BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Bilo bi dobro da ga klepimo,ponajvise sto moze igrati i stopera i beka!Znamo koji nam je hendikep kad nam ne igra jedan od dvojice stopera ili Pisonja!Ruku na srce,Kirch je u izostanku poljaka dao sve od sebe i dostojno ga zamjenio,Santana imao dobrih i losih trenutaka ali...Sokratis je mislim nivo iznad!Ubili bi dvije muhe jednim udarcem i nebitno radilo se o BL ili LP mi imamo adekvatnu zamjenu na dvije pozicije! 

Izgleda da je dolazak Sokratisa gotova stvar. Grk se već oprostio sa navijačima Werdera. Osim toga Voller kritikuje BVB, jer je Sokratis usmeno pristao da pređe u Bayer i sve je bilo dogovoreno, međutim, pojavio se BVB.
Pazi ovaj video u kojem Sokratis igra flastera na Messija.
Ne može se Messi sastat' s loptom kako treba.
Beton pojačanje za odbranu!
[youtube][/youtube]

http://www.transfermarkt.de/de/bayer-ma ... 23332.html" onclick="window.open(this.href);return false;«Wir waren uns mit dem Spieler und auch Werder einig, aber jetzt hat Sokratis uns abgesagt und geht nach Dortmund», sagte Rudi Völler
Pazi ovaj video u kojem Sokratis igra flastera na Messija.

[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- schweinsteiger
- Kontakt:
A seronja u klubu.Kradu drugima igrace,SRAMOTA !Semir bvb je napisao/la:Izgleda da je dolazak Sokratisa gotova stvar. Grk se već oprostio sa navijačima Werdera. Osim toga Voller kritikuje BVB, jer je Sokratis usmeno pristao da pređe u Bayer i sve je bilo dogovoreno, međutim, pojavio se BVB.![]()

#miasanmia
Meni se cini da je Dortmund dobio Sokratisa sa popustom posto on po meni vredi izmedju 11-12 miliona evra.Iskreno mirise mi ovo na odlazak Humelsa u Barsu, nadam se da se varam.
Dortmund 1:0 Bajer i cekamo potvrdu za de Brujnea da bude i konacnih 2:0 kada je ovaj prelazni rok u pitanju.Cisto sumnjam da ce Bajer juriti iste igrace kao i Dortmund. ;)Dovoljno su se sada obrukali.
Dortmund 1:0 Bajer i cekamo potvrdu za de Brujnea da bude i konacnih 2:0 kada je ovaj prelazni rok u pitanju.Cisto sumnjam da ce Bajer juriti iste igrace kao i Dortmund. ;)Dovoljno su se sada obrukali.

Yok.secer je napisao/la:domi (harebvbb), imas li barem ti gram damu da branis cast domuzara?
ovi tvoji bezmudashi ne smiju ni pisnut.

Uostalom, ne zelim da mi jedna ovakva svecanost bude stigmatizirana besciljnom opkladom. Imacemo superkup okrsaj u Dortmundu za to.

Inace, Sokratis je betonjara od stopera + fakin i po. Pikirali smo odlicne igrace i nadam se okoncanju svih transfer-trakavica vec u junu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Nema brige.
Sinoć kasno iza ponoći u 01:07 hobotnica je odlučila...

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Najveće nade polažete u hobotnice,tapire,slonove i ostalu živinu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
U istoj mjeri koliko ste i vi do jucer nade polagali u to da ce Gotze dati par autogolovaSaurman je napisao/la:Najveće nade polažete u hobotnice,tapire,slonove i ostalu živinu.

Isto koliko i ovi vaši torboglavi + licemjeri premazani svim bojama.Hare_BvB je napisao/la:Inace, Sokratis je betonjara od stopera + fakin i po

Leverkusen je dogovorio ples sa Grkom..., a onda ovi nepozvani ulijeću i kvare žurku,
može li prgavije, nekulturnije i mahnitije ponašanje da bude.

Ali jok to je Dortmund - grad svetaca i čega još ne...
Dzaba im to sto se Sokratis sa njima usmeno dogovorio kada je Verder zahtevao 10 miliona evra i cekalo se na njihov pristanak, dok su se u Bajeru skrtarili.Samo je bilo pitanje kada ce neko drugi da uskoci sa boljom ponudom i da od*ebu Leverkuzen.Oni su samo mudro odugovlacili cekajuci da ce drugi klub da se javi.Procenili su da tesko mogu bolje od Dortmundove ponude posto se niko nije drugi javio i kraj nam je poznat.Cudno mi je to sto ga nije trazila bilo koja bogata ruska ekipa, PL klub ili Monako.
Grčki mediji javljaju da je transfer Sokratisa gotov i da će sutra biti i oficijalno objavljen. Sokratis je danas prošao liječničke preglede u Dortmundu i potpisao petogodišnji ugovor. Grk će koštati 10 mil eura.
7,5 će biti plaćeno odmah, a ostatak ako se BVB plasira u LP.
Takođe će se odigrati prijateljski meč protiv Werdera gdje će klubu iz Bremena ići sav prihod od utakmice.
http://www.sport-fm.gr/article/upegraps ... tis/677300" onclick="window.open(this.href);return false;
Plata će mu biti 1,5 mil. + bonusi, tako da bi ukupno mogla iznositi više od 2 mil.
Sokratis je odbio ponudu Bayera s platom od 1,8 mil eura i odlučio se za BVB. 
7,5 će biti plaćeno odmah, a ostatak ako se BVB plasira u LP.

http://www.sport-fm.gr/article/upegraps ... tis/677300" onclick="window.open(this.href);return false;
Plata će mu biti 1,5 mil. + bonusi, tako da bi ukupno mogla iznositi više od 2 mil.

Sokratis je pun pogodak. Bombastičan igrač, garantujem vam da je bolji od Nevena Subotića no eto vrijeme će to aBd i pokazati. 10 miliona je solidna cijena, nije previsok ugovor i čestitam na izvrsnom transferu 

kakve su ovo price o odlasku reusa u city...pa ode li i on treba nekoga objesiti odmah

Prvi pu čujem za to!ronaldo99 je napisao/la:kakve su ovo price o odlasku reusa u city...pa ode li i on treba nekoga objesiti odmah![]()

Nego evo dvije mogućnosti za sutra:

Meni se više sviđa ova druga sa Sahinom

Evo video za odluku hobotnice.

http://www.stern.de/tv/champions-league ... 15223.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT:
Sokratis gotova stvar

Čekamo potvrdu na BVB sajtuNun ist es amtlich: Sokratis (Foto) wechselt vom SV Werder Bremen zu Borussia Dortmund. Der griechische Nationalspieler unterschreibt dem Vernehmen nach bis 2018 – die Ablösesumme soll bei rund 9,5 Millionen Euro liegen. „Jetzt freue ich mich auf die Borussia und Klopp“, sagte Sokratis der „Bild“.

Ekipa spremna za let u London

Evo izjave Sokratisa povodom prelaska u BVB
Dobrodošao Sokratise

Evo izjave Sokratisa povodom prelaska u BVB

"Borussia je perfektna za mene. Nadam se da će u subotu osvojiti LP i da ćemo zajedno slaviti još mnogo uspjeha i titula. Prelazak u BVB ispunjava me srećom i zadovoljstvom, jer je to jedan važan korak u mojoj karijeri. Želim da se zahvalim treneru Kloppu, razgovor s njim je bio presudan za moju odluku da potpišem petogodišnji ugovor s BVB-om." - Sokratis Papastathopoulos“Borussia Dortmund ist perfekt für mich. Ich hoffe, dass sie am Samstag die Champions League gewinnen und wir zusammen noch viele weitere Erfolge und Titel feiern können. Der Wechsel zum BVB erfüllt mich mit Freunde und Zufriedenheit, da es ein weiterer wichtiger Schritt in meiner Karriere ist. Ich möchte dem Trainer Jürgen Klopp danken, denn mein Gespräch mit ihm war ausschlaggebend für meine Entscheidung, einen 5-Jahres-Vertrag beim BVB zu unterschreiben.”
• Sokratis Papastathopoulos

Dobrodošao Sokratise

Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 24 maj 2013, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nevjerovatno kako Bajern bahato melje svoje rivale. Ovaj slucaj sa menadzerom Levandovskog uooci samog finala je vrhunac prljave igre.
Dortmund ni pod koju cijenu ne smije pustiti Levandovskog u Bajern. Bolja opcija je drzati ga na klupim sljedece sezone nego pustiti da ode u Bajern. Iako se ne cini kao pragmaticno rjesenje, misljenja sam da bi se dugorocno isplatilo. Bajernu bi se poslala poruka za ubuduce, a ono sto je jos vaznije, igraci Dortmunda u buducnosti ne bi ulazili u ovakve flertove sa Bajernom kada se lomi sezona.
Dortmund ni pod koju cijenu ne smije pustiti Levandovskog u Bajern. Bolja opcija je drzati ga na klupim sljedece sezone nego pustiti da ode u Bajern. Iako se ne cini kao pragmaticno rjesenje, misljenja sam da bi se dugorocno isplatilo. Bajernu bi se poslala poruka za ubuduce, a ono sto je jos vaznije, igraci Dortmunda u buducnosti ne bi ulazili u ovakve flertove sa Bajernom kada se lomi sezona.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Dobrodoslica za Sokratisa!
Kad smo 10-ak milki izdvojili za treceg stopera(ako se ne nametne pa postane standardan u prvih 11-sto nije nemoguce),mislim da trebamo ocekivati velika pojacanja na ljeto!
Dobro smo poceli,ostali transferi posle osvajanja LP
p.s. Ne vidjoh da je neko napisao(ako jeste halalite
) da su nasi odustali od koreografije koja je trebala biti preko jedne citave tribine Wembley-a!Navodno zahvata VIP lozu a to kao nije dozvoljeno...Moguce bi bilo realizovati samo pola zamisljenog tako da su nasi navijaci navodno odustali,u fazonu bolje nista nego pola pa da bude nakaradno! 

Kad smo 10-ak milki izdvojili za treceg stopera(ako se ne nametne pa postane standardan u prvih 11-sto nije nemoguce),mislim da trebamo ocekivati velika pojacanja na ljeto!
Dobro smo poceli,ostali transferi posle osvajanja LP

p.s. Ne vidjoh da je neko napisao(ako jeste halalite

Ne treba njima koreografija da opet nadjebu Bajernove navijače

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.