FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sudija, zaboravio si svirati penal za zrinjski... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
joj ZELJO sta mi radi

- vidovitadjemila
Izabran PAPA.Jos se ne zna ime.
Da nije Amar Osim...
Da nije Amar Osim...

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
losi su mala rijec, ovo je antipropaganda fudbala sa njihove strane, sredina tabele realno da nisu imali pomoc sudija, ne znam cemu se oni nadaju, i sta zele u europi uraditi sa ovakvom igromastra1922 je napisao/la:losi ste brate
ok, crveni ispravno pokazan, igrac iskljucen. moje pitanje vidovitom je: sta ti znaci i vise od toga (iskljucenja)? koja je to dodatna sankcija koja se moze i treba poduzeti? naravno, izuzev odluke kolika ce suspenzija biti. docekate svojih 5 minuta da svrsavate ovdje po temi i onda pocnete lupetati samo takve gluposti, da ni sami ne znate sta pisete i sta hocete da kazete. bitno je posrati se na zelju i sve oko njega.vidovitadjemila je napisao/la:Ma Okej zayebavam se malo,jer stvarno je realno neutralno bilo za iskljucenje i vise od toga.Nego postoji tu nesto drugo.Zeljo se u ove 2 i po tekme na proljece s loptom ne moze sastaviti.Nisu ljudi akcije kako treba napravili.Tri pasa povezat ne mogu.Puno su oslabljeni i mislim realno da je titula nemoguca misija sa ovom ekipom.sajo10 je napisao/la:Dobro ba covjece haj sada crveni je bio. Okej?vidovitadjemila je napisao/la:Jest vala pokradose vas na Grbavici a pipno ga čovjek nije svasta...SRRRRAmmmoootttaaaa ....
Nisu vam krive sudije i niko nego vi sami.Nemate ekipu jbg ne znam sta se dasava ali nije dobro...
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
prije je ovaj start colica za crveni nego bekrica...
e moj sudija... pojma ti nemas...

FOR PAUL
FOR PAUL
ima li iko stream
kompezacija
-
- Kontakt:
Obožavam ovu našu temu, a čini mi se i dosta ovih paćenika što navijaju za druge klubove (koji usput budi rečeno igraju vrhunski fudbal , ono da se raspametiš od ljepote ) i dođu ovdje da liječe svoje frustracije.
Bravo momci, samo nastavite, baš nas dobro zabavljate svojim dubokoumnim postovima.
Bravo momci, samo nastavite, baš nas dobro zabavljate svojim dubokoumnim postovima.
hahahha joj grahovca hahhah
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sta sam rekao... 
e sad 2 komada uvaliti... za miran revans

e sad 2 komada uvaliti... za miran revans
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 13 mar 2013, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
FOR PAUL
FOR PAUL

kvota 1,01 da ce Zrinjski dobiti crveni moralo je ovo biti, pa maloprije udarise onog Smajica po nogama , lik se za glavu cuva i pokazuje na celu da ga fol udario ofirno do bola

-
- Kontakt:
http://www.****" onclick="window.open(this.href);return false; . com imate stream tu
- katzenbrummen
- Kontakt:
A, koji je tebi racku?aS_Roma je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kvota 1,01 da ce Zrinjski dobiti crveni moralo je ovo biti, pa maloprije udarise onog Smajica po nogama , lik se za glavu cuva i pokazuje na celu da ga fol udario ofirno do bola![]()
![]()
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- vidovitadjemila
Vise znaci NAMJERNO udaranje igraca u glavu.Nisu ovo borilacki sportovi .To treba suspendovati na 5 utakmica najmanje.ok, crveni ispravno pokazan, igrac iskljucen. moje pitanje vidovitom je: sta ti znaci i vise od toga (iskljucenja)? koja je to dodatna sankcija koja se moze i treba poduzeti? naravno, izuzev odluke kolika ce suspenzija biti. docekate svojih 5 minuta da svrsavate ovdje po temi i onda pocnete lupetati samo takve gluposti, da ni sami ne znate sta pisete i sta hocete da kazete. bitno je posrati se na zelju i sve oko njega.
Eto iskljucenje i za Zrinjski.Hvala bogu dragom da ne kukate vise ...

Ja i nemojte vise ni rjec protivVELIKANA sa oranice,pardon Grbavice.Ajmo ko god ima sta za protiv naguli sa teme .Odmahhhh...

Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 13 mar 2013, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, Lekqqq1921 i 31 gost.