FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Nema od Neymara ništa, evo i RAC1 se raspisao da je nemoguće da se postigne dogovor. Neymar navodno već obavijestio Messija i ekipu kako nema ništa od transfera. To je to. Konačno kraj i ove bespotrebne sapunice.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Izvinjavam se....ali pošto se ovde mnogi qurče istorijom... 
Postao/la parangal » 21 apr 2017, 22:26 (strana foruma 5244)
Divim se sam sebi koliko sam bio u pravu...

Postao/la parangal » 21 apr 2017, 22:26 (strana foruma 5244)
Pisalo se tek o eventualnom o dolasku Ernesta.....šta se desilo i obistinilo od ovoga znate i sami..parangal je napisao/la: Ja koliko vidim ti prijatelju ništa ovde ne bi menjao.....po tebi jedan običan glupavi sebični smrdljivko Deulofeu "rešava" SVE Barsine probleme?????? Heeelllouuuu![]()
Zapamti da Alba (kako se nadaš) nikad neće više biti više na nivou
Zapamti da Inijesti nikad više neće izrasti nova kosa na ćelavoj i matoroj sedoj glavi
Zapamti da Rakitić može biti samo još gori a nikako bolji
Zapamti da šta važi za Rakitića još više važi i za Gomesa i Busquetsa....
Zapamti da će Pike i dalje sam odlučivati kad će biti centarfor
Zapamti da dolazak (samo) Veratija neće ama baš NIŠTA promeniti u vezi Barse
Zapamti da je (bar prema najavama) Ernesto Valverde obična budalčina ranga Enrikea a možda čak i gori
i na kraju zapamti da Barsa MORA dovesti dva veznjaka EXTRA EXTRA EXTRA klase....oba beka EXTRA klase a sve kao MINIMUM da ponovo zaliči na ozbiljan tim za osvajanje LP......sve ostalo je sviranje k*urcu za male pare i dobro napisa neko pre neko veče da je ova Barsa postala Arsenal za bogate
Divim se sam sebi koliko sam bio u pravu...

Osim Messija, rekao usput i njima i Romeru jel?BoixosNois1899 je napisao/la:Nema od Neymara ništa, evo i RAC1 se raspisao da je nemoguće da se postigne dogovor. Neymar navodno već obavijestio Messija i ekipu kako nema ništa od transfera. To je to. Konačno kraj i ove bespotrebne sapunice.

Taj Romero isti objavi da ce De Jong u PSG
A Jovic nama

27.10.2020
Evander je napisao/la:Valverde je losu prvu godinu imao?enobarca je napisao/la:Pa podrzavao si Valverdea do kraja prve sezone, pisao hvalospjeve o njemu, nijedna druga prognoza tu bruku ne moze izbrisatiEvander je napisao/la:Drago mi je sto sam prvi skontao i javno pisao o svim manama Dembelea, kad su svi svrsavali na njega i mene budalom pravili sto sam pisao protiv retarda
Od raspale ekipe, kojoj su svi predvidjali krah, napravio je duplog sampiona.
Maksimalno iskoristio sve cim je raspolagao.
Biti trener Barcelone jedba je od najtezih stvari.
Zamisli da sad ovakav Real uzme titulu? Isto takvo cudo je bilo uzeti titulu prije dvije sezone.
Ja sam pobornik jedne teze, Valverde jeste u odredjenom dijelu krivac, ali nije jedini krivac. Slabo koji drugi trener bi mogao bolje stvari raditi.
Promjenio bih gq, cisto radi svejeze krvi, ne sto mislim da ce neko drugi raditi bolje.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vecina ovih novinara i radio stanica (gledam u tebe RAC1), su izgubile veliku kredibilnost. Sacekajmo, postoje dvije opcije. Ili ce Neymar potpisati za Barcu ili nece.
@igrajlopte 🐦
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ali de ti meni objasni na koji način je moguće da oni dođu do dogovora ovdje za 2-3 dana, koliko je još ostalo vremena?leorey je napisao/la:Osim Messija, rekao usput i njima i Romeru jel?BoixosNois1899 je napisao/la:Nema od Neymara ništa, evo i RAC1 se raspisao da je nemoguće da se postigne dogovor. Neymar navodno već obavijestio Messija i ekipu kako nema ništa od transfera. To je to. Konačno kraj i ove bespotrebne sapunice.![]()
Taj Romero isti objavi da ce De Jong u PSG
A Jovic nama![]()

A prije toga de sastajali jedno tri miliona puta i svaki put se ovi naši vrate popišani. Dembele neće da ide, Pariz uz to traži još hrpu novca. Doveo si Griezmanna i De Jonga, još imaš i Financijski fer plej. I bez bilo kakvih medija i izvora je jasno da tu dogovora nema i da ga neće ni biti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa to je onda bilo jasno i u junu, ako je tako haha.
Novinari lupaju, kako to da Romero u manje od 10 sati napise potpuno 2 razlicite stvari.
Leonardo jucer rece da su se sastali samo 2 puta a prva i jedina ponuda bila 27 augusta.
Dok su novinari lupali upravo to sto ti pises da smo slali 374849 ponuda i sastajali se.
Btw kad se sjetim notorne lazi i ponude Rejala od: James, Bale, Keylor i 100M, cak su i Modrica gurali tu hahahahha
Mislim moguce da ne dodje, ali nema sanse da im vjerujem ova zadnja 3 dana dok sve ne bude gotovo.
Novinari lupaju, kako to da Romero u manje od 10 sati napise potpuno 2 razlicite stvari.
Leonardo jucer rece da su se sastali samo 2 puta a prva i jedina ponuda bila 27 augusta.
Dok su novinari lupali upravo to sto ti pises da smo slali 374849 ponuda i sastajali se.
Btw kad se sjetim notorne lazi i ponude Rejala od: James, Bale, Keylor i 100M, cak su i Modrica gurali tu hahahahha
Mislim moguce da ne dodje, ali nema sanse da im vjerujem ova zadnja 3 dana dok sve ne bude gotovo.
27.10.2020
Dijelim isto misljenje 
https://www.9sportpro.com/61836/
Sad kad su izbacili Real iz igre, sad se smiju kockati do kraja. Ili ce ga dovesti po svojim uvjetima, ili nece nikako.

Sad kad su izbacili Real iz igre, sad se smiju kockati do kraja. Ili ce ga dovesti po svojim uvjetima, ili nece nikako.
Možda je ovo sve strategija, moguce, ali jarane smori više ova sapunica oko cigeEvander je napisao/la:Dijelim isto misljenje

Znaci najgora transfer saga svih vremena ! a bilo ih je i ranije bruka, znaš i sam.
Slazem se da je najgora. Bas me zanima sta ce sad da naprave on i njegov klan, koji je definitivno ogroman. Hajde prijatelju, ako tako zelis nazad, plati malo od sebe, daj 20-30M, kao sto je su i neki drugi igraci uradililet3 je napisao/la:Možda je ovo sve strategija, moguce, ali jarane smori više ova sapunica oko cigeEvander je napisao/la:Dijelim isto misljenje
Sad kad su izbacili Real iz igre, sad se smiju kockati do kraja. Ili ce ga dovesti po svojim uvjetima, ili nece nikako.3 mjeseca traje to natezanje. Hoce li, nece li
![]()
Znaci najgora transfer saga svih vremena ! a bilo ih je i ranije bruka, znaš i sam.

Ali definitivno mu se vraca sve ako ne ode ovo ljeto, s obzirom na nacin na koji je otisao iz Barcelone.
27.10.2020
Ne da majmun Arthuru minute.Barcelona ante Osasuna: Ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Alba - Busquets, De Jong, Roberto - Carles Pérez ,Griezmann y Rafinha

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Rafinha odlicno odigrao proslu i zasluzio mozda i kapitensku danas.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Rakitic na klupi opet, zanimljivo. Isto nije mi jasno za Arthura, nece valjda njega da salju u dealmessilla je napisao/la:Ne da majmun Arthuru minute.Barcelona ante Osasuna: Ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Alba - Busquets, De Jong, Roberto - Carles Pérez ,Griezmann y Rafinha

27.10.2020
Isti igrači i postava kao protiv Betisa. Jel to znači da opet gledamo Frenkija na krilu

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Joj kako će Mravojed sjebati De Jonga to nije normalno 
Taj do decembra neće znati više normalan pas uputiti, nešto kao i Coutinho.

FC Grizzlies
FC Grizzlies
Mravojed je sjajan nadimak.BoixosNois1899 je napisao/la:Joj kako će Mravojed sjebati De Jonga to nije normalno

Neće samo Frenkieja, nego i Arthura.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Haj nek mi neko objasni kako nas je Valverde otresao 4-0 sa Athleticom u Superkupu 2015.godine 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Prije početka sezone sam pisao da ce Arthur izvisiti zbog budale. De Jong na istom putu, a i Griezman kad se vrate Messi i Suarez.
Valverde out.
Valverde out.
Ama ljudi dragi nece Arthur nigdje, ali trenutno Sergi Roberto je zasticen ko NATO. Nemojte ocekivati brazilca u prvoj postavi jos dugo. Yebem li ti Ernesto pleme!
@igrajlopte 🐦
ma lik je ograničen ko balkon
Ja sam uvjeren da će Griezman zavrsiti na klupi kod ove ublehe, on zna igrati samo 433 sa Busquetsom... neće taj znati iskoristiti 4 napadača nema šanse
Ja sam uvjeren da će Griezman zavrsiti na klupi kod ove ublehe, on zna igrati samo 433 sa Busquetsom... neće taj znati iskoristiti 4 napadača nema šanse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.