NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Wagneru majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dao imam sestru namirivao mi je
Dao imam sestru namirivao mi je
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Polako drug, Olimpic je jos u igri. U slucaju ako Siroki osvoji, onda fino se zahvali ljudimaamko27 je napisao/la:Jao gola wagnera, tek sad vidjeh![]()
![]()

Cestitam Sirokom na zasluzenom prolazu, dosta je se i Borac provlacio.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
U nedjelju stize Travnik, Wagnera postedjeti, previse je ovo za njega, protiv torpeda igrao ozljedjen, danas 90 minuta neprestano trcao, na kraju ga na nosilima iznijeli. Dobri danas, borbenost i agresivnost na nivou, ovako treba nastaviti, i jos da nas hoce vise realizacija krenuti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Bravo majstore. 37 na leđima i još uvijek klasu iznad svih u ovoj ligi. Wagner
http://moevideo.net/video/28050.24b22db ... mpartner=1

http://moevideo.net/video/28050.24b22db ... mpartner=1
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Cestitam na prolazu i da osvojite kup.
- hajdukmijat
- Kontakt:
Bravo Široki na prolazu u finale i uzmite taj kup
....a Alex Ferguson žvakat će žvaku....
Ma sta ovo prica onaj Ljubojevic, cuj izbjegnut linc na stadionu hahahahaha, kakav levat majko draga, i jos prijeti nekakvim prijavama disciplinskoj komisiji
EDIT: Vidim i klub je izdao priopcenje sto se tice ovoga slucaja:
NK Široki Brijeg: Razočarani smo Ljubojevićevim neistinama
Iz uprave NK Široki Brijeg za **** poručuju kako su “šokirani i razočarani” navodima koji su plasirani iz FK Borac, prije svih od Darka Ljubojevića, koji je ujedno potpredsjednik NS-a BiH.
"Razočarani smo izjavom koja je osvanula u medijima. Smatramo da je žalosno da direktor kluba čiji igrači udaraju djecu koja skupljaju lopte i doslovno pljuju suce govori takve neistine”, poručio je za **** glavni tajnik NK Široki Brijeg Dragan Soldo, kojeg je Ljubojević prozvao da je prvi krenuo s uvredama.
“Ako taj gospodin smatra da postoje elementi za disciplinsku prijavu neka rade po svom nahođenju, a mi ćemo se odazvati tijelima Saveza i iznijeti naše viđenje situacije. Najviše nas je pogodila izjava o našim navijačima koji su svih 90 minuta disali kao jedno za našu momčad i pružali bezrezervnu podršku momčadi NK Široki Brijeg bez najmanjeg incidenta", dodao je Soldo.
Podsjećamo, potpredsjednik Nogometnog saveza BiH Darko Ljubojević i članovi Uprave FK Borac nakon utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine rekli su medijima kako su verbalno napadnuti, da su izbjegli linč i da su svjedočili odvratnoj atmosferi.
..
I vrijeme je da se reagira na sudjenje, sramotno, jucer cist penal nije sviran, i jos jedna jako dvojbena situacija kada je njihov igrac vukao Wagnera u gol sansi u sesnaestercu

EDIT: Vidim i klub je izdao priopcenje sto se tice ovoga slucaja:
NK Široki Brijeg: Razočarani smo Ljubojevićevim neistinama
Iz uprave NK Široki Brijeg za **** poručuju kako su “šokirani i razočarani” navodima koji su plasirani iz FK Borac, prije svih od Darka Ljubojevića, koji je ujedno potpredsjednik NS-a BiH.
"Razočarani smo izjavom koja je osvanula u medijima. Smatramo da je žalosno da direktor kluba čiji igrači udaraju djecu koja skupljaju lopte i doslovno pljuju suce govori takve neistine”, poručio je za **** glavni tajnik NK Široki Brijeg Dragan Soldo, kojeg je Ljubojević prozvao da je prvi krenuo s uvredama.
“Ako taj gospodin smatra da postoje elementi za disciplinsku prijavu neka rade po svom nahođenju, a mi ćemo se odazvati tijelima Saveza i iznijeti naše viđenje situacije. Najviše nas je pogodila izjava o našim navijačima koji su svih 90 minuta disali kao jedno za našu momčad i pružali bezrezervnu podršku momčadi NK Široki Brijeg bez najmanjeg incidenta", dodao je Soldo.
Podsjećamo, potpredsjednik Nogometnog saveza BiH Darko Ljubojević i članovi Uprave FK Borac nakon utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine rekli su medijima kako su verbalno napadnuti, da su izbjegli linč i da su svjedočili odvratnoj atmosferi.
..
I vrijeme je da se reagira na sudjenje, sramotno, jucer cist penal nije sviran, i jos jedna jako dvojbena situacija kada je njihov igrac vukao Wagnera u gol sansi u sesnaestercu
HRHB
HRHB
Jel kako ozbiljna ozljeda Welkera i kada bi se mogao očekivati na terenu??
Jel mi može netko reći kako je počelo sve ovo sa čelnicima Borca ?
18:00 Siroki - Spars
20:00 Siroki - Travnik
Moze li bolje
Tai je misterija, ipak je istina ono sto se pricalo za njegove ozljede, nista ti od njega nema... Sljedece sezone dati sansu Menalu i Loncaru a ovoga poslati nazad u Brazil, zna igrati, ali dzaba kad ima staklene noge
20:00 Siroki - Travnik
Moze li bolje

Tai je misterija, ipak je istina ono sto se pricalo za njegove ozljede, nista ti od njega nema... Sljedece sezone dati sansu Menalu i Loncaru a ovoga poslati nazad u Brazil, zna igrati, ali dzaba kad ima staklene noge
HRHB
HRHB
[youtube][/youtube]Android je napisao/la:Juniori fasovali od Amera 0-6
ŠIROKI BRIJEG – Stadion Pecara. Gledatelja 300. Sudac: Bandić.
STRIJELCI: 0-1 Mansaray (12), 0-2 Yueill (36), 0-3 Lindley (37), 0-4 Williamson (55), 0-5 Williamson (67), 0-6 Lucatero (71) .
ŠIROKI BRIJEG: Brkić, Ljubić, Šaravanja, Lončar, Zovko, Čović, Čolak, Leko, Doči, Stanić, Menalo (još su igrali: Kožul, Matić, Prekpaljaj, Bondža, Šudić, Mikulić, Galić, Primorac, Kovačević). Trener: Denis Ćorić.
SAD: Klinsmann, Akale, Duncan, Lennon, Lindley, Mansaray, Pelaez, Pineda, Redding, Swanson,Yueill (još su igrali: Stajduhar, Bashti, Borges, Glad, Gutjahr, Lucatero, Murphy, Sabbi, Willaimson). Izbornik: Javier Perez.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Koja smijurija u Lukavici. Dajte Malezijcima titulu odmah koju ki7u igramo više.
Lištica
Lištica
Put do titule popločan trnjem - Sarajevo, u odlučujućim kolima:
-Travnik - penal, crveni, gol iz ofsajda
-Olimpik - poništen regularan gol
-Čelik - igrač krene sam prema golu, metar iz odbrane, ofsajd
-Slavija - gol iz ofsajda
Zašto se igra ovo prvenstvo?
-Travnik - penal, crveni, gol iz ofsajda
-Olimpik - poništen regularan gol
-Čelik - igrač krene sam prema golu, metar iz odbrane, ofsajd
-Slavija - gol iz ofsajda
Zašto se igra ovo prvenstvo?
protiv nas je bio čist gol, pogurali su vas ove 4 utakmice. Golemo.RuleHz je napisao/la:Sabani jel vam krivo![]()
Kupio Tan TITULU, jel vam lakse![]()
![]()
I protiv vas smo dali ne postojeci pogodak , nije lopta presla liniju![]()
![]()
Odo na utakmicu, nadam se trici u mreži Travnika
Olimpik nije bio nikakav regularan gol
Celik su ionako prosuli bodove a to je vec ono "on krenuo sam na golu" pa nije prazan gol bio jbte niti je ponisten vec dati gol
Protiv Travnika je penal bio cist da cistiji ne moze nikako da bude, i crveni karton takodjer ali drugi gol SA nije bio regularan, to mozes napisati ali ne penal i crveni uz to.
A i bash Siroki da nadje kukati o stimanju...

Celik su ionako prosuli bodove a to je vec ono "on krenuo sam na golu" pa nije prazan gol bio jbte niti je ponisten vec dati gol
Protiv Travnika je penal bio cist da cistiji ne moze nikako da bude, i crveni karton takodjer ali drugi gol SA nije bio regularan, to mozes napisati ali ne penal i crveni uz to.
A i bash Siroki da nadje kukati o stimanju...

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Kako ti nisi banovan meni nista jasno nije? Vrijeđao, psovao, trollao, upadao nebrojano puta na nasu temu da provociras.. I sad evo na temi Sirokog ti o FK Sarajevu ne prestajes da pises!!LeBronfan je napisao/la:protiv nas je bio čist gol, pogurali su vas ove 4 utakmice. Golemo.RuleHz je napisao/la:Sabani jel vam krivo![]()
Kupio Tan TITULU, jel vam lakse![]()
![]()
I protiv vas smo dali ne postojeci pogodak , nije lopta presla liniju![]()
![]()
Odo na utakmicu, nadam se trici u mreži Travnika
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da okaljali smo obraz. Mi štimamo samo sa vama.Rooney88 je napisao/la:Olimpik nije bio nikakav regularan gol
A i bash Siroki da nadje kukati o stimanju...![]()

Lištica
Lištica
Vaša utakmica istine je u Zenici,samo trica igra.
Bodove pisi, igru brisi
Lose, zapravo katastrofa, bolju fizicku spremu ima neki mladji kadet nego Zakaric...
Zenica ce odluciti, teska utakmica nas ceka, ako napravimo kiks mozemo se pozdraviti sa titulom
Lose, zapravo katastrofa, bolju fizicku spremu ima neki mladji kadet nego Zakaric...
Zenica ce odluciti, teska utakmica nas ceka, ako napravimo kiks mozemo se pozdraviti sa titulom
HRHB
HRHB
sljedeći vikend utakmica odluke, treba slaviti usred Zenice
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, Hrammm1921, successminator, WeekendOffender i 29 gostiju.