RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Gruzijac slabija verzija Alena Jurilja iz vakta Sirokog. Zavrsit ce kao Salcin, nigdje.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Navodno traži 13 k mjesečnoMostarskiSin je napisao/la: ↑07 okt 2023, 12:49Je li Ivan Ikic jos bez kluba? Mislim da bi on bio solidna opcija na desnom krilu ali eto ima i Krajnc dok se oporavi.

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Pa ce kao Cosic i Ovcina na kraju igrati negdje za 3kEspiritosanto je napisao/la: ↑07 okt 2023, 12:52Navodno traži 13 k mjesečnoMostarskiSin je napisao/la: ↑07 okt 2023, 12:49Je li Ivan Ikic jos bez kluba? Mislim da bi on bio solidna opcija na desnom krilu ali eto ima i Krajnc dok se oporavi.![]()

-
- Kontakt:
Uvalit ce gulijasvili dva komada pod bb u inat dusmanima, hadzkicu dimije ponesi pod bb 

-
- Kontakt:
Guliasvili sinoc uradio veliki posao kod drugog gola. Puno se potrosio citavu utakmicu samo na njega gurali lopte i imao je gresaka ali po meni odigrao solidno. Nego sta je sa Antom? Sinoc one erupcije aplauza citavog stadiona kad je izlazio 

Dobro ljudi polako sa kritikama, Gulaš je bio najbolji igrač po komentarima do ove zadnje utakmice. Ako je čovjek odigrao jednu lošu utakmicu ne znači da je loš igrač, priča je baš bezveze.
Ja mislim da je nama potreban jači vezni red i zamjena za Haskića, a ostalo je sve relativno ok. Vukčević se očito izjalovio, a Mlinarić nije na nekom nivou mada ima tu materijala da bude dobar igrač.
Ja mislim da je nama potreban jači vezni red i zamjena za Haskića, a ostalo je sve relativno ok. Vukčević se očito izjalovio, a Mlinarić nije na nekom nivou mada ima tu materijala da bude dobar igrač.
Po meni, nama fali samo Dino Hasanović u veznom redu i to je to. Skroz solidna ekipa.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Nasima trebaju samo muda, da se ne prepadnu i ne respektuju nikoga zivo kad izadju na teren, nego da gaze ko danzivot ovisi o tekmi. Znanje imaju, to smo se uvjerili vise puta, samo stisni muda i igraj zivotom.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Uredu je kritikovati, ali nekad stvarno nemamo mjere u tome. Ja vidim Veleža koji želi da igra, sinoć je tempo bio visok, bez puno prekida i sjeckanja.
Oreč je pokrivao cijeli teren, trčao, trudio se. Hrkać kapa do poda, pravi komandant odbrane. Bruno je do greške koja je rezultirala golom bio solidan. Sinoć nam je trebala visoka zadnja linija, vidjeli ste i sami da Posušje ima visoke i pokretne igrače. Ne može ih Šturm čuvati.
Plus, Posušje je dobar tim koji u svaku utakmicu ulazi da se nadigrava, za gol više. Nisu besopasni i puno će bodova otkinuti favoritima. A ovo su utakmice na kojima se Evropa izbori.
Haskić je zabio, ali stvarno neko drugi treba preuzeti penale, mislim da je Halilović stariji dobar izbor tu.
Pršeš se vidljivo trudi i bori. Ali nekad tako zna dušiti loptu i usporiti tranziciju. Bez obzira, radi vidljive želje na terenu mislim da mu se treba odati priznanje. Fali nam malo tu u sredini života.
Sviđa mi se Klafov stil, igra se lijepo, pokušava s e stvoriti igra sa repom i glavom.
Nije sinoć bilo savršeno, bilo je crnih rupa u igri, ali je bilo jako lijepih poteza, trke, zalaganja, želje... Treba im se dati priznanje za to.
Idemo po naredna 3 boda
Oreč je pokrivao cijeli teren, trčao, trudio se. Hrkać kapa do poda, pravi komandant odbrane. Bruno je do greške koja je rezultirala golom bio solidan. Sinoć nam je trebala visoka zadnja linija, vidjeli ste i sami da Posušje ima visoke i pokretne igrače. Ne može ih Šturm čuvati.
Plus, Posušje je dobar tim koji u svaku utakmicu ulazi da se nadigrava, za gol više. Nisu besopasni i puno će bodova otkinuti favoritima. A ovo su utakmice na kojima se Evropa izbori.
Haskić je zabio, ali stvarno neko drugi treba preuzeti penale, mislim da je Halilović stariji dobar izbor tu.
Pršeš se vidljivo trudi i bori. Ali nekad tako zna dušiti loptu i usporiti tranziciju. Bez obzira, radi vidljive želje na terenu mislim da mu se treba odati priznanje. Fali nam malo tu u sredini života.
Sviđa mi se Klafov stil, igra se lijepo, pokušava s e stvoriti igra sa repom i glavom.
Nije sinoć bilo savršeno, bilo je crnih rupa u igri, ali je bilo jako lijepih poteza, trke, zalaganja, želje... Treba im se dati priznanje za to.
Idemo po naredna 3 boda
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Raspored do zimske pauze:
10 mj.
Zrinjski - Velež
Tuzla - Velež
Zvijezda 09 - Velež
11 mj.
Gošk - Velež
Velež - Zrinjski
Široki - Velež
12 mj.
Velež - Sarajevo
Željezničar - Velež
Velež - Igman
10 mj.
Zrinjski - Velež
Tuzla - Velež
Zvijezda 09 - Velež
11 mj.
Gošk - Velež
Velež - Zrinjski
Široki - Velež
12 mj.
Velež - Sarajevo
Željezničar - Velež
Velež - Igman
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odgodjena sa Zrinjskim 3 kolo pa onda zadnje kolo 11 gostovanje Tuzli i nakon toga 12 i 13 kolo one sto smo prve dvije igrali kuci na pocetku prvenstva Zvijezda i Gosk
Sve prihvatam samo ne kiks u gostima protiv Zvijezde.
4 gostovanja 7 bodova 

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ta muda je imao Tino Blaz.nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 okt 2023, 14:11Nasima trebaju samo muda, da se ne prepadnu i ne respektuju nikoga zivo kad izadju na teren, nego da gaze ko danzivot ovisi o tekmi. Znanje imaju, to smo se uvjerili vise puta, samo stisni muda i igraj zivotom.
Fali nam bas neko kao on.
Zadnja izmjena: Gr0hot, dana/u 08 okt 2023, 08:50, ukupno mijenjano 1 put.
Igrači sa 2 žuta kartona:
Domić
Džafić
Pršeš
Domić
Džafić
Pršeš
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.