HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

felix54
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la felix54 » 18 jun 2013, 10:33

ZrinjskiMostar je napisao/la:Arežin fransfer je realan ali zainteresirani klub mora platiti oštetu i bez mogucnosti probanja! Konačno se pravo radi i po pitanju prodaje svaka čast na novoj upravi!
naravno..a osteta je negdi oko 100 000 - 150 000 eura.. :D lijepa svota za nastavak ;)

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 18 jun 2013, 11:52

zrinjke je napisao/la:
Jericho je napisao/la:___________Dujković____________
Brković__Torlak?__M.Aničić__Stojkić
_________Savić___Arežina_______
Basara?_______Đurić_______Kantar
____________I.Aničić____________

iako se nadam da ćemo prodati negdje Maru :mrgreen:
Arežinu bih ostavio, a ako bude kakva "dobra" ponuda onda Vučina umjesto njega...
Dobra nam je postava, cak 3 Hrvata u njoj, a samo 6 Srba!
Šta bi ti da smo ko komšije?
Volimo ih što su multietnićni kao i uvijek!
Na stadionu u Vrapčićima sinoć je, bez šefa stručnog štaba Ibre Rahimića, koji je izostao zbog privatnih razloga, izvršena „prozivka“ igrača.
Sinoć su u Vrapčićima trenirali: Adnan Bobić, Samir Merzić, Amir Zolj, Denis Zvonić, Mustafa Kodro, Zlatko Kazazić, Fadil Marić, Anel Hebibović, Amer
Mahinić,
Ševko Okić, Dino Hajdarović, Mirza Ćemalović i Senad Zuhrić.
Uz standardne igrače, trenirali su i Elvir Bešo iz mostarske Lokomotive, zatim povratnici sa posudbe iz Podgrmeča i Turbine, Emrah Ćosić i Muamer Hero,
te juniori Sinan Jakupović, Demir Peco, Tarik Isić i Adnan Bašić.
Sutra bi se, kako je rečeno, pripremama Veleža trebao priključitri Admir Raščić.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 18 jun 2013, 12:43

lenta crvena je napisao/la:
zrinjke je napisao/la:

Arežinu bih ostavio, a ako bude kakva "dobra" ponuda onda Vučina umjesto njega...
Na stadionu u Vrapčićima sinoć je, bez šefa stručnog štaba Ibre Rahimića, koji je izostao zbog privatnih razloga, izvršena „prozivka“ igrača.
Sinoć su u Vrapčićima trenirali: Adnan Bobić, Samir Merzić, Amir Zolj, Denis Zvonić, Mustafa Kodro, Zlatko Kazazić, Fadil Marić, Anel Hebibović, Amer
Mahinić,
Uz standardne igrače, trenirali su i Elvir Bešo iz mostarske Lokomotive, zatim povratnici sa posudbe iz Podgrmeča i Turbine, Emrah Ćosić i Muamer Hero,
Sutra bi se, kako je rečeno, pripremama Veleža trebao priključitri Admir Raščić.
Da ! Upravo tako! Zato nas i nazivaju Ustašama!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 18 jun 2013, 14:41

Odakle vam ovo za Torlaka (ako nije neki drugi u pitanju)!? Nema šanse ljudi, nemojte se ni nadati, prije će u Želji igrati. :D Pustite portale što lupetaju...

Ako uopšte ostane u BiH, kad već neće igrati u Sarajevu, za njega je najbolja opcija Olimpic (da se ne lažemo). Biće u svom gradu, među porodicom i prijateljima, primaće približno iste pare, svi zadovoljni i što je najvažnije niko mu neće zamjeriti (kao što bi pojedini da je recimo u Želji).

Gledajući ovu postavu, ako Basara ne ostane samo na upitniku, imali bi odličnu ekipu. Pogotovo ovaj ofanzivni dio, a i Arežina je majstor. Baš sam ga gledao (na TV-u) kada ste igrali na Koševu sa pitarima. Pravi organizator, lider, ko bi rekao za tako mladog igrača. Mislim da vam je on pola tima (što se kaže). Nadam se odličnoj tekmi kada budete igrali sa nama (tj. sa Željezničarom) i naravno vašem porazu (da se ne lažemo). ;)
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 18 jun 2013, 14:49

Anonimac je napisao/la:Odakle vam ovo za Torlaka (ako nije neki drugi u pitanju)!? Nema šanse ljudi, nemojte se ni nadati, prije će u Želji igrati. :D Pustite portale što lupetaju...
proguglaj :mrgreen:
raskinuo je sa Sarajevom i ima nekoliko ponuda stranih (Bugarska,Izrael) klubova međutim zbog obiteljskih problema vjerovatno će ostati u Premier ligi... opcije su mu Olimpic i Zrinjski...

.. spominje se i povratak Markića
#SuningOUT

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 18 jun 2013, 17:17

HŠK Zrinjski: Nebojša Popović i Deni Simeunović konačno Plemići !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 jun 2013, 17:29

Nek se i to vise rjesilo :)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 18 jun 2013, 18:24

lenta crvena je napisao/la:
zrinjke je napisao/la:

Mahinić,
:lol: Na temi HSK Zrinjski o pripremama Veleza.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 18 jun 2013, 22:37

Vedran Kantar: Sretan sam što sam došao u Zrinjski

Nakon što je potpisao ugovor sa Zrinjskim, Vedran je večeras odradio i prvi trening, a evo što je rekao za naš portal:

Kako se osjećaš prvi dan u Zrinjskom?

Stvarno se super osjećam, igrači su me dosta dobro primili. Ja očekujem da pokažem ono zbog čega sam i doveden kao pojačanje, te da pokušamo proći ta prva predkola u Europi. Meni je drago da se Zrinjski pojačao i želi da se što bolje plasira i u domaćem prvenstvu, a to se podudara i sa mojim ambicijama, tako da sam sretan što sam ovdje i nadam se da ću pokazati ono zbog čega sam i doveden.

Do sada si igrao za Rudar i Borac, pa koliko si upoznat sa Zrinjskim?

Znam dosta nogometaša u Zrinjskom, tako da mi neće biti teško da se uklopim. Ekipa je po meni dosta kvalitetna, dobro se radi i mislim da ćemo potvrditi ono što se od nas očekuje, a to su dobri rezultati.
#SuningOUT

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 19 jun 2013, 09:47

Blizu je i povratak Tonija Peze strašan defanzivac a tragamo za pravim špicem :D Izgleda ništa od Zemunca!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 19 jun 2013, 10:03

http://www.transfermarkt.com/en/ljubisa ... 28706.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 19 jun 2013, 10:04

Kantar je uvijek bio strasan igrac, odlicno pojacanje!
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 19 jun 2013, 12:33

Nadam se da nije on jedno od mogucih pojcanja, daj brate, nisam nacionalist ni sekunde, ali je ovo pretjerivanje, Dujakovic, Kantar, Scepanovic, Djuric, Muminovic, Graovac, ako se Anicic vrati, Basaru hoce, ne znam sta je ovaj Brkovic, onda Srđan Savic, Lazar Marjanovic, pa daj malo brate ima i drugih nacija, ovo je previse, evo Zurzinov otiso, jedan manje, mada je on domaci tu odavno.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 jun 2013, 12:48

zrinjke je napisao/la:
Nadam se da nije on jedno od mogucih pojcanja, daj brate, nisam nacionalist ni sekunde, ali je ovo pretjerivanje, Dujakovic, Kantar, Scepanovic, Djuric, Muminovic, Graovac, ako se Anicic vrati, Basaru hoce, ne znam sta je ovaj Brkovic, onda Srđan Savic, Lazar Marjanovic, pa daj malo brate ima i drugih nacija, ovo je previse, evo Zurzinov otiso, jedan manje, mada je on domaci tu odavno.
:mrgreen:

mislim da nam ovaj ne treba..ne vidim da je nesto dobar.

nema veze koliko ima srba tj. stranaca. ako se zelis boriti za najvece domete onda ne gledas ko je hrvat, bosnjak ili srbin. meni ne smeta.

mozda ih je malo previse, ali eto. draze mi je ovako, nego da nam moraju igrat svi hrvati ;)

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 19 jun 2013, 12:53

Kakvim se glupostima vi opterećujete :roll:
ZELJEZNICAR 1921!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 19 jun 2013, 12:54

zrinjke je napisao/la:
Ma jok nisi ti nacionalista :lol: :lol:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 jun 2013, 12:55

Karačić: Sa ovakvim pojačanjima Zrinjski može u vrh ljestvice

slika

Novoutemeljena Uprava HŠK Zrinjski na čelu sa predsjednikom Marinom Raspudićem prošle sezone je klub podigla organizacijski na veću razinu, no dobar rad klupskog rukovodstva nisu pratili rezultati.
Zahvaljujući ispunjavanja kriterija za nastup u europskim natjecanjima, Zrinjski će nastupiti u prvom pretkolu Europske lige.

Cilj Uprave kluba u novoj sezoni je da Mostarci plasman u Europu izbore na travnjaku, a ne samo kroz proces licenciranja. Stoga su angažirali čak šest pojačanja u prijelaznom roku. Nebojša Popović i Deni Simeunović stigli su iz Travnika, Ratko Dujković (Slavija), Vedran Kantar (Borac), Srđan Savić (Zvijezda) i Zoran Brković (Čelik).
>>Vedran Kantar: Sretan sam što sam došao u Zrinjski

„Predsjedniku, Upravi, treneru ni Vama igračima navijači ovoga kluba ne mogu oprostiti, ako ne dajete sto posto od sebe. Mi smo tu da vam osiguramo logistiku, a vi ste da izađete na teren i pružite svoj maksimum", istaknuo je Marin Raspudić, predsjednik HŠK Zrinjski.

„Nakon prošlogodišnjih loših rezultata, ciljano smo doveli igrače koji bi nam trebali donijeti kvalitetu više. Ciljevi Zrinjskog su poznati, proći prvo pretkolo Europske lige, te u prvenstvu biti ravnopravan konkurent Željezničaru, Sarajevu i Širokom Brijegu. Uz dužno poštovanje mislim da je Borac ispod ova četiri kluba, koja će se borit za vrh. Zahvaljujem Upravi na kvalitetnim pojačanjima i na meni je odgovornost da im vratim kvalitetnim radom i rezultatima", riječi su Branka Karačića, trenera HŠK Zrinjski.

Prisutnim novinarima obratili su se i novi nogometaši Zrinjskog koji su najavili dobre igre u Europi i borbu za vrh ljestvice Premier lige.

Prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu, nogometaši Zrinjskog igraju danas u 17 sati na Kupresu.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 19 jun 2013, 12:58

Ajde bola cime se i vi zamarate, sta ima veze ako igra puno Srba.. :roll:

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 19 jun 2013, 13:01

SSK Zrinjski,7. srpski klub u PL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma navijačima Zrinjskog bi trebali na prvom mjestu biti rezultati kluba i vjerujem da je tako.
Mens sana in corpore sano.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 jun 2013, 13:05

djoleprijedor je napisao/la:SSK Zrinjski,7. srpski klub u PL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma navijačima Zrinjskog bi trebali na prvom mjestu biti rezultati kluba i vjerujem da je tako.
apsolutno :)

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.