FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Osim: Zvijezda je ekipa koja nam odgovara
http://fkzeljeznicar.ba/osim-zvijezda-j ... vara/4782/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/osim-zvijezda-j ... vara/4782/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ne vjerujem da ce ici losije, od ovog tesko da moze losije, kad su njih trojica skupa igrali na derbiju kad smo gubili 2 0 usao je Bekric i igrali su skupa on, Zeba I Jamak e tada smoo izdominirali ko rijetko kad.pile87 je napisao/la:Bas ce mi biti interesantno sto nece biti Bekrica stekao sam utisak da on i Jamak jedan drugom smetaju na terenu.Jedan drugog guse, slicno kao sto je bio slucaj sa Zebom...jer po meni je to isti profil igraca...Moje vidjenje ne mora biti tako ima ko bolje zna ali ce biti zanimljivo upratiti kako ce ici bez Bekrica...
Kod nas jedino Bekric i Jamak mogu napravit visak, namjesit neku sansu, nemaju sta smetat jedan drugom. Jamak u sredini, Bekric na lijevu stranu i eto ga. Kad nemas bolje moras tako igrat.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- champions1921
Protiv Travnika Bekric nije igrao pa je bilo lose.. I covjek igra krilo.. Ne znam zasto bi gusili jedan drugog?pile87 je napisao/la:Bas ce mi biti interesantno sto nece biti Bekrica stekao sam utisak da on i Jamak jedan drugom smetaju na terenu.Jedan drugog guse, slicno kao sto je bio slucaj sa Zebom...jer po meni je to isti profil igraca...Moje vidjenje ne mora biti tako ima ko bolje zna ali ce biti zanimljivo upratiti kako ce ici bez Bekrica...
BUDI ŽELJO !!!
Ne kazem da sam u pravu ali je meni tako izgledalo, uostalom ima ta utakmica sutra pa cemo vidjeti hoce li biti ista drugacije! I Zeba je bio lijevo pa se nije vidio cijelu polusezonu ko da ga nije ni bilo...exbabilon je napisao/la:Kod nas jedino Bekric i Jamak mogu napravit visak, namjesit neku sansu, nemaju sta smetat jedan drugom. Jamak u sredini, Bekric na lijevu stranu i eto ga. Kad nemas bolje moras tako igrat.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ne gotive ljudi u Srebreniku džaba Želju

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ahahaha Sarajevo sampioni svemira!
Sutra rastereceno

Sutra rastereceno

Zeta je Dinamo za ovu Gradinu ili su nase kone tarabe. 

nemoj te likovat, i nas sutra ocekuje patnja
nasa najveca snaga osim Amara je ta sto su drugi bogalji.Ovo kazem obzirom na nasu trenutnu formu .KrajPrice je napisao/la:Ahahaha Sarajevo sampioni svemira!
Sutra rastereceno![]()
![]()
![]()
![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- 7aprildomemoj
Uzrok loše igre Bordo tima je u tome što u Srebreniku pred utakmicu nigdje nisu mogli naći viršle. Kako nisu ručali uobičajeni obrok tako im se poremetio i koncept igre 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- Cautinho
- Kontakt:
Jesam ja rekao da ce sve polako doci na svoje.Ocekivao sam ovakav jedan kiks Sarajeva,sto daje malo prostora za manevar Zelji sutra.
Keep walking.
7aprildomemoj je napisao/la:Uzrok loše igre Bordo tima je u tome što u Srebreniku pred utakmicu nigdje nisu mogli naći viršle. Kako nisu ručali uobičajeni obrok tako im se poremetio i koncept igre
to ti duhovit

ne mogu oni ni prespavat na prvom mjestu

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Jos kad pitarima krenu jaka gostovanja borac,siroki,zeljo,zrinjski ako bod izvuku dobri su
.

- champions1921
To je za nas losa informacija ali ko ih yebe.. Imali smo srece pa maleni nisu iskoristili krizu u nasoj igri.. Sad se treba malo uozbiljiti i napraviti osjetniju prednost..SB90 je napisao/la:jovic upravo podnosi neopozivu ostavku
BUDI ŽELJO !!!
Ovo se mora iskoristiti sutra.
Bilo bi lijepo kad bi doslo raje kao protiv Travnika pa da im damo podrsku,jer pobjeda bi bila i vise od tri boda.
Bilo bi lijepo kad bi doslo raje kao protiv Travnika pa da im damo podrsku,jer pobjeda bi bila i vise od tri boda.
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-
Zaboravio si Gošk.terabajt je napisao/la:Jos kad pitarima krenu jaka gostovanja borac,siroki,zeljo,zrinjski ako bod izvuku dobri su.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, antibot, b00t, ELDIABLO20, Firebase, haklamas, obagol i 99 gostiju.