sto jel opet netacne infor. ?Puma je napisao/la:Yebeni sajt Eurolige.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
sto jel opet netacne infor. ?Puma je napisao/la:Yebeni sajt Eurolige.
I ja sam ganjao dvicugambler1899 je napisao/la:Bravo, ja sam se bio odlučio za čistu dvicu jer sam išao na minimalni ulog..U 10min nadoknade 4 crvena od tog tri zasedinson987 je napisao/la:ja sam odigrao x
domaćina.
Rafael30 je napisao/la:I ja sam ganjao dvicugambler1899 je napisao/la:Bravo, ja sam se bio odlučio za čistu dvicu jer sam išao na minimalni ulog..U 10min nadoknade 4 crvena od tog tri zasedinson987 je napisao/la:ja sam odigrao x
domaćina.zamalo
Treća sreća. Mislim da će doći.SlevinKelevra je napisao/la:Treci put igram Iversona over
NIje De Colo kriv, jednostavno cuva ga Bogdanovic i ne da mu disati.Puma je napisao/la:Pushi qrac De Colo.
Hmmm... Klupiran zasadStone Island je napisao/la:Treća sreća. Mislim da će doći.SlevinKelevra je napisao/la:Treci put igram Iversona over
Živ bio, kako je završila ova utakmica ? Ne mogu je nigdje naći.Griselda je napisao/la:2.2.2017.
2. par
17:00h
[U18] Portugal - Maroko više od 2.5 gola 1.50
Igrali su prije nekoliko dana kad je Portugal pobijedio 4:0. Svi znamo koliko su mlade ekipe sklone golovima, a kad vidim neke prošle utakmice ovih ekipa samo jednom nisu prešli ovu granicu (koliko ja vidim). Nemam nikakvu pametnu analizu, ovo je na temelje utakmice od neki dan i osjećaja.
Omjer: 4/5
Mislim da je 0:0, malo jači promašajStone Island je napisao/la: Živ bio, kako je završila ova utakmica ? Ne mogu je nigdje naći.
Ma šta ima veze nego se polomi tražeći.Griselda je napisao/la:Mislim da je 0:0, malo jači promašajStone Island je napisao/la: Živ bio, kako je završila ova utakmica ? Ne mogu je nigdje naći.Isprike dečkima koji su zbog mene pali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.