Premijer liga BiH - aktuelno

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Beduin » 28 sep 2021, 19:56

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
28 sep 2021, 19:49
Beduin je napisao/la:
28 sep 2021, 19:30
28 sep 2021, 19:16

I vi isto mislite da ne postojimo, ali pogled na tabelu i međunarodni omjer zaboli vas više nego šupalj zub uglavi.
Jutros si možda pogledao tabelu na kojoj je -9 😉
Tako je obrazovani, mudjonarodni omjer 😂

I jos me naziva nepismenim pa onda napise "uglavi" 🤣
Vozim pa se greške dešavaju, sam upotpuni neke riječi. Uglavnom vidi se razlika kad je takva greška u odnosu kad namjerno napišeš veliko slovo gdje mu nije mjesto.
Kako god znas ti dobro šta sam mislio, a to je ono sto te mnogo vise boli od mojih grešaka. Tu ti ne mogu pomoći jer boljeće još dugo dugo.
Tipkas sa traktora, kuzim ja to.
Sve vezano za Tuzlu pisem i pisat cu velikim slovom, ljubav i postovanje je u pitanju. Ti si vec zaboravio i put do sela tvojih predaka, a kamoli s ponosom da pises ime rodnog zavicaja.
Jel' i u nicku ti se pise malim slovom? Pitam za Azmira.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 28 sep 2021, 20:08

Beduin je napisao/la:
28 sep 2021, 19:56
Beduin je napisao/la:
28 sep 2021, 19:30

Tako je obrazovani, mudjonarodni omjer 😂

I jos me naziva nepismenim pa onda napise "uglavi" 🤣
Vozim pa se greške dešavaju, sam upotpuni neke riječi. Uglavnom vidi se razlika kad je takva greška u odnosu kad namjerno napišeš veliko slovo gdje mu nije mjesto.
Kako god znas ti dobro šta sam mislio, a to je ono sto te mnogo vise boli od mojih grešaka. Tu ti ne mogu pomoći jer boljeće još dugo dugo.
Sve vezano za Tuzlu pisem i pisat cu velikim slovom, ljubav i postovanje je u pitanju. Ti si vec zaboravio i put do sela tvojih predaka, a kamoli s ponosom da pises ime rodnog zavicaja.
Nema to veze sa poštovanjem već sa školom i obrazovanjem. Džaba je to tebi govoriti, bila je škola otvorena i tebi ali nisi htio.
Samo da ti skrenem pažnju da nečiji traktor vrijedi više od tvog zapuštenog stana iz Titinog vremena. Nisi ti toga svjestan.
Mahanje sa vrha tabele ;)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 sep 2021, 20:10

28 sep 2021, 20:08
Beduin je napisao/la:
28 sep 2021, 19:56

Nema to veze sa poštovanjem već sa školom i obrazovanjem. Džaba je to tebi govoriti, bila je škola otvorena i tebi ali nisi htio.
Samo da ti skrenem pažnju da nečiji traktor vrijedi više od tvog zapuštenog stana iz Titinog vremena. Nisi ti toga svjestan.
Mahanje sa vrha tabele ;)
Ne eskiviraj traktor guy, jel' se velikim slovom pise taj naziv iz nicka ti?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 28 sep 2021, 20:12

tutankamon1905 je napisao/la:
28 sep 2021, 18:49
28 sep 2021, 18:18
Mogu da nas mrze ili da nas vole. Mozemo biti simpatični ili ne.
:rol: 80 posto ljudi u BiH ni ne zna da postojite, a ne da vas neko mrzi
Zato igramo u Mostaru 102 minute, da nas primjetite ?
Tuzla City / Sloga Simin Han

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 28 sep 2021, 20:14

svrakindolac is on fire :tokralju:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 28 sep 2021, 20:16

Rigoletto je napisao/la:
28 sep 2021, 20:14
svrakindolac is on fire :tokralju:
kakav prelaz gospodina :bow:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

sancho21
Kontakt:

Post Postao/la sancho21 » 28 sep 2021, 20:25

Šuti, samo šuti...

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 28 sep 2021, 20:28

Danas smo imali priliku gledati RB Salzburg vs RB Leipzig za sirotinju. Svakako za naše ulove nesto do sad neviđeno.

Kerovodja
Kontakt:

Post Postao/la Kerovodja » 28 sep 2021, 20:51

Dobro je sto i tuzla konacno ima stabilnog premijerligasa

hotonjskimaher
Kontakt:

Post Postao/la hotonjskimaher » 28 sep 2021, 20:56

Kerovodja je napisao/la:
28 sep 2021, 20:51
Dobro je sto i tuzla konacno ima stabilnog premijerligasa
I Sarajevo da je pametno isto bi tako uradilo sa Gorazdem,ili nekim nekim drugim iz prve federalne i slalo na posudbu mlade igrace i tu se kalili sezonu dvije da sazriju za prvi tim
Maroon Brothers 1946

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 sep 2021, 20:59

– Mene su diskreditovali kada sam bio u punom naponu snage i kada je tek trebalo očekivati moj maksimum. Do tada sam 10 godina bio na premijerligaškoj listi, sedam godina na internacionalnoj… Pojedinci su nakon utakmice finala Kupa između Sarajeva i Širokog Brijega, nezadovoljni mojim suđenjem, odlučili da moju karijeru završe i nakon svega sam odlučio da jednostavno stavim tačku na tu priču. Bili su ogromni pritisci. Kolegu Jakupovića i mene su označili jedinim krivcem što Sarajevo tada nije uzelo trofej. Da li se kajem? Sada kada vratim film, volio bih da još sudim, ali u međuvremenu započeo sam jednu novu karijeru kroz koju nastojim prenijeti znanje mlađim sudijama i edukovati ih o ovom poslu. Baš sam nedavno bio na seminaru za međunarodne posmatrače gdje su bila imena poput Kuipersa, Clattenburga, Mažića… Jedan od njih mi je prišao i pitao me zašto ne sudim, a ja onako, mislim se, kako da objasnim čovjeku šta se to desilo 2017. godine, govori Valjić.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 sep 2021, 21:33

avenija je napisao/la:
28 sep 2021, 20:59
– Mene su diskreditovali kada sam bio u punom naponu snage i kada je tek trebalo očekivati moj maksimum. Do tada sam 10 godina bio na premijerligaškoj listi, sedam godina na internacionalnoj… Pojedinci su nakon utakmice finala Kupa između Sarajeva i Širokog Brijega, nezadovoljni mojim suđenjem, odlučili da moju karijeru završe i nakon svega sam odlučio da jednostavno stavim tačku na tu priču. Bili su ogromni pritisci. Kolegu Jakupovića i mene su označili jedinim krivcem što Sarajevo tada nije uzelo trofej. Da li se kajem? Sada kada vratim film, volio bih da još sudim, ali u međuvremenu započeo sam jednu novu karijeru kroz koju nastojim prenijeti znanje mlađim sudijama i edukovati ih o ovom poslu. Baš sam nedavno bio na seminaru za međunarodne posmatrače gdje su bila imena poput Kuipersa, Clattenburga, Mažića… Jedan od njih mi je prišao i pitao me zašto ne sudim, a ja onako, mislim se, kako da objasnim čovjeku šta se to desilo 2017. godine, govori Valjić.
Mogao si usput pokazati snimak utakmice kuipersu, clattenburgu i mazicu kakav si majstor bio 😂😂😂😂
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FirstDown
Kontakt:

Post Postao/la FirstDown » 28 sep 2021, 21:49

avenija je napisao/la:
28 sep 2021, 20:59
Prvo je 2016. napadnut u lištici od njihovih nakon tekme s nama gdje je propustio dati još jedan crveni Sarajevu (prvi je pocrvenio Balić). Onda je na Koševu sudio taj prvi finalni meč Kupa kada ni protivnički igrači nisu vjerovali da nam nije dosudio penal. Revanš je sudio jakupović, također očajno i ne znam kako je ikako i dosudio onaj jedan penal za nas. Valjić je bio odličan sudac za neke druge tekme, tipa Derbi i one kada nije bio po zadatku.
Ćoravi smrad iz Bihaća je bruka i našeg Saveza i UEFE koji su mu dali značku internacionalca. On je, uz drugog balijskog smrada iz Banovića (ne želim mu pisati ime), najodvratniji sudac koji je ikada bio u našoj ligi. Kretnja, komunikacija s igračima (deranje i pravljenje grimasa) i nedostatak autoriteta su samo neke od stvari koje su ga krasile. Taj čovjek je sistemski klao sve što ima veze za Sarajevom kao klubom, a ne znam da je imao ijednu drugu utakmicu bez ikakvih repova.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 28 sep 2021, 21:56

Pa Ognjen Valjić je sada Vicin čovjek, i sva njegova priča o poštenju automatski pada u vodu.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 sep 2021, 22:10

Kakva je ovo smijurija i kažnjavanje Željezničara zbog vrijeđanja Gicka ?

evo prelistao sam disciplinski pravilnik i nisam nigdje našao bilo sta na sto bi se mogli nasloniti i udariti tu kaznu....
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 28 sep 2021, 22:32

mostar_mo je napisao/la:
28 sep 2021, 22:10

evo prelistao sam disciplinski pravilnik i nisam nigdje našao bilo sta na sto bi se mogli nasloniti i udariti tu kaznu....
Šta te to čudi?? Pa ovi svakako i ne rade po nekakvom pravilniku.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 28 sep 2021, 22:54

Željezničar Sheriff 1 0
Real Madrid Sheriff 1 2

GOLEM SI ŽELJO!
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 sep 2021, 23:48

mostar_mo je napisao/la:

Kažnjen je i FK Željezničar sa 1500 KM zbog skandiranja na račun N/FS BiH, na utakmici protiv Leotara u 11. kolu Premijer lige.

Pjevalo se "Saveze stidi se, sluga si politike", četničke pichke, Vico lopove, majku sudiji Bilbiji i tako to :mrgreen:

Delegat sve to fino uredno popisao i poslao čestitku Želji, naravno...boba je falila da sudija Luka Bilbija prekine utakmicu, zapravo prekinuo je, al se nastavilo.
Zato nikome ne smeta Marš na Drinu ili skandiranje đeneralu Ratku ili Nož, žica i sl. :puke: to može proci :puke:

FirstDown
Kontakt:

Post Postao/la FirstDown » 29 sep 2021, 00:01

let3 je napisao/la:
28 sep 2021, 23:48
mostar_mo je napisao/la:

Kažnjen je i FK Željezničar sa 1500 KM zbog skandiranja na račun N/FS BiH, na utakmici protiv Leotara u 11. kolu Premijer lige.

Pjevalo se "Saveze stidi se, sluga si politike", četničke pichke, Vico lopove, majku sudiji Bilbiji i tako to :mrgreen:

Delegat sve to fino uredno popisao i poslao čestitku Želji, naravno...boba je falila da sudija Luka Bilbija prekine utakmicu, zapravo prekinuo je, al se nastavilo.
Zato nikome ne smeta Marš na Drinu ili skandiranje đeneralu Ratku ili Nož, žica i sl. :puke: to može proci :puke:
Ja sam se uključio kad je on pričao s Petrovićem pa su valjda odustali :mrgreen:

Na utakmici Zrinjski-Sarajevo smradu iz Banovića nije smetala zastava tzv. HB koja je bila na dronu i nije prekinuo isto :tokralju:

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 29 sep 2021, 06:30

Mokes je napisao/la:
28 sep 2021, 22:54
Željezničar Sheriff 1 0
Real Madrid Sheriff 1 2

GOLEM SI ŽELJO!
Velez - Borussia Dortmund 2-1
Dortmund - Real Madrid 4-1
Dortmund - Bayern 4-0

:tokralju:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Balorda, Bordo10, Direktorcic, Hrammm1921, MikiPirs, tutankamon1905 i 72 gosta.