FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Joj ne stvarajte nepotrebno mit oko nekakvog Todiba.
OK sve, potecijal bla, bla...
Ali pricate o njemu kao da je Maldini u prajmu.
Nedokazan igrac, koji ce mozda biti dobar. Da li ce on ostati ili ne, najmanje bitna stvar.
Mozda bude najbolji stoper na svijetu, a mozda za dvije godine budeo igrao u Renu.
Nedokazan igrac, koji ce mozda biti dobar. Da li ce on ostati ili ne, najmanje bitna stvar.
Mozda bude najbolji stoper na svijetu, a mozda za dvije godine budeo igrao u Renu.
Pa nece PSG sebi škart, igraca koji se non stop povrijeđuje. Ne bi ni ti na njihovom mjestu.Tesnjak1991 je napisao/la:Ma Umtitija bih se rješio u svakom slučaju, dok se još može prodati. Nema od njega više ništa, a sam je sebi kriv.leorey je napisao/la:Prije bi ukljucio Umtitija u deal nego u Todiboa. Ne sto je bolji, nego sto je mladji i zdraviji.
Uzet ce 5 godina mlađeg igraca od Umitija, momka od 20 godina, kojeg ce za par godina uvaliti Barci za 80 miliona

Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 avg 2019, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
I bude dobar, a bude negdje drugdje. I onda keširat 100+ M za par godina? I onda ćeš reć' uprava glupa, ovo ono.Evander je napisao/la:Joj ne stvarajte nepotrebno mit oko nekakvog Todiba.

Zašto ga ne zadržat kad je toliki potencijal, u svim utakmicama kad je igrao bio je i više nego dobar. Plata sića, momak ne glumi neku zvijezdu. Budućnost pred njim.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Pa uzimaju valjda Rakitićalet3 je napisao/la:Pa nece PSG sebi škart, igraca koji se non stop povrijeđuje. Ne bi ni ti na njihovom mjestu.Tesnjak1991 je napisao/la:Ma Umtitija bih se rješio u svakom slučaju, dok se još može prodati. Nema od njega više ništa, a sam je sebi kriv.leorey je napisao/la:Prije bi ukljucio Umtitija u deal nego u Todiboa. Ne sto je bolji, nego sto je mladji i zdraviji.
Uzet ce 5 godina mlađeg igraca od Umitija, momka od 20 godina, kojeg ce za par godina uvaliti Barci za 80 miliona

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Zasto ne zadrzati 100 momaka iz akademije?Tesnjak1991 je napisao/la:I bude dobar, a bude negdje drugdje. I onda keširat 100+ M za par godina? I onda ćeš reć' uprava glupa, ovo ono.Evander je napisao/la:Joj ne stvarajte nepotrebno mit oko nekakvog Todiba.
Mozda bude najbolji stoper na svijetu, a mozda za dvije godine budeo igrao u Renu.![]()
Zašto ga ne zadržat kad je toliki potencijal, u svim utakmicama kad je igrao bio je i više nego dobar. Plata sića, momak ne glumi neku zvijezdu. Budućnost pred njim.
Jedan od njih ce biti dobar, a mozda i nece.
Mislim, ok, pokazauje neki potencijal, ali jos nije nivo igraca za kojim ces ti kao zaliti nesto.
Dobar je i Olmo, ali ko zali za njim?
Svi nece moci dobiti sansu.
A sta ako bude los pa ti se natovari na budzet narednih 5 godina kao mnostvo igraca?
Dobri i losi igraci ce odlaziti i dolaziti.
Ako bude trebao stoper, najmanji je problem naci nekog.
P.S. Grupa
Barcelona
Totenhem
Leverkuzen
Galatasaray
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 29 avg 2019, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
A sta ako Todibo ne bude potencijal neki za vece stvari, hocemoli pricati o ovome transferu kao jednom od najboljih u historiji? Dati penzionera Rakitica i mladica + 100i nesto M eura (sto je u danasnjem marketu standard). 

@igrajlopte 🐦
Da li ce biti ili nece, sta ce biti ili nece, najmanje je bitno.ReX je napisao/la:A sta ako Todibo ne bude potencijal neki za vece stvari, hocemoli pricati o ovome transferu kao jednom od najboljih u historiji? Dati penzionera Rakitica i mladica + 100i nesto M eura.
U ovom trenutku nije neko ko je toliko potreban Barceloni i ko je nezamjenjiv. Barcelona ce uvijek dovoditi igrace koji im trebaju sad, ne one koji ce mozda nekad biti nesto. Mislim, dovodit ce i takve, ali shodno tome ce i njihov status biti. Igraci oko kojih se ne treba previse zamarati.
Naravno, nekad ce se i fulati sa nekim. Nemogce je sve procjeniti u ovom trenutku.
I Todibo, koliko bi realno imao sanse za igru u Barceloni, da bi se mogao razviti?
Mislio ono, pricamo o nekom ko je dosao za milion i ko nema 5 utakmica, bitan koliko i Alena, odnosno manje od Alene.
- Sarrifufna
Cestitam na Neymaru i na osvajanju LP.

Da quando esiste il formato corrente in Champions League (2003/04), sei delle 16 squadre che hanno vinto la coppa sono state sorteggiate nel gruppo F (il 38%).
pocasni precjednik @ FK Formula
Ma ja, najbolji transfer u historiji vratiti raspalog neymara kojem su noge postale ko cackalice, jos 28 godina lik puni ubrzo.Ne bi to bilo puno da nije retard brazilski, njima je vijek trajanja kraci vecinom.Inace najbolji "transfer" u historiji bi bio dati otkaz levatu na klupi, sve ostalo je dzaba dok je on tu.
Dortmund prvi
-
- Moderator
- Kontakt:
Nije vec je drugi.enobarca je napisao/la:Dortmund prvi
IdemoooReX je napisao/la:Barcelona, Borussia Dortmund, Internazionale, Lille

@igrajlopte 🐦
A šta ako cigan sa tvog avatara nastavi i dalje obilaziti bolnice (gori je od Osmana po tom pitanju), a vamo su dali pola tima za njega + brdo para.ReX je napisao/la:A sta ako Todibo ne bude potencijal neki za vece stvari, hocemoli pricati o ovome transferu kao jednom od najboljih u historiji? Dati penzionera Rakitica i mladica + 100i nesto M eura (sto je u danasnjem marketu standard).
Šta cemo tada pricati

- Tesnjak1991
- Kontakt:
A kako da ne dobije šansu Bgti? Il' očekuješ De Jonga na štoperu. Pa čovječe igramo sa 2 klasična štopera, rećemo eto Pique-Lenglet. Jel' tebi normalno da se ostaje samo na Umtitiju koji je upitnog zdravstvenog stanja. Znaš i koliko godina Pique ima, jel' očekuješ da sve moguće utakmice igra po 90 minuta, tipa one kupove protiv niželigaša ili slično? U ovoj situaciji itekako ima prostora za Todiboa.Evander je napisao/la:Da li ce biti ili nece, sta ce biti ili nece, najmanje je bitno.ReX je napisao/la:A sta ako Todibo ne bude potencijal neki za vece stvari, hocemoli pricati o ovome transferu kao jednom od najboljih u historiji? Dati penzionera Rakitica i mladica + 100i nesto M eura.
U ovom trenutku nije neko ko je toliko potreban Barceloni i ko je nezamjenjiv. Barcelona ce uvijek dovoditi igrace koji im trebaju sad, ne one koji ce mozda nekad biti nesto. Mislim, dovodit ce i takve, ali shodno tome ce i njihov status biti. Igraci oko kojih se ne treba previse zamarati.
Naravno, nekad ce se i fulati sa nekim. Nemogce je sve procjeniti u ovom trenutku.
I Todibo, koliko bi realno imao sanse za igru u Barceloni, da bi se mogao razviti?
Mislio ono, pricamo o nekom ko je dosao za milion i ko nema 5 utakmica, bitan koliko i Alena, odnosno manje od Alene.
Al' dobro, ja sam svakako zaboravio da po tebi igrač ako do 22 ne osvoji Balon može komotno da se nazove propalim igračem.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Isti ****GracanicaAA je napisao/la:Nije vec je drugi.enobarca je napisao/la:Dortmund prvi

Onda ce ovo biti epska greska (opet ne veca od dovodjenja crnog Delofeua i Couthina).let3 je napisao/la:A šta ako cigan sa tvog avatara nastavi i dalje obilaziti bolnice (gori je od Osmana po tom pitanju), a vamo su dali pola tima za njega + brdo para.ReX je napisao/la:A sta ako Todibo ne bude potencijal neki za vece stvari, hocemoli pricati o ovome transferu kao jednom od najboljih u historiji? Dati penzionera Rakitica i mladica + 100i nesto M eura (sto je u danasnjem marketu standard).
Šta cemo tada pricatihocemo li i tada svršavati na Bartine transfere, nazivati ih najjacim svih vremena ?
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ne mogu Bogami razumjeti to rezonovanje, čuj nedokazan, možda bude, možda ne bude. Bio, ne bio, u svakom slučaju ne može se odigrati sezona sa 3 štopera ukupno. Od ta 3 Umtiti više ozlijeđen nego zdrav, i onda da gledamo De Jonga, Busquetsa il' Vidala na štoperu. Nemojte molim vas, dosta mi je bilo Mascherana i onih sezona patnje. Dokazan, nedokazan, nema teorije da će mi Busquets bolje popuniti tu poziciju od Todiboa.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Inter.. Nije lose, zanimljive utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.