FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
evo nasao sam klip o Damiru Kojaševicu-PIXI
tako mu valjda nadimak pa pogledajte i ocijenite kakav je....lik je beton izgleda

Ma ljudi sta vam je ba, smirite se. I budali je jasno da je ovo placeni clanak, od ovih jadova Basica, Merdanovica, Muce i kompanije. Nema vise lopovluka ko prije, pa misle praviti raskol medju navijacima, e pa nece moci jadovi. Ne mozete gosp. Blekica praviti budalom. 

manite se suplje price bezveze bolje pogledajte klip Damira koji najvjerovatnije potpisuje u srijedu

Pozz iz euforicne Zenice
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
da..bas apsurd..oni koje niste ni batinama mogli istjerati sad se javljaju kao lafo zastitnici navijaca i njihovih interesa.nadam se da ce vase bordo udruzenje vremenom uspjeti da protjera sve do jednog parazita iz kluba..iako je i sad napravljen veliki korak samim tim sto ste uspjeli bar unekoliko u svojim namjerama..vremenom kako bude dolazilo do bolje organizacije i jacanja pozitivne atmosfere u klubu i ta gamad ce se osjecati sve manje pozeljna..Madafaka je napisao/la:Ma ljudi sta vam je ba, smirite se. I budali je jasno da je ovo placeni clanak, od ovih jadova Basica, Merdanovica, Muce i kompanije. Nema vise lopovluka ko prije, pa misle praviti raskol medju navijacima, e pa nece moci jadovi. Ne mozete gosp. Blekica praviti budalom.
-PAJA Fan Club!!
igrac stvarno djeluje dobro..ako bude pokazao ovo sa snimka u sarajevu mislim da mozete biti zadovoljni..ado-hz je napisao/la:evo nasao sam klip o Damiru Kojaševicu-PIXItako mu valjda nadimak pa pogledajte i ocijenite kakav je....lik je beton izgleda
-PAJA Fan Club!!
Ovaj momak bas dobro izgleda,a narocitno dobro izgleda za nasu ligu.
Tehnicki jak,dobar dribler,dobar asistent...bas ono sto nam jako treba,da unese dodatnu kreativnost u igru
Jedva cekam tu srijedu i nadam se potpis ovog "Piksija"
Tehnicki jak,dobar dribler,dobar asistent...bas ono sto nam jako treba,da unese dodatnu kreativnost u igru

Jedva cekam tu srijedu i nadam se potpis ovog "Piksija"

- TitleMaster
- Kontakt:
I meni se čini da je dobar. Ima dobar pregled igre i dobre centaršuteve, ali ako bude kao na snimcima koje sam pogledao.
u ovom klubu Jagiellonia Białystok je igrao a mozda jos igra i nas bivsi igras Ensar Arifovic i na snimku se vidi da daje golove a Damir mu asistira, trebalo bi vidjeti sta je sa Ensarom pa i njega dovesti ako su vec bili udarni tandem 

Haha joj neke prpe joj nekih textova joj nebuloza,evo sve smrad iza njih na kilometar se osjeti kolko su napunili gace
Cuj fol Nijaz Merdanovic sazvaje sastanak,taj se sad pita isto ko i ja,ovako moze preko interneta komentarisati jel trenutno nije u klubu povukao se na skupstini joj joj kad vec pisu lazi bar mogu napisati nesto logicno
Ovaj Damir ce da postavlja nove standarde ako dodje

Cuj fol Nijaz Merdanovic sazvaje sastanak,taj se sad pita isto ko i ja,ovako moze preko interneta komentarisati jel trenutno nije u klubu povukao se na skupstini joj joj kad vec pisu lazi bar mogu napisati nesto logicno
Ovaj Damir ce da postavlja nove standarde ako dodje

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Evo doce nam i ovaj bivsi Celikovac 90 posto! A za ove dusmane dobijali smo mi i jace bitke od ove sa Baljkom i debilima i ovo su im posljednji trzaji samo ovaj put ce da prodju gore zbog svog mangupisanja!
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 03 jul 2010, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim i Celik na Kupresu sutra igra sa Slaven Belupom a mi valjda u utorak igramo sa njima,mogli su dogovoriti jednu i sa Celikom taman zagrijavanje pred prvo kolo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
samo sarajevo je napisao/la:Evo doce nam i ovaj bivsi Celikovac 90 posto! A za ove dusmane dobijali smo mi i jace bitke od ove sa Baljkom i debilima i ovo su im posljednji trzaji samo ovaj put ce da prodju gore zbog svog mangupisanja!
Koji ?
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
Koji godSrce_Tebi je napisao/la:samo sarajevo je napisao/la:Evo doce nam i ovaj bivsi Celikovac 90 posto! A za ove dusmane dobijali smo mi i jace bitke od ove sa Baljkom i debilima i ovo su im posljednji trzaji samo ovaj put ce da prodju gore zbog svog mangupisanja!
Koji ?

ma pustite ove gluposti sto se pisu... odkud njima te informacije...to oni imaju svoje ljude u UO.... kad se jasno zna da je Vlasta zaduzen za odnose sa javnoscu...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
ja sam vec u celiku i danas sam treniro na bilinomThe Game je napisao/la:Koji godSrce_Tebi je napisao/la:samo sarajevo je napisao/la:Evo doce nam i ovaj bivsi Celikovac 90 posto! A za ove dusmane dobijali smo mi i jace bitke od ove sa Baljkom i debilima i ovo su im posljednji trzaji samo ovaj put ce da prodju gore zbog svog mangupisanja!
Koji ?moze i Hadzic, al je Dzekson pozeljniji
![]()
![]()
![]()

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Na pomolu raskol u upravi Sarajeva
Iako se činilo da je Sarajevo dobilo novu, moćnu upravu koja će bordo tim podići iz prosječnosti i vratiti u sam vrh tabele, nakon kratkotrajne idile na pomolu je raskol.
Pojedinci okupljeni oko nedavno izabranog predsjednika, Zijada Blekića a koji dolaze iz navijačkih redova, pokušavaju preuzeti potpunu kontrolu te članstvo u upravi naplatiti provizijama na raznim poslovima.
Puklo je već kod dovođenja pojačanja gdje pojedinci u transferima ugrađuju svoju agenciju. Pravim navijačima i prijateljima Sarajeva, zasmetalo je što se marginalizira uloga dopredsjednika, Mensuda Bašića.
Saznajemo da je zbog evidentnog raskola od potpisa za bordo tim odustao Igor Žuržinov a treba napomenuti i da neka druga potencijalna pojačanja, Koševo zaobilaze u širokom luku.
Najteže je treneru Mirzi Varešanoviću koji postaje svjestan da pojedinci, pogotovo neki iz navijačkih udruženja sada preko kluba prave vlastitu promociju i vode svoj biznis.
Osim toga, dolazimo do saznanja da su Mensud Bašić, Nijaz Merdanović, Mustafa Dučić i Adnan Hadžimuratović kao predsjednik skupštine, najavili hitne reakcije ako se nastavi zloupotrebljavati klub zarad ličnih interesa.
sta je ovo komsije
Iako se činilo da je Sarajevo dobilo novu, moćnu upravu koja će bordo tim podići iz prosječnosti i vratiti u sam vrh tabele, nakon kratkotrajne idile na pomolu je raskol.
Pojedinci okupljeni oko nedavno izabranog predsjednika, Zijada Blekića a koji dolaze iz navijačkih redova, pokušavaju preuzeti potpunu kontrolu te članstvo u upravi naplatiti provizijama na raznim poslovima.
Puklo je već kod dovođenja pojačanja gdje pojedinci u transferima ugrađuju svoju agenciju. Pravim navijačima i prijateljima Sarajeva, zasmetalo je što se marginalizira uloga dopredsjednika, Mensuda Bašića.
Saznajemo da je zbog evidentnog raskola od potpisa za bordo tim odustao Igor Žuržinov a treba napomenuti i da neka druga potencijalna pojačanja, Koševo zaobilaze u širokom luku.
Najteže je treneru Mirzi Varešanoviću koji postaje svjestan da pojedinci, pogotovo neki iz navijačkih udruženja sada preko kluba prave vlastitu promociju i vode svoj biznis.
Osim toga, dolazimo do saznanja da su Mensud Bašić, Nijaz Merdanović, Mustafa Dučić i Adnan Hadžimuratović kao predsjednik skupštine, najavili hitne reakcije ako se nastavi zloupotrebljavati klub zarad ličnih interesa.
sta je ovo komsije
Haj malo prezvakaj temu 

- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
The Game je napisao/la:Koji godSrce_Tebi je napisao/la:samo sarajevo je napisao/la:Evo doce nam i ovaj bivsi Celikovac 90 posto! A za ove dusmane dobijali smo mi i jace bitke od ove sa Baljkom i debilima i ovo su im posljednji trzaji samo ovaj put ce da prodju gore zbog svog mangupisanja!
Koji ?moze i Hadzic, al je Dzekson pozeljniji
![]()
![]()
![]()

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Koji godRoB_Do_BaGrO je napisao/la:
Koji ?

A ja se bas pitam koji je od ovih igraca jackson,hvala ti sto si ga oznacio

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.