Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

zgembo89
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la zgembo89 » 09 mar 2013, 19:05

PerryFred je napisao/la:u Zenici ocekujem reprizu iz Atine ;) ..
i ja takođe samo uvjeren u reprizu,mučimo se prvih 20 minuta ne možemo da iznesemo loptu iz svojih 16m,Džeko i Ibišević su odsječeni,lopta sporo kruži vraćamo BEgoviću nekoliko puta loptu,navijači već su sve nervozniji Samaras i Salpingidis nam probijaju par puta odbranu gdje naši igrači zarađuju žute kartone.. :D samo da se zna nisam lud

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 mar 2013, 19:10

adisice je napisao/la:Ima li u grka ko povrijeđen??
Papadopoulos
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 09 mar 2013, 19:21

Elegant je napisao/la:
Papadopoulos
slika
haha :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 mar 2013, 19:23

To je taj mladic, dobar igrac.

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 09 mar 2013, 19:29

adisice je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Papadopoulos
slika
haha :D
Joj pravi Grk, moze li mu biti kockastija glava :lol: 'Elem :arrow: SAMO BiH :!: 8-)
Neka frka, a?!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 mar 2013, 20:25

Yebo ja sve ako stara od ovog Papadopolosa nije bila negdje u Bosni 9 mjeseci prije nego sto je se on rodio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 09 mar 2013, 20:29

Cartman je napisao/la:Yebo ja sve ako stara od ovog Papadopolosa nije bila negdje u Bosni 9 mjeseci prije nego sto je se on rodio.
Ili u mjestu odakle je Kolasinac :mrgreen:

Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 mar 2013, 20:37

NoName je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Yebo ja sve ako stara od ovog Papadopolosa nije bila negdje u Bosni 9 mjeseci prije nego sto je se on rodio.
Ili u mjestu odakle je Kolasinac :mrgreen:

Sent using Tapatalk2
Jos samo da se uradi DNK test i da se dokaze da on i Kolasinac imaju istog babuku;))
Zato je momak i propustio obe tekme protiv nas.Namjerno se povrijedio samo da neigra protiv svoje voljene BiH.E to se zove patriotizam:))
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 10 mar 2013, 03:50

Denizli je napisao skroz realan, i objektivan post, uzimajuci sve faktore koji nam ne idu u prilog, samo sto je kod nas takvo stanje na forumu da sve sto se napise, a ne velica se repka, i slijepo se ne vjeruje u pobjedu BiH nije dobrodoslo, i nailazi na jadnu kritiku.
Denizli prati utakmice repke od 1996.Bio sam ponosan na 1 generaciju koja je uzela Talijane.Ja i moj stari nismo utakmice propustili.Moj je stari rahmetli ima 3 godine.Zelja mu je bila

Daj sine da odemo na to prvenstvo vise .Njega nema vise.I ja bih volio da ja to dozivim.Ok, jel puno trazim?Stvarno?

Treba realno pisati, evo jedno pitanje za tebe, jer izgledas realan lik

Kada je to Misimovic odlucio utakmicu protiv jace ekipe.? Evo ti Portugal 1 pokusaj.Jos za Cire.On se je gubio, zagubio dzaba.Cim je mladi Pjanic dosao.Tada se je vidjelo nesto da on moze da odluci utakmicu.Reci, zovi kako hoces, ali ''Miske'' nije igrac za velike utakmice.Pjanic jeste.Momak sa manje godina je igrao par vaznijih utakmica i ima iskustva vise od Misketa.Tako

Pogledaj Grke.Katsuranis i Karagunis imaju preko 70 godina obojica, ali igraju.Kapiten im ima 34 godine.Imaju strasnu odbranu.Ne kazem ja da su Grci sila.Gluho bilo.Nego kazem da mi nemamo vise Papca na toj poziciji, nemamo Jahica, odbrana nam je nikad gora, tj losija.Spahic uskoro isto ide ka 34 godine.I sta mozemo ocekivati dalje.Bez Kolasinca, Bicakcica i mozda Hajrovica.Mi smo gotovi kao ekipa

Mi moramo da ganjamo ljude i posebno taj kvalitet

Sad, stavi se u poziciju REALISTE

Imamo Zahirovica, koji igra gdje ono?U Dinamo, ali iz Minska.Da je Moskve, pa bih rekli.Haj, moze proci.Ali, Dinamo Minsk.Pa, bolji je Dinamo Zagreb, bez uvrede.Jel nam to buducnost?Ja znam da Rahimic je iskusan, star ali i kvalitetan.Zahirovic je mladji, ali bez kvaliteta.Prvo poceti s Rahimicem.Zamjena negdje oko 60 minute.Unutra Zahirovic.Iako mi treba da idemo i ganjamo nesto kvalitetno

Grci ce igrati kroz brza krila.Dotok lopte ce im ici preko Samarasa.A, tu ce Katsuranis pokusati nesto

Inace savjetujem svima vama da ukucaju utakmicu na youtube

Grcka-Latvija, tj Latvija-Grcka
Grcka-Litvanija

u obe su dominirali.Slovaci su imali 10 tak sansi protiv Grka, a oni iz 1 sanse gola zabili.To mi ako dozivimo, onda bolje je da ne idemo ni u Boliviju a kamoli u Brazil

Imamo jedinstvenu sansu, ali necemo je zvati historijsku, da budemo na + 3 nakon ove 5 utakmice.Utakmica je vazna jer su Slovaci nabrijani i sve to

Po meni ne znam.Vranjes nije neki kvalitet na toj strani, to je svakom jasno.Kolasinac zasluzuje poziv sto prije, pa da vidimo, a vec se vidi da mali nama treba vise nego sta ja znam.To je i idiotu jasno.Nakon odlaska Papca mi nemamo nikog da igra na toj poziciji.Nazalost

Grci su smrdljiva ekipa, ne bih se kladio na njih, ne bih tipovao, nije sramota izgubiti od Spanije ili Italije, ali onaj anti-talent i fudbal koji igraju mi se gadi organski

No oni takodjer znaju.Hej?

Pa, mi imamo Bosnu kao '''tezu'' utakmicu.I kraj price.Oni igraju protiv Lihtenstajna x2, pa dolaze im Latvijci, a znamo da ce ih uzeti, bez obzira sta neki pricali.Litvanci su uvijek x, ali Grci ako zelis da budes REALAN

Imaju 1 tezu utakmicu i mozda jos jednu s Slovacima

Mi moramo sad nakon Grka ici Slovacima, a to ce biti tesko.U to nema sumnje.Realno

Golman nam je bolji
Stoper nam je bolji
Napad nam je bolji
Vezni red bolji, pa i s ''Misketom''

Ali Grci trce.Grci skacu.Grci kidaju.Kad si vidio Dzeku da trci non-stop kao muha.A, to su Grci.

Inace ako su sprasili na svom stadionu Hrvate.Mi nema razlog zasad da budemo nezadovoljni

Sta reci?Poraz, i mi idemo u borbu za BARAZ.Jer 1 mjesto je sad samo san.A, tu ce biti horor ako prodjemo Slovake.A, i ako opet odemo u BARAZ.Po 3 put.Nesto sumnjam da ce nam doci neka jaca ekipa

Sta i da nam dodju Svedi Ibrahimovica ili Belgijanci/Hrvati,/Francuzi/Spanci ili Portugalci.I ti Portugalci nikad ama bas nikad da odigraju kako treba, nego uvijek u baraz idu.A zna se ko su im MUSTERIJE

:mrgreen: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2013, 07:40

Denizli, sve to mi znamo i sve je to bezbroj puta napisano na ovom forumu.

Situacija jasna kao dan. Imamo prednosti, imamo mane.

P.S. Samo ako se uhvatis u kolo sa ovim velezovcem, gringom i kompanijom, ne predvidjam ti blistavu buducnost. Oni obicno ne dolaze na forum nakon dobre igre naseg tima :-P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 10 mar 2013, 11:59

Nasa jedina sansa je da Lulic pobudali, ali u pozitivnom smislu, kao protiv Rumuna, probija tu stranu.I da se redaju sanse.Ili da Medunjanin pokaze kvalitetu, a znam da on to moze

I nadati se da ce Salihovic biti spreman, pa makar isto 1 poluvrijeme

Realno, imamo sad najbolju sansu, nemamo u grupi ''Spaniju'' tako namjerno sam njih stavio.Ako zijanimo od Grka, onda baraz nam je plafon, a zna se da mi nismo ''Irci'' pa da dobijemo tamo neke Estonce u barazu

A, do utakmice.Pa, ima Hrvatska-Srbija nekih 3 sata prije nas.Pa, bih mogao i da tu utakmicu pogledam

Ali, dobro oproban recept, aka Spavanje.Saznati gdje su Grci.I onda bubanj u ruke, i galama.To je ta udarna taktika, neces spavati noc prije, ako ne ide

8-) 8-)

A, ako bude trebalo.Onda sjecate se sta je Maluda napravio Mujdzi.Tako nekako, ali sad samo Katsuranisa.I oni igraju na iskustvo

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 10 mar 2013, 12:10

Denizli je napisao/la:Nasa jedina sansa je da Lulic pobudali, ali u pozitivnom smislu, kao protiv Rumuna, probija tu stranu.I da se redaju sanse.Ili da Medunjanin pokaze kvalitetu, a znam da on to moze

I nadati se da ce Salihovic biti spreman, pa makar isto 1 poluvrijeme

Realno, imamo sad najbolju sansu, nemamo u grupi ''Spaniju'' tako namjerno sam njih stavio.Ako zijanimo od Grka, onda baraz nam je plafon, a zna se da mi nismo ''Irci'' pa da dobijemo tamo neke Estonce u barazu

A, do utakmice.Pa, ima Hrvatska-Srbija nekih 3 sata prije nas.Pa, bih mogao i da tu utakmicu pogledam

Ali, dobro oproban recept, aka Spavanje.Saznati gdje su Grci.I onda bubanj u ruke, i galama.To je ta udarna taktika, neces spavati noc prije, ako ne ide

8-) 8-)

A, ako bude trebalo.Onda sjecate se sta je Maluda napravio Mujdzi.Tako nekako, ali sad samo Katsuranisa.I oni igraju na iskustvo
samo sto bi mi za takav start dobili crveni karton :)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 mar 2013, 12:20

Dok Grci po raznim forumima sastavljaju formacije za Brazil, mi se ovdje bavimo time na kom stadionu ćemo igrati, da li će Grci mirno spavati, da li će trava na stadionu biti počešljana na lijevu ili desnu stranu... Ne, na taj način se ne razmišlja, jer to nikada i nikome nije dalo rezultat pa neće ni nama.

Igrači će izaći na teren i pokazati šta znaju. Bez obzira ko igrao, a napokon imamo solidan igrački kadar a na pojedinim pozicijama i vrhunski, treba dati sve od sebe, ne uplašiti se te velike Grčke čiji glavni napadač je postao sinonim za kar'nu od napadača, čiji igrači uglavnom nastupaju u domaćem prvenstvu ili nekim lijevim klubovima, ali to njima nije problem, veći je nama problem što Edin nije odigrao svih 90 minuta u već tri utakmice i slično.

Igrači koji budu igrali, siguran sam, će dati sve od sebe i važno je da budu raspoloženi taj dan. Napokon imamo igrače koji su pomalo i drski i spremni su da bez straha odigraju ove historijske (šteta što tu nema Miralema ali Miske je ekspert za ovakve stvari) i koji će, siguran sam, ispratiti Grčku sa makar jednim golom više od njih. Pa i Sušić, koji je bio smiješan kao selektor na početku mandata, pravi sve manje grešaka i doveo je do situacije da pravi veoma malo grešaka i dosta kvalitetno balansira kadar koji nam je na raspolaganju.

Ponavljam još jednom, Grčka nije ni Španija ni Njemačka i ne predstavljajte ih na taj način. Ali u strahu su velike oči, na početku teme oni su bili amateri a kako se utakmica približava oni se pretvaraju u neke nadigrače, za koje se otimaju svi veliki klubovi i protiv kojih se, jednostavno, ne može igrati. Po meni je samo šteta što igramo s njima u ovom terminu, da igramo bili bi vjerovatno jači za Pjanića, Kolašinca, Pandžu, spremne Salihovića i Mujdžu itd. Ali i ovako ćemo da pobjedimo. 3:1
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 mar 2013, 12:33

NoName je napisao/la:Dok Grci po raznim forumima sastavljaju formacije za Brazil, mi se ovdje bavimo time na kom stadionu ćemo igrati, da li će Grci mirno spavati, da li će trava na stadionu biti počešljana na lijevu ili desnu stranu... Ne, na taj način se ne razmišlja, jer to nikada i nikome nije dalo rezultat pa neće ni nama.

Igrači će izaći na teren i pokazati šta znaju. Bez obzira ko igrao, a napokon imamo solidan igrački kadar a na pojedinim pozicijama i vrhunski, treba dati sve od sebe, ne uplašiti se te velike Grčke čiji glavni napadač je postao sinonim za kar'nu od napadača, čiji igrači uglavnom nastupaju u domaćem prvenstvu ili nekim lijevim klubovima, ali to njima nije problem, veći je nama problem što Edin nije odigrao svih 90 minuta u već tri utakmice i slično.

Igrači koji budu igrali, siguran sam, će dati sve od sebe i važno je da budu raspoloženi taj dan. Napokon imamo igrače koji su pomalo i drski i spremni su da bez straha odigraju ove historijske (šteta što tu nema Miralema ali Miske je ekspert za ovakve stvari) i koji će, siguran sam, ispratiti Grčku sa makar jednim golom više od njih. Pa i Sušić, koji je bio smiješan kao selektor na početku mandata, pravi sve manje grešaka i doveo je do situacije da pravi veoma malo grešaka i dosta kvalitetno balansira kadar koji nam je na raspolaganju.

Ponavljam još jednom, Grčka nije ni Španija ni Njemačka i ne predstavljajte ih na taj način. Ali u strahu su velike oči, na početku teme oni su bili amateri a kako se utakmica približava oni se pretvaraju u neke nadigrače, za koje se otimaju svi veliki klubovi i protiv kojih se, jednostavno, ne može igrati. Po meni je samo šteta što igramo s njima u ovom terminu, da igramo bili bi vjerovatno jači za Pjanića, Kolašinca, Pandžu, spremne Salihovića i Mujdžu itd. Ali i ovako ćemo da pobjedimo. 3:1
+1

Samo da ne odigramo **** (izvinite na izrazu). Grci nisu ništa bolji od nas, a to ćemo i dokazati na BP. Dajte malo ponosa i dostojanstva :!:

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 10 mar 2013, 13:01

[youtube][/youtube]
Sjecate se ovoga!?
Unico amore sei!
❤️🖤

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2013, 13:07

Zna li se mozda ko nam sudi ovu utakmicu ?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2013, 13:09

Elegant je napisao/la:Zna li se mozda ko nam sudi ovu utakmicu ?
Jos nisu odredili.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 mar 2013, 13:16

Papadopoulus je važan Grcima baš kao što je i nama važan Pjanić. Dobro je da ne igra.
Ja sam svoje rekao, grci su odličan kolektiv i svima mogu uzeti bodove, tako i nama. Nadam se da ćemo imati sreće, jer nam je potrebna. Kvalifikacije su duge, a dvije utakmice protiv Slovačke će odlučiti dosta toga.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 10 mar 2013, 13:57

Zna se vec, sudit ce nam Wolfgang Stark, onaj supak sto nam je u zadnjoj igri protiv Portugala sudio. Ja ostajem na tome da cemo izgubiti 1:0

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2013, 14:04

Goalgetter je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Zna li se mozda ko nam sudi ovu utakmicu ?
Jos nisu odredili.
AlenHalilovic je napisao/la:Zna se vec, sudit ce nam Wolfgang Stark, onaj supak sto nam je u zadnjoj igri protiv Portugala sudio. Ja ostajem na tome da cemo izgubiti 1:0
Sad sam provjerio na FIFA/UEFA sajtu nema nista, tako da ne prizivate đavola bezveze.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 10 mar 2013, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.