Denizli je napisao skroz realan, i objektivan post, uzimajuci sve faktore koji nam ne idu u prilog, samo sto je kod nas takvo stanje na forumu da sve sto se napise, a ne velica se repka, i slijepo se ne vjeruje u pobjedu BiH nije dobrodoslo, i nailazi na jadnu kritiku.
Denizli prati utakmice repke od 1996.Bio sam ponosan na 1 generaciju koja je uzela Talijane.Ja i moj stari nismo utakmice propustili.Moj je stari rahmetli ima 3 godine.Zelja mu je bila
Daj sine da odemo na to prvenstvo vise .Njega nema vise.I ja bih volio da ja to dozivim.Ok, jel puno trazim?Stvarno?
Treba realno pisati, evo jedno pitanje za tebe, jer izgledas realan lik
Kada je to Misimovic odlucio utakmicu protiv jace ekipe.? Evo ti Portugal 1 pokusaj.Jos za Cire.On se je gubio, zagubio dzaba.Cim je mladi Pjanic dosao.Tada se je vidjelo nesto da on moze da odluci utakmicu.Reci, zovi kako hoces, ali ''Miske'' nije igrac za velike utakmice.Pjanic jeste.Momak sa manje godina je igrao par vaznijih utakmica i ima iskustva vise od Misketa.Tako
Pogledaj Grke.Katsuranis i Karagunis imaju preko 70 godina obojica, ali igraju.Kapiten im ima 34 godine.Imaju strasnu odbranu.Ne kazem ja da su Grci sila.Gluho bilo.Nego kazem da mi nemamo vise Papca na toj poziciji, nemamo Jahica, odbrana nam je nikad gora, tj losija.Spahic uskoro isto ide ka 34 godine.I sta mozemo ocekivati dalje.Bez Kolasinca, Bicakcica i mozda Hajrovica.Mi smo gotovi kao ekipa
Mi moramo da ganjamo ljude i posebno taj kvalitet
Sad, stavi se u poziciju REALISTE
Imamo Zahirovica, koji igra gdje ono?U Dinamo, ali iz Minska.Da je Moskve, pa bih rekli.Haj, moze proci.Ali, Dinamo Minsk.Pa, bolji je Dinamo Zagreb, bez uvrede.Jel nam to buducnost?Ja znam da Rahimic je iskusan, star ali i kvalitetan.Zahirovic je mladji, ali bez kvaliteta.Prvo poceti s Rahimicem.Zamjena negdje oko 60 minute.Unutra Zahirovic.Iako mi treba da idemo i ganjamo nesto kvalitetno
Grci ce igrati kroz brza krila.Dotok lopte ce im ici preko Samarasa.A, tu ce Katsuranis pokusati nesto
Inace savjetujem svima vama da ukucaju utakmicu na youtube
Grcka-Latvija, tj Latvija-Grcka
Grcka-Litvanija
u obe su dominirali.Slovaci su imali 10 tak sansi protiv Grka, a oni iz 1 sanse gola zabili.To mi ako dozivimo, onda bolje je da ne idemo ni u Boliviju a kamoli u Brazil
Imamo jedinstvenu sansu, ali necemo je zvati historijsku, da budemo na + 3 nakon ove 5 utakmice.Utakmica je vazna jer su Slovaci nabrijani i sve to
Po meni ne znam.Vranjes nije neki kvalitet na toj strani, to je svakom jasno.Kolasinac zasluzuje poziv sto prije, pa da vidimo, a vec se vidi da mali nama treba vise nego sta ja znam.To je i idiotu jasno.Nakon odlaska Papca mi nemamo nikog da igra na toj poziciji.Nazalost
Grci su smrdljiva ekipa, ne bih se kladio na njih, ne bih tipovao, nije sramota izgubiti od Spanije ili Italije, ali onaj anti-talent i fudbal koji igraju mi se gadi organski
No oni takodjer znaju.Hej?
Pa, mi imamo Bosnu kao '''tezu'' utakmicu.I kraj price.Oni igraju protiv Lihtenstajna x2, pa dolaze im Latvijci, a znamo da ce ih uzeti, bez obzira sta neki pricali.Litvanci su uvijek x, ali Grci ako zelis da budes REALAN
Imaju 1 tezu utakmicu i mozda jos jednu s Slovacima
Mi moramo sad nakon Grka ici Slovacima, a to ce biti tesko.U to nema sumnje.Realno
Golman nam je bolji
Stoper nam je bolji
Napad nam je bolji
Vezni red bolji, pa i s ''Misketom''
Ali Grci trce.Grci skacu.Grci kidaju.Kad si vidio Dzeku da trci non-stop kao muha.A, to su Grci.
Inace ako su sprasili na svom stadionu Hrvate.Mi nema razlog zasad da budemo nezadovoljni
Sta reci?Poraz, i mi idemo u borbu za BARAZ.Jer 1 mjesto je sad samo san.A, tu ce biti horor ako prodjemo Slovake.A, i ako opet odemo u BARAZ.Po 3 put.Nesto sumnjam da ce nam doci neka jaca ekipa
Sta i da nam dodju Svedi Ibrahimovica ili Belgijanci/Hrvati,/Francuzi/Spanci ili Portugalci.I ti Portugalci nikad ama bas nikad da odigraju kako treba, nego uvijek u baraz idu.A zna se ko su im MUSTERIJE