DANTES je napisao/la:Srđan je simbol ne samo junaštva već i čojstva..
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Gdje obitava ovo ?orbit je napisao/la:Ne znaš koja je bolja.
Edna i Adna.
FORZA MARŠAL !!!
Haman pa na Mihrivodima. Malo niže. 
@hodza pomozi Krugeru izgleda neki sejtan uletio u njega nemoj samo ove zene sumljivog morala da gledas 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
[youtube][/youtube]
nisi me voljela u ono vrijemeeeeeeeeeeeeeeeeee
nisi me voljela u ono vrijemeeeeeeeeeeeeeeeeee
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
orbit je napisao/la:Haman pa na Mihrivodima. Malo niže.
Ooooo blizu smo znaci
FORZA MARŠAL !!!
Još mjesec i punoljetan.

- Donnie Darko
- Kontakt:
http://timesofindia.indiatimes.com/indi ... 025185.cms" onclick="window.open(this.href);return false;

imaćeš pravo da biraš i da budeš biran, moći će da ti sude ko odraslom, možeš se prijaviti na Biro, ali posla nećeš naći, slušaćete samo mjesec dana pred izbore, smiješ da kupuješ alkohol i da igraš kladionicu što će s obzirom na perspektivu koju imaš na birou biti tvoja svakodnevnnica, ne smiješ više da se seksaš sa maloljetnicama jer je to zakonski silovanje, možeš biti regrutovan u vojsku i poslan na ratište ko zna đe ako uđemo u NATO....BelminM23 je napisao/la:Još mjesec i punoljetan.
ako.ikako možes moj ti je savjet razvuci ti taj mjesec
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
niže na koju stranu, Bjelave ili Vratnik?orbit je napisao/la:Haman pa na Mihrivodima. Malo niže.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Niže prema Vratniku, men'se čini. Ako znaš gdje je Škorin auto-servis, e tu su blizu.Kaunas je napisao/la:niže na koju stranu, Bjelave ili Vratnik?orbit je napisao/la:Haman pa na Mihrivodima. Malo niže.
meni Edna ljepša
btw. koji kralj ne vjerujem
[youtube][/youtube]
btw. koji kralj ne vjerujem
[youtube][/youtube]
15.10.2013.
Edna je mladja, Adna 92 godište.
Fine su sestre, prave komšinice.

Edit :
Dijana 
Fine su sestre, prave komšinice.
Edit :
koje je Edna? '96 
15.10.2013.
Men'se čini da je '96 il' '97 nisam siguran.
@admin
Neću više, nemoj me please banovati.
@admin
Neću više, nemoj me please banovati.
ako nastaviš postavljat slike, mogao bi se pridružiti Cartmanu i lijevom u RMU 
15.10.2013.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Zbog cega su to banovani?Kaunas je napisao/la:ako nastaviš postavljat slike, mogao bi se pridružiti Cartmanu i lijevom u RMU
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
-
Nerminovic
- Kontakt:
samo_lijevo mu rekao da broji pingvine, kad se Cartman naljutio, ubio brasno u njemubulbasor je napisao/la:Zbog cega su to banovani?Kaunas je napisao/la:ako nastaviš postavljat slike, mogao bi se pridružiti Cartmanu i lijevom u RMU
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.