Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Nerminovic
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Nerminovic » 07 jan 2016, 01:58

jesmo'l ih to dobili :clap: :tokralju: :salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 07 jan 2016, 12:34

Dal znate da su igraci odmah poslije utakmice sjeli u autobus i krenuli nazad za Tuzlu :o :o :o
Yebem i savez, entitete, drzavu, enida tahirovica i sve. Pa mogli su im naci smjestaj slj kategorije al da makar prespavaju....
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 jan 2016, 12:49

esprit24 je napisao/la:Dal znate da su igraci odmah poslije utakmice sjeli u autobus i krenuli nazad za Tuzlu :o :o :o
Yebem i savez, entitete, drzavu, enida tahirovica i sve. Pa mogli su im naci smjestaj slj kategorije al da makar prespavaju....
Kako su igrali dobro nisu pjeske za Tuzlu isli.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jan 2016, 12:51

U rukometu se mnogo više vidi nego u ostalim sportovima ovo šugavo, nenormalno, nakaradno glasanje po nacionalnom ključu. Džaba katastrofalni rezultati ovog glavonju Bog ne smijeni sa mjesta selektora.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 jan 2016, 12:58

esprit24 je napisao/la:Nevjerovatno je koliko mi silujemo loptu u napadu.. nijednu izradjenu akciju, kontru nista nismo izveli kako treba. Prce, Karacic svi carine loptu i onda opale sto je vcrs ulazilo al malo jaca ekipa bi nas razbila. Krila uzas, blazevic branio cijelo drugo poluvrijeme ljudi ga unistili. Molim Boga da Litva sutra dobije, u suprotnom tesko da mi mozemo dobiti slovake u gostima..
Marka je do danas imao moju podrsku al ovo je prevrsilo svaku mjeru.. on i zule jednostavno forsiraju neke igrace da valja. Njemu Karacic igra 55 minuta a tarabokija 5 a peric ni minutu.. protiv kosova su svi trebali dobiti sansu a on se ogranicio na 8-9 igraca..
Tuga braco moja Bosanska :(
Dijelimo isto mišljenje :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 07 jan 2016, 13:06

sjecam se nekih utakmica nevezano samo za rukomet,ali pocet od njega,BIH-Danska malo golova,slabo od obje ekipe,ali vidis da hoce,imaju volju,zele pobjedu nesto...ovo je dno dna,zivota mi,jos Markovic prije utakmice kaze mrtav-hladan mi smo medju najjacima u cijelom regionu :facepalm:
a izgledali su smijesno,Ajdemipopusi skupio raju kod sebe na sijelu i ocitao im lekciju iz osnova rukometa.
ovu pobjedu neka okace sebi o zicagu,meni licno,ogadili su svaki sport ovi mafijasi ****.
covjek je otjerao bruku igraca ovo sto je ostalo je skupina podobnih,i onih koji reklamiraju sebe,boli ih **** za repku,kao i sultana Markovica Velicanstvenog nedodirljivog.
Slicno kao i Safet iskoristio je momenat,igrao na SP,kada je repka sigurno dosegla neki najvisi nivo,kao tim i pojedinacno.
i onda rasturio repku.
zanimljivo ovaj Markovic koda je casove kod Safeta uzimao...isti scenarij :damn:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 07 jan 2016, 14:11

Agamemnon86 je napisao/la:sjecam se nekih utakmica nevezano samo za rukomet,ali pocet od njega,BIH-Danska malo golova,slabo od obje ekipe,ali vidis da hoce,imaju volju,zele pobjedu nesto...ovo je dno dna,zivota mi,jos Markovic prije utakmice kaze mrtav-hladan mi smo medju najjacima u cijelom regionu :facepalm:
a izgledali su smijesno,Ajdemipopusi skupio raju kod sebe na sijelu i ocitao im lekciju iz osnova rukometa.
ovu pobjedu neka okace sebi o zicagu,meni licno,ogadili su svaki sport ovi mafijasi ****.
covjek je otjerao bruku igraca ovo sto je ostalo je skupina podobnih,i onih koji reklamiraju sebe,boli ih **** za repku,kao i sultana Markovica Velicanstvenog nedodirljivog.
Slicno kao i Safet iskoristio je momenat,igrao na SP,kada je repka sigurno dosegla neki najvisi nivo,kao tim i pojedinacno.
i onda rasturio repku.
zanimljivo ovaj Markovic koda je casove kod Safeta uzimao...isti scenarij :damn:
kakav je covjek dovoljno govori to sto ne zeli da ode,jos kao ispada dobar radi djaba bez plate,i to svaki put spomene hahahahah ,smijesno stvarno,sramota je da pola igraca ne zeli zbog njega igrati i on ima obraza drzati predavanja o moralu i patriotizmu...frajer hladno 6 kvala unistio i boli ga ona stvar nikome ne odgovara ccc
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 07 jan 2016, 14:51

delinjo je napisao/la:
Agamemnon86 je napisao/la:sjecam se nekih utakmica nevezano samo za rukomet,ali pocet od njega,BIH-Danska malo golova,slabo od obje ekipe,ali vidis da hoce,imaju volju,zele pobjedu nesto...ovo je dno dna,zivota mi,jos Markovic prije utakmice kaze mrtav-hladan mi smo medju najjacima u cijelom regionu :facepalm:
i onda rasturio repku.
kakav je covjek dovoljno govori to sto ne zeli da ode,jos kao ispada dobar radi djaba bez plate,i to svaki put spomene hahahahah ,smijesno stvarno,sramota je da pola igraca ne zeli zbog njega igrati i on ima obraza drzati predavanja o moralu i patriotizmu...frajer hladno 6 kvala unistio i boli ga ona stvar nikome ne odgovara ccc
Ma kome radi dzaba,pusti to brate,suplje nek prosipaju medju sobom,a ne narodu kojem je pun kufer svega.
Garant radi dzaba. :lolno:

samosingle
Kontakt:

Post Postao/la samosingle » 07 jan 2016, 16:21

rukomettt je napisao/la:Ne moze covjek sa sigurnoscu reci sta se desasava u toj nasoj rukometnoj repki,da li je do marke ili do pojedinih lhudi u saveszu al .. ovo je Bogu plakati,bruka i sramota :(
Pa kad protiv Jednog Kosova Prce nam mora igrati 50 min onda jbg .. msm na to da covjek bar u ovakvim utakmicama mora odmarati,sta smo mi sebi dozvolili .. sta si dragi Marka ti sebi dozvolio :) Ne znam samo zasto poziva pojedine igrace i zasto su pojedini igraci tu ako protiv Kosova im ne mozes .. ne smijes dati priliku ?!?
I popusti malo i tog Ivu pa sto je previse previse momak jest da nema klub trenuno al rijesit ce to TATA Marka sig. kao i do sada naravno, pozz !!!
Kako nema klub? Koliko znam Ivo je clan Baia Mare iz Rumunije, navodno igra dobro u rumunskom prvenstvu. I navodno da je taj klub u velikim finansijskim problemima.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 07 jan 2016, 17:55

Kad se igra utakmica ?

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 jan 2016, 18:34

igra Litvanija za nas :D
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 07 jan 2016, 18:41

9:6 poluvrijeme

ko želi gledati drugo PV.
http://www.delfi.lt/video/transliacijos ... d=69993570

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 jan 2016, 18:44

no rules je napisao/la:9:6 poluvrijeme

ko želi gledati drugo PV.
http://www.delfi.lt/video/transliacijos ... d=69993570
Bila je serija Litvanije 9-1 valjda dobiju do kraja :D

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 07 jan 2016, 19:10

Kad igramo sa kosovom ?

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 jan 2016, 19:17

club21 je napisao/la:Kad igramo sa kosovom ?
9.01 :D

High

Post Postao/la High » 07 jan 2016, 19:18

club21 je napisao/la:Kad igramo sa kosovom ?
Prekosutra, tj. 9. 1., u 20.15 h. Bit će prijenos na BHT1.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 07 jan 2016, 19:24

Hvala.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 07 jan 2016, 19:31

Samo nas Litvanija moze dovesti do prvog mjesta i baraza i to ako bude bit ce na guzove
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 07 jan 2016, 19:32

18-18
BosnaE

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 07 jan 2016, 19:38

Do kraja jos 3 kola.
Mi sa pobjedama nad Kosovom i Litvanijom 9 bodova.
Slovacka sve tri pobjede do kraja 9 bodova.
Sad ne znam da li se gleda medjusobni skor ili gol razlika kod istog broja bodova.
BosnaE

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.