Nije jos ni izbacio ko ce ici
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020
Ne znam s kim da ide luzerska repka ne moze dalje od polufinala. Sve osim osvajanja od strane jednog od tri predstavnika grupe smrti bi bilo super iznenadjenje.
Nisam znao da su ovako jadni.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Englezima se nece ukazati bolja prilika da dokazu da nisu chokerska nacija, jedino su Francuzi bolji od njih, dok su sa Portugalom tu negdje.
Nadam se dobrom plasmanu Belgije, jer zaista je steta da ova generacija ne uzme trofej, a vec su se poceli polako rasipati.
Moj favorit: Francuska/ Italija
Nadam se dobrom plasmanu Belgije, jer zaista je steta da ova generacija ne uzme trofej, a vec su se poceli polako rasipati.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Francuska nece proci ni grupuJFH9 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 01:55Englezima se nece ukazati bolja prilika da dokazu da nisu chokerska nacija, jedino su Francuzi bolji od njih, dok su sa Portugalom tu negdje.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Zasto nema saulaJustin je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:58Mislim da su cak i od Svaba losiji.soxx je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:24Goalkeepers: Unai Simon (Athletic Bilbao), David de Gea (Manchester United), Robert Sanchez (Brighton).
Defenders: Jose Gaya (Valencia), Jordi Alba (Barcelona), Pau Torres (Villarreal), Aymeric Laporte (Manchester City), Eric Garcia (Manchester City), Diego Llorente (Leeds), Cesar Azpilicueta (Chelsea).
Midfielders: Marcos Llorente (Atletico Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Rodri (Manchester City), Pedri (Barcelona), Thiago (Liverpool), Koke (Atletico Madrid), Fabian (Napoli), Dani Olmo (RB Leipzig), Pablo Sarabia (Paris Saint-Germain).
Forwards: Gerard Moreno (Villarreal), Alvaro Morata (Atletico Madrid), Ferran Torres (Manchester City), Adama Traore (Wolves), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad).
Sta bi od onakve reprezentacije
Prije im klupu grijali silva i fabregas a sad nemaju u prvih 11 takvu klasu
Opako se pripremaju ,opako
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- alan_kardec
- Kontakt:
kakav napad imaju ybte led

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
bliži se vrijeme kad će Ćamila Vatrenima reći: dečki igrajte ko cure
Veliko iznenađenje je svakako izostavljanje Keana koji je imao dobru sezonu te poziv Berni koji istina u repki uvijek igra bolje.
Naravno, ne spominjem Zaniola.
Vidjet ćemo koliko moze Italija, imaju tipa 28 utakmica bez poraza. Vjerovatno bi neko cetvrtfinale bio maksimum.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Ide Euro za 10 dana, a još nije napravljen pdf. De nek neko reaguje.
Finale:
Njemačka - Poljska
citirajte me u julu.
Njemačka - Poljska
citirajte me u julu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Njemačka

Uspjeh im je ako dođu do polufinala,mrtva repka,jedino ih Hansi može dići
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.