Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Golfa kupim za te pare i ostane mi za pristojan telefon lovescudetto89 je napisao/la:@ sehic huawei mate pro 20, jeste da je poskup malo, ali telefon je top
Ima i ta mjesta, ali sam ti dao dobar prijedlog za buducnost, cijena ce mu opasti.sehic96 je napisao/la:Golfa kupim za te pare i ostane mi za pristojan telefon lovescudetto89 je napisao/la:@ sehic huawei mate pro 20, jeste da je poskup malo, ali telefon je top
![]()
![]()
Mate 20 lite je dosta jeftiniji a i vrh mobitel, ali opet mu se u budzet ne uklapascudetto89 je napisao/la:Ima i ta mjesta, ali sam ti dao dobar prijedlog za buducnost, cijena ce mu opasti.sehic96 je napisao/la:Golfa kupim za te pare i ostane mi za pristojan telefon lovescudetto89 je napisao/la:@ sehic huawei mate pro 20, jeste da je poskup malo, ali telefon je top
![]()
![]()
CT je poznata firma, stoji iza brenda Tesla i ovlašteni su.FoSte95 je napisao/la:ima li ko iskustva sa servisom telefona u CT Computers
Iskljuci i lokaciju, ako se aktivno koristi za nesto zna ona itekako povuci, a nema neke potrebe da radi.MirsoNi je napisao/la:Nov telefon, kupljen prije mjesec dana u radnji. Čačkao sam ja malo postavke, nije nista bog zna sta ukljuceno. Lokacija jedino, nije valjda da to dere toliko bateriju. Ostalo sam isključio.
Vidio sam da telefon i broji korake koliko predjes dnevno, ima li i to veze. Izvinjavam se fakat sam novi oko ovoga, ja i dalje koristim xperiju m5 od prije 3 godine haha
Uzeo ga prošle godine u 8 mjesecu, za sada prezadovoljan mobitelom.Što se tiče procesora,memorije i svega nimalo nije zakazao u nekom trenutku ili nešto gore tako da ćeš vjerujem po tome biti jako zadovoljan s njime.MirsoNi je napisao/la:Da li neko koristi ili je imao iskustva sa Huawei P20 lite?
Interesuje me zbog baterije, kakva su vaša iskustva pošto mi se jedna osoba zalila da joj se brzo prazni. Otprilike za 2 sata baterija se potrosila sa 100% na 68% uz srednje korištenje, nista specijano, messenger, viber, instagram.
Je li to normalno tako, ili je osoba nesvjesno uključila neku opciju koja dosta trosi bateriju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.