Champions League 2015/16

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

invincible1921
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la invincible1921 » 17 sep 2015, 00:28

SiamoNoi je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Svaka cast Dinamu, podvig je da su Arsenala dobili u prijateljskoj tekmi a ne u LP....da svaku izgube do kraja ovo je ipak veliki uspjeh
Bio bi uspjeh da ovo ima tko proslavit.LP večeras,a u gradu niti trunke ikakve naznake da večeras Arsenal gostuje.Padaju golovi,a vani ne mozes cut vristanje,pucanje i slavlje ko nekad.Kao da se apsolutno nista nije desilo.A na stadionu valjda 15ak tisuca ljudi od cega ih je preko 10 000 došlo samo zato jer su dobili kartu besplatno.Ili su pak Arsenalovi simpatizeri.Tuga.Za zamislit se.

Jedino slavlje koje mozes vidjet je većinom ono trolova na internetu.Da netko sudi prema tome rekao bi da ove ostatke nekad ponosnog kluba i dalje prati masa ljudi,a ne jos samo placenici sa sjevera,ekipa sa besplatnim ulaznicama i pokoji mazohist.

A prije samo 9 godina kada je isti protivnik gostovao u kvalifikacijama je bilo ludilo danima.Zalosno sta su napravili od kluba...

Izbori :kafa:
Ma dobro brate znam ja sve to, nego kazem cisto sa sportskog aspekta....pobjediti klub iz Lige 5 i to jedan od najvecih iz svoje lige
=\_1921_/=

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 17 sep 2015, 00:34

BvB09 je napisao/la:
KopLfc je napisao/la:Čut ćemo se u maju kada veliko finale budu igrali londonski klubovi Arsenal i Chelsea
Momčiluku nije finale u maju :mrgreen:
:urnebes: :rol:

NBA ko ce u finale... LA Clippers i LA Lakers :hmmmmm: realno sansa tolika...
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 17 sep 2015, 00:39

[youtube][/youtube]

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 sep 2015, 01:10

Uostalom ovi sto ser.u za mamica i slicno ja opet ne mogu svhatiti kako mogu navijati protiv svog kluba...Dinamo je Dinamo i on ce ostat mamic i sve ostalo ce proci. Ok je.bi mamicima sve od do, tjeraj ih, al da navijas protiv Dinama...
=\_1921_/=

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 17 sep 2015, 01:32

momci trebao bi mi neki link za highlights, ali one normala, ne samo golove :D hvala unaprijed
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 sep 2015, 06:55

messilla je napisao/la:A ne mozes od Dinama izgubiti jbt :facepalm:
ma namješteno. jesi vidio kretanje, trčanje i reakcije? ko da su bh premijerligaši a ne engleski...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 17 sep 2015, 07:54

Evo zasto je Dinamo za 2 klase ispred svakog ostalog exYu kluba.... svi bi dobili po njusci od arsenala jer su neuporedivo slabiji ali ne i dinamo.... koji jedini ima kakav takav kvalitet za Evropu... Partizana koji je barem donekle konkurent Dinamu izbacuje smijesni Borisov... a njegova snaga se vidjela veceras... od u najmanju ruku obicnog kusena glat izgubise s tim sto su vrhunski prosli koliko su golova trebali primiti...

Dinamo po pobjedu u Munchen...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 17 sep 2015, 08:03

DANTES je napisao/la:
messilla je napisao/la:A ne mozes od Dinama izgubiti jbt :facepalm:
ma namješteno. jesi vidio kretanje, trčanje i reakcije? ko da su bh premijerligaši a ne engleski...
mislio sam da si ti normalan, a ne ljubomoran Srbin

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 sep 2015, 09:37

dean33 je napisao/la:mislio sam da si ti normalan, a ne ljubomoran Srbin

@DANTES je normalan lik, koji samo voli da podyebava.
A to što ti odma' ideš ad hominem uvredom, pa još sa nacionalnog aspekta, to govori više o tebi nego o @DANTESu. :kafa:

Evo, i ja kažem da je Dinamo imao više sreće nego pameti, ali da je i to sastavni deo sporta i da je pobeda zaslužena i velika.
Da li sam i ja samo ljubomorni Srbin ili sam normalan :?: :roll:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 sep 2015, 09:52

slika
Broj golova i titula igrača nakon odigranih 100 utakmica u Ligi prvaka.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 17 sep 2015, 10:50

ipak ima jedan domaci igrac

slika
:tokralju:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 sep 2015, 10:54

KopLfc je napisao/la:Ajde dječače idi skupljaj lajkove na fb na stranici Slobode :rol: :rol: :rol:
Ja kupim pare, ne sikiraj se ti za mene momcino. :mrgreen:

NBA :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Joj jest ti muka, znam da bi prosao kroz monitor, al jbg, sta ces :rol:
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 17 sep 2015, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2015, 10:55

invincible1921 je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Svaka cast Dinamu, podvig je da su Arsenala dobili u prijateljskoj tekmi a ne u LP....da svaku izgube do kraja ovo je ipak veliki uspjeh
Bio bi uspjeh da ovo ima tko proslavit.LP večeras,a u gradu niti trunke ikakve naznake da večeras Arsenal gostuje.Padaju golovi,a vani ne mozes cut vristanje,pucanje i slavlje ko nekad.Kao da se apsolutno nista nije desilo.A na stadionu valjda 15ak tisuca ljudi od cega ih je preko 10 000 došlo samo zato jer su dobili kartu besplatno.Ili su pak Arsenalovi simpatizeri.Tuga.Za zamislit se.

Jedino slavlje koje mozes vidjet je većinom ono trolova na internetu.Da netko sudi prema tome rekao bi da ove ostatke nekad ponosnog kluba i dalje prati masa ljudi,a ne jos samo placenici sa sjevera,ekipa sa besplatnim ulaznicama i pokoji mazohist.

A prije samo 9 godina kada je isti protivnik gostovao u kvalifikacijama je bilo ludilo danima.Zalosno sta su napravili od kluba...

Ma dobro brate znam ja sve to, nego kazem cisto sa sportskog aspekta....pobjediti klub iz Lige 5 i to jedan od najvecih iz svoje lige
Najveci uspjeh je zapravo što su ove preplaćene zvijezde prvi put od kada su ovdje pokazali da im je stalo do neceg i prvi put se nakon puno godina nije skinulo gace u skupinama europskih natjecanja.Ali onda dođe ovakav padobranac,koji nakon jednog dobrog rezultata kakvih je da je klub normalan trebalo biti jos ohoho u ovim godinama što GNK ima kontinuitet u Europi,i pametuje nesto kao da svake sezone skinu minimalno jedan ovakav skalp:
Peace je napisao/la:Evo zasto je Dinamo za 2 klase ispred svakog ostalog exYu kluba.... svi bi dobili po njusci od arsenala jer su neuporedivo slabiji ali ne i dinamo.... koji jedini ima kakav takav kvalitet za Evropu... Partizana koji je barem donekle konkurent Dinamu izbacuje smijesni Borisov... a njegova snaga se vidjela veceras... od u najmanju ruku obicnog kusena glat izgubise s tim sto su vrhunski prosli koliko su golova trebali primiti...

Dinamo po pobjedu u Munchen...
:rol: Da nije smijesno bilo bi zalosno.
invincible1921 je napisao/la:Uostalom ovi sto ser.u za mamica i slicno ja opet ne mogu svhatiti kako mogu navijati protiv svog kluba...Dinamo je Dinamo i on ce ostat mamic i sve ostalo ce proci. Ok je.bi mamicima sve od do, tjeraj ih, al da navijas protiv Dinama...
Jer to nije naš klub.GNK nije Dinamo.Klub koji brani svojim navijacima da na izborima izaberu vodstvo kluba kako zakon nalaze i uz to one koji traze demokratski ustroj i transparentno poslovanje (opet kako stoji u zakonu) nazivaju sotonama,huliganima,srbima nije Dinamo.Klub koji progoni navijace zato sto ne sjede na svojim stolicama na utakmicama gdje nema ni 1000 ljudi nije Dinamo.Klub koji unajmi navijace koji su tu "samo kako bi bodrili klub" i onda ih oboruža sjekirama i pištoljima pa ovi po Zagrebu pucaju na one koji se protive nelegalnoj upravi kluba nije Dinamo.Klub koji poteze veze kako bi oni koji su protiv nelegalne uprave pokupili otkaze na poslu ako jos nesto pisnu o poštivanju zakona nije Dinamo.Klub koji reklamira političke stranke nije Dinamo.Klub koji samostalno sastavlje crne liste glumeći samoprozvano sudsko tijelo na koje smješta sve one koji skandiraju protiv nelegalne uprave i etiketira ih huliganima ili one koji su davno imali neke zabrane (podaci koje im dostavljaju veze u policiji) time kršeći njihova ljudska prava i pravo na zaštitu osobnih podataka nije Dinamo.Klub koji financira disciplinskog suca HNLa i onda se pravi da je sve legalno nije Dinamo.Klub čiji "gazda" redovno psuje po presicama,sudovima,ložama,tv emisijama,skida se na aerodromu itd.,a onda prijavljuje navijače UEFA-i za rasizam zbog "Mamiću cigane" nije Dinamo.Klub koji otvoreno podrži ljude koji su optuzeni da su iz njega isisali milijone i milijone,a s druge strane progoni navijace koji navodno stete klubu iako kazne koje su plaćene zbog navijaca nisu niti 1 posto onog sto se pokralo iz GNK nije Dinamo.Klub koji tretira svoje legende ko da su zadnji šljam nije Dinamo.Klub koji pola lige drži u šaci jer ovise o njegovim novcima nije Dinamo.Klub čiji "gazda" na upit o muljaži sa stolicama prilikom uređenja stadiona odgovara "šta te boli ku*ac koliko su koštale,nisu ih ti platio" iako ih je upravo "on" platio,pošto se održavanje stadiona financira novcem poreznih obveznika grada Zagreba,nije Dinamo.Klub koji plaća milijun kuna,dijeli desetke tisuća besplatnih ulaznica,čipseve,dresove,kobasice,a sve kako bi se koja tisuća skupila na stadionu nije Dinamo.Paraziti koji su se nakotili oko kluba zbog osobne koristi i likuju nad cijelom situacijom nisu Dinamo.Kršenje svih mogucih zakona,ustava i statuta (o sportu,o udrugama,o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima,ustava RH,europske konvencije o zaštiti ljudskih prava,statut kluba) nije Dinamo.Dinamo je ono za što smo i zbog cega smo poceli navijati jos kao djeca i kakav smo klub zamišljali.GNK praonica novca pod krinkom nogometnog kluba to zasigurno nije.Sve je ovo odavno otislo predaleko da bi se moglo podržavati samo igrače na terenu koji btw. i samo pristaju da se preko njih izvlaci novac iz kluba što više ne spore ni Mamićevi odvjetnici,a ni sam Mamić nakon optuzbi Uskoka.Onaj tko kaze da iskreno uziva u uspjesima ovoga što je od Dinama ostalo laže sam sebe.

Eto nadam se da je jasnije zašto se navija protiv GNK ili ljude zaboli za rezultat ove nakaradne tvorevine.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 17 sep 2015, 10:56

Thunder93 je napisao/la:momci trebao bi mi neki link za highlights, ali one normala, ne samo golove :D hvala unaprijed
http://www.fullmatchesandshows.com/2015 ... wednesday/
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 sep 2015, 11:30

MaGiCa je napisao/la:
dean33 je napisao/la:mislio sam da si ti normalan, a ne ljubomoran Srbin

@DANTES je normalan lik, koji samo voli da podyebava.
A to što ti odma' ideš ad hominem uvredom, pa još sa nacionalnog aspekta, to govori više o tebi nego o @DANTESu. :kafa:

Evo, i ja kažem da je Dinamo imao više sreće nego pameti, ali da je i to sastavni deo sporta i da je pobeda zaslužena i velika.
Da li sam i ja samo ljubomorni Srbin ili sam normalan :?: :roll:
ljubomoran si priznaj. ali polako biće radnički nekad jak
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 sep 2015, 11:31

SiamoNoi je napisao/la: Jer to nije naš klub.GNK nije Dinamo.Klub koji brani svojim navijacima da na izborima izaberu vodstvo kluba kako zakon nalaze i uz to one koji traze demokratski ustroj i transparentno poslovanje (opet kako stoji u zakonu) nazivaju sotonama,huliganima,srbima nije Dinamo.Klub koji progoni navijace zato sto ne sjede na svojim stolicama na utakmicama gdje nema ni 1000 ljudi nije Dinamo.Klub koji unajmi navijace koji su tu "samo kako bi bodrili klub" i onda ih oboruža sjekirama i pištoljima pa ovi po Zagrebu pucaju na one koji se protive nelegalnoj upravi kluba nije Dinamo.Klub koji poteze veze kako bi oni koji su protiv nelegalne uprave pokupili otkaze na poslu ako jos nesto pisnu o poštivanju zakona nije Dinamo.Klub koji reklamira političke stranke nije Dinamo.Klub koji samostalno sastavlje crne liste glumeći samoprozvano sudsko tijelo na koje smješta sve one koji skandiraju protiv nelegalne uprave i etiketira ih huliganima ili one koji su davno imali neke zabrane (podaci koje im dostavljaju veze u policiji) time kršeći njihova ljudska prava i pravo na zaštitu osobnih podataka nije Dinamo.Klub koji financira disciplinskog suca HNLa i onda se pravi da je sve legalno nije Dinamo.Klub čiji "gazda" redovno psuje po presicama,sudovima,ložama,tv emisijama,skida se na aerodromu itd.,a onda prijavljuje navijače UEFA-i za rasizam zbog "Mamiću cigane" nije Dinamo.Klub koji otvoreno podrži ljude koji su optuzeni da su iz njega isisali milijone i milijone,a s druge strane progoni navijace koji navodno stete klubu iako kazne koje su plaćene zbog navijaca nisu niti 1 posto onog sto se pokralo iz GNK nije Dinamo.Klub koji tretira svoje legende ko da su zadnji šljam nije Dinamo.Klub koji pola lige drži u šaci jer ovise o njegovim novcima nije Dinamo.Klub čiji "gazda" na upit o muljaži sa stolicama prilikom uređenja stadiona odgovara "šta te boli ku*ac koliko su koštale,nisu ih ti platio" iako ih je upravo "on" platio,pošto se održavanje stadiona financira novcem poreznih obveznika grada Zagreba,nije Dinamo.Klub koji plaća milijun kuna,dijeli desetke tisuća besplatnih ulaznica,čipseve,dresove,kobasice,a sve kako bi se koja tisuća skupila na stadionu nije Dinamo.Paraziti koji su se nakotili oko kluba zbog osobne koristi i likuju nad cijelom situacijom nisu Dinamo.Kršenje svih mogucih zakona,ustava i statuta (o sportu,o udrugama,o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima,ustava RH,europske konvencije o zaštiti ljudskih prava,statut kluba) nije Dinamo.Dinamo je ono za što smo i zbog cega smo poceli navijati jos kao djeca i kakav smo klub zamišljali.GNK praonica novca pod krinkom nogometnog kluba to zasigurno nije.Sve je ovo odavno otislo predaleko da bi se moglo podržavati samo igrače na terenu koji btw. i samo pristaju da se preko njih izvlaci novac iz kluba što više ne spore ni Mamićevi odvjetnici,a ni sam Mamić nakon optuzbi Uskoka.Onaj tko kaze da iskreno uziva u uspjesima ovoga što je od Dinama ostalo laže sam sebe.

Eto nadam se da je jasnije zašto se navija protiv GNK ili ljude zaboli za rezultat ove nakaradne tvorevine.
:tokralju:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 sep 2015, 11:35

@siamo noi sve i nekako ali da vas zovu srbima. stvarno ali stvarno mjeru nemaju. ču srbi šta je sledeće da ste Česi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 17 sep 2015, 11:36

DANTES je napisao/la:@siamo noi sve i nekako ali da vas zovu srbima. stvarno ali stvarno mjeru nemaju. ču srbi šta je sledeće da ste Česi
Izvini drug ali ovo nije tema za ovakve rasprave :kafa:
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2015, 11:38

DANTES je napisao/la:@siamo noi sve i nekako ali da vas zovu srbima. stvarno ali stvarno mjeru nemaju. ču srbi šta je sledeće da ste Česi
:lol: Ajde,ajde...shvacas ti dobro koji je kontekst tu prisutan :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 sep 2015, 11:41

SiamoNoi je napisao/la:
:lol: Ajde,ajde...shvacas ti dobro koji je kontekst tu prisutan :mrgreen:

ma kontam ja ali malo spustite loptu. nakon sinoć nikad ga nećete oćerati. nemate snagu delija i grobara ili pak on ima snagu veću no i jedna lopina na balkanu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.