Moja kritika je bila upucena Vinku, mozes se i vratiti pa pogledati postove u kojima sam se referisao na to, pa sam skladno tome i rekao da je covjek sad pronasao stil igre i na tome mu treba cestitati, uz zelju da nastavi ovim ritmom. Jeleskovica jesam pljuvao i nazivao online strucnjakom, od toga ne bjezim i to i sada mislim, pri tome mi nismo spremniji od bilo koje prosjecne premijerligaske ekipe, sto je sasvim u redu, ali nije u redu da smo tu fizicku spremu doveli na zavidan nivo tek nekako u mecu sa Brestom. Od Nomada jesu strahovali mnogi zbog fizicke spreme, spominjao se ovdje otocki fudbal, fizikalije i sl., to ce isto priznati mnogi koji su to i pisali, naravno ukoliko nisu nizdlakasi. Sto se Hadzica tice, Tobeta i ne racunam, on je u mnogome bio sarkastican, ali ne moze se poreci da se ovdje danima vodila polemika oko neke saradnje izmedju Musije i Hadzica, u kojoj ja cak i nisam ucestvovao, niti sam pljuvao ili kritikovao Hadzica. Cinjenica je isto tako da nam je neophodan napadac, ali kao sto sam vec naveo prije par dana, samo za Evropu jer u ligi Ahmetovic jos uvijek moze odgovoriti zadatku i nema potrebe da se po tom pitanju reaguje do zimske pauze. Neko se referisao i za Fanima (nisi ti), ali to nema veze sa mnom, ja sam ga prizeljkivao i bio sam zadovoljan dovodjenjem jer sam svjestan njegovih sposobnosti. Ranije sam cak navodio da ce nam biti od znacaja u Evropi radi eventualnih kontranapada i evo sada kazem opet da od Fanima najvise ocekujem u mecu protiv Celtica, ukoliko prodjemo naravno.AlfredNobel je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:05@napapijri
Jedna stvar je KRITIKOVATI, druga stvar je PLjUVATI, raščlanite to već jednom. KRITIKOVANJE je iznošenje svog mišljenja za određenu stvar ili problem, sve u cilju kako bi se taj problem otklonio, a sve se to potkrijepi argumentima, naravno. PLJUVANJE je čista serrancija jednog pojedinca ili čoporski, ne postoji nikakve argumentacija, odnosno vodi se mahalskim i granapskim prepostavkama.
Dalje.. Niko ti ne brani da budeš nezadovoljan bilo čim, u ovom slučaju kondicionom spremom i samim radom Jeleškovića. Imaš na to pravo.
Dalje.. Ni u jednom tvom postu nije bilo kritike, već pljuvanje, vrijeđanje, omalovažavanje Jeleškovića, uz neutemeljene tvrdnje. Vrijeđao si čovjeka samo zato što su igrači lipsali u uvodnih par kola. Hajde da je to bilo tako na sredini sezone, ali na početku sezone, to je suludo. Bila je korona stanka, bilo je i do toga, odradile se pripreme, sve zamišljeno fino da se tempira za Evropu i evo vidimo da je sve to pogođeno i odrađeno kako treba. Samo mi objasni kako vidiš da smo i dalje nespremni? To me zanima, volio bih da i ja mogu tako nešto procijeniti.
Što je još jače, konstatno si tvrdio i nazivao ga 'online stručnjakom' i iznova si ponavljao, parafraziram, da mu mi nismo prioritet, da ga nije briga, da se posvetio fakultetu na kojem predaje, da odradi radi reda online treninge itd. To su sve nagađanja, mahalanja, palamuđenja, neprovjerene informacije i informacije bez validnog pokrića.
Kad si bio bio mangup i jedva čekao da ga 'nabodeš', trebao si ispasti mangup, reći da si ispao nekorektan i vnogo prema čovjeku koji je jedan od najvećih stručnjaka u ovom dijelu Evrope, koji je trener u repki, koji održava formu svjetskim igračima tipa Džeke, kojima ima more trofeja, koji je ostvaren na više polja i koji je već jednom spremao našu ekipu u sezoni duple krune, kad smo letili po terenu. Taj čovjek je toliko potkovanjem znanjem i toliko stručan, da bi mene bilo stid srrati po njemu samo kako bi opravdao Musemića. Sve ovo možrte provjeriti kod ljudi kome je on bio mentor na faksu.
Ko je strahovao od Nomada i kakve to veze ima s spremom? Pribojavalo se jer se igralo na jednu tekmu i tu je sve moguće. Rečeno je da ako njih ne možemo proći, da nemamo šta dalje tražiti.
80% pljuvalo Hadžića zbog navodnih šema s Mušijom? Opet lažeš. Po tom pitanju je glavni bio trol zvani Tobe s 86 napravljenog profila. Pored njega, možda još par njih da se prikačilo.
Čitava bit je da ako vi možete psovati Jeleškovića, psovati Vinka, nekog igrača, nebitno, onda se isto nemojte ljutiti kad vam raja vrati, prisjeti se tih stvari i nakači vas ismijavanjem. Ništa se nemojte čuditi, pa možda se nekad naučite strpljenju i povučete ručnu kod mahalanja i izmišljanja, samo kako bi 'saprali' nekog drugog. Ako ja mogu trpiti padobrance, trolove, botove, interesdžije nakon prvog kiksa ili prvog lošeg poluvremena, onda neka i ti isti trpe ebavanja kad se stvari slegnu i krenu svojim tokom.
@ThrillerHz
Ćeraćemo se još.![]()
I da se vratim na pocetak, kao sto sam kritikovao Marinovica, tako sam ga i pohvalio, sto ne znaci da ga ponovo necu kritikovati ukoliko zaredamo sa losim rezultatima, jer mi nismo klub koji smije sebi dozvoliti velike oscilacije. Napomenut cu da sam bio i jedan od rijetkih koji je bio za njegov dolazak, narocito kada je knjiga spala na izbor izmedju Custovica i njega.