bulbasor je napisao/la: a u finalu ce opet biti...
Vucic i Covic i FMP....Arapi, Rusi, pomoc drzave..........![]()
dobiju sve meceve i onda dodje Dule i uzme titulu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bulbasor je napisao/la: a u finalu ce opet biti...
nego @tribaliane nakon svih onih tvojih teorija čudo navijaš za zvezdu? oni mi baš djeluju ko neki masoni, sekta...Tribalian je napisao/la:nananannnanananananananaaaaabulbasor je napisao/la:@Tribalian Ti si ono Zvezdas? Jesi li gledao veceras kosarku, tj. zadnju minutu utakmicekoji ste vi nafakasi
![]()
Jos nekoliko utakmica pa obaramo rekord Drazenove Cibone iz 1986. Oni imali 23-0 , a mi za sad 19-0.
Dok srce kuca u nama,
ti Zvezdo nisi sama
stamparska greska.bagrcavi je napisao/la:Samo nekad miješate ćirilicu i latinicu Trib![]()
Nekadasnji bordo plavi a danasnji crno beli skloni su svakakavim izmisljotinama, pa tako i smisljaju pesme koje nemaju vezu sa vezom. Do pre 23 godine bili qrac od kosarkaskog kluba a danas se ponasaju kao da su Lakersi. Kad je Zvezda tonula oni su slavili , imali su sve sponzore i pare su im stizale sa svih strana, sad kad mi imamo malo vise od njih , e sad je na delu nepravda, nepostenje i rusenje zagrebackog kluba stacioniranog u Beogradu vec 70 godina.bulbasor je napisao/la: a u finalu ce opet biti...
Vec 70 godina uz Zvezdu je REAKCIJA!nego @tribaliane nakon svih onih tvojih teorija čudo navijaš za zvezdu? oni mi baš djeluju ko neki masoni, sekta..
A ja cekao Buducnost za pare,al sta ces crnogorcu mrsko skocit pa momak samo rukom loptu u kos spusti i donese pobjedu Zvezdi..A meni donese jedno pola kile nacionalizma,fasizma i 2 kile grijeha.Tribalian je napisao/la:
nananannnanananananananaaaaaJos nekoliko utakmica pa obaramo rekord Drazenove Cibone iz 1986. Oni imali 23-0 , a mi za sad 19-0.
Dok srce kuca u nama,
ti Zvezdo nisi sama
Brate 10 godina nismo pobedili dole do veceras.bulbasor je napisao/la:@Tribalian Vecerasnja utakmica je dobra bila, ustvari zadnje dvije minute koliko sam gledao. Onako pobijedjuju ekipe koje imaju karakter, da se vrate kad bi se neki drugi vec predali. Mozda je ove godine i sreca na vasoj strani pa osvojite titulu.
bambus je napisao/la: A ja cekao Buducnost za pare,al sta ces crnogorcu mrsko skocit pa momak samo rukom loptu u kos spusti i donese pobjedu Zvezdi..A meni donese jedno pola kile nacionalizma,fasizma i 2 kile grijeha.
A na drugom izbacio Blazica manje koseva ubacio Wiliamsa,covjek prekuco 3/4
Pazi ti tog bezobrazluka, uhodi me jaran iz osnovne škole.Virtu4l je napisao/la:Oj Belmine šta ti Donnie reče na temi 'šta misliš o ovom iznad'
Ti si GOSPODAR !Tribalian je napisao/la:
![]()
![]()
Ti si logicno postupio kad si odigrao na Buducnost, znam mnogo njih ovde kod mene koji su odigrali na domacina.
K'o da ne znamlegenda reala je napisao/la:haj ti komentariši pa da i ja kažem svoje mišljenje o tebi
Virtu4l je napisao/la:K'o da ne znamlegenda reala je napisao/la:haj ti komentariši pa da i ja kažem svoje mišljenje o tebi

Rotšild familja ima geslo:Tribalian je napisao/la:
Vec 70 godina uz Zvezdu je REAKCIJA!
bambus je napisao/la:Ma Denveram pomaloTribalian je napisao/la:@Bambus , jel igras NBA ?
Ti meni to onako profesorski.bambus je napisao/la:
Mozes i na fb![]()
p.s da znas ko je ...najjaci rodjendan ikad![]()
Na koju vrstu sira mislis ?Tribalian je napisao/la:
Ti meni to onako profesorski.Jesi li ti covek koji ne moze da nadje izvesnu marku sira vec mesecima ili neko drugi ?
Trenutno korisnika/ca: Cautinho, VivaLaStella i 9 gostiju.