Elvis?phillies je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:03Emir, Denis, Robert, Kemo i ostali bice kao rudari, samo kopaj u tri smjene. Nema odmora dok traje obnova. Zato ce trebati pomoc i podrsku svih koji mogu pomoci u bilo kojem smislu.Truhlo je napisao/la: ↑15 jun 2023, 19:59Ima svake godine javni poziv federacije, ali za njega treba projekat da se preda. S obzirom da ima posla na bilinom koliko hoces, eto prilike da se prijavimo na federalnom nivou za unapredjenje stadiona. Kada dodje vrijeme i rijesi se zemljiste za akademiju i tu se lova moze pokupiti. Stotine mogucnosti nam se otvara deblokadom racuna. Mislim da nismo ni svjesni koliko ce ovo znaciti za klub.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ukrast i F.K. Sarajevo dobrog juniora sa njihove akademije.
Ukrali smo Armina Sarica

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ti si je pravio, ja je zivim. Razumijem ja kako to ide, ono sto ti ne razumijes jeste da ce biti potrebno odredjeno vrijeme da se ljudi naviknu na to i da ce tokom tog vremena biti potrebno da se stave na radpolaganje dodatni resursi za implementaciju.
Na stranu stvari tehnicke prirode poput kupovine karata online. Ali sama primjena kada neko kupi kartu i izabere sjediste na sredini zapada i dodje tamo a neko drugi sjedi ce biti problem rijesiti bez npr. dodatnih stvari poput redara, dinamicnih cijena karata (na istoj tribini) i takk dalje. Nisam protiv toga ali ne mislim da bi beneficije bile tolike da se u ovom trenutku resursi trose na implementaciju.
Na stranu stvari tehnicke prirode poput kupovine karata online. Ali sama primjena kada neko kupi kartu i izabere sjediste na sredini zapada i dodje tamo a neko drugi sjedi ce biti problem rijesiti bez npr. dodatnih stvari poput redara, dinamicnih cijena karata (na istoj tribini) i takk dalje. Nisam protiv toga ali ne mislim da bi beneficije bile tolike da se u ovom trenutku resursi trose na implementaciju.
On je "i ostali" sa ostalimConvicts je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:05Elvis?phillies je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:03Emir, Denis, Robert, Kemo i ostali bice kao rudari, samo kopaj u tri smjene. Nema odmora dok traje obnova. Zato ce trebati pomoc i podrsku svih koji mogu pomoci u bilo kojem smislu.Truhlo je napisao/la: ↑15 jun 2023, 19:59Ima svake godine javni poziv federacije, ali za njega treba projekat da se preda. S obzirom da ima posla na bilinom koliko hoces, eto prilike da se prijavimo na federalnom nivou za unapredjenje stadiona. Kada dodje vrijeme i rijesi se zemljiste za akademiju i tu se lova moze pokupiti. Stotine mogucnosti nam se otvara deblokadom racuna. Mislim da nismo ni svjesni koliko ce ovo znaciti za klub.

Ma nema nista od toga u bliskoj buducnosti.habuba je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:08Ti si je pravio, ja je zivim. Razumijem ja kako to ide, ono sto ti ne razumijes jeste da ce biti potrebno odredjeno vrijeme da se ljudi naviknu na to i da ce tokom tog vremena biti potrebno da se stave na radpolaganje dodatni resursi za implementaciju.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 15 jun 2023, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Koji je jedva odigrao dvije utakmice kako treba

Povreda

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Da tako okrecemo ledja, cemo se onda mozemo nadati?
Radikalan si u zadnje vrijeme, smiri malo, ne tjeraj inat za svaku sitnicu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Convicts baš ga pretjeruješ u zadnje vrijeme 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- BatistutA19
- Kontakt:
Kakvi mi to za to nikad neces moci prodavat da dijelis Zapad na sredinu skuplji i cosak da je jeftiniji ako na to mislite ...Moze jedino ako zid ozidas pa napravis sektore a drugacije nema sanse.habuba je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:08Ti si je pravio, ja je zivim. Razumijem ja kako to ide, ono sto ti ne razumijes jeste da ce biti potrebno odredjeno vrijeme da se ljudi naviknu na to i da ce tokom tog vremena biti potrebno da se stave na radpolaganje dodatni resursi za implementaciju.
Jbm ga ja, kao sam napisao " i ostali" nisam mislio na Sejdica i Fincija

BatistutA19 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:27Kakvi mi to za to nikad neces moci prodavat da dijelis Zapad na sredinu skuplji i cosak da je jeftiniji ako na to mislite ...Moze jedino ako zid ozidas pa napravis sektore a drugacije nema sanse.habuba je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:08Ti si je pravio, ja je zivim. Razumijem ja kako to ide, ono sto ti ne razumijes jeste da ce biti potrebno odredjeno vrijeme da se ljudi naviknu na to i da ce tokom tog vremena biti potrebno da se stave na radpolaganje dodatni resursi za implementaciju.
Sve je moguce BatiBatistuta19 je napisao/la: Kanton je po meni gasenje, tu te hoce zakopat 5 sezona i da jednostano svi odustanu a da ces ti imat publike tu il sponzora nekih tesko.Nije publika nas 20 na forumu.Grad ako bude izdvajo 200 000 u sta ne vjerujem jer znamo ko glasa po sjednicama.I kad bi dao sve ce ti uracunat i koristenje stadiona i kosenje trave i ostalo snadji se i kako doc do viska novca.I opet vi nasi i omladinci ,ma koji omladinci Nemila bi ti uzimala igrace.
Sve sto smo dalje od PL sve ce nam teze doc i do novca tj sponzora nekih i do igraca i vracanja dugova
Vi sve protiv Fude pisete da je glavni krivac kao sto jest i onda tom istom Fudi vjerujete da ce davat 200 000 po sezoni i svaki put slaze sve i opet bi te slago ,samo sto u kantonalnoj ne bi imo pritisak nikakav od navijaca il bilo koga da ugasi klub a vec u federalnoj teze je to..

- BatistutA19
- Kontakt:
Gdje ovaj nadje post hahah ,ja nikad nisam sporio i uvjek sam govorio da sam prvi bio protiv Kantona ali bgm brzo sam ja sabro dva i dva i reko jedini i najispravniji put je Kanton i bio sam podrska i protiv Nemile i ostalih ..Svaka ti cast gdje izvuce komentar ovajTruhlo je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:39BatistutA19 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:27Kakvi mi to za to nikad neces moci prodavat da dijelis Zapad na sredinu skuplji i cosak da je jeftiniji ako na to mislite ...Moze jedino ako zid ozidas pa napravis sektore a drugacije nema sanse.habuba je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:08Ti si je pravio, ja je zivim. Razumijem ja kako to ide, ono sto ti ne razumijes jeste da ce biti potrebno odredjeno vrijeme da se ljudi naviknu na to i da ce tokom tog vremena biti potrebno da se stave na radpolaganje dodatni resursi za implementaciju.
Na stranu stvari tehnicke prirode poput kupovine karata online. Ali sama primjena kada neko kupi kartu i izabere sjediste na sredini zapada i dodje tamo a neko drugi sjedi ce biti problem rijesiti bez npr. dodatnih stvari poput redara, dinamicnih cijena karata (na istoj tribini) i takk dalje. Nisam protiv toga ali ne mislim da bi beneficije bile tolike da se u ovom trenutku resursi trose na implementaciju.Sve je moguce BatiBatistuta19 je napisao/la: Kanton je po meni gasenje, tu te hoce zakopat 5 sezona i da jednostano svi odustanu a da ces ti imat publike tu il sponzora nekih tesko.Nije publika nas 20 na forumu.Grad ako bude izdvajo 200 000 u sta ne vjerujem jer znamo ko glasa po sjednicama.I kad bi dao sve ce ti uracunat i koristenje stadiona i kosenje trave i ostalo snadji se i kako doc do viska novca.I opet vi nasi i omladinci ,ma koji omladinci Nemila bi ti uzimala igrace.
Sve sto smo dalje od PL sve ce nam teze doc i do novca tj sponzora nekih i do igraca i vracanja dugova
Vi sve protiv Fude pisete da je glavni krivac kao sto jest i onda tom istom Fudi vjerujete da ce davat 200 000 po sezoni i svaki put slaze sve i opet bi te slago ,samo sto u kantonalnoj ne bi imo pritisak nikakav od navijaca il bilo koga da ugasi klub a vec u federalnoj teze je to..![]()
Bati je jedan od rijetkih koji je priznao da je sumnjao u ovaj put, ali i da je uvidio gresku.
Jbt, mene ljudi sa podsmjehom gledali kad sam sa salom isao gledati Kup utakmicu protiv Fortune, a neki dan mi objasnjavaju kako Duvnjak grijesi sto Fenu toliko drzi na terenu

Jbt, mene ljudi sa podsmjehom gledali kad sam sa salom isao gledati Kup utakmicu protiv Fortune, a neki dan mi objasnjavaju kako Duvnjak grijesi sto Fenu toliko drzi na terenu

phillies je napisao/la: ↑15 jun 2023, 21:09Bati je jedan od rijetkih koji je priznao da je sumnjao u ovaj put, ali i da je uvidio gresku.
Jbt, mene ljudi sa podsmjehom gledali kad sam sa salom isao gledati Kup utakmicu protiv Fortune, a neki dan mi objasnjavaju kako Duvnjak grijesi sto Fenu toliko drzi na terenu![]()
![]()

Ti si učestvovao u onoj raspravi zbog Fene ili to nisi bio ti?phillies je napisao/la: ↑15 jun 2023, 21:09Bati je jedan od rijetkih koji je priznao da je sumnjao u ovaj put, ali i da je uvidio gresku.
Jbt, mene ljudi sa podsmjehom gledali kad sam sa salom isao gledati Kup utakmicu protiv Fortune, a neki dan mi objasnjavaju kako Duvnjak grijesi sto Fenu toliko drzi na terenu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.