NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

BatistutA19
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la BatistutA19 » 16 jun 2023, 15:13

78 i VJEČNO DA TRAJE ..SRETAN RODJENDAN MOJ KLUBE JEDAN I JEDINI 🖤❤️

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 16 jun 2023, 15:49

Kada si napunio 60 godina blokirali su ti račun,sada kada imaš 78 godina na pragu si odblokiranog računa
SRETAN RODZENDAN STARČE NAŠ NEUNIŠTIVI
JEDAN JE ČELIK ZENICA
::::SAMO ČELIK::::

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 16 jun 2023, 15:53

Vjecna ljubav celicnog grada! Sretan rodjendan Ce nas 🖤♥️

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 16 jun 2023, 16:06

Hajd da vidimo i ovo veci rang veca podrska obecanje koje ce se tek vidjeti hoce li ispostovat 20k odma uplatio i priredio rucak upravi i igracima

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 16 jun 2023, 16:27

Nek on zemljiste za kamp dodijeli, pa da lagano trazimo ko ce to finansirati.

Jedina objava koju ne mogu lajkati i koliko mi god bilo krivo sto je guzicu dovuko i on sijece neke torte (udavio se sa njom), opet sa druge strane bolje imati normalne odnose nego nikakave. Nadam se da nikad vise mandata nece dobiti nigdje, moje licne zelje. Klub razumijem zbog ovog poteza.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 16 jun 2023, 16:28

Govorio sam da je Fudo popustio i da ne treba zatezati nego samo lagano i mudro gledati šta izvući,a unatoč tome trebamo da imamo najbolji mogući odnos sa gradom i gradonačelnikom, što je uprava naravno oduvijek i željela,ali rekao sam da sada pušu novi vjetrovi i da mu nije u interesu da još zateže, jer ima svojih glasača koji dolaze svaku utakmicu na Bilinom,a vidi i sam da smo raju okrenuli istinskim radom.
Evo moje su riječi ponovo stigle, a to je da se može sada sa njim razgovarati i da će nam donjeti samo brži i lakši put oporavka.20k lagano uzeti i dok je vruć Čelik pokrenuti pitanje dodjele zemljišta i predstaviti ostale planove.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 16 jun 2023, 16:46

Kf ko Bati, nije vjerovao u ovu pricu :urnebes:

Ali Bati je skontao nakon mjesec dana :salut: Fuad nakon 3 godine :urnebes: a neki simpatizeri nazalost tek kad se vratimo u PL :sick:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 16 jun 2023, 16:52

Moro sam na drugi fb profil uci citat je me je Fudo blokiro i onaj me Ze info blokiro hahah .Sad citam i ne vjerujem kako Fudo hvali ove momke i kako su na ispravnom.putu ali tu cu zavrsit i necu pisat sta je bilo 🖤❤️Samo me zanima da li je Fudo bio na utakmici i nadam se da ce bit u VIP.lozi ali kao iskreni navijac Celika.
Sto kaze Celicni pametno treba sa gradom izvuc maximum sto se moze izvuc i trebamo poslje i razgovore npr oko vode a davat ce on polahko a tako i sa kantonom i tom stabilazacijom.otvarat ces nove sponzore..Kako god hvala im na 20 000 premije..Najbitnije sto nema politici u klub i nikad im nedat i ipet bi kanton prije odabro nego sa njima PL a naravno uzet treba maximum i od grada i kantona

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 16 jun 2023, 17:02

A sad ce znati na koji racun treba uplatiti 20.000 KM :D Samo ka'em.

Iskrene cestitke Upravi i Denisu kao predsjedniku i na ovoj aktivnosti. Ma samo pozitiva oko naseg kluba, razmazili su nas totalno. Sjeca li se neko kad je nesto negativno bilo oko Celika?

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 16 jun 2023, 17:02

Truhlo je napisao/la:
16 jun 2023, 16:46
Kf ko Bati, nije vjerovao u ovu pricu :urnebes:

Ali Bati je skontao nakon mjesec dana :salut: Fuad nakon 3 godine :urnebes: a neki simpatizeri nazalost tek kad se vratimo u PL :sick:
Zato i kazem ne treba ni krivit ljude nismo mi svi isto "TALIGENTNI"sto bi Huda Kompani reko hahah.
Brzo sam ja skonto ali sam u pocetku bio protiv kantona bgm ne sto ne bi gledo i pratio nego sam misllio ostavit ce nas svi i sami se ugasit ,umire klub a ne mozes pomoc e tu sam "NETALIGENTAN"hahah
Dobro i Fudo skonto ali ima jos neki pitaju sto se islo u kanton mogo se novi Celik pravit bez dugova i sad neko pusi price da smo duzni 10 miliona a nisu svjesni imamo 300 k ono najbitnije.
Sad ocekujemo simpatizere da skontaju 😁😁

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 16 jun 2023, 17:07

phillies je napisao/la:
16 jun 2023, 17:02
A sad ce znati na koji racun treba uplatiti 20.000 KM :D Samo ka'em.

Iskrene cestitke Upravi i Denisu kao predsjedniku i na ovoj aktivnosti. Ma samo pozitiva oko naseg kluba, razmazili su nas totalno. Sjeca li se neko kad je nesto negativno bilo oko Celika?
Ma nek su se ova prepucavanja zavrsila, sad je samo fokus na klubu i kako rasti dalje. Jos kanton da ispostuje, mogli bi se dobro pofajtati u prvoj sezoni :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 16 jun 2023, 17:33

redbull93 je napisao/la:
16 jun 2023, 16:27

Jedina objava koju ne mogu lajkati i koliko mi god bilo krivo sto je guzicu dovuko i on sijece neke torte (udavio se sa njom), opet sa druge strane bolje imati normalne odnose nego nikakave. Nadam se da nikad vise mandata nece dobiti nigdje, moje licne zelje. Klub razumijem zbog ovog poteza.
Ovo je prvo bilo sto mi je naumpalo kad sam vidio objavu. Ne mogu da ga ebes. Mislim da je pametno od strane kluba ne zbog Kasumovica vec zbog buduceg odnosa sa gradskom upravom. No drzat ga na sigurnom odstojanju je podjednako vazno. Ne treba pustiti da se uvuce nazad pa da opet slijedece izbore pravi cirkus.

Dobio sam i post s njegove stranice posto sam i ja jedan od onih koji ne vide sta se pise na njegovoj stranici i stranici grada..hahah

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 16 jun 2023, 17:51

I ja sam jedan od onih koji su blokirani na njegovom fb hahaha,pa ne bi bilo loše da ko ovdje slika i stavi njegovu objavu da vidimo sta piše danas.
Sto se tice ovih odnosa sa njim jest u prošlosti bilo teških riječi i svega ali potpuno podržavam upravu kluba sto su relaksirali odnose sa njim i GU jer možemo mi inat ganjati ali to bi samo usporilo napredak kluba,ovako ćemo brze se razvijati i to je to,kao što je bilo i sa potpisivanjem onog sporazuma malo smo se odrekli jednog dijela novca ali zato je danas pitanje dana kada ćemo odblokirat racun.
Hajmo sad kanton da bar pogura nas sa 200 hiljada i da riješimo UIO i to je to 😉

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 jun 2023, 17:56

I mene je ona seljačka vilica blokirala...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 jun 2023, 18:01

Momci,cestitke na plasmanu u Federalnu Ligu,volio bih da se vi i Sloboda vratite u sledece 2 godine.
Je li Celik,nakon odlaska u najnizi rang,svake sezone isao rang vise,ili je bilo sezona da ste ostajali u istom rangu?
Nesto racunam,ovdje u FSRS,mi smo o istom razmisljali,kad smo ono imali 15 miliona duga,dok politika nije uletila,da isto krenemo od najnizeg ranga. Ovdje je to dosta komplikovano.Recimo,Borac bi se mogao vratiti najkrace za 4 godine u PL BH.Dok recimo,neki klub iz bijeljinskog podsaveza,njemu bi trebalo minimum 6 godina,jer tamo ima mnogo vise klubova i liga.
Pa nesto kontam,koliko je vama trebalo?
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 16 jun 2023, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 16 jun 2023, 18:01

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 16 jun 2023, 18:06

Schlager je napisao/la:
16 jun 2023, 18:01
Momci,cestitke na plasmanu u Federalnu Ligu,volio bih da se vi i Sloboda vratite u sledece 2 godine.
Je li Celik,nakon odlaska u najnizi rang,svake sezone isao rang vise,ili je bilo sezona da ste ostajali u istom rangu?
Nesto racunam,ovdje u FSRS,mi smo o istom razmisljali,kad smo ono imali 15 miliona duga,dok politika nije uletila,da isto krenemo od najnizeg ranga. Ovdje je to dosta komplikovano.Recimo,Borac bi se mogao vratiti najkrace za 4 godine u PL BH.Dok recimo,neki klub iz bijeljinskog podsaveza,njemu bi trebalo minimum 6 godina,jer tamo ima mnogo vise klubova i liga.
Iz kantona smo odma usli u DLC, tu smo bili dvije sezone 21/22 22/23 i sad vjv 2 sezone u prvoj federalnoj

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 16 jun 2023, 18:09

Schlager je napisao/la:
16 jun 2023, 18:01
u fedraciji se iz zadnje lige mozes vratiti za 3 godine (kantonalna liga, 2. liga fbih, 1. liga fbih)

Celik je igrao jednu sezonu kantonalnu i 2 sezone 2. ligu fbih. Prosle godine uopste nije bio plan ulaska u 1. ligu fbih.
Vidjecemo sta ce se desavati i kakvi ce planovi biti za narednu sezonu.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 16 jun 2023, 18:20

Ako Fudo istinski zeli pomoci klubu nek pomogne u vezi zemljista za nove terene
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 16 jun 2023, 18:31

Za pocetak natjerati mittal za sponzorstvo i to ne nesto sitno. Npr. ponovo pokrenuti pricu o prodaji imena stadiona, pa godisnje i od toga ubirati 150-200k za pocetak.

Zemljiste isto dodijeliti, pa onda ove fondove zaganjati na svim nivoima, sto ljudi u klubu znaju vec sve i to bolje od nas. Samo eto nasa neka diskusija, da se vidi gdje se sve moze napredovati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.