Slobodas je napisao/la:Druze ti si iskompleksiran de nas popusti makar jedan dan sa svojom glupom pricom !!! Eto imas li ti rijesenje matere ti tvoje de nam reci kako napraviti novi UO vidis da svi bjeze nece tu niko ? De pametnice eto napisi da vidimo ko bi bio najbolji za Slobodu al nemoj uzeti u razmatranje one koje nece te funkcije i koji su otisli pobjegli iz kluba ? Hajde pametnjakovicu odg na ovaj post da vidimo svjetlo na kraju tunela daj predlozi rijesenje nemoj samo pljuvati po svemu. Ja cu te prvi podrzati i stati na tvoju stranu al samo da to bude realno i ostvarivo rijesenje
Ja nisam iskopleksiran več upućen u lopovluke ovih koji nas pljačkaju godinama: Svjetlo na kraju Tunela je uhapsit Karića, Mikicu i lepinu i dat im dozivotnu zabranu prlaska na Tušanj. Mujknoviću treba samo malo skresat krila i nije on toliko ni loš. Mene bivši neinteresuje, Ja samo komentarisem kako su ljudi trolični koji ga najviše pljuju, a prije 9 mjeseca prošle godine su mu zanosili jaja ustranu. Par pojedinaca ovdje kad sam ja lično prozivao ovdje zbog nekih poteza, je bila tajka paljba da su mi čak banovali profil kojeg sam morao ugasiti jer nista ovdje nsam mogao napisati ni r od ruzne riječe. Raspiatj se malo samo sta su dozivljavali rodtelji Hajdarevića od dotičnih osoba, pa ne samo njegova već većina djece koja nisu stituirana,a pogotovo kad ti dođe djete i plače i kaze izbacili nas 5 iz ekipe doveli neke neznaju trcat , al tate im sjede s a doticnm, pa kazu de daj tajo, de nađi 300 KM i daj mu toliko se daje ako hoćes igrat. Pitaj te ste roditelje odnos prema djeci na treninzima koja nisu imućna, psuju im sve i svasta pa je jedan dotični dobio taku samarcinu da zadugo nije dolazio na trennge.Pitaj roditelje pred utakmice juniora i kadeta, u sat vremena se spsak prvh 11 8 puta promjeni a najčesća reć je glaso je..... Nemoj molim te pricat znas sve sto se napisi na portalu i ili ovdje. Dok god su tu ovi koji su sad sve ću naj gore pričati. Mrze Azmira kad je omladinskom pogono kupio komplet opremu a ti isti gadovi prodavali u pola cijene ko treba klub imati novaca za autobuse itd otd. Pitaj koliko se mjesecno slije para od clanarina koje vise neuplaćujes ziralno nego rucno nosis.Koliko godisnje legne novaca od UEFE za razvoj Omladinskog fudbala. Mogu ti rec da godisnje vise uđe u omladinski pogon para nego sto većina premijerligasa ima godsinji budzet.
I nisam ja nekad u prošlo vrijeme pisao na ovom forumu " Nego bilo bi red da se uradi jedan grafit s Azmirovim likom negdje u blizini stadiona"