Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Slazem se. Talent - ogroman. Al nije jos uvijek igrac
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ako smo već kod Miralema, on je već formiran igrač- i to po svemu pokazanom do sada prosječan igrač. Mateo, ako već sada nije korisniji igrač od njega, po svom potencijalu ima šansu da ga ostavi za čitavu klasu.

- Ed Woodward for Prime Minister !
- DonCorleone
- Kontakt:
Eto kako vi gledate na stvari, nemate razuma. Statisticki je Miralem medju najbolji centralnim veznim u Europi i 30ti najvrijedniji igrac svijeta.OnlyUnited je napisao/la:Ako smo već kod Miralema, on je već formiran igrač- i to po svemu pokazanom do sada prosječan igrač. Mateo, ako već sada nije korisniji igrač od njega, po svom potencijalu ima šansu da ga ostavi za čitavu klasu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pjanic ove sezone za Romu: 6 golova/ 6 asist/ 66 kljucnih pasova... Odlican..
- Ed Woodward for Prime Minister !
- DonCorleone
- Kontakt:
Svjetski potencijal na ljevom beku je Kolasinac, za Kovacica jos nisam nista procitao, mozda je i on. Vjerovatno ovo vazi ponovo samo za Hrvatske navijace. Ako je to negdje dokazano, onda prihvatam.stolica je napisao/la:Je li moguće da neko govori o tome da je Mateo prosječan igrač???
Pa momak ima takvu lahkoću pri kretanju, takav osjećaj za prostor i sposobnost da promijeni dinamiku čitave igre da ga to definitivno svrstava u red najvećih svjetskih potencijala.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 14 jun 2014, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kovacic ni mene nije impresionirao, cak me i razocarao. Ja mislim da je on jos zelen i da mu jednostavno treba vremena, ima 20 godina, ne moze on da nosi reprezentaciju. Trebao je jednostavno stavit zadnjeg veznog i Modrica i Rakitica malo vise naprijed. Taman je sad Badelj tu. Malog Kovacica na klupu, Badelja na zadnjeg veznog i nek Modric i Rakitic trpaju na Mandzu. Pobjeda protiv Kameruna sa sto vise razlike za mirno trece kolo i bod koji znaci prolaz. Naravno, ako natrpamo Kameruna, a Brazil Mexica, iako mi se cini da cemo trebat cistu pobjedu protiv Mexica koji bi mogao i do boda protiv Brazila.
Ko gleda ove whoscored ocene kao neki relevantan faktor, banovati ga treba sa foruma.
@Signore
Mene nije razočarao...mjesecima već tvrdim da u reprezentaciji mora kretat s klupe i Vukojević/Badelj moraju igrati u prvoj
Ne mogu tri kreativca...
Ovo za driblere ja nisam spominjao samo sam stavio slike jer je Dennis spomenuo,a ti si pitao kako,šta.I to isto treba u kontekst stavit,jasno da nije sad najbolji dribler u Europi.
Inače,Mateova uloga u Interu je takva da se njegove partije i ukupan dojam ne mogu i ne smiju ocijenjivati (samo) kroz statistiku golova i asistencija jer je to potpuno pogrešno.Slično onome kad domaći mediji i znalci krenu kritizirat Modrića jer eto već ne znam niti ja koliko nije dao gol za reprezentaciju i sl.
Mene nije razočarao...mjesecima već tvrdim da u reprezentaciji mora kretat s klupe i Vukojević/Badelj moraju igrati u prvoj

Objasnio ti je Dennis za statistiku...da sama nije ništa nego je treba u kontekst stavit pa se onda tek stvari mogu iščitavat.DonCorleone je napisao/la:A sta da vadim za igraca koji igra direktno iza spica bogati? Eto vi vadite statistiku da je medju najboljim driblerima a ja ne smijem napisati da su mu gol/asistencije statisticki ispodprosjecne.SiamoNoi je napisao/la: To je ta statistika bila.Ali nebitno je to.Izjavit da je Kovacic prosječan igrač i onda vadit statistiku golova i asistencija kao dokaz je malo žalosno.
Ponavljam, talenat i nista vise. Nedao Bog da je Bosanac, igrao bi u Rusiji.
Ovo za driblere ja nisam spominjao samo sam stavio slike jer je Dennis spomenuo,a ti si pitao kako,šta.I to isto treba u kontekst stavit,jasno da nije sad najbolji dribler u Europi.
Inače,Mateova uloga u Interu je takva da se njegove partije i ukupan dojam ne mogu i ne smiju ocijenjivati (samo) kroz statistiku golova i asistencija jer je to potpuno pogrešno.Slično onome kad domaći mediji i znalci krenu kritizirat Modrića jer eto već ne znam niti ja koliko nije dao gol za reprezentaciju i sl.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 14 jun 2014, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Pa pjanic je brutalan igrac, preporodio je romu, nema ga se sta usporedjivat s kovom zasad.DonCorleone je napisao/la:Eto kako vi gledate na stvari, nemate razuma. Statisticki je Miralem medju najbolji centralnim veznim u Europi i 30ti najvrijedniji igrac svijeta.OnlyUnited je napisao/la:Ako smo već kod Miralema, on je već formiran igrač- i to po svemu pokazanom do sada prosječan igrač. Mateo, ako već sada nije korisniji igrač od njega, po svom potencijalu ima šansu da ga ostavi za čitavu klasu.
Al da te pitam jel ti pratis nogomet ili statistiku? Radije objasni sta radi i kako nego brojeve. Ja statistiku trazim kad ne znam nekog, ili kad igram kladu.
Nisam Hrvat, a ni hrvatski navijač. Bošnjak od glave do pete i Miralem mi je drag, ali me to ne spriječava da budem realan...DonCorleone je napisao/la:Svjetski potencijal na ljevom beku je Kolasinac, za Kovacica jos nisam nista procitao, mozda je i on. Vjerovatno ovo vazi ponovo samo za Hrvatske navijace. Ako je to negdje dokazano, onda prihvatam.stolica je napisao/la:Je li moguće da neko govori o tome da je Mateo prosječan igrač???
Pa momak ima takvu lahkoću pri kretanju, takav osjećaj za prostor i sposobnost da promijeni dinamiku čitave igre da ga to definitivno svrstava u red najvećih svjetskih potencijala.
Kolašinac svakako, taj momak već spada među 10- ak najboljih igrača na svojoj poziciji.

Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
- DonCorleone
- Kontakt:
Za Modrica razumijem da glavni kriterj ne smiju biti golovi i asistencije (ipak imaju bolju statistiku od Kovacica), jer igra defanzivnog veznog.
Ali za igraca koji igra direktno iza napadaca, to ne moze biti istina. Da se sve ukupno uzme u analizu (dribling, prvi dodir lopte, eksplozivnost, napadi, proigravanje), ako uzmes sve relevantne faktore, opet je prosjek, yebiga. Jedino je u driblingu jak i na prvi dodir, sve drugo je trenutno ispodprosjecno, ja sam ga cak pohvalio izgleda.
Ali za igraca koji igra direktno iza napadaca, to ne moze biti istina. Da se sve ukupno uzme u analizu (dribling, prvi dodir lopte, eksplozivnost, napadi, proigravanje), ako uzmes sve relevantne faktore, opet je prosjek, yebiga. Jedino je u driblingu jak i na prvi dodir, sve drugo je trenutno ispodprosjecno, ja sam ga cak pohvalio izgleda.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 14 jun 2014, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo to, po njima je Škrtel stoper sezone u Premiershipu.Paradajz je napisao/la:Ko gleda ove whoscored ocene kao neki relevantan faktor, banovati ga treba sa foruma.

Ma mislio sam u smislu da nije pruzio dovoljno, a iskreno, nije da sam ocekivao nesto od njega. Mislim da ga se bespotrebno forsira. Kao sto kazes, nek krece s klupe i onda na poluvremenu il oko 60.minute udje ako Rakitica ili Modrica ne ide ili oko 75. ako je netko od njih umoran il vec sve rijeseno. Ulgavnom, ima opcija, ima prostora i za njega, ali polako, bitnija je dobra taktika nego da se na teren posalje previse identicnih igraca koji nece znat sta koji radi, a na drugim mjestima ostaje rupa zbog izostanka nekog drugog tipa igraca. Protiv Mexica sad samo Badelja ocekujem, ostalih 10 pozicija me uopce ne zanima. Da mogu, eventualno bi Kovaca zamolio jos da Subasica staviSiamoNoi je napisao/la:@Signore
Mene nije razočarao...mjesecima već tvrdim da u reprezentaciji mora kretat s klupe i Vukojević/Badelj moraju igrati u prvojNe mogu tri kreativca...

- DonCorleone
- Kontakt:
Da budes realan i kazes sta? Da je Miralem Pjanic prosjecan igrac? To je van pameti, statisticki dokazano da je jedan od najboljih centralnih veznih u Europi.stolica je napisao/la:
Nisam Hrvat, a ni hrvatski navijač. Bošnjak od glave do pete i Miralem mi je drag, ali me to ne spriječava da budem realan...
Haj covjece ne brukaj se. Muka mi citati kakve gluposti pises.DonCorleone je napisao/la:Da budes realan i kazes sta? Da je Miralem Pjanic prosjecan igrac? To je van pameti, statisticki dokazano da je jedan od najboljih centralnih veznih u Europi.stolica je napisao/la:
Nisam Hrvat, a ni hrvatski navijač. Bošnjak od glave do pete i Miralem mi je drag, ali me to ne spriječava da budem realan...
prosjek od igraca
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

- DonCorleone
- Kontakt:
Hajde pojasni sta je glupost da vidimo tvoje znanje? Ko prati Pjanica, zna da je mogao imati asistencija duplo vise da su igraci ispred njega bili ucinkovitiji.geoxx je napisao/la: Haj covjece ne brukaj se. Muka mi citati kakve gluposti pises.
A za Kovacica ne mozes vise reci nego da je talenat, ne znam sta te iritira toliko.
Hebo me svak' odakle vas na Pjanicu? Vi sami između sebe rjesavajte te probleme, ko koga voli, mrzi, me morate ovdje u.srat temu.
Pricali smo o Kovacicu.
Pricali smo o Kovacicu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
i pjanic i kovacic( 80% nastupa, nazalost zbog trenera) igraju zadnje vezne. Bosanac si i pises na nogometnom forumu i nemas pojma di pjanic igra.DonCorleone je napisao/la:Za Modrica razumijem da glavni kriterj ne smiju biti golovi i asistencije (ipak imaju bolju statistiku od Kovacica), jer igra defanzivnog veznog.
Na koga ja gubim vrijeme...
EOD
Kovačić tu poziciju nije tri puta igrao ove sezone u Interu.Toliko o tome.Prebacujte se na Kamerun i ostale utakmice...DonCorleone je napisao/la:Za Modrica razumijem da glavni kriterj ne smiju biti golovi i asistencije (ipak imaju bolju statistiku od Kovacica), jer igra defanzivnog veznog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.