Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Čestitke za Sharapovu, nisam neki njen navijač, ali pun mi je qrac ovih poluigračica koje igraju finala ili u najgoru ruku osvajaju GS turnire, tipa Bartoli, Schiavone ili na kraju krajeva i Stosur.
Drugi RG u dvije godine za Mašu, veoma zanimljivo, to nam govori u kakvom je stanju ženski tenis.
Drugi RG u dvije godine za Mašu, veoma zanimljivo, to nam govori u kakvom je stanju ženski tenis.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vala , za zenski tenis u zadnje vrijeme ovo je bio vrhunski mec.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Halep nije poluigracica. Tek su joj 22 godine i vrlo je moguce da ce imati ubrzo nekoliko GS titula.Virtu4l je napisao/la:Čestitke za Sharapovu, nisam neki njen navijač, ali pun mi je qrac ovih poluigračica koje igraju finala ili u najgoru ruku osvajaju GS turnire, tipa Bartoli, Schiavone ili na kraju krajeva i Stosur.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zasluzeno, nema sta, Masha je ponovo bila najjaca kad je to bilo najpotrebnije, Simona ce imati jos prilika, mlada je, dobro iskustvo za nju
5 GS za Mashu od 9 finala, danasnje nije razocaralo, imali smo sta vidjeti

5 GS za Mashu od 9 finala, danasnje nije razocaralo, imali smo sta vidjeti

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kad već nije Bušar
, može i Šarapova što se mene tiče. 

Osvojit će, kao i onih 50 übertalenata prije nje.Greivis je napisao/la:Halep nije poluigracica. Tek su joj 22 godine i vrlo je moguce da ce imati ubrzo nekoliko GS titula.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kompletna himna, svaka čast!
Vidjet cemo. Ja mislim da hoce, ti da nece. Slaba je konkurencija i ne vidim zasto ne bi mogla do titula.Virtu4l je napisao/la:Osvojit će, kao i onih 50 übertalenata prije nje.Greivis je napisao/la:Halep nije poluigracica. Tek su joj 22 godine i vrlo je moguce da ce imati ubrzo nekoliko GS titula.
Koga ti vidis kao buducnost zenskog tenisa?
Nisam znao da je Sharapova cak 190cm visoka.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Simona za danasnji zenski tenis je vise nego dobra igracica..to pokazuju rezultati zadnjih 12 mjeseci..uspjela je doci do treceg mjesta na WTA listi..nije slucajno u ovom finalu..moje misljenje da ce se odrzati u vrhu tenisa .
Bice vriske vcrs.
Ne kažem da neće, a o budućnosti ženskog tenisa je nemoguće pričati. Ne znam kako će to izgledati kad odu Maša i Serena. Volio bih da se pojave bar dvije igračice koje će dominirati, ali ne vjerujem da će se pojaviti i jedna...Greivis je napisao/la:Vidjet cemo. Ja mislim da hoce, ti da nece. Slaba je konkurencija i ne vidim zasto ne bi mogla do titula. Koga ti vidis kao buducnost zenskog tenisa?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sharapova zasluženo do novog naslova u Parizu. U drugom setu se igrao atomski tenis. Ybg, ne pratim pomno ženski tenis zadnji godina, stoga mi je ovo finale došlo kao pravo osvježenje. Problem WTA toura je što nema dominantnih igračica, samim tim nema brenda, osim kada se nekonstantna Serena s vremena na vrijeme ukaže i izdominira nedoraslu konkurenciju. A zašto
Zato što jedina ima kvalitetan servis. Vjerovatno bi joj se i Marija pridružila da nije bilo toliko povreda (prvenstveno nečeg što se zove "shoulder injury", a što joj je uništilo servis), ali šta je tu je. Ovako, breakaju se k'o na traci, što barem meni ubija draž tenisa. Zamalo da zaboravim, tu je i čuveni grunting.
U zadnje vrijeme mi je simpatična Genie Bouchard (ah, kome nije
), držim joj palčeve da postane konstantna u vrhu i uskoro osvoji prvi Grand Slam.

U zadnje vrijeme mi je simpatična Genie Bouchard (ah, kome nije

I Genie će biti interesantna dok se ne pojavi neka druga, i tako u krug...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
S ovom bi moglo biti drukčije. Mora biti kad joj je Roger idol.
Ozbiljno, možda zvuči kao utopija, ali ja u njoj vidim još nešto osim Bogom dane ljepote.
Agresivna je, hvala lopticu izuzetno rano u penjanju, talent je u velikoj mjeri prisutan, a ne igra standardni ženski pusheraj pun vrištanja i prenemaganja. Dakle, ima sve predispozicije koje mora posjedovati GS materijal. Dodamo li činjenicu da joj je tek 20 godina i da je vrijeme pred njom, ništa nije nemoguće.

Agresivna je, hvala lopticu izuzetno rano u penjanju, talent je u velikoj mjeri prisutan, a ne igra standardni ženski pusheraj pun vrištanja i prenemaganja. Dakle, ima sve predispozicije koje mora posjedovati GS materijal. Dodamo li činjenicu da joj je tek 20 godina i da je vrijeme pred njom, ništa nije nemoguće.
Nabrojat ću ti samo nekoliko ženskih talenata koji su obećavali puno više od Bouchard.
Vaidisova (prije svih), Golovin, Kournikova, Krasnoroutskaya, Schnyder (mogla je puno više), Dokić, Lučić, Groenefeld,... ubacio bih na ovu listu i npr. Tulyaganovu...
Mogao bih ovako do zore
Vaidisova (prije svih), Golovin, Kournikova, Krasnoroutskaya, Schnyder (mogla je puno više), Dokić, Lučić, Groenefeld,... ubacio bih na ovu listu i npr. Tulyaganovu...
Mogao bih ovako do zore

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma Bouchardova ce moc mnogo ukoliko se bude bavila iskljucivo tenisom,ali vec vidim da se pocela slikavat za kakve Vougove
Po meni je s obzirom na konkurenciju i Sharapova dosta malo uradila iako ima tih 5 Grand Slamova.Bode u oci da recimo Dementieva nije uspjela osvojit nijedan GS iako je svakako mogla,a Kuznetsova uze 2 GS-a,a evo od 2009. pa do ovog French Opena nisam cuo za nju.Kontam povukla se.
Zanimljivo za ovu Vaidisovu je da je i ona dokacila Radekovog kure.Ne mogu da vjerujem da je lik nako ruzan uspio safatat Martinu i Vaidisovu.

Zanimljivo za ovu Vaidisovu je da je i ona dokacila Radekovog kure.Ne mogu da vjerujem da je lik nako ruzan uspio safatat Martinu i Vaidisovu.
Sharapovu su uništile povrede, a Dementievu servis i manjak interesa za tenisom, a igrala je u veoma jakoj konkurenciji. Međutim, Demi je došla do broja 3 na WTA listi u mnogo jačoj konkurenciji, došla je do zlata na olimpijadi, pobjeđivala je najbolje igračice, tako da je imala uspješnu karijeru.
Ja jednostavno ne vidim igračicu koja može bar donekle naslijediti Hingis, Capriati, Davenport, Henin, Clijsters, sestre Williams ili Sharapovu. To su one koje sam gledao, a da ne govorim za one malo starije tipa Seleš, Graff, Evert, Navratilova...
Ja jednostavno ne vidim igračicu koja može bar donekle naslijediti Hingis, Capriati, Davenport, Henin, Clijsters, sestre Williams ili Sharapovu. To su one koje sam gledao, a da ne govorim za one malo starije tipa Seleš, Graff, Evert, Navratilova...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
+1Claus je napisao/la:S ovom bi moglo biti drukčije. Mora biti kad joj je Roger idol.Ozbiljno, možda zvuči kao utopija, ali ja u njoj vidim još nešto osim Bogom dane ljepote.
![]()
Danas sam htio gledati finale, ali bilo mi neugodno zbog ukucana. Bgte Sharapova jauce k'o da je siluju.
A i potpis za Virtualov post gdje je napisao da je dobro sto je Sharapova uzela, jer se posljednjih godina u zenskom tenisu stalno izbacuju neka nova imena, koja bljesnu, osvoje GS i nestanu.
Đe si virt legendo ,kako si,zdravlje...?Virtu4l je napisao/la:Čestitke za Sharapovu, nisam neki njen navijač, ali pun mi je qrac ovih poluigračica koje igraju finala ili u najgoru ruku osvajaju GS turnire, tipa Bartoli, Schiavone ili na kraju krajeva i Stosur.
pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.