi nesto ako valja, poviri u Cibaliju, Inter Zapresic...
Evo primjer, nevezano za ovo, na temi repke U19, cim je prvi poraz dosao, odma Karacic smecar, nema pojma, igraju mu 4 igraca Sirokog, hoce da ih prodaju preko reprezentacije bla bla, a ne spominju se ostali klubovi, niko ne vidi da Zeljo ima 3, Sarajevo 3 igraca u repki, a da Zrinjski NEMA nijednog i to je sramota, jer su juniori u vrhu, ispod Sarajeva, Sirokog i Zelje, ali ima tu bar 1-2 igraca da mogu biti u kadru (Odak, Vlaho, Vasilj, Bandic, Klaric).