Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Realno gledajući obje ekipe mogu biti zadovoljne bodom. Mislim da je Zvijezda u ovom trenutku daleko jača od slobode i zbog toga mogu žaliti za sve tri boda. A što se tiče upućenih psovki tuzlacima od njihove publike mogu reći da su to sve takozvani tuzlaci jer pravi tuzlak i pravi zaljubljenik u slobodu to svom igraču ne bi govorio da je mrki cigan. Vidjećete da za kratko vrijeme te iste psovke ti takozvani navijači će upućivati i vojvodi i Alenu bez obzira šta su do sada učinili za slobodu. Što se tiče moje Zvijezde danas smo morali osvojiti tri boda i ja se nikako ne mogu zadovoljiti sa ovim bodom obzirom da su igrači od jučer bili u izolaciji (karantenu) i čitavo vrijeme pripremali se za ovu utakmicu i za prvu gostujuću pobjedu u ovom šampionatu.scudetto je napisao/la:To ti je tako kod nas j.ebo lud zbunjenog...astra1922 je napisao/la:steta je da alen nije mladi bar pet godina odusevio me je danas.kako se gradi prima loptu vidi se da je bio igracina.danas mi je bilo smijesno da u jednoj utakmici domaca ekipa igra grublje a da gosti dobiju vise kartona.realna podjela bodova iako su obje ekipe mogle do tri.sve najbolje u nastavku sezone.i podrzite svoje momke.sramota je danas kad je cini mi se filipovic stoper izasao ebete mu pojedini mater a momak je odradio dobar posao po meni.sretno u nastavku
bitno je da se donese meze i polovka i onda opleti po igracima ali najzalosnije sto ovi "normalni" psuju, nikad necu zaboraviti situaciju kad je usao u igru Jusuf Dajic i i ima loptu malo duze u svom posjedu kad cujes medjede sa tribina halo 19-ka dodaj j.ebo ti mater svoju, znaci nema dalje prvo sto stoka ne zna ko je Jusuf Dajic hey Jusuf Dajic zatim psovke da je ne znam ti kakav igrac gdje ces to raditi cuj psovati svom igracu, dosao si da ga gledas i onda mu j.ebes familijui to je tako iz utakmice u utakmicu, ali nije to samo kod nas ima toga i na vecini ako ne i na svim terenima u ovoj sabaniji, sta da se radi I OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA
Sloboda se pise velikim slovom...vidim,kod Zvijede nisi fulaohusein veličanstveni je napisao/la:Realno gledajući obje ekipe mogu biti zadovoljne bodom. Mislim da je Zvijezda u ovom trenutku daleko jača od slobode i zbog toga mogu žaliti za sve tri boda. A što se tiče upućenih psovki tuzlacima od njihove publike mogu reći da su to sve takozvani tuzlaci jer pravi tuzlak i pravi zaljubljenik u slobodu to svom igraču ne bi govorio da je mrki cigan. Vidjećete da za kratko vrijeme te iste psovke ti takozvani navijači će upućivati i vojvodi i Alenu bez obzira šta su do sada učinili za slobodu. Što se tiče moje Zvijezde danas smo morali osvojiti tri boda i ja se nikako ne mogu zadovoljiti sa ovim bodom obzirom da su igrači od jučer bili u izolaciji (karantenu) i čitavo vrijeme pripremali se za ovu utakmicu i za prvu gostujuću pobjedu u ovom šampionatu.scudetto je napisao/la:To ti je tako kod nas j.ebo lud zbunjenog...astra1922 je napisao/la:steta je da alen nije mladi bar pet godina odusevio me je danas.kako se gradi prima loptu vidi se da je bio igracina.danas mi je bilo smijesno da u jednoj utakmici domaca ekipa igra grublje a da gosti dobiju vise kartona.realna podjela bodova iako su obje ekipe mogle do tri.sve najbolje u nastavku sezone.i podrzite svoje momke.sramota je danas kad je cini mi se filipovic stoper izasao ebete mu pojedini mater a momak je odradio dobar posao po meni.sretno u nastavku
bitno je da se donese meze i polovka i onda opleti po igracima ali najzalosnije sto ovi "normalni" psuju, nikad necu zaboraviti situaciju kad je usao u igru Jusuf Dajic i i ima loptu malo duze u svom posjedu kad cujes medjede sa tribina halo 19-ka dodaj j.ebo ti mater svoju, znaci nema dalje prvo sto stoka ne zna ko je Jusuf Dajic hey Jusuf Dajic zatim psovke da je ne znam ti kakav igrac gdje ces to raditi cuj psovati svom igracu, dosao si da ga gledas i onda mu j.ebes familijui to je tako iz utakmice u utakmicu, ali nije to samo kod nas ima toga i na vecini ako ne i na svim terenima u ovoj sabaniji, sta da se radi I OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA
pa normalno ti ljudi su takvi dodju malo cugnut meza, pa na Tusnu ti je kao da 1 maj slave ljudiastra1922 je napisao/la:e bas si pogodio ovi sto su psovali imali su meze i polovku![]()
pozdrav za sve iskrene navijace slobode vidimo se na proljece nadam se na boljim mjestima na tabeli
Kad već ispravljaš nekoga...TaRgEt_ je napisao/la:moranjak je napisao/la:jad i cemer slobode ma vi ste gori nek ovi iz trebinja samo ste cekali da vam sudija svira penal....ma prva liga vam ne gine
Sinko mogao bih nauciti gramatiku , cestitam na bodu zasluzenom komsijama iz Gradačca .
Sexmachineboy je napisao/la:Kad već ispravljaš nekoga...TaRgEt_ je napisao/la:moranjak je napisao/la:jad i cemer slobode ma vi ste gori nek ovi iz trebinja samo ste cekali da vam sudija svira penal....ma prva liga vam ne gine
Sinko mogao bih nauciti gramatiku , cestitam na bodu zasluzenom komsijama iz Gradačca .
Probisvjet je napisao/la:Ovo se kod nas pusta na Tusnju prije utakmice!
E jesmo selendra postali!!!
Necu na Tusanj zadugo, mayku im yebem idiotsko-seljacko-malogradjansku-debilsku-provincijalsku...
[youtube][/youtube]
nervozni poštar, folk šaljivdžije, ovo i nije tako strašno ipak se radi o ismijavanju ove vrste muzikeProbisvjet je napisao/la:Ovo se kod nas pusta na Tusnju prije utakmice!
Necu na Tusanj zadugo, mayku im yebem idiotsko-seljacko-malogradjansku-debilsku-provincijalsku...
[youtube][/youtube]
Ovo nije da je horor, ovo je dno dna, primitivizma i najgoreg sto te u zivotu moze zadesiti. Ovo je rak-karcinom i to koji je uznapredovao i kada nema povratka!seven je napisao/la:nervozni poštar, folk šaljivdžije, ovo i nije tako strašno ipak se radi o ismijavanju ove vrste muzikeProbisvjet je napisao/la:Ovo se kod nas pusta na Tusnju prije utakmice!
[youtube][/youtube]
jarane,meni je ovo prestrasno....nije ni cudo sta se sve desava sa klubom kad se sve moguce sa sela sleglo u ovaj grad...ljetos na moru lik mi govori da je tuzlak a nezna gdje je Batvaseven je napisao/la:nervozni poštar, folk šaljivdžije, ovo i nije tako strašno ipak se radi o ismijavanju ove vrste muzikeProbisvjet je napisao/la:Ovo se kod nas pusta na Tusnju prije utakmice!
[youtube][/youtube]
a uvrijedite se kad vam kazemo da ste selendra...Probisvjet je napisao/la:Ovo se kod nas pusta na Tusnju prije utakmice!
[youtube][/youtube]
zar se zakljucuje po izboru muzike da je neko mjesto selendra...u Sarajevu to niko ne slusa hahhah nasmija me posteno ...budi pametan momce a vidim da ti faliiiiultra_CImanija je napisao/la:a uvrijedite se kad vam kazemo da ste selendra...Probisvjet je napisao/la:Ovo se kod nas pusta na Tusnju prije utakmice!
[youtube][/youtube]
da nedodes na tusanj radi muzike onda nisi ti pravi i istinski navijac Slobode a savjetujem ti da trebas nauciti ignorisati neke stvariii...Probisvjet je napisao/la:Ovo se kod nas pusta na Tusnju prije utakmice!
[youtube][/youtube]
a i vi se uvrijedite kad vas zovemo Najnoviji Pazarultra_CImanija je napisao/la:a uvrijedite se kad vam kazemo da ste selendra...Probisvjet je napisao/la:Ovo se kod nas pusta na Tusnju prije utakmice!
[youtube][/youtube]
ultra_CImanija je napisao/la:@ajla vjerovatno ima i kod nas onih koji slusaju... al kod vas pustaju ovo na stadionu himna vam postala XD
tako je...de ti nama pazarac objasni jos jednom ko je seljak a ko nijeultra_CImanija je napisao/la:@ajla vjerovatno ima i kod nas onih koji slusaju... al kod vas pustaju ovo na stadionu himna vam postala XD
95% forumasa ,gdje vjerovatno spadas i ti ne odete na 2 utakmice ,daj boze 3 (da vam i derbi racunam) ste najgori .. Vi pisete po tudjim temama gdje se ne spominje vas klub .. I takvih je jos i bit ce vas (INTERNET ZLO)ultra_CImanija je napisao/la:@ajla vjerovatno ima i kod nas onih koji slusaju... al kod vas pustaju ovo na stadionu himna vam postala XD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.